418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    ha a max tierre vagy kíváncsi, én kipróbáltam őket tesztszerón. Az orosz(obj261) sztem nagyon jó gyorsan szűkül, pontos. A francia batchat is nagyon jó, mert gyors, még sokkal pontosabb, tornyos, megy ugye a 4es tár, igaz kisebbet sebez. Nekem az amcsi nem jött be t92 mert sztem túl pontatlan és nagyon lassan tölt be, bár ha betalál akkor ott vége a dalnak, mert ez sebzi a legnagyobbat. A gwtypE-t nem próbáltam ki, mert az olyan semmilyennek tűnik, persze biztos az is jó. Én személy szerint a batchat155-t és az obj261et sztem szép lassan kihúzom.
  • Wasp91
    Azért csak 150et sebeztél a KV-1be mert nem ütötted át a páncélját és ilyenkor nem adja be a teljes sebzést. Amúgy a szovjet arty ág S-51től kezd használható lenni.
  • VanDaal
    Ez a játék egyetlen dologra jó: egyre népesebbnek látom tőle az utolsó primitív, undorító, seggbuta, direktbe rosszindulatú, emberek táborát.
    Hogy ennyi unintelligens, értelmetlen, másoknak szándékosan keresztbetevő és erre élvezkedő, jellemtelen humanoid van, előtte soha nem gondoltam volna.
    Köszönöm WoT...

Lassan ott tartok, mint Oddball, mikor azt írta, hogy kimodolta az ingame chatet...
    Értelmes dolgot oda úgysem ír senki, a sok fosra meg nem vagyok kíváncsi. Legalább ennyivel is csökkenteném a vérnyomásomat károsan befolyásoló ingereket. Meg még arról kéne leszoknom, hogy nézzem mások "játékát", miután kilőttek. Ennek a kettőnek a kiiktatásával máris sokat javulna a játék nyújtotta szórakozásom.

Így már "csak" a lemmingek, az AFK-k, a botok, a teamkillerek, a blokkolók, a retardáltak és az SPG-k rombolnák a játékélményt :)
  • Scorce
    Már megbocsáss, de ez milyen válasz? Van rendes tankom is amúgy csak most megtetszett a lövegezés nem értem miért kell ilyet mondani, hogy legyek rendes játékos... Az önjáró is a játék része és tanácsot kértem... Nem értem miért kell ilyen módon leszólni.
  • atee73
    add el , es legyel rendes jatekos , menjel tankal...... esetleg
  • Gunslinger
    Nem kapsz büntit, én is így csinálom, T32 a primary ESL igásló, T34 meg tolja a pénzeszsákot és közben képzi a T32 legényeket. :-)
  • retros
    hehe a-32. épp ma láttam olyat először :)

ami be van karikázva úgy tudsz szerezni, h szakaszban mész.
    Ők ketten egy szakaszt alkotnak. Az arra jó, h ketten egy oldalra kerülhessenek és egy csatába. Haverok vagy ilyesmi.
  • R3nton
    a másik meg hogy nekem nem működik tesztszerón a T-"támadom" gomb, pedig nem állítottam semmit t-re. Ez miért lehet?
  • Scorce
    Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb önjáró löveg? Én elkezdtem az orosz vonalat ás most a su 5-el megyek de elképesztő mennyire rossz, pedig maxos és elvileg 300-akat kéne sebezzek de jó esetben is csak 150-et sebzek. kv-1 et is alig sebzem 30-40-eket ennyit a su-26-al is sebeztem és azt imádtam, bár csak pár meccset mentem de eddig csalódás. Lehet csak én nem tudok vele játszani vagy nem tudom.
  • Foxy0

Én arról beszéltem ami piros karikával van ha vki tudja hogy kel olyat szerezni az írja már le legyen szíves.
    Előre is kösy
    [amúgy nagy szemétség (főleg önjáróval voltam)hogy 4-en rám jöttek és csak 1-et sikerült kilőni]
  • R3nton
    t34ből ha kiveszem a legénységet átképezem t32-re, utána ha visszarakom 34be megint, akkor nem kapok büntetést a képességekre? Mert úgy halottam ez a prém tankoknál él, hogy azonos fajtájú elmegy a más tank legénységével, mert így akkor 1 közel 400%os legénységet tudnék használni 2 tank esetében...
  • patchaou
    Teszt2
  • ximix #166862
    Hát igen néhány régi map nem igen alkalmas az egy zászlós üzemmódra túl kicsik :)
  • bobitusz
    ilyenkor mi a picsát lehet csinálni?
    és ma volt 3-4 ilyen csatám a 10 ből...

