418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hawkie22 #166433 Ennyire szar nem lehetek. Folyamatosan ingadozok a győzelem és a vereség között, olyan 60-40% lehet az arány a győzelem javára, viszont alig kapok xp-t. Meccsenkénti átlag olyan 300. Normális ez vagy csak én vagyok béna? Pedig felderítek, kilövök ellent, foglalok, védek, mikor mi kell.
Nem értem. -
Tessellia #166432 Előttem az M48 tűnt el így sand riveren.. Úgyhogy ez nem a tank "hibája" hanem a játéké. -
R3nton #166431 Tesztszerveren csak nekem szarakszik, hogy hol van célkör artynál hol nincs? Ez mitől lehet? -
Ilyen nekem is volt. Orrom előtt tűnt el. Nagyon durvát kell nerfelniük rajta, hogy ne ez legyen az újabb orosz OP cucc az IS-7, Object, IS-4, T-54 után. -
Hassel74 #166430 "megy" -
Hassel74 #166429 Vére gép előtt, erre nem meg a szerver :( -
Nem tudom mitől lenne OP :)
-
Lehet, eddig csak szerencsém volt, de a lövegpajzsnál át lehet ütni. -
Ez az object263 baromi OP. Semmit nem lehet vele kezdeni szemből, és pikkpakk szétkap. ráadásul baromi gyors is, és flankolni is nehéz. -
Szpecnyaz #166425 Egyébként pont a T110E5 most a legnépszerűbb CW heavy, utána jön az IS7. Companyba is mindig őket visszük. Az IS4ből meg max 2-3 darabot, mert leginkább védésre jó. -
bgabor #166424 Nerfelték a szovjeteket, ez nem kérdés, de az tagadhatatlan hogy irreálisan erősek voltak, amikor a játék kijött. Említetted a 107-es lövegeket Tier5ön, 100 milis löveg T6 meden stb. Ezeknek eleve nem lett volna szabad ebben a formában a játékba kerülniük.
A szovjeteknek már a játék elindulásakor úgy kellett volna kinézniük, mint most. Egyébként tudtommal a CW-kben sajnos még mindig az IS-7/IS-4 páros a legjellemzőbb tankok, azokat erőltetik szinte mindenhol. Néhány T110E5 felbukkan még, de német és francia T10 heavyk nincsenek CW-n, max a Maus roncsa útakadálynak. -
Rgizda #166423 Akkor valami selejtet vetem, 7.5 óta folyamatosan szívat -
Szpecnyaz #166422 Szívesen! :) Legközelebb remélhetősen nem írsz majd mindenféle hülyeséget. -
Mínuszoljadöcsém, itt mindenki azt csinálja!!
-
atee73 #166420 egyebkent meg ha op tankot akarsz latni itt van egy, en nem is tudom mit mondjak a t29re de asszem a statja magaert beszel.... 
1szeruen nem lehet vele vesziteni , de meg meghalni is maceras , nem tudok vele olyan csataba kerulni hogy felhuzzam magam , pedig eleg agressziv tipus vagyok nem kempelek megyek elore vele az elso vonalba
-
Oké, kösz specnyaz nem kértem okítást...elég lesz már. -
atee73 #166418 Ne legyel mar te is fobias ... 
nezzuk a tenyeket jelenleg ....legjobb medek a jatekban batchat es az uj patton ,legjobb td-k a jatekban amcsi es a francia fosss , legjobb artik ,bat155 ,t92,gw type-e,legjobb hevy ??? asszem itt meg valamennyire tartja magat az is7 de a tobseg szerint a t110 jobb, legjobb light, hat asszem itt a franciak toronymagasan vezetnek.....es itt nem a sajat szubjektiv velemenyemet kozoltem asszem ez nyilvanvalo.....
nem volt orosz komoly tank nerf????? asszem itt a regi motorosok emlexenek a betaban es meg utana is az is7 tulajdonsagaira... gyorsabb volt gyorsabban lott tobb volt a hpja, jobban fordult stb , estetleg emlithetnem az objectet az isut( az isu alcazasa, az object fordulasa, lovegkiteritese stb.....) , 1 evvel ezelott ha meglattal egy bl10-et az maga volt a halal, a t54 re mar ki sem terek, esetleg kitehetunk olyan aprosagokra mint a kv(elvettek a 107est) su85 (elvettek a 107 est),t-34 (elvettek a 100ast)
Mielott meg megrogzott szovjet imadonak bellyegeznel csekkold le az accom a nev ugyanez.............nemettel nyomtam a legtobbet asszem
-
Szpecnyaz #166417 Hmmm, köszönöm a tudásom nagyságának az elismerését :). De megjegyezném hogy a videóban is látható olyan technika ami a WoT-ban szerepel, mivel a WoT se csak II.vh, hanem bőven belenyúlik a hidegháború időszakába. -
hellokitty92 #166416 Előtte. Minél előbb próbáld meg megszerezni a bl9-et, mert a patch után még nagyobb szívás lesz 175mm-es pennel szaladgálni egy t8 heavyvel. -
Ez hol második világháború? -nagytudású- -
Attiska #166414 Az teljesen jó a balance miatt, hogy nem veszed észre 148 méterről. Az is, hogy amellett láthatatlan, még be is szopsz kb. 1700 HP sebzést. Teljesen korrekt.
