418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. szeptember 10. 23:33:42
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 2 004
    Szerzett kredit: 135 501
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Omnomnomnom 5frag, 6 sebzés. :)
  • Burgernemham
    Igazán sajnálom, hogy belerondítottam az univerzumodba, Istenedbe, számodra a világot jelentő wot, (vagy mi a veres here) fórumába.
  • TiborTamas

És igen! Ez a pillanat is eljött. Megkaptam az első banomat 1 napra,3 gyökér miatt,akik képesek egy E-100 mellé 2 loltraktort is behozni 15 + 7 ezer csata után, rögtön 2 tank hátrányban indulva... Annyira felhúztak,hogy első dolgom volt kilőnek őket. A vicc,hogy így is nyertünk. De kérdem én,hol az igazság? :/
  • ilsalon
    Össze is zavarodtam.

Az egyik eunuch, a másik a Bill Geci. Most mit mondjak?
  • Burgernemham
    Nem érveltem.
  • Toby0501
    Nem tudjuk, hogy ez melyik fúród. :D
    Én már az empátia szónál elvesztettem a fonalat, de annyi tuti, hogy a Burhernemhamnak kell nyomatni a mínuszokat.
  • Burgernemham
    "Úristen neked még gyereked is van??????????" Igen, erre reagáltam.

"Mivel ezt nekem címezted bisexuális bácsi: valóban nem lesz soha gyermekem, se családom. Olyan munkát választottam, ami kizárja ezt. Mentem aludni, jó éjt mindenkinek."

Sajnálom, hogy röntgen asszisztens vagy, vagy szoprán énekes. Igazad van, kinek a karrier, kinek karrier és család.
  • Oddball29
    De ha egyszer az volt az argumentumod alapja.
  • Burgernemham
    A címzések tévesek voltak, elnézést akiket megbántottam! Akinek valóban szólt tudja (ha tudja)
  • Burgernemham
    Az úgynevezett "statjaimról" pediglen azt vélsz, amit jónak látsz. Tudom, hogy meghaladja a korlátaid, de nekem nem ez a játék a világ. Elhiszem, hogy képtelen vagy értelmezni, hogy nem kívánok statokról ekékkel vitázni, ha lenne benned némi értelem, úgy írtam volna, hogy értekezni. Az enyém nagyobb mint tied! Bibi!
  • ilsalon
    Ez most biztos a WOT fúróm, mert a fejléc ok, csak most ismeretlen emberek okádják a hülyeséget.
  • patchaou
  • Sippie
    Ne etessétek a nolifer trollt, tartja a mondás.
  • Oddball29
    Áhá, szóval ezért kell az e-peenről lódítani.
  • Toweliee
    Mivel ezt nekem címezted bisexuális bácsi: valóban nem lesz soha gyermekem, se családom. Olyan munkát választottam, ami kizárja ezt. Mentem aludni, jó éjt mindenkinek.
  • Szpecnyaz
    És ez most hogy jön az én kommentemhez? Csak mert nem igen értem.
  • Sippie
    havernak is volt C64-e, az kazettás volt, jó sokat gémeltünk rajta :) pár hónapja meg egy másik haveromnál emulátorral nyomtunk néhány régi gémet, elég hangulatos volt :D a nevekre már nem emlékszem
  • Burgernemham
    "Hülyeségeket beszélsz, kamuzol a statjaidról, egy hozzászólás erejéig feljössz kollektíve leszólni a magyar gamereket. Nagy teljesítmény volt:). Az ilyen az nem kell."

Nem is akartam veled hálni, hetero vagyok veled ellentétben
  • patchaou
    Kicsit belefeletkezdtem, Skywalker_Lajos_EU asszem teszt2
  • Toweliee
    Nem merek rá megesküdni, de talán ez kazettás játék volt. Azért nem tudom pontosan mert a szomszédék igen jólmenőek voltak és szinte a létező összes 80-as évekbeli számítógép megvolt nekik (C64, Amiga, Enterprise ezekre emlékszem, ha jól emlékszem). Na meg a Piper Boy, az volt a kedvenc.
  • Burgernemham
    Nekem van, neked soha nem lesz, oda kell ész, felelősségtudat, állandó, jól fizető munkahely, határozott fellépés, diploma sem árt (a mai világban) És a lényeg: egy téged szerető odaadó nő: ANYA!
  • Oddball29
    Hülyeségeket beszélsz, kamuzol a statjaidról, egy hozzászólás erejéig feljössz kollektíve leszólni a magyar gamereket. Nagy teljesítmény volt:). Az ilyen az nem kell.
  • Szpecnyaz
    Már nem azért, de csak tőled láttam ilyen stílusú kommentet, mástól nem.
  • Burgernemham
    Te csak az Archlord játékból jöhetsz, ott ilyen intelligensek. 100%, hogy pár hónapja még ott grindeltél.
  • Sippie
    én nem ismertem, csak rákerestem googleba, azt kidobta :D
  • ilsalon
    Ha valóban ennyi éve nyűvöd, akkor te ne égesd magad és egy kicsit számolj, hogy ez mennyi változó és mennyi érték. Nagy szám fog kijönni. Ja és ne felejtsd el, hogy ezt neten át is kell tolni. :-)

Szertintem Ivánék amúgy is lusták lennének bármit lekódolni.
  • Toweliee
    Ez az :)))
    A szomszéd srácnak megvolt ez a játék, télen állandóan ezt nyomtuk. Köszi, marha jó emlékek társulnak a zenéhez.
  • Burgernemham
    Nem vetted észre, nem tűnt fel hogy a: "húzz el, s takarodj" magasröptű nekem címzett utalások után váltottam hangnemet?! Senkit nem bántottam előtte. De imbecillis barmoktól mit várhatna az ember, ezt láttam a játékban is, bár ott nem nekem szóltak; arra utaltam.
  • Sippie
    esetleg erre gondolsz? :D
  • Sippie
    Volt játék zenéje? Ez csak egy híres komputerzene, még a régmúltból.
  • Oddball29
    Ezt egyszer el akartam lőni...

• Burgernemham
    "Itt nekem ugyan semmi hatalmam nincs": nem is neked szólt, hogy tiltsanak ki, te eke!
  • Toweliee
    Sippie, ez melyik játék zenéje volt?
  • Burgernemham
    Új gépet akarsz vásárolni?! Adok tuti tippet, és árlistát.
  • Toweliee
    Úristen neked még gyereked is van??????????
  • Szpecnyaz
    Khmmmm, milyen igazad van!
    "És a magyaroknak azt üzenem, hogy tanuljanak a szomszéd népektől egy kis alázatot, empátiát, összetartást. És nem árt némi műveltség sem, mert ilyen bunkó tábor nem akad ebben a játékban mint a miénk."
  • Sippie
    Popcorn?
    On!
  • Burgernemham
    Gondolod, hogy screenshotokról és hasonló idióta baromságokról fogok vitázni egy 15 éves barommal, a fiam több nálad te kis paraszt. Kit érdekel ez a kis buzi játék, te egyheréjű segg?! Takarodj az országból amíg meg nem kereslek és jól meg nem baszlak! Tudom ki vagy.
  • TiborTamas
    Na végre valami új téma,nemcsak artyk. Popcorn on.
  • Oddball29
    Itt nekem ugyan semmi hatalmam nincs.