• patchaou
    Akinek van kedve teszten gyakorlóban off-roadozni az írjon rám. Teszten W0T3P_RU néven vagyok. TS-3 megoldható.
  • Sippie
    what the fuck?
  • Atesz91

Még le se járt számláló de Lowe fel lett spotolva :d fél percig élt :D.
  • lexlutor
    vagy lehet ketto volt.. de haromnal tuti kevesebb..
  • lexlutor
    ..egy het chatban..
  • hNeo
    mi a legdurvább büntetés amiről tudtok, inzultálásért?
    elgurult a gyógyszerem az egyik előző csatában...oké.. mindenen maiban...
  • barkov6
    -2MP-
  • HunAnFionn
    Sziasztok!

Tudtok mondani, egy pár normális, jó hangulatú klánt, ahol viszonylag sokan vannak s Tier 9-től vesznek fel embereket?

Köszi a válaszokat!
  • zsupeti
    Patton3 nerf,nagyon érezteti a hatását.Mozgási illetve a toronyforgási sebességén lehet észrevenni.Az ágyúja még mindig rendben van.
  • Ytar
    Mondjuk a T110E4-et még meggondolom, néha van létjogosultsága a tornyos TD-nek ..
  • Hassel74
    Az M48A1-et én is élveztem :)
  • Ytar
    viccet félretéve, hasznos volt ez a teszt szerver ..
    most már biztos vagyok benne hogy nem lesz újra Maus-om, mert ez így ebben a formában használhatatlan azzal az ágyúval, valamint a JPz E100-at is messze elkerülöm .. Sőt, magát a német ágat, mert az E50 M is hulladék az orosz medhez képest.

A francia TD viszont nagyon bejön, akárcsak az új orosz is, azokra mindenképp rámegyek. A T110E4 páncélját nagyon levették, így azt is hanyagolom ezentúl, marad az E3.

Jelenlegi terv a garázsra:

Heavy: IS-4, AMX 50B, T110E5
    Med: T-62A, M48A1
    TD: AMX-50 155, T110E3, Object 263
    Arty: BChat 155

Slussz.
    Ez 9 tank. Pikk-pakk összeszedem őket. :)

Jöhetnek az angol tankok.
  • foxbat88fx
    nah alakulnak a Tank Ász-aim ^^
    holnap nekiugrok az IS-nek is :P
  • Hassel74
  • szabii98
  • Ytar
    Én bent vagyok, de nem játszom, csak a helyet foglalom ..
  • szabii98
    én mindjárt berakom olyanra hogy benyomódva legyen, így folyamatban olyan mintha nyomnám :D
  • Hassel74
    Már elkopott az enter bill...
  • lord nihilus
    egy újabb francia tank?
  • szabii98
    most próbálnám, remélem több sikerrel mint te..:D
  • Hassel74
    Lehetetlen bejutni...:(
  • Attiska
    De érdekes, ilyet egyik német TD sem tud. Gondolom, csakis balance miatt...
  • ximix #166838
    Nem tudom E75-ön néztétek e az ágyú átütési értékét, egymásután két csatában is az első kapott találatot odakaptam kapásból piros lett a löveg, gondolom auto célzást használtak.
  • Toweliee
    Én ezzel használom: 7,5 cm StuK 42 L/70
  • lexlutor
    ..kezdesnek celszeru ha megallsz, raviszed a kort, megvarod mig teljesen beszukul es losz.. es ezt ismetled.. neha kozben mozoghatsz is :)
  • hawkie22
    Bocs, kevertem a kettőt, az automatát kell bekapcsolnod a jobb gombbal, nem a manuált. :D