418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szasza3477
    Megnéztem pár videót és kicsit lomhának tűnik a német heavy ág az oroszhoz képest.
  • Szpecnyaz
    Most kivételesen nincs benne semmi szarkazmus :D. Csak szimplán nem értem miért mindenki a ruszkikra és a németekre veri a nyálát, amikor ott vannak ezek is.
  • Gunslinger
    Ehhehe, ismerlek ám, tudom, hogy most szarkasztikusan költői kérdezel. :-DDD
  • Greenscape
    A T-43 eleg rapszodikus volt nekem. Ha tier 9-es csataban voltam nem nagyon szamitott a jelenletem mert pattogott mindentol. Viszont sokszor rakott tier 7-esbe es akkor nagyon jol lehetett vele daralni. Azt viszont furcsaltam, hogy a PzIV-gyel altalaban a Jagdpanthert szembol atlovom pedig kissebb a penje a T-43-mal meg mindig lepattantam rola.
    Pont tegnap lett meg a T-44 es nekem nagyon tetszik. A top agyut kihuztam freebol meg a lancot is igy mar csak a motorok kellenek. Nagyon jol lehet vele tamogatni a heavyket. A Type-nal nekem sokkal jobban tetszik.
  • Master91
    Don't feed the troll!
  • Greenscape
    Remelem magadra veszed...

[IMG][/IMG]
  • Bmsrt
    Xp az inkább sebzésre jön,az Effi-t adják foglalásra.
  • Szpecnyaz
    Sebzés és spottolás. Base cappért csak elenyésző mennyiség jár.
  • Ndre77
    Jelen pillanatban mivel lehet hatékonyabban xp-t szerezni: bázisfoglalással v. sebzésekkel?

Köszi előre is!
  • Szpecnyaz
    igazából nem értem miért mindig csak a ruszki vs német dolog megy. Elvégre van még egy francia és amcsi ág is a játékban, mindkettőn számos igencsak zseniális és OP tank van.
  • Toweliee
    Más stílust igényel egy német és egy orosz heavy, és tierenként változó, hogy melyik jobb. T7-ben Tiger P, T8-ban IS-3 és Tiger II egyformán jó, T9-ben E-75, T10-ben meg az oroszt mondják jobbnak. Szóval ez változó.
  • Trucker39
    Érdemes. Ugyan Német ágon még csak KT-ig jutottam, de jó tankok azok. Sokat nerfelnek rajtuk, de akkor is jók.
  • kingofn00b
    Most sikerült visszaolvasnom a tegnap esti hozzászólásokat.

A német JagdPZ E100 ezekkel a buffokkal már életképesebb, mint volt?
  • szasza3477
    Sziasztok.IS 3-am van az nagyon jó,szeretem.Az lenne a kérdésem a nagyrabecsült szakiktól hogy érdemes-e a Tigris és társait húzni.Vagy ütősebb a ruszki nehéz ág.
  • kissd
    Jó neked :) Én megszenvedtem vele, de végre vége :) Persze lehet, hogy csak engem szivatott, de sebaj. Már vége :) Már majdnem m3 lee magasságokban voltam vele :D
  • casualscrub
    A 8.0ás tesztből kiszedtél a spriteokat

Vannak benne 2. usa meg, Francia med, és nagyon sok minden.

• VanDaal
    Patch előtt fulloztam ki, és kb a csatáim felét is előtte tettem bele. Talán tényleg jobb lett, de előtte sem éreztem rossznak.

Kissd: a Párduc átlagsebzése még kisebb, a VK DB-nek meg nincsen penje :)
    Én nem használtam se biztonságos elhelyezés perket, sem vizes lőszertartót, mégsem volt szokása robbanni. Sőt, engem még az oly sokat hangoztatott gyulladási hajlama is elkerült.
    Lehet egyéni szerencse kérdése ez is.
  • ilsalon
    Nem árt rá a vizes lőszerrekesz, meg a csúnya égés ellen is betettem valami modult, de összességében szerintem sem volt rossz. Bár akkor még volt rajta nagy ágyú, mikor én nyomtam.

A T44-en már csak a lőszerrekesz kell és jöhet a móka. A tornyáról sokan pattantak már le.
  • kissd
    Hát nem tudom. Cimbivel farmoltuk ki, ő t20-al ment én t43-al.
    Ég és föld... Az a sebzés amit ad az lókuki. Penetration nem rossz, de annyira kicsi a sebzés, hogy nos igen...
    Állandóan ammo-t kaptam, még skilles legénységgel és vizes lőszerrel is.
    Úgyhogy rémálom volt. Nem volt rossz statom vele, de sztem csak mert mindig platoonban mentünk. Különben sztem borzalmas.
  • R3nton
    mert most már jó, patch előtt kurva szar volt
  • Bmsrt
    Szerintem fasza:

