418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #167716 ..szerintem ezek plusszba jonnek az eddigi valtozasokhoz.. -
Szpecnyaz #167715 Csak én nem látok itt nerfet az új TD-kre? Vagy azt csak később jelentik be? -
Teszt 2-es változtatások, google fordítós.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Parameters of the new Fri will generally nerfed. Some guns will be removed.
- Turret IS-4 and the housing Pz III go back.
- The effect will bloom. Who are the artists on all cards and remove its excessive effect, if they find it.
- In 0.8.1 or 0.8.2 will be able to turn it off. Who do not have time.
- Found a few things with strange subsidence fps in different places on different maps. Corrected.
- Overall performance on most cards raised by 10-15%.
- Found drawdown fps in Snipe mode and in semi bush. Now fix.
- Hellish fog on Prokhorovka is removed.
- Smoothing the new renderer will remain until FXAA. Will do his version TXAA, but later.
- Bringing almost all settings to the standard rendering.
- Sights we modify so as to be visible on all backgrounds.
- Will be reworked slightly specular component of light tanks and facilities that will give them an extra "texture of."
- The sounds of guns firing will be fully recycled.
- The sound of a battering ram has already been fixed.
- The sound of falling caterpillars already been rewritten.
- The sound skips from the fight is still going.
- In the tree display will return count is spent on research experience of the tank or the module.
- Return the ability to compare the modules of different nations.
- Will the bug with the inability to install the module after an increase of insufficient capacity.
- Can introduce zapominenie scroll position for every nation.
- Background "Daisies" are likely to make is not so dark.
- Entangled F5 and F6 correct.
- The T will be returned to the team "support fire" (or "attack" for the arts) when pointing at the enemy.
- Will be reconfigured system damage in ram.
- Will the improved dynamics lift "up the hill" and maneuvering when climbing "up the hill" for all tanks.
- Will be fixed avoidance of falling damage the tank to another tank was destroyed.
- Will be fixed bugs with incorrect operation indicator of flooding.
- Netonuschy T-28 will sink.
- Bug with the disappearance of the tank in the scope of the work now.
- Will Fixed crash when exiting the hangar.
- Many fixes to the emblems and inscriptions: the location of the point, blink, and so on.
- Will ipravleno hang when installing the logo or inscription.
- Will be fixed partial disable fix the position of tools for RMB to art-ACS and PT-ACS.
- Disabled auto-select the next tank with x2 in the statistics after the fight. -
Ry0K3N #167713 Már akinek használhatò :-D
én imàdtam a 100 milissel is a T43-at -
bgabor #167712 Így van. Lehet hogy az orosz medektől elvették a 100mm-es ágyút, de a 85mm-es BM löveg feltúrbózásával (nomeg az új motorokkal) nagy buffot kapott a szovjet med ág. Végre van normális, gyorsan célzó, medium tankra való ágyújuk, ami eddig nem volt. Összességében jól jártak.
A peccs a T-34/85ből és a T-43ból egészen használható tankot csinált. -
Meg jött a MarderII-esem is:
-
Ezért megyek csak AP-val :D -
Olyan nekem is volt IS3 al, hogy az utsó t54 et akartam aprítani amikor nézem, 120 as sebzés, mi a fasz és észrevettem, hogy nincs több AP :D -
foxbat88fx #167708 ha én visszavenném akkor túl nagy lenne a soviet hvy bias gyűjteményem....
már bent áll a garázsban KV-1, KV-2, KV-4, IS, IS-8, IS-4, IS-7
:DDDD -
Köszi! Amúgy én is sűrűn gondolkodom az IS-3- visszavételén. Rohadt jó köreim voltak vele. Az miatt a tank miatt szoktam rá arra, hogy max 3-4 repeszlőszert vigyek magammal :) Volt hogy csak azért nem lett 10+ killem ert elfogyott az AP és repesszel kellett bontogatni, aztán valaki elvitte a maradékot... -
foxbat88fx #167706 érdemes letölteni a videót és eltenni a winchester mélyére emléknek... majd visszanézzük 50 éves korunkban xD
190mb-ot foglal az én KV-4es videóm..... -
[email protected]
Ide elküldöd neki e-mailben csatolva, semmi szöveget, semmi tárgyat nem kell írni.
