418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Burgernemham
    Így igaz.
  • Burgernemham
    Megint szóismétlés : "veszélyes" Ó! Elnézést.
  • TiborTamas
    A csúcson kell abbahagyni...
  • Burgernemham
    Szóval, rád verek és ott a helyszínen beszarsz.
  • Adjunktus
    Na jó.most már untatsz.Jó éjszakát!
    Ha kitisztultál,olvasd el az ámokfutásodat.Ha nem szégyenled el magad rajta,akkor menthetetlen tahó vagy...
  • Burgernemham
    Az a probléma részedről, hogy nagyon mellé lőttél. Én nem ál boxoló ( így a helyes) vagyok.
  • Burgernemham
    "Még akkor is,ha meg vagy róla győződve,hogy te hugyoztad a Mississipit"

Hagyjuk már a konvenciókat, kliséket, mondj valami önállóan.
  • Adjunktus
    Elküldöm privibe a címem.Esetleg találkozhatunk egy megbeszélt helyen.
    Mindig szerettem az ilyen állbokszolókat,meg pótnindzsákat.
    Aztán annyi előnyt adok,hogy bal kézzel magamat verem!:)
  • patchaou
    Önmagad és az itteni ténykedésed hogyan jellemeznéd?
  • Burgernemham
    Egy vessző rossz helyen kötött ki.
  • Burgernemham
    Hamar feladtad. Jellemző. Fogadjunk, hogy te vagy a legutolsó aki lekever egy pofont annak akik öten vernek, egyet de a legelső aki elszalad, ha az megpróbálja visszaadni. Jellemtelen féreg vagy, a legrosszabb fajtából.
  • Burgernemham
    A mellékelt ábra azt mutatja, hogy null egyéniséggel bírsz; a többiek legalább önállóan voltak tökösek. Te egy kretén vagy, egy barom, ki vonul a
    csorda után akkor is, ha az a szakadék felé bandukol.
  • Adjunktus
    Igazából még szórakoztató is lehetnél,ha nem volnál ennyire primitív!:)
    Nem vitatkozom veled többet,mert egy intellektuális horror vagy.
    Még akkor is,ha meg vagy róla győződve,hogy te hugyoztad a Mississipit.
  • Burgernemham
    Benned nincs jóindulat, csak düh, keserv, és kényszer, hogy mások nyomában cseszegess valakit. A legprimitívebb szociológiai egyed vagy mind közül.
  • Burgernemham
    És a "hogy" elöl meg elhagyod?! Barom!
  • Adjunktus
    Javaslom,minél gyorsabban állj le az anyagról!Ezt most jóindulatból mondom!
    Teljesen elhülyülsz tőle!
    Mint a mellékelt ábra mutatja...
  • patchaou
    Ezzel egyetértek, még sajnáltam is amikor páran "nekiugrottak". És ő nem azért trollkodott mert csak arra állt föl neki...
  • popey8
    Érdemes kimenni. Nekem már volt szerencsém kijutni oda. Fantasztikus volt. Bent voltunk vagy 5-6 órát öcsémmel. A végén már az ősök kint toporzékoltak, h hol a fenébe vagyunk:) Igazi tank kánaán. Saumur, Bovingtonhoz képest kutyafasza. Na jó nem, de sokkal kisebb a gyűjteményük és nekem az "elrendezés+díszlet" is jobban bejött. Durva volt, mert mikor már a közelében voltunk a múzeumnak egy tank jött velünk szemben az úttesten (azt hiszem egy Challenger II). Megfizethetetlen élmény volt:)
  • Burgernemham
    Elég primitív vagy, hogy a vessző után nem hagysz SZÜNETET, EKE! Te pofázol nekem, seggfej! Írni sem tudsz!
  • Burgernemham
    Tudod is te, mi az.
  • Bmsrt
    Komolyan én már visszasírom mátyáshunt,az ide beszabaduló fajtársai egyre színvonaltalanabbak,ő még olyan szerethető kretén volt...
  • Burgernemham
    De, ismételnek. És 160 felé is, ha megfelelően be vannak állva ahhoz, hogy ezt ne vegyék észre. Bumm.
  • patchaou
    Nem akartok még leszakadni róla?
  • Adjunktus
    Az IQ 40-es férgek,nem ismételnek szavakat egy mondaton belül.
    Úgy hogy nem is égetem magam,magam,magam....:)
  • Burgernemham
    Ó, már vagy 20 éve minimum, amióta felcser voltam. Amióta meg mérnök vagyok kell a kódoláshoz.
  • Toby0501
    Ha egyszer kijutok Bovingtonba, viszlek magammal.
  • TiborTamas
    Az E-100-at is ki akartam csinálni,de eszembe jutott,hogy az már 1 hét ban is lehet és akkor nem tudok majd féláron felszereléseket venni. :)

