418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Burgernemham #167236 Így igaz. -
Burgernemham #167235 Megint szóismétlés : "veszélyes" Ó! Elnézést. -
TiborTamas #167233 A csúcson kell abbahagyni... -
Burgernemham #167231 Szóval, rád verek és ott a helyszínen beszarsz. -
Adjunktus #167230 Na jó.most már untatsz.Jó éjszakát!
Ha kitisztultál,olvasd el az ámokfutásodat.Ha nem szégyenled el magad rajta,akkor menthetetlen tahó vagy... -
Burgernemham #167229 Az a probléma részedről, hogy nagyon mellé lőttél. Én nem ál boxoló ( így a helyes) vagyok. -
Burgernemham #167228 "Még akkor is,ha meg vagy róla győződve,hogy te hugyoztad a Mississipit"
Hagyjuk már a konvenciókat, kliséket, mondj valami önállóan. -
Adjunktus #167227 Elküldöm privibe a címem.Esetleg találkozhatunk egy megbeszélt helyen.
Mindig szerettem az ilyen állbokszolókat,meg pótnindzsákat.
Aztán annyi előnyt adok,hogy bal kézzel magamat verem!:) -
Önmagad és az itteni ténykedésed hogyan jellemeznéd? -
Burgernemham #167225 Egy vessző rossz helyen kötött ki. -
Burgernemham #167224 Hamar feladtad. Jellemző. Fogadjunk, hogy te vagy a legutolsó aki lekever egy pofont annak akik öten vernek, egyet de a legelső aki elszalad, ha az megpróbálja visszaadni. Jellemtelen féreg vagy, a legrosszabb fajtából. -
Burgernemham #167223 A mellékelt ábra azt mutatja, hogy null egyéniséggel bírsz; a többiek legalább önállóan voltak tökösek. Te egy kretén vagy, egy barom, ki vonul a
csorda után akkor is, ha az a szakadék felé bandukol. -
Adjunktus #167222 Igazából még szórakoztató is lehetnél,ha nem volnál ennyire primitív!:)
Nem vitatkozom veled többet,mert egy intellektuális horror vagy.
Még akkor is,ha meg vagy róla győződve,hogy te hugyoztad a Mississipit. -
Burgernemham #167221 Benned nincs jóindulat, csak düh, keserv, és kényszer, hogy mások nyomában cseszegess valakit. A legprimitívebb szociológiai egyed vagy mind közül. -
Burgernemham #167220 És a "hogy" elöl meg elhagyod?! Barom! -
Adjunktus #167219 Javaslom,minél gyorsabban állj le az anyagról!Ezt most jóindulatból mondom!
Teljesen elhülyülsz tőle!
Mint a mellékelt ábra mutatja... -
Ezzel egyetértek, még sajnáltam is amikor páran "nekiugrottak". És ő nem azért trollkodott mert csak arra állt föl neki... -
Érdemes kimenni. Nekem már volt szerencsém kijutni oda. Fantasztikus volt. Bent voltunk vagy 5-6 órát öcsémmel. A végén már az ősök kint toporzékoltak, h hol a fenébe vagyunk:) Igazi tank kánaán. Saumur, Bovingtonhoz képest kutyafasza. Na jó nem, de sokkal kisebb a gyűjteményük és nekem az "elrendezés+díszlet" is jobban bejött. Durva volt, mert mikor már a közelében voltunk a múzeumnak egy tank jött velünk szemben az úttesten (azt hiszem egy Challenger II). Megfizethetetlen élmény volt:) -
Burgernemham #167216 Elég primitív vagy, hogy a vessző után nem hagysz SZÜNETET, EKE! Te pofázol nekem, seggfej! Írni sem tudsz! -
Burgernemham #167215 Tudod is te, mi az. -
Bmsrt #167214 Komolyan én már visszasírom mátyáshunt,az ide beszabaduló fajtársai egyre színvonaltalanabbak,ő még olyan szerethető kretén volt... -
Burgernemham #167213 De, ismételnek. És 160 felé is, ha megfelelően be vannak állva ahhoz, hogy ezt ne vegyék észre. Bumm. -
Nem akartok még leszakadni róla? -
Adjunktus #167210 Az IQ 40-es férgek,nem ismételnek szavakat egy mondaton belül.
