418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Burgernemham #167193 "A sün egy makacs állat. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok"
Itt ez a korcs: azt hiszi ez vicces. Ez siralmas és sivár! -
Burgernemham #167192 Jó, bevallom: a manipuláció bevetése a részemről csak egy casus belli volt.
A valóság az, hogy bár nekem valóban senki nem szólt be ingame soha, (magyar) de a viselkedésetek, nyelvezetetek, szociális megnyilvánulásotok egyszerűen undorító és primitív. Lenézitek a Lengyel népet, kik hozzátok képest a kultúra csúcsa; láttam a többi náció játékosait mennyire összetartóak, toleránsak. Primitív és szégyenletes csürhe a 90% amit képviseltek. Én szégyelltem magam mindig helyettetek a játékok során.
És a valós életben is mindig külföldön.
-
Megfelel?
-
Szpecnyaz #167190 Valaki lassan átnézhetne a modi topikba.... -
Tessellia #167189 Nemhiszem, hony lenyúlták mivel azok a háromszög alakú idomok ha minden igaz egy reaktív páncélt alkotnak tehát eredetileg nem a torony részei, míg ugye a merkavanak alapból ilyen csúcsban végződő a tornya. -
Burgernemham #167188 Nem tudom mikor nyomnak le az oldalról, de esküszöm, hogy milliószor jobb mint maga a játék! Ennyi hülyét egy rakáson, mind találom, mind süllyed. -
Burgernemham #167187 Nem, minden iszonnyal. -
minden bizonnyal így van ;) -
Burgernemham #167185 Ja? IRL! So so ra fama utss/4. -
Burgernemham #167184 Imádom szívatni a buta idiótákat, a hobbim. Barátom valóban nem sok van, de azok barátok minden körülmények között. Haver és ivócimbora millió van. Nem lesz békés éjszakád, nem talált. -
15 oldalt olvastam vissza, olyan mint egy akció film :D :D volt itt dràma ès könny a nerfek ès növènyek miatt,most meg megy a lövöldözès :D -
nekem is ez jutott eszembe a kinézete alapján -
Azt a tornyot a Merkaváról nyúlták? :) -
Bmsrt #167180 Tudom potgányság arty de akkor is örültem mint majom a faszának:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 11. 0:22:03
Jármű: Object 261
Szerzett tapasztalat: 753
Szerzett kredit: 31 075
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés -
Neked nem sok barátod van IRL ugye? -
Burgernemham #167178 Mondottam volt: "én is szívesen tenném mottómmá"
-
Burgernemham #167177 Én maradok Szolzsenyicinnél, Koestlernél, ha van rá mód. -
Tessellia #167176 Na látom megy a fórum szétflamelése ezért egy kis érdekesség feszültségoldónak (Elvileg 2011-ben mutatták be a nagyközönségnek, bár nekem ez a típus még új):
Valamint egy kis leírás a tankról. -
Burgernemham #167175 Nekem nem így tűnik. Lobotómia után is meglehetősen hevesen reagálsz, ha rólad van szó. Gondolom, csak részben távolították el. -
"by Matyashun" értelmezése nem megy a te hatalmas elmédnek? -
Egyetemes nyelvtan gondolom nem volt. Bár elég ált.isk. is, hogy tudd, mit jelent az idézőjel.
-
Dehogy! Csak játszottam ezzel a manipulált szarral. Előre is elnézésed kérem, de annyira nem érdekel, amiket írsz, hogy még a Google-t is segítségül hívjam. -
Burgernemham #167171 "Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség"
Ez aztán olyan mély filologiai hasítás, hogy én is szívesen tenném mottómmá. Iszonyat sötét lehet ott benn, sry. -
Burgernemham #167170 Ilyen sokáig tart kiguglizni mit írtam, te eke? -
Burgernemham #167169 Nem, ezt nem tudja mindenki, hiszen direkt nem szóltam a főemlősök családjába tartozó egyedekről, kiket teszt alá vonnak. Rajtad már kiütköznek a kísérletek mellékhatásainak szimptomái. Sajnálattal, Tisztelettel. -
Szpecnyaz #167168
-
Nyilván így van, ezt mindenki tudja, de nem akartalak patkánynak nevezni. Kérlek tisztelettel.
-
Burgernemham #167166 Helyesbítek: limbikus rendszerre ható vegyületek... -
Burgernemham #167165 Nyulakon magyarországon igazából nem kísérleteznek. Illetőleg amikor első éves voltam 2002-ben kizárólag albino patkányokat használtak az akkor még limbikus rendszernek nevezett vegyületek tesztelésére. Kérlek Tisztelettel. -
Azt hiszem a T-25-2 nel meg is allok, thx. Protot mar nem birna az idegrendszerem, a tesztszeron meg tapasztaltam milyen faszan lehulyitettek a T110E4-et. Erdekes, a WG jelenleg jobban utalja az amcsi tankokat a nemeteknel. -
Burgernemham #167163 Ok. Még egyszer elnézést mindenkitől, azoktól is akik engem ...szogattak, pedig egy árva rossz szót nem intéztem hozzájuk. Bocsánat, hogy élek! -
Burgernemham #167162 Egy önjelölt Kevin Mitnick megpróbálta elsütni marhaságait, mert valamikor tanult pár rutint valahol, s azt hitte beveszem, mert ehhez van hozzászokva. De én nem Vargáné vagyok a házmester Lágymányosról. Igenis manipulált a játék. -
-
Te voltál ott a kísérleti nyúl? -
Burgernemham #167159 Nem ismétlem önmagam. Illetve de. Senkit nem bántottam, engem kezdtek el cseszegetni, mert olyasmit mertem mondani ami igaz is. -
Hero Award. Nem vagom, az ilyen tier X - loltraki platoonos agyhalottakat folyton TK-zzak de eleg lassan tanulnak belole... -
Burgernemham #167157 'sedukálnod": ne keresd guglin, orvosira is jártam a műegyetem előtt, azt jelenti: ne használj nyugtatót, ha lehet. (csak tanács) -
ilsalon #167156 Tudod vannak fúrumok, ahol lehet mindenféle ökörséget másokra zúdítani. Mit itt viszont általában értelmesen, a te szavaiddal élve, értekezünk. Kérem te is tedd ezt. Köszi. -
Valami kisebbseg-komplexusban szenvedo szerencsetlen lehet. A minden ok nelkul TK-eket ki kene vagni egy honapra a jatekbol. Persze a WG nem tesz ilyet, sok "fontos" kosztumerrel tolnanak ki :D -
Burgernemham #167154 Ahhh! Sajnálom, nagyon sajnálom! De remélem nem kell sedukálnod magad, s majd tudsz azért aludni.