418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Igen. De nem is kell, én csak meg szoktam nyitni a mappában lévő html filet, aztán megy, mint a karikacsapás. F5el csatánként frissíteni is lehet.
  • ximix #166592
    OFF

A játékos életkorát,esetleges fogyatékosságát nem látni lehet az egy 1.osztályos akit anyu odarak a gép elé csak már nyugodtan tudja csinálni a házi munkát, lehet az egy mozgás sérült akinek a fogyatékóságából kifolyólag leginkább csak a négy fal közötti élet jut és ö szeretne játszani, sokfélék vagyunk ennyi.
    Nem rég volt egy műsor a rádióban miszerint ezt a régi iskola rendszert melyben a diákokat versenyeztetik és ezáltal egymás ellen hangolják és megosztják őket már kiskorukban lassan átakarják állítani az összefogás egymás segítő oktatásra ahol a jeles diák segít a gyengébbnek vagy a fogyatékosnak pl: fogyatékos gyerekeket is az egészségesekkel együtt tanítanak így felnőve nem fognak állni nagy szemekkel ha látnak egy mozgássérültet hanem természetes lesz nekik hogy segítsenek ha kell így remélhetőleg egy összetartóbb társadalmat lehet felnevelni majd, mely nem lepődik meg ha valakinek kicsi az életben az effi-je:)
  • Kubukli
    A WoT Logger "DOS" ablakában másnak is "connection error to online database" üzenet jelenik meg indításkor?
  • Artman
    Sziasztok :)
    Tiger-II, IS-8, Jagdtiger-re mi az a 3 legfontosabb felszerelés amit megvennétek??? Fontossági sorrendben... :)
  • Ry0K3N
    Nem nem fog gyengébben teljesíteni hanem kiegyensúlyozottabb köröket menne mindenki. Fedeznék és figyelnék a térképet ha gond van reagálva rá nem pedig retardált lemming módjára menni előre a nagyvilágba a tier 10-es tankal amit fél perc alatt szétlő nagy röhögve az ellenfél a maga 400-as effijével. A random rendszer miatt minél több a rossz játékos online az adott időszakban annál inkább tolódik el az ember win%-a 48% felé ha nekiáll randomozni hosszú távon.
  • Hassel74
    Ezt most tényleg nem értem...Ha én béna vagyok, abból van Neked a frag. Ebből adódóan leszel jó játékos. Ha mindig jó játékossokkal állsz szemben, törvény szerű, hogy előbb-utóbb Te kezdesz gyengébben teljesíteni. Akkor Neked is menni kell?
  • Toweliee
    Gabenc és Grrrrr, légyszives ne menjetek ebbe bele. Azért ne mert nincs igazatok. Nem tudom mekkora a legnagyobb tankotok nem is érdekel, de higgyétek el amikor megláttok egy több ezer csatás T9-T10 tankban játszó idiótát ugyanerre gondoltok ti is. Ennek a játéknak a naiv korszaka nagyjából T7-ig bezárólag meg kell történni. Ha valaki utána is gyökér, annak el kell gondolkodni a folytatáson (vagy inkább a nem folytatáson). Vagy egy 23 csatás T8-as prém toptankot, akkor is ha van bennetek vér akkor felmegy a nyomása.
  • bobitusz
    Ezt ti is tudjátok hogy lehetetlen megvalósítani, a fejlesztőknek nem érné meg, és nincs is rá szükség szerintem, nem kéne ennyire véresen komolyan venni a játékot, hogy minden csatáról beszámolni amibe volt egy gyenge játékos és az mit hogyan csinált/nem csinált, igen sok esetbe miattuk veszít a csapat, főleg ha felül vannak, de ugyan ez igaz az ellenfélre is.
  • ximix #166585
    No para, legtöbben már tudunk úszni :)

• bcseke91
    T5-nél elég lenne meghúzni a határt. Ott bőven meg lehet tanulni a játékot, akinek meg nem megy, az ne rontsa el afelett mások játékát.
  • Grrrrrrr
    Milyen hullámot?
  • Hassel74
    Elnézést kérek mindenkitől, nem akartam flémhullámot kelteni. Csak a véleményem írtam le.
  • Sunsetjoy
    4 millió accountból 1 milliónak van 100 feletti csataszáma, ezek közül az átlag olyan 2000 csata körül van.
    Ha már 5-6000 csata körül csak felsőbb szintű tankjai vannak, tudása nem annyi, akkor csak segge van hozzá, mint a tanulás esetén a bemagolásnál...
  • Grrrrrrr
    Igenez jutott eszembe nekem is. 1 ember kivételével mindenkinél van jobb, tehetségesebb, és a jobb mondhatja, hogy a rosszabb tűnjön innen. És hol lenne meghúzva a határ? Ha mondjuk meghúzod a mezőny közepén, akkor akik ott tanyáznak, hirtelen a legrosszabbak lesznek. Csak náluk jobbakkal mérkőzhetnek. A stat meg megy a béka segge alá.
  • Adjunktus
    Igazából az überbrutálnindzsagyilkoskommandósprofi játékosok magas effi-je,nagyrészt a gyenge játékosoknak köszönhető.
    Ha korlátoznák őket,akkor bizony az ellenfélnél is pro-k lennének és azok vissza is lőnek ám!:)
    Akkor vajon miért menne a sírás?
  • GaBenc
    Most te sem hiszed el, hogy megértik? Csak az eff számít, ez van. Én vagyok a "pro" a többi keressen másik játékot. Csak arra lennék kíváncsi, ha ez így lenne akkor az utolsó kivel játszana?
  • Grrrrrrr
    Lehet hogy tetszik neki a játék, szereti a korszak páncélosait? Felállni minden vereség után és újra megpróbálni, ahhoz tartás kell.
  • Grrrrrrr
    Egy tehetségtelenebb embernek sokkal nagyobb munka eljutni odáig. Ahhoz rengeteg kitartás kell a sok kudarc miatt. Sok nap és sok óra. Mit szólnál hozzá, ha nagy nehezen megküzdenél egy szintért, és azt mondanák neked: Bocs öcsi, noob vagy, nem vehetsz részt a játékban. Mielőtt ilyeneket mondtok, beleképzelhetnétek magatokat, hogy mit éreznétek a helyükben.
  • atee73