Eddig ezt kedveltem legjobban a T8 medekből,bár a Lóri is tetszett,de az már T9,Pershing meg olyan 10-ezer Xp,még(stock szutyok alig várom,de kell az E-50 gun szóval nincs free xp...)
  • R3nton
    Lakevillet ki kéne venni, nem tesz jót az idegrendszernek az állatja amikor elmegy 5öd magával a mocsárban tier9es 10es tankokkal, mintha először játszana a pályán, mikor 2 tankkal le lehet zárni az átjárót, hihetetlen, nem tanulnak belőle...
  • vinki1
    A T43 eggy fákja-de a T44-et nagyon élveztem.A T43 magában nem lenne rossz tank de van 1 pár dolog ami fel tudott bosszantani,de azért lehet vele is operálni.
  • virkir
    Azzal még nem lenne baj, hogy 10-es mert ahogy kipróbáltam az M48-at az baromi jó még mindig a T110E5 szintén, meg úgy az egész US 10-es vonal.
    A t62-vel egy azaz két probléma van szvsz. Nincs semmi páncélja és a nulla gundepression miatt mindig teljes mellszélességgel vele harcolni.
    Namost ez a kettő így talán a leggyengébb T10-es meddé teszi.
    A T-44 meg egy király T8-ban imádom. iszonyat élvezetes vele menni és nem utolsó sorban prémium nélkül is lazán el lehet vele játszani.
  • kissd
    Maradjunk annyiban, hogy a t44-re rá kell húzni freeből az ágyút. De ahhoz meg kell a torony. Ahhoz meg a lánc.. De azzal a fos ágyúval amit t43-ról hozol azzal nem farmolsz ki annyi xp-t... Mert idegzsábát kapsz. Én inkább betettem 30k free xpt. De a t44 már tényleg nagyon zsír. Jobb mint a type59 már szerintem.
  • VanDaal
    Annyian szidják ezt a szegény T-43-at, és nem értem, hogy miért...

Én szinte tökéletesen azonos statot produkáltam vele, mint a T20-szal. Pontosan nem emlékszem, de olyan 60% körüli win, és relatíve jó kill átlag. Van sebzése, van penje, és mozgékony is. Ágyú kitéríthetősége nem rossz, torony viszonylag pattogós.
    Szerintem teljesen rendben van, jó kis tank az, nincs vele semmi baj.

T-44-et még nem vettem meg, mert túl sok ágat húzok egyszerre, így azt most jegelem kicsit.
  • foxbat88fx
    jah, hallottam már a T-43 hihetetlen "képességeiről" :D
    .... de mire még a T-44-et is kifullozom.....
    anno. a Pershingtől nagyon fostam... mármint az oda vezető út miatt, de a T20 nagyon jó, M26-ot meg 3 nap alatt kimaxoltam :D:D
  • Yoyo
    Így-így:)
  • retros
    most mikor akciós volt és dupla kredites vettem meg a t-34-85-öt.
    lehet kiderült h inkább medes vagyok. megszerettem.
    prém nélkül sem volt ritka a 900-1000xp.
    milyen lehetett korábban? :D
  • virkir
    Hogy lehet ilyet mondani? Még meghallják aztán röffentik is be a nerfláncfűrészt.
    A Bat egy szar papírlomhapontatlan foschkupac. :D
  • VanDaal
    Ha bujkálni akarsz, játssz inkább TD-vel, az arra van kitalálva. Álcaháló és periszkóp nem nehéz tankra valók. Camo skill a legénységen mondjuk elfér, de én azt sem választanám még 2. skillnek, mert vannak hasznosabbak is.
  • ilsalon
    Mondasz valamit sajnos. De végeredményben a batchat sem orosz és jó (még).
  • kissd
    Kurva jó fullosan. De a t43 az borzalmas szopás....
    Arra jobb, ha felkészülsz :))
  • foxbat88fx
    hát nekem még nem volt AMX 50B-m és nem is lesz, de sztem nagy faszság ez az ötlet :D
    inkább városi harcos tank az.... kiereszted a tárat aztán mész tölteni...
    de aztán lehet én vagyok a hülye :D majd mindjárt megmondják a szakik
  • foxbat88fx
    T-44 fasza?
    kellene egy orosz med.... T-34-85től megváltam mert elvették a 100mm-esét :(
  • fityusz
    Üdv!

Szeretném kikérni a véleményetek arról, hogy az AMX 50B-t érdemes e amolyan álca tanknak kigyúrni? Gondolok itt arra, hogy álcahálót, teleszkópot veszek rá, és a legények másodlagos képességei közt mindenkinél ott egy álca is.
  • Bmsrt
    Sejtem,utálok mindent ami T10-es!:D
  • virkir
    Majd megbánod.
  • Bmsrt
    Eladtam a T-44-et,vettem helyette egy ilyet:
    Megvásárolva:
    T-62A' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
  • virkir
    Láttál te már értelmes buffot orosz tankon kívül? Pedig nem tegnap kezdted. xD