Vissza dobnak 1-2 levelet, hogy beregisztráltak téged a rendszerükbe, mi a jelszavad/felhasználó neved ( semmi értelme..), meg 1 nyugtázást, hogy hamarosan meg csinálják a videót.
És olyan 1-2 órán belül jön még 1 levél a youtube linkel.
Most a Marder II videómat várom, azt is meg osztom itt propaganda és kis e-pénisz növelés céljából :D :D -
foxbat88fx #167704 szép!
rohadt IS-3! sokat gondolkodtam rajta hogy vissza vegyem-e :D -
Ilyen replayt, hol lehet "csináltatni". Csak mert tegnap szakaszban hoztunk 13 killt, abból 10-2-1 arányban :) -
Ezzel Én is így voltam. Nem könnyen vettem rá magam, hogy nekiálljak, annyian ócsárolták, aztán valahogy megszerettem és pikk-pakk kihúztam vele a T-44-et :) -
Amúgy az artys videót 2:00 környékén érdemes megnézni. :D Tudnak ezek a játékbeli állapotokról, csak szarnak rá. :D -
R3nton #167700 én nem szerettem bár nem volt kritikusan szar, de utána a t-44 az új lb-1el nagyon durva volt:D És akkor a MM szinte mindig toptiernek rakta t-44-t iszonyat pusztítást lehetett vele végezni, talán azzal a tankkal a legjobb a statom:D -
Végre meg csinálták a 8 killes Is-3-as replayemet. A végén be sírtam az artyval....
-
Gunslinger #167698 Én mondjuk kifejezetten szerettem a T-43-at, valszeg azért, mert kellemes meglepetés volt, csak rosszat olvastam róla előtte és ehhez képest elég jó kis vas volt. -
bcseke91 #167697 Sőt, merem állítani, hogy kb. 40%-ban top tier. Nem mondom, hogy sok a 144 pen egy t7-es medre, viszont cserébe eléggé pontos a 85mm-es(szemben a 100mm-essel), úgyhogy lehet lőni weakspotokat. -
R3nton #167696 de ha belegondolsz VKdb és kv-13nak sincs nagyobb átütésű ágyúja mégis jobb a fórumokon a közvélemény róluk, mint anno t-43ról volt. -
Gunslinger #167695 A T-34-85 esetében egyetértek, anno az okosabb játékosok is a jobb 85mm-est használták, a 100mm D-10T túl lassan töltött t6-ban, egy PzIV-nek magasabb volt a DPM-je, de T-43-ra már jó volt a 100 milis, azt már dobálgatta fel t10-be keményen, igen gyakran randalíroztam vele t9-10-ben sajnos és oda kevés rohadtul a 144 pen, persze most már nem rakja az MM t10-be, gondolom főleg t8-ban állandó szereplő. -
brasco84 #167694 értem, thx. hát még egy 25k xp választ el a top ágyútól :/ -
Gunslinger #167693 Az úgy lehet, hogy a Lóri csak tier 9, a tier 10 Batchatnek meg az a közepes ágyúja, van annál jobb is, aminek a töltési ideje 100%-on annyi, mint a Lóri 100-asának. A Batchaten ventivel, 100%-os csávókkal a 100-as 34.2 körül tölt asszem. -
brasco84 #167692 az hogy lehet h batchaton a 100 as fegyó 90es legényekkel 35 egész vmennyi alatt tölt be, de lórin 100 as legénységgel 38,3? -
R3nton #167691 ebben mondjuk szerintem is iagzad van a 85ös ágyúk inkább valók medre, én már bánom, hogy anno a d10t erőltettem rajtuk. -
bcseke91 #167690 Ajánlom figyelmedbe a T-34-85, T-43 új 85mm-es ágyúját, MESSZE jobb, mint a régi 100mm-es, mert ez azzal ellentétben egy medium tankra való ágyú, nem kell vele sokáig célozni és baromi nagy a DPM-je. A 107mm-es ágyúról mint t5-ről inkább nem nyilatkozom, ha a jelenlegi pzIV OP, akkor az O^2P.A statomat nyugodtan csekkold le, ezen a néven vagyok a játékban. -
R3nton #167689 és ráadásul úgy is néz ki, mintha egy fél centi vastag lemez lap lenne odatéve :D -
Gunslinger #167688 Tényleg viszi, mivel nincs mögötte az égvilágon semmi. A lövegpajzsokat úgy általában azért nehéz átlőni, mert mögöttük még szokott lenni páncél, tankoknál a torony páncélja, TD-knél a felépítményé, Obj.263-nál meg a nyitott küzdőtér van, semmi más. Sztem még a nagy kaliberű HE is viszi. -
