418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #167357 nézzétek meg ennek a gyereknek a statját: Flampanzer
:D:D -
Az csak otthonról megy, mert melóban vagyok, ez a gép meg össze .osná magát a wot-tól. -
Képet tegyél fel és megszakértik a kollégák mi lehet a baj. -
kissd #167354 Sziasztok!
Wot account (nem az enyim :D) eladó.
110 nap prémiummal, 5600 golddal, T110E5, Maus, Is4, Is7, T95, Type59, T34, T30, T44, T50, M12, pz4 a garázsban. Minden tank felszerelve. Minden 10-es tankon gold ammo készlet a cw miatt. 3 millió kredit, 400k váltható xp-vel T110E4 kihúzva, T110E3-hoz 100k xp kell.
Ha esetleg valakit érdekel küldjön privit. Előre is köszönöm.
Legyetek rosszak. -
Ah, modulról van szó. :) Figyelmetlen olvasás -1 pont. -
Nem az AMX-es cuccot akarom feltenni rá, a hellcat moduljai a depóban vannak, csak az AMX-ekkel jártam úgy, hogy ismét megvetette, úgy meg nem annyira kell a cica, ha megveteti megint. -
VanDaal #167351 Te Úr Ég!
És ilyenektől várnám én (persze hiába), hogy nézzék a minimapot, értelmezzék az eseményeket, ismerjék legalább a saját tankjukat, ha már az ellenségét nem is... -
zsupeti #167350 Ezért kell úgy eladni egy tankot,hogy az összes modult visszatenni alapra és akkor eladni.Így megmarad a drága felszerelés,ami esetleg később kellhet egy másik kompatibilis tankon,vagy ha ismét visszavásárolod ugyanazt a vasat.Rádió,löveg motor.Alsóbb tierben nem fájdalmas,de feljebb már igen. -
Nem biztos, hogy ami felmegy az amx-re, az felmegy a hellcatre is... Mid volt az amxen? -
Azta... :D -
Ez peccs előtt volt, mikor visszavettem az AMX hordát félárért, mindig levettem a modulokat eladáskor, mikor visszavettem őket kérte az ezüstöt a modulért. Később eladáskor mindenből kettő lett a depóban. Most a pokolcicán gondolkozom, hogy visszaveszem azért kérdeztem. -
Olyan nincs. Lánctalp fent van már a tankon? Vagy lehet hogy az a modul nem a depódban van, hanem egy másik tankon. -
Ott figyel, de nem akar felmenni ingyen. -
Na, így még nem próbáltam, köszi:) -
Sokan a boltban veszik a cuccokat, mint leárazásnál Én is. Viszont vannak olyanok akik 2-3k csata után sem tudják hogy nem csak a boltban lehet megvenni
, ráadásul olyan hülyeséget is megvesznek a büdös életben nem megy a tankjukra. Volt egy srác aki nem értette, hogy miért nem megy fel az IS-re a Tigris 88-asa, pedig vett belőle kettőt is mert az milyen fasza...
-
VanDaal #167342 Akkor az a modul bizony nincs bent a depóban, amit fel szeretnél rakni. -
Jönnek fel a növények....eddig olyan 2 vesztésem volt csak. Viszont fél órája szenvedek rendszeresen... -
De akkor megint kéri rá az ezüstöt. -
Vannak azok a kis ikonok, lent amikre kattintva kiválaszthatod a tankjaid. Azok felett vannak mégkisebb ikonok, amikkel kiválaszthatod milyen felszerelést akarsz rárakni. Na ezekre kattintva tudod földobni a tankra. Érdemes egyébként itt vásárolni is, így véletlenül sem vesz az ember olyan cuccot aimi nem jó a tankjára. -
De pont nem kerulhetett be tier 9-be, amirol szo volt. -
fityusz #167337 Kezdem úgy érezni, hogy ismét nagyon elfajzottak a type 59 hordák. 8-as menetekbe tuti, hogy van oldalanként 3-4 belőlük... -
VanDaal #167336 Ugyanúgy, ahogy először is feltetted rá a kifejlesztése után, a garázsban. -
Sziasztok!
Ha bent van a depóba egy modul és visszaveszem a tankot, hogyan teszem vissza rá a depóból?
-
Már értem! Ha 8-as a top az is 9-es csata csak a kilences tankok épp basztak rá bejönni. -
stoppos #167333 Hát mert a csatának is van külön szintje és a tanknak is. :) -
lexlutor #167332 ..a korabbi mm szerint, nem a mostani. -
Komolyan, az hogy 8-as tankot először csak 9-es csatában láthatok nekem tényleg magas. -
Rendben, értem. Akkor rosszul emlékeztem. A lényegen viszont ez nem változtat. -
stoppos #167329 Ööööö. Mert tisztán világosan és érthetően leírtam, csak már elhülyültél a sok siemától. Ez lehet az ok. ;) -
Én értem mit milyen csatába rakhat, de amit írtál azon valahogy hiába töröm a fejem :) -
PetiPetiHUN #167327 Nekem tetszett a Hetzer. Azzal a legnagyobb a kill átlagom csatánként, majdnem 2. -
stoppos #167326 Nem. 8-as csatába kerülhet, de 8-as csatába max tier-7es kerülhet. A csata szintje és a tier között nem 1-1 a váltás. Tier 8-as tankot először 9-es szintű csatában láthatsz. -
Én ezt a t3-t4 francia TD-ről mondanám, gyors, pontos, és jó átütésű. Csak kicsit sebeznek... A t5-ről meg azt, hogy egyenesen OP a 105-ös nagyágyúval... Hiába pontatlan, azért ha betalál, nagyot odaver. -
Ez a táblázat pont azt mutatja, hogy egy tier 4-es TD bekerülhet tier 8-as csatába. -
foxbat88fx #167323 ahhh az a rohadt kis B1 kaphatna egy tier limitet :))) egész nap azzal nyomnám! :D -
Bmsrt #167322 Azt platoonba hozták össze a nyomorultak,normális esetben nincs ilyen,csak ha valami süket marha összeplatoonozik valami Tier1-est magával. -
Tegnap volt egy ahol tier 6 mellé berakott egy 1-est.. ment is a röhögés. -
stoppos #167320 Na itt.
Valamiért nem akarja a képet. :) -
stoppos #167319 4-es TD max 7-esekkel kerülhetett össze. Itt a 7.3-as MM
-
Állandóan nagy tankok elől kellett bujkálnom, amelyeket felesleges volt lőnöm, mert úgysem tudtam sebezni. Nekem úgy rémlik, hogy voltak köztük 8-9-es tierűek is bőségesen.
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Nekem a legkevésbé a Hetzer jött be a német TD-k közül, örültem hogy megszabadultam tőle. A többit viszont nagyon szerettem.