Egyébként nem próbált még senki fellépni ellene? Pl. felrakni hivatalos fórumra ilyen replayt retardplatoonról. Nem hiszem,hogy nehéz lenne megoldani,hogy csak azonos battle tierekkel rendelkező tankokkal mehessenek az emberek/állatok platoonban...
  • Tessellia
    angyalpor tehet róla
  • Bugi Misi
    Mónika show 2.0 na én mentem aludni jó8 xd
  • Burgernemham
    Nem gondoljátok (ja, azt nem tudtok) komolyan, hogy leállok égetni magam iq 40-es férgekkel magam, a komolyabb nickekkel?!
  • Toby0501
    Játszott fél órát a WoT-tal. Mindenkire így hat, csak mi tudjuk kezelni. :)
  • Tessellia
    Áhá na ezt jó tudni a merkaváról.
  • Adjunktus
    Te valamilyen tudat módosító szer hatása alatt állsz?
  • Toby0501
    Ne aggódj, ha Sedó vagy Cifu beindul, örülhetsz, ha neted lesz egyáltalán.
  • davidbog
    Jaja, az elmúlt 80 év alapján az oroszoknak annyira nincs tapasztalatuk, hogy csak nyugati cuccokat másolnak. :D

Viccet/szarkazmust félre téve, a T-90MS a T-90 jelentősen modernizált változata.
    Az egyik új dolog a torony. Ezt nyugati minta alapján tervezhették, formásra is hasonlít azokéra. Erre a személyzet túlélő képessége miatt volt szükség. Ebben az új toronyban a hátsó tratusban van a lövedék és a kivető töltet. A torony hátulja gyengített ezért egy esetleges robbanásnál arra felé terelődne a robbanás nagy része, úgy mint a nyugati harckocsiknál.
    De új a motor, a felfüggesztés, a hajtáslánc. Meg mindenféle modern optika stb. A Kalina nevű tűzvezető rendszert kb egyenrangúnak tartják a nyugati harckocsikban lévőkkel.
    Itt lehet róla részletesebben olvasni.

Tessellia: A Merkavának tornyának is csak előtétpáncélzat az a csúcsban végződő része. Maga a torony ugyanolyan téglatest alakú, mint az összes többi nyugati harckocsié.

Pár hónapja volt az ismerd fel a fegyvert topikban feladvány. Elsőnek egyáltalán nem néztem orosznak. Először valami nyugati, leginkább angol harckocsinak néztem. De a lánckerék elárulta, hogy ez orosz gép lesz, ez alapján sikerült megfejtenem.
  • Burgernemham
    És akkor mi van idióták, 8 éve használom ezt a fórumot, vagy 6000 niKKem van. Ekék.
  • Szpecnyaz
    Szerintem csak ő is sokszor átélte ezt a dolgot .
  • Burgernemham
    Nem talált.

Ja, sos modi sos!
  • Toby0501
    Na mi van, tán a Greenpeacenél is tevékenykedsz?
  • Szpecnyaz
    Na, megtetted állampolgári kötelességedet! Most már csak bíznod kell az igazságos ítéletben .