Úgy hogy nem is égetem magam,magam,magam....:) -
Burgernemham #167209 Ó, már vagy 20 éve minimum, amióta felcser voltam. Amióta meg mérnök vagyok kell a kódoláshoz. -
Ha egyszer kijutok Bovingtonba, viszlek magammal.
-
TiborTamas #167207 Az E-100-at is ki akartam csinálni,de eszembe jutott,hogy az már 1 hét ban is lehet és akkor nem tudok majd féláron felszereléseket venni. :)
Egyébként nem próbált még senki fellépni ellene? Pl. felrakni hivatalos fórumra ilyen replayt retardplatoonról. Nem hiszem,hogy nehéz lenne megoldani,hogy csak azonos battle tierekkel rendelkező tankokkal mehessenek az emberek/állatok platoonban... -
Tessellia #167206 angyalpor tehet róla -
Mónika show 2.0 na én mentem aludni jó8 xd -
Burgernemham #167204 Nem gondoljátok (ja, azt nem tudtok) komolyan, hogy leállok égetni magam iq 40-es férgekkel magam, a komolyabb nickekkel?! -
Játszott fél órát a WoT-tal. Mindenkire így hat, csak mi tudjuk kezelni. :) -
Tessellia #167202 Áhá na ezt jó tudni a merkaváról. -
Adjunktus #167201 Te valamilyen tudat módosító szer hatása alatt állsz? -
Ne aggódj, ha Sedó vagy Cifu beindul, örülhetsz, ha neted lesz egyáltalán.
-
davidbog #167199 Jaja, az elmúlt 80 év alapján az oroszoknak annyira nincs tapasztalatuk, hogy csak nyugati cuccokat másolnak. :D
Viccet/szarkazmust félre téve, a T-90MS a T-90 jelentősen modernizált változata.
Az egyik új dolog a torony. Ezt nyugati minta alapján tervezhették, formásra is hasonlít azokéra. Erre a személyzet túlélő képessége miatt volt szükség. Ebben az új toronyban a hátsó tratusban van a lövedék és a kivető töltet. A torony hátulja gyengített ezért egy esetleges robbanásnál arra felé terelődne a robbanás nagy része, úgy mint a nyugati harckocsiknál.
De új a motor, a felfüggesztés, a hajtáslánc. Meg mindenféle modern optika stb. A Kalina nevű tűzvezető rendszert kb egyenrangúnak tartják a nyugati harckocsikban lévőkkel.
Itt lehet róla részletesebben olvasni.
Tessellia: A Merkavának tornyának is csak előtétpáncélzat az a csúcsban végződő része. Maga a torony ugyanolyan téglatest alakú, mint az összes többi nyugati harckocsié.
Pár hónapja volt az ismerd fel a fegyvert topikban feladvány. Elsőnek egyáltalán nem néztem orosznak. Először valami nyugati, leginkább angol harckocsinak néztem. De a lánckerék elárulta, hogy ez orosz gép lesz, ez alapján sikerült megfejtenem. -
Burgernemham #167198 És akkor mi van idióták, 8 éve használom ezt a fórumot, vagy 6000 niKKem van. Ekék. -
Szpecnyaz #167197 Szerintem csak ő is sokszor átélte ezt a dolgot
.
-
Burgernemham #167196 Nem talált.
Ja, sos modi sos! -
Na mi van, tán a Greenpeacenél is tevékenykedsz?
-
Szpecnyaz #167194 Na, megtetted állampolgári kötelességedet! Most már csak bíznod kell az igazságos ítéletben
.