418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    nézzétek meg ennek a gyereknek a statját: Flampanzer
    :D:D
  • Yoyo
    Az csak otthonról megy, mert melóban vagyok, ez a gép meg össze .osná magát a wot-tól.
  • Trucker39
    Képet tegyél fel és megszakértik a kollégák mi lehet a baj.
  • kissd
    Sziasztok!

Wot account (nem az enyim :D) eladó.
    110 nap prémiummal, 5600 golddal, T110E5, Maus, Is4, Is7, T95, Type59, T34, T30, T44, T50, M12, pz4 a garázsban. Minden tank felszerelve. Minden 10-es tankon gold ammo készlet a cw miatt. 3 millió kredit, 400k váltható xp-vel T110E4 kihúzva, T110E3-hoz 100k xp kell.

Ha esetleg valakit érdekel küldjön privit. Előre is köszönöm.

Legyetek rosszak.
  • Maala
    Ah, modulról van szó. :) Figyelmetlen olvasás -1 pont.
  • Yoyo
    Nem az AMX-es cuccot akarom feltenni rá, a hellcat moduljai a depóban vannak, csak az AMX-ekkel jártam úgy, hogy ismét megvetette, úgy meg nem annyira kell a cica, ha megveteti megint.
  • VanDaal
    Te Úr Ég!
    És ilyenektől várnám én (persze hiába), hogy nézzék a minimapot, értelmezzék az eseményeket, ismerjék legalább a saját tankjukat, ha már az ellenségét nem is...
  • zsupeti
    Ezért kell úgy eladni egy tankot,hogy az összes modult visszatenni alapra és akkor eladni.Így megmarad a drága felszerelés,ami esetleg később kellhet egy másik kompatibilis tankon,vagy ha ismét visszavásárolod ugyanazt a vasat.Rádió,löveg motor.Alsóbb tierben nem fájdalmas,de feljebb már igen.
  • Maala
    Nem biztos, hogy ami felmegy az amx-re, az felmegy a hellcatre is... Mid volt az amxen?
  • Maala
    Azta... :D
  • Yoyo
    Ez peccs előtt volt, mikor visszavettem az AMX hordát félárért, mindig levettem a modulokat eladáskor, mikor visszavettem őket kérte az ezüstöt a modulért. Később eladáskor mindenből kettő lett a depóban. Most a pokolcicán gondolkozom, hogy visszaveszem azért kérdeztem.
  • patchaou
    Olyan nincs. Lánctalp fent van már a tankon? Vagy lehet hogy az a modul nem a depódban van, hanem egy másik tankon.
  • Yoyo
    Ott figyel, de nem akar felmenni ingyen.
  • Yoyo
    Na, így még nem próbáltam, köszi:)
  • patchaou
    Sokan a boltban veszik a cuccokat, mint leárazásnál Én is. Viszont vannak olyanok akik 2-3k csata után sem tudják hogy nem csak a boltban lehet megvenni, ráadásul olyan hülyeséget is megvesznek a büdös életben nem megy a tankjukra. Volt egy srác aki nem értette, hogy miért nem megy fel az IS-re a Tigris 88-asa, pedig vett belőle kettőt is mert az milyen fasza...
  • VanDaal
    Akkor az a modul bizony nincs bent a depóban, amit fel szeretnél rakni.
  • Master91
    Jönnek fel a növények....eddig olyan 2 vesztésem volt csak. Viszont fél órája szenvedek rendszeresen...
  • Yoyo
    De akkor megint kéri rá az ezüstöt.
  • patchaou
    Vannak azok a kis ikonok, lent amikre kattintva kiválaszthatod a tankjaid. Azok felett vannak mégkisebb ikonok, amikkel kiválaszthatod milyen felszerelést akarsz rárakni. Na ezekre kattintva tudod földobni a tankra. Érdemes egyébként itt vásárolni is, így véletlenül sem vesz az ember olyan cuccot aimi nem jó a tankjára.
  • Jakuza001
    De pont nem kerulhetett be tier 9-be, amirol szo volt.
  • fityusz
    Kezdem úgy érezni, hogy ismét nagyon elfajzottak a type 59 hordák. 8-as menetekbe tuti, hogy van oldalanként 3-4 belőlük...
  • VanDaal
    Ugyanúgy, ahogy először is feltetted rá a kifejlesztése után, a garázsban.
  • Yoyo
    Sziasztok!
    Ha bent van a depóba egy modul és visszaveszem a tankot, hogyan teszem vissza rá a depóból?
  • patchaou
    Már értem! Ha 8-as a top az is 9-es csata csak a kilences tankok épp basztak rá bejönni.
  • stoppos
    Hát mert a csatának is van külön szintje és a tanknak is. :)
  • lexlutor
    ..a korabbi mm szerint, nem a mostani.
  • patchaou
    Komolyan, az hogy 8-as tankot először csak 9-es csatában láthatok nekem tényleg magas.
  • Axon
    Rendben, értem. Akkor rosszul emlékeztem. A lényegen viszont ez nem változtat.
  • stoppos
    Ööööö. Mert tisztán világosan és érthetően leírtam, csak már elhülyültél a sok siemától. Ez lehet az ok. ;)
  • patchaou
    Én értem mit milyen csatába rakhat, de amit írtál azon valahogy hiába töröm a fejem :)
  • PetiPetiHUN
    Nekem tetszett a Hetzer. Azzal a legnagyobb a kill átlagom csatánként, majdnem 2.
  • stoppos
    Nem. 8-as csatába kerülhet, de 8-as csatába max tier-7es kerülhet. A csata szintje és a tier között nem 1-1 a váltás. Tier 8-as tankot először 9-es szintű csatában láthatsz.
  • Maala
    Én ezt a t3-t4 francia TD-ről mondanám, gyors, pontos, és jó átütésű. Csak kicsit sebeznek... A t5-ről meg azt, hogy egyenesen OP a 105-ös nagyágyúval... Hiába pontatlan, azért ha betalál, nagyot odaver.
  • Axon
    Ez a táblázat pont azt mutatja, hogy egy tier 4-es TD bekerülhet tier 8-as csatába.
  • foxbat88fx
    ahhh az a rohadt kis B1 kaphatna egy tier limitet :))) egész nap azzal nyomnám! :D
  • Bmsrt
    Azt platoonba hozták össze a nyomorultak,normális esetben nincs ilyen,csak ha valami süket marha összeplatoonozik valami Tier1-est magával.
  • MarkBlade
    Tegnap volt egy ahol tier 6 mellé berakott egy 1-est.. ment is a röhögés.
  • stoppos
    Na itt.

Valamiért nem akarja a képet. :)
  • stoppos
    4-es TD max 7-esekkel kerülhetett össze. Itt a 7.3-as MM

• Axon
    Állandóan nagy tankok elől kellett bujkálnom, amelyeket felesleges volt lőnöm, mert úgysem tudtam sebezni. Nekem úgy rémlik, hogy voltak köztük 8-9-es tierűek is bőségesen.
    Mindenesetre a lényegen nem változtat. Nekem a legkevésbé a Hetzer jött be a német TD-k közül, örültem hogy megszabadultam tőle. A többit viszont nagyon szerettem.