R3nton #167687 azét nem olyan baromi pici az, nagyobb neki, mint például az is-4nek vagy is-7nek, majdnem akkor mind mondjuk egy e-50nek vagy KT-nek picivel talán kissebb, jaja az lőhető az egy teljesen függőleges lemezlap :) -
R3nton #167686 biztos jó fullosan aki szereti a TD-ket csak én nem:D -
bcseke91 #167685 Az alsó rész baromi pici, azt messziről nem fogod eltalálni. A lövegpajzsot tényleg viszi az AP? -
Szpecnyaz #167684 Mégis milyen buffot kaptak? :D Levették a Su85-ről a 107est, a medekről meg a 100as gunt? Az hol buff? Áruld már el nekem? Ennyi erővel mondhatjuk hogy a PzIV is buffot fog most kapni :D. Tényleg, és mi van a KV-t ért nerfekkel, az is buff? Nem hiszem hogy túl rég játszanál, mert a béta óta néhány orosz tank igencsak szarrá lett nerfelve. -
R3nton #167683 ehhez még hozzávesszük azt, hogy ahhoz képest, hogy a legmozgékonyabb td elvileg a teszt sezrón körbe táncolt emelkedős részen a lenerfelt m48, szóval...erős cucc de asszem én maradok a medeknél, nem való nekem a TD. -
R3nton #167682 tele van, az alsó rész lőhető úgy ahogy van, illetve a lövegpajzs gyakorlatilag egy teljesen függőleges lemez lap amit simán be lehet lőni, ezek persze nem túl nagy célpontok, de nem is kicsik! -
vass17 #167681 Nem olyan rossz ez az ág, én is most haladok rajta:) A stock SU-85-öt azért kellett szokni a B változat után, amivel még random csatákat is könnyedén el lehetett dönteni. Mondjuk az vicces, hogy egy szintet lépünk, de pen és dmg terén sincs jelentősebb előrelépés a top lövegek között. Ennek ellenére a 85 sem mondható sztem gyengének T5-ben. -
bcseke91 #167680 Mikor nerfeltek utoljára érdemben orosz tankot? Állandóan, minden egyes patchben kapják a buffokat (T-34-85, T-43, SU-76), a többiek meg szívnak csak. Nem csodálnám, ha az Obj. 263 is kijönne úgy rendes szerverre, ahogyan a tesztszerveren láthattuk. Talán majd másfél év után rájönnek, hogy picit tényleg OP és kettéválasztják, a mostani meg majd átmegy T11-be, a T10-es változat ellenfeleit meg majd szépen lenerfelgetik, hogy ismét ő lehessen a király.
Más: ez az összesített statisztika alapján való balanszolás teljesen torz: pl. az orosz szerveren sokkal több orosz tank van, mint más nemzeté, ergó gyakrabban kerülnek egymással szembe azonos típusok, következésképpen a winrate kénytelen az 50%-hoz konvergálni.Továbbá a fajankó játékosoknak egészen mindegy, hogy milyen járművet vezetnek, az ő nyerési rátájuk szintén fals eredményeket produkál. Komolyan, miért nem lehet bizonyos mutatók szerint osztályozni a játékosokat és csak a "felső kategóriások" eredményeire hivatkozni a balanszolásnál? Még az is ide tartozik, hogy legtöbbször ha valami új jármű kerül a játékba, akkor egy jó ideig kénytelen OP lenni, mert 100 játékosból ha 5-nek van annyi esze, hogy felfedezze a gyenge pontjait. Ezért nem vagyok híve az ilyen baromi gyors nerfeknek sem. Persze az Obj. 263 más tészta, annak szemből tudtommal nincs igazi gyenge pontja... -
R3nton #167679 lol és akkor még a az a kis tier 4 vagy tier5 amcsi td leroffolja a stock gunt is rajta és kiszed, na jó eladom ezt a szart az tuti:D:D:D -
R3nton #167678 Nem bírom ezt a stock su-85-t, én azt hiszem lemondok arról, hogy én bármiféle TD-t kifejlesszek az "ajándék" E4en kívűl. Sírba visznek kmolyan mondom. 268 nagyon tetszett a teszt szerveren, de ha belevesