418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #166754 Kicsit sincs előre eldöntve a csata, mikor egy tier8 TD-vel 21 lövésemből 12 talál, és ebből 7 sebez csak...
VK3601-et 6 lövésből szedtem ki, mert 4 nem sebezte, pedig nem a lövegpajzsát lőttem. Nem mintha azt nem kéne átlőnöm 247 mm pennel, de tökmindegy.
Inkább nem is mondom, mit csinálnék azzal, aki ezt a penetration 0 sebzéses szart kitalálta! Az ellenfél páncélzatát 3-4-szer meghaladó átütésekkel nem tudok sebzést osztani még átütő találatokkal sem... röhej! -
Köszönöm mindkettőtöknek :)
Lehet hogy akkor IS-8-ra stabi, töltésgyorsító, célzásgyorsító lesz, Tiger-2-re töltésgyorsító, célzásgyorsító (stabi sztem nem szükséges hisz az e-75 meg az e-100 elég lomha lesz), harmadik meg talán venti???
És a Jagdpantherre? az még függőben van hogy mi kell rá... -
bgabor #166752 Én azt nem vágom minek játszanak egy villámgyors, páncélozatlan medium tankal, ami kiválló képességeket, jó reflexeket és jó taktikai helyzetfelismerési képességet igényel. Az ilyen 700 effes kempelő arcoknak E-75ben meg IS-4/7ben a helyük. -
atee73 #166751 ne mondj ilyeneket , tegnap megkaptuk azert jatszanak mert kitartoak ,tanulhatunk toluk.... nem rettenti el oket a sikertelenseg
-
bgabor #166750 Hát nekem van némi gyakorlatom a DCS fejlesztőivel, tekintve hogy minden repülőgép szimulátorukat rongyosra játszottam a Lock On óta. Orosz fejlesztők azok is, sokat ígérnek, keveset tartanak be, a határidő fogalmát pedig nem ismerik, ahogy az optimalizációét sem. Viszont jó drágán adják a portékájukat. Szóval hiszem ha látom, az ígéreteiknek nem hiszek. -
Szakesz #166749 Ez a csata Fisherman's Bay-en igazán élvezetes volt. :)
-
A Batmobil platoonoktól félni szoktak de ezektől nem kellett. :(
Két ilyen balfaszt még nem láttam Batmobilban mint ezek,ráadásul platoonban,600 és 800 effivel.
Végig kempeltek a kanyonban,aztán mikor a városban laposra vertek bennünket,elindultak a támadni.Miért játszanak ezek ezzel a játékkal? Miért basszák el másik 13 ember játékát azzal hogy még platoonban is mennek? MIÉRT ???
-
Töltésgyorsító, célzásgyorsító/stabilizátor, venti -
is-8 stabi, venti, töltésgyorsító.
tiger2-re én ventit, töltésgyorsítót veszek majd, meg ládát rakok még majd rá. -
Tiger-II, IS-8, Jagdtiger-re mi az a 3 legfontosabb felszerelés amit megvennétek??? Fontossági sorrendben... :) -
brasco84 #166744 25k xp még a batchat FFFFFFUUUU már nagyon unom a lórit -
Én anno eladtam...92mm-es átütéssel kellett vele mennem KV-k ellen amin 107-es ágyú volt :) Addig volt meg csak amíg összeszedtem vele a kreditet egy rendes Tier 5-ösre. -
Trolokaa #166742 A játékot sajnos ki kell fizetni. Utána természetesen semmi nem kerül pénzbe. DCS sorozatnak nagy jövője van. Most fog kijönni nemsoká a legújabb harci repülő szimulátora. -
TDantes #166741 Ennyi alapján, ez egy szar... -
VanDaal #166740 Ha élesben is kapható lenne, lehet beruháznék egyre a Matilda Black Prince mellé :)
Kubukli: hunt us downról is volt, amikor elfelejtettek szólni, pedig már rég ment az event. -
Ez az egyik, a másik ok pedig az új csodafegyver. Teszten szakaszban mentünk obj263-al... egy masu ha elénk került nem élt 20 másodpercnél tovább :) -
bgabor #166738 Javíts ki ha tévedek, de ez a cucc még erősen fejlesztés alatt van, nem adták még ki, és ha majd kiadják, jó borsos ára és brutális gépigénye lesz, mint az összes DCS játéknak.
Finoman szólva nem konkurenciája a WoTnak, mert teljesen másik dimenzióban mozog a kettő a picon. -
bgabor #166737 Nahát erre jó a tesztszeró. Mindig gondolkodtam rajta, hogy a VK4502A-mból ki kéne fejlesztenem a Maust. Hát nem kéne, a tesztszerver megmutatta. A mindenhol nagy számban jelenlévő artista söpredék miatt teljesen játszhatatlan, felejtős. -
Kubukli #166736 Ruszkijainkról annyit, hogy a Twitter quiz eltűnt a francba mert egyre többen játszottak és a gyökerek inkább szüneteltetik csak hogy ne kelljen foglalkozni vele. -
Amúgy tegnap néztem, hogy a teszten megvehető 1500 goldért a bétás ajándék Sherman is. -
Ez alapján: link szerintem 60mm körül lehetett a döntött rész, nem tudom honnan vették azt a 30-at.
Pz. III tornya is 30mm lett, mert állítólag 40mm a 70-ből spaced armor volt...tegyék már be végre a hivatalos hitbox-okat komolyan. Így csak hülyítik a játékosokat a kamu értékekkel. (Churchill 150mm-es frontja és a T95 oldala nagyszerű példa...) -
Kubukli #166733 Egy undorító nyálkás valami mászott elő tegnap a kövek alól:
LamazPete
AMX M4 45-tel top tankként nem tudott értékelhetőt nyújtani.
Mondjuk a statja alapján semmivel sem tudna. -
VanDaal #166732 Úgy tűnik, ruszkiaink rájöttek, hogy az E3 is kívánatos lett a játékosok körében, ezért még jobban megnehezítik az oda vezető utat...
Legalábbis más ésszerű okot nem tudok, mert eddig is egy nyomorult szerencsétlenség volt a T95, és azt sem lehetett elmondani róla, hogy ellepték volna a csatákat, mint anno a franciák. -
brasco84 #166731 T8 as csata, fogyatékos enemy, 0 arty, sok sok ilyet még... :D
Victory!
Battle: Highway 2012. szeptember 9. 10:42:10
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 552 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 110 049
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper -
Már töltöm is le, megnézem mit tud :) -
T95-ös über oldalpáncélja...8.0-ban.
Az a vicc hogy mindig is ennyi volt, 152mm csak a lánctalp vonalában volt, a döntött rész teljesen papír... -
Game resi... Nekem akkor van ilyen, ha indításnál caps/numlock be van kapcsolva véletlen. -
VanDaal #166727 Nyilván nyerni fog vele valamennyit, de minden más tank is, ami nem totál papír.
Szóval kelljen csak kicsit célozniuk már rá, ha egyszer nekem is folyton a weakspotokat kell vadásznom IS-7-ben ülve :)
(Jelenleg az E-50 220-as penű ágyújával általában viszem az IS-7-eket szemből, ha oda talál, ahova célzok.) -
Trolokaa #166726 Ez kicsit férfiasabb!
Nincsenek rejtett kibaszások a játékossal és semmi nem kerül pénzbe.
-
Nazarov77 #166725 Ezen fölösleges problémáznod, az IS-7 csak szemből kemény, többi részét abban a tierben röhögve át lehet lőni. Még 7.5 előtt volt hogy DB 132es penjével öltem meg egy IS-7et, igaz nem volt könnyű mert 10 lövésből 5 lepattant a seggéről de csak kifeküdt. -
Trolokaa #166724 Ismétlem nem kötekedés. Csak ráuntam hogy viszem IS7 et és nem lehet letámadni egy tankot se vele mert akárhol átlőnek. Írtam az object 268 as sztorit is hogy nem lehet 303 mm es átlag pennel átlőni a 240 mm es frontját ami még szögbe is állt. Vittem T54 et azt meg rend szerint az aljára rakta állandóan.És ott is 10 ből minimum 6 csata vereség és szerintem ebbe semmi élvezet nincs.Kb mehettem volna minden tankal tolatva akkor érem el ezt hogy ott lőnek át ahol akarnak.
Mindegy ha ti élvezitek a goldal való trollkodást akkor sok örömteli pillanatot kívánok hozzá.
-
bgabor #166723 Nem tudom miből állna nekik kikapcsolni az aranylőszer vásárlási lehetőséget a tesztszerón. -
Szakesz #166722 Úgy csinálsz, mintha normál szerveren nem látnál például gold lőszerrel lövöldöző E-100-at vagy IS-4-et. A tesztszerveren biztos olyanok is játszanak, akiknek normál szerveren csak egy T-34-ük van, de teszten beleülnek a hőn áhított T-62A csodamasinájukba. :) -
hellokitty92 #166721 Hát jah... province-ot nem piszkálták, aztán lehet, hogy a jövőben, az is átalakításra kerül az új render szerint. -
Trolokaa #166720 Tier 10 es csaták nagyon nem olyanok teszten mint normál szerveren. Wg külön igárte hogy nem lesz csak valami 400 gold naponta. Nem hiszem hogy bármiben is hiányt szenvednének gold lőszert kivéve ha nem lenne tömve mindenki goldal. -
Mondjuk nem tudom, az Is-7 frontja mennyivel lesz erősebb a normalizáció csökkentés miatt. 7.5-ben a front felső része védett 260+-os átütés ellen, csak a Tier 10-es TD ágyúk tudták átlőni, a tornya meg atombunker védettségű.
El tudom képzelni hogy 8.0-ban nyer annyit, hogy nem lehet majd megbízhatóan átlőni Tier X TD-kel sem, csak a test alját.
-
Nazarov77 #166718 Szerintem se, de jól esett :D
összesen 3db van hozzá az pont 1 tár, és elsősorban a beteg szar obj 263hoz tartogattam ami most nem volt. -
Trolokaa #166717 Nekem pont elég volt 1 nap teszt és be is sokaltam a sok retardált gold lőszerestől. -
Nazarov77 #166716 Próbaképpen kipróbáltam a gold consumeablekat meg gold ammot egy két dologban. Nem kell keresztre feszíteni mert félévente 1x használom. Bétában az ingyen gold mellett se használtam.
Az IS-7et pl sima APval lőttem ki, 1 tár goltot a jgpz felépítménye kapott. Mellesleg APval is sima ügy oldalról kilőni egy IS-7et ami beszambázik 50el egy ház mögül ez úgy hangzott mintha vért kellett volna izzadnom IS-7 ellen 293as pennel... -
VanDaal #166715 Majd' 300-as pennel szvsz semmi szükség gold lőszerre ehhez.