nem azzal van hogy szerenyebb kepessegu ,csak 1xuen erthetetlen ha nem megy neki a jatek 5k csata utan akkor minek jatszik vele??? en speciel nem elveznem ha minden 3. csataban tudnek csak kiloni egy tankot ..... de ez az en hulyesegem valszeg
  • bcseke91
    T5 felett igenis korlátozni kellene őket.
  • Grrrrrrr
    Az egyik ember ilyen, a másik ember olyan készségekkel rendelkezik. Van akinek nincs nagy érzéke a játékhoz (szerintem ilyen vagyok én is), van akinek a vérében van. Akkor ezek szerint a szerényebb képességűeknek el kellene tűnni a játékból? Roppant reális lenne tőle a játék. Növény... Lehet hogy nagyobb IQ-ja van, mint sok ásznak, csak taktikai látásmódja nincs.
  • tigrincses
    e100
  • Bugi Misi
    elöbb pont olyat láttam...
  • szabii98
    Én spec megértem ha valaki eleinte rosszul játszik.
    De ne mond már, hogy valaki 16k csatával 700 effivel nem egy növény.
  • Hassel74
    Rendben van, Te nyertél! :)
  • Szpecnyaz
    Aki hülye az hülye, valakinek ki kell mondani az igazságot ezekről a játékosokról :).
  • Hassel74
    Nem nézeteltérésre gondoltam. Az szerencsére nem sok van. A A gyengébb képességű játékosok semmibe nézése. "Gyökér, szobanövény,pirosak" stb.
  • R3nton
    hát azért általában kulturált keretek között szoktak maradni ezen fórumon a nézeteltérések
  • Hassel74
    Igen, sajnos. És ami a legborzasztóbb, ez erre a fórumra is igaz...
  • Kubukli
    Sand River, bázisvédés. E-75, IS-8, IS-4 a három top tank öszesen nem érik el az 1600 eff értéket.
    E-75 aszongya' az első pillanatban: "allteam ATTACK".
    5 perc alatt vége lett.
  • csaba90
    Hali! Teszt szerveren nekem ezt írja ki mikor csatába mennék bármelyik tankkal:
    "Error joining the battle: the current vehicle is not ready."

esetleg valami ötlet? mind fel van szerelve mindennel....
  • bgabor
    Én az újra fogok rámenni. Lehet hogy kissebb az átütés, de a gyors célzási idő és a ponotsság megéri beáldozni azt a 20mm átütést. T9 meddel amúgy is tudnod kell hogy hová lőj. Ha pedig jó helyre lősz, tudsz sebezni 200 mili átütéssel is.
  • Maala

Az ilyenek miatt imádom ezt a járgányt. :D Függetlenül attól, hogy a végén jól elkúrtam. :D
  • Toweliee
    Köszi, a 2. pont volt a megoldás.
  • popey8
    Szerintetek T-54-re melyik lesz a jobb löveg? A mostani páncélzat kompenzáció miatt szükség lenne a nagyobb átütésre, de kérdés, h mennyit számít ez a jobb pontosság és célzási sebesség mellett.
  • bornofakone
    Van most tesztszeró? mert loginapp error-al kivág:( 2 órája meg működött még:(
  • Master91
    1: rossz a telepítő, lehet le kéne újra tölteni
    2: minden drivert frissítsetek, meg a microsoft .net-cuccait is
    más ötletem nincs
  • Toweliee
    Sziasztok! Tesóm felakarja telepíteni a játékot és telepítés közbe ez a hiba üzenet jelenik meg egy ablakban: "Kritikus hiba. Nem sikerült telepítés. Az alkalmazás nem tud tovább futni. Részletekért nézze meg a naplófájlt." Ilyenkor mi a helyzet? Mi a teendő? Köszi!
  • Ndre77
    Ha nincs vmelyiken haverod, akkor hagyd az Auton-n. Amúgy mind1, mindkettőn ugyanaz van. Viszont ahogy lejjebb már írták, nagy a forgalom, s nehéz bejutni.
  • Bugi Misi
    no comment...