418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Foxy0
    üdv
    hogy lehet olyat szerezni ami betöltésnél a név mellet szerepel(medál vagy mi)?
  • Ry0K3N
    Lol szépen rendet vágtál közöttük. xD
  • Ry0K3N
    Egyszerűen nagyszerű. Megkérdezném azt a vadbarmot aki az algorimust írta hogy ez mégis hogy a rákba működik. Mert azért az iszonyat hangulatos hogy az egyik tankoddal egész nap mindig veszítesz.
  • Solten
    Hahh, volt hozza "szerencsed"? :) Orvosi eset a gyerkoc. Balf@sz voltam szerinte mert nem szedtem le egy KV-5 lancat, egy 60-al szaguldo haztomb nagysagu KV-5 meg valoban iszonyat nehez celpont egy artista gyongyszemnek :)
  • Ninju
    Bocsi, hogy belevau, de nincs teljesen igazad.

(Bár az kifejezetten tetszik, hogy értelmes hangnemben folyik az eszmecsere)

Én nem tartom magam egy jó játékosnak, de tök szívesen mondanám el a "gyengébb" csapattársaknak, hogy mikor mit érdemes csinálni, de erre egyszerűen egy ilyen stílusú játékban nincs lehetőség. 15 perc max a csata. Ha elkezdődik indulni kell a megfelelő helyekre. Arról nem is beszélve, hogy hiába írnám be tankra lebontva, h ki mit csináljon, a játékosok 75%-a nem tud angolul. Annyira én sem, h mindezt 20 másodpercbe belesűrítsem.
    Nagyon sok olyan játékos van aki sokkal többre lenne képes, de egyszerűen nem veszi a fáradtságot, hogy megértse a játékmechanikát, vagy egy picit utána olvasson. Pedig ha párszor elmondanák neki, hogy Mines-on gyors meddel felmegyünk a dombra, mert az a csapatnak jó (és így nekünk is), akkor megtanulná.
    Egyszerűen nincs "lehetőség" tanítani a játékosokat. Persze nem lehet mindenkit, de sokakat lehetne.

A random csatába meg bele vagy kényszerítve a fejlődés miatt. Oda max 3 fős platoont vihetsz. A company-k meg úgy vannak belőve, hogy nem érdemes gyengébb tankot vinned, mert akkor megint saját magaddal (és a csapattal) szúrsz ki.
  • Tuvok #166668
    Tudom, néztem videót is előbb ahogy csinálják, de nekem nem mutatja, pedig direkt ezért csináltam újra a skilleket a T62-n, de semmi .
  • Gerifinuccsi
    Bocsi az offért, de találtam valamit a képek között :D

• patchaou
    El bizony :D bannoltak is 9.-éig :)
  • Ry0K3N

xD elgurult a gyógyszer
  • marchizor
    rajta kell tartani a keresztet 3-4 mp-ig
  • Tuvok #166663
    Ez az Eagle Eye perk csak a gyári célkereszttel működik ? Mod-os a célkeresztem és nem mutat semmi sérült modult egyik tankon se . :(
  • Awakening
    Hmmm, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy több megértéssel és alázattal tolja ezt a játékot.
    Ha az überpro játékos, akinek lehet anyuci mossa a haját(meg mást is), bekerül egy munkahelyre és jól megalázzák mert nem ért semmihez, akkor mondja, hogy dehát én vagyok az istencsászár a WOT-ban...
    Ez csak egy játék, fogadjuk el egymást olyannak, amilyen.
    Egy rokkantat sem rugdalsz le a villamosról, mert gyengébb mint te.
    Aki meg itt sír, hogy sok az eff.-em és vesztek, menjen CW-zni vagy századozni az hasonlóan nagyarcú haverjaival.
  • GaBenc
    Akkor ebben meg is egyezhetünk. Megyek kicsit még idegesíteni a prokat aztán alvás.
    Majd még zaklatom a társaságot. Sziasztok.
  • patchaou
    Persze, lehet hogy aki tőlem gyengébben játszik, az jobban gitározik, vagy jobban hegeszt mint Én, vagy pont fordítva :)
  • GaBenc
    Persze hogy béke van. Simán csak beszélgetünk. Teljesen jó ez így. Érvek érvek ellen. Azért mert nem szólnak beléje, azért ezt páran olvassák. Azért beszélünk itt róla és nem privátba.
    Én azt próbálom sulykolni, hogy aki itt van az mind becsülendő ember. Biztos van értéke még ha nem is tud játszani.
  • patchaou
    Valakinek nincs kedve teszten kis gyors cuccokkal gyakorlóban off-roadozni?
    Skywalker_Lajos accal vagyok fent, hogy melyiken azt nemtom.
  • Maala
    Az első sor alapján trollkodott. :)
  • patchaou
    Akkor 49%-os győzelmi aránnyal még neked is van mit fejlődni :) Érted amúgy hogy mit mondtál? Mert a szerint csak az lenne jó játékos akiinek a win aránya 100% körül van...
  • patchaou
    Nyilván. Azért csinálták, hogy az olyan barmok mint Én vegyék a prémiut és esetleg egy prém tankot, hogy ne tier5-6-ban kelljen minden 10-es tankra összefarmolni a kreditet :)

Grrrrr - kölyök koromban engem is lenéztek, megaláztak stb.. aztán tettem ellene. Aki nem tesz azért hogy jobb legyen, az megérdemli a megaláztatást. Kivétel persze, ha testi, vagy szellemi fogyatékosság miatt nem megy neki. Részemről téma lezárva. Béke!
  • kiskami
    Semmi értelme a vitának. Ha tier-től, harckocsinemtől függetlenül, saját csapatban zöldségek mellett nem tudsz nyerni, akkor még van hova fejlődni! ;)
    Kis előny szerezhető szakaszban gurulással, de az csalás, mert egy-két ügyes mellett lehetsz te helikopter - nyerni fogtok. :D
  • Grrrrrrr
    És ezzel megaláztátok őket. alsóbbrendűnek soroltátok be. De nem baj, leszel te is a másik oldalon, idős korodban, ha előbb nem.
    - Na jól van Tata üljön oda le!
    - De én még bírom!