-
passz1 #166413 sziasztok.
a 8 patch előtt vagy után vegyem meg az IS3-at?
köszi
-
Hihetetlen, hogy nem bírok órák óta belépni erre a tetves test szerverre... -
Miért milyenek ?
Ezt párnapja kaptam egy Obj.704-töl replayban megnéztem 148 méterre volt, de szerintem mehettem volna közelebb akkor sem láttam volna csak az atom villanást, hiába zöld festék az zöld festék :)
-
Attiska #166410 Mintha 8.0-tól helyreállna a rend T5-ben a PzIV kinyírásával... -
Ja kapnak egy minimális ROF nerfet, oszt kész... Egyik ruszki tanknál se volt még soha drasztikus nerf. T30-at meg holtában is nerfelik... -
bornofakone #166408 köszi :) -
klezzz #166407 Beengedett... pár óra próbálkozás után :D pedig a játékban már írja, hogy 10200/20400 játékos van bent...
Obj263-ak stabilan ~6000sebzés/csata -t produkálnak... lesz itt nerf
Ez a csata utáni statisztika a legjobb az egészben, mindenkit meg lehet nézni mennyit sebez stb. -
Beállítások, aztán az 1. fül jobb alsó-középső része, úgy emlékszem. :) -
atee73 #166405 megoldja de mivel eleg xar a jatek memoria kezelese azert 4gb nem lenne rossz hozza ,sok fejfajastol kimelned meg magad ha beruhaznal +2gb-ba -
atee73 #166404 ne keseregj az object 704 meg az isu is igy kezdte , nezd meg mostanra milyenek -
Mindjárt 6. helyezett lettem ezzel az adatbázisban:
-
bornofakone #166402 annyi van, szóval akk 1 sima low graf: on megoldaná a problémát...:S pedig olyan szép volt a játék :D na mind1:)
amúgy azt el tudná vki magyarázni h hol tudom beállítani h csak encounter-be meg standart-ba tudjak menni viszont assault-ba ne? -
MitsuMishi #166401 Mi? Ha szovjetfóbiás lenne, akkor nem minuszolna... Oo -
bcseke91 #166400 Engem nagyon elkeserítenek a mostani nerfek és az új orosz TD-vonal. Komolyan, megint beleölt az ember egy csomó időt egy rakat új tank kigrindelésébe és most meg kiderül, hogy csak elvesztegetett idő volt az egész - a T110E4-ről rögtön le is mondhatok. És persze jön ez az új orosz szuperTD, amiről minden jóérzésű ember azonnal láthatja, hogy majd' olyan OP lesz T10-ben, mint a KV volt anno T5-ben, aztán majd lehet várni megint hónapokat arra, hogy valami kompromisszumos állapot jöhessen létre... -
atee73 #166399 valszeg 2gb vagy kevesebb memoriad van... azert csinalja -
Adjunktus #166398 "PzIII mindkét tornyának a frontját nerfelték? Első 50mm-ről lett 30mm a második 70mm-ről 30mm vagy csak félreírás...."
Na ne!!Ami sok az sok! Itt telt be a pohár!
Uninstall!!
-
bornofakone #166397 Vkinek csinált olyat a játék h alapjában véve tök jól megy simán fut, aztán meg hopp köv. csatában addig míg újra nem indítom a játékot(gépet nem kell) fix 2 fps-el megy.
Vszínű azért lehet mert eddig a 7.5-s verzió is lowon fut minden (kiv. draw distance) most meg felnyomtam teszt szerót és minden medium v high 8 csatáig tökre faszán ment szó szerint siklott a játék igaz nem 50 fps-el mint 7.5-ben hanem 35-el de semmi probléma nem volt vele és még szép is volt....erre most 2x-ra is egyik csatából kiléptem megjavítottam a tankot, indítottam másikat szépen betölt minden jó és durr fix 2 fps és meg se mozdul akármerre nézek... -
Ti be tudtok jutni a tesztre? Állandóan azt írja, hogy busy a szerver... :( -
Attiska #166395