Más: A Clan Warsnak létezik magyar nyelvű részletes leírása?
  • GaBenc
    Na látod ez tökéletes. Ha csak a prok játszanak akkor nem vagytok elegen. Akkor nincs is játék. Mert azt te is vágod, hogy nem azért csinálták ezt a játékot, hogy mi jól érezzük magunkat.
  • patchaou
    Szerintem ebbe a verés téma inkább nem kellene belemenni...
    Nálunk meg volt válogatva ki lehet a csapatban és ki nem. Akik bénán játszottak azok max akkor lehettek a csapatunkban, ha nem voltunk elegen.
  • GaBenc
    Na ezt gondold át. Ha lemész, és ott már játszanak akkor csatlakozhatsz (random). De hogy elzavarsz valakit? Az azért lehet ellen véleményezik.
    De egyébként nem beszélsz mellé, csak rossz a felfogásod. Miért zavarom el? Miért nem tanítom? Ja, hogy az fárasztó meg macera. Inkább zavarjuk el.
    Na gondold végig.
  • Grrrrrrr
    Ha lemész egy igazi grundra, és elzavarod azt aki ott játszik már ezer éve, mert hozzád képest béna, jó eséllyel verést kapsz. :D

Anno 5-en voltak igazolt játékosok. Voltam én, aki nem fociztam, de az atlétika miatt gyorsan futottam, és voltak a többiek. Az egész bénától a nem annyira bénáig. Ha oda jöttél volna, és elakarod zavarni a gyengébbeket, hidd el, verést kaptál volna :)

De ezt láttam most is a nyáron a lányoméknál, nagyok és kicsik együtt rúgták a bőrt. Minden csapatban volt nagy is kicsi is. A kicsik sokszor kerékkötők voltak. Mégsem zavarták el őket a nagyok.
  • patchaou
    Ma pl azért hagytam abba, mert olyan csapatokat fogtam ki, akik elhullottak 2-3 perc alatt, és körönként 25-40k kreditet kaptam a type59-el. Igaz a SU100-al amit most vettem vissza nagyon jól ment. Talán azért mert tier 6-os csatában nem számított mennyi növény van a csapatomban, pár kill-t mindig összehoztam. Viszont T8-9 növények ha kihullanak mellőlem akkor a type kevés hogy 6-7 T8-9-es tankkal szemben helyt álljon.
  • Maala

Ez a tank olyan érzés, mint a KV szétszedés előtt, csak sokkal törékenyebb... Isteni. :D
  • SuspiciousC
    A játékban adott a lehetőség arra, hogy olyanokkal játssz, akikkel szeretnél. A random csaták nem kötelezőek, ha azt választom ezekkel a dolgokkal számolni kell.
  • patchaou
    Pont ez az, ha lemegyek a grundra simán elzavarhatom a csapatomból azt aki nem tud játszani, de wot-ban ez nem megy :)
  • GaBenc
    Csak az a gond, hogy ezen mi nem tudunk változtatni. Azzal hogy egymást alázzuk nem fog változni semmi. Te én csak játszanunk, mi ezt tehetjük. Gondolom neked is tetszik a játék, nekem is. Neked megy, nekem nem. Ezért még nem kell egymást gyűlölni. Vagy tévedek?
  • Ry0K3N
    Hát pontosan ugyanez megy WoT-ba :D
    Csak mivel ez online környezet itt lehet rajta változtatni alakítani. Mások a lehetőségek mint IRL.
  • Szakesz
    Nem leszel előrébb attól, ha látástól vakulásig csak mások hülyeségével szembesülsz. Általában nem is realizálja a legtöbb játékos, hogy mennyire elcseszte, amíg ő jön ki győztesen az adott szituációból.
  • GaBenc
    Értelek én. De ha lejősz a grundra akkor el kell viselned, hogy én is ott játszom. Ez ellen nem tudsz mit tenni. Ha idegeled magad meg sértegetsz és akkor is béna maradok.

Ui:Nem sértegettél, ez csak a példa része. Teljesen jól érvelünk.
  • Ry0K3N
    Jó az megint más de most itt az ember valamiért dolgozik gyűjti az XP-t a kreditet és egy rendes focimeccsen sem akarja az ember az egyszeri lelkes pityut a csapatba pusztán azért mert nem tud játszani.
  • Maala
    Istenem, ez az S-35CA annyira op t5-be a 105össel, mint ihaj...
  • Grrrrrrr
    van ez az oldal a GYIKben a magyar klánokról : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtkyAtLX61qidGd3SkdZcjlEVGQ0VjdJdUdKRDdTMlE&hl=en_US#gid=0

Mit jelent a jellegnél a fél HC, HC, Szoc, CW?

és a klánháborúnál a CW?
  • Ry0K3N

Tier 10 mezőny de én kapom a legtöbb XP-t :D
    Tetszik ez a detailed report.
  • GaBenc
    Na látod, már is tanultál.
    "na, így nem szabad csinálni"
    Ez nem hasznos?
  • GaBenc
    Én a T5 csinálom a legénységet 100-ra meg a képességeket fejlesztem..........azt hiszem.
  • Grrrrrrr
    Negatív példából, más kárából a legolcsóbb tanulni.

Én azt vettem a fejembe, hogy csinálok egy alap tankot maxosra (prémium nélkül). Valószínűleg semmi értelme, de kit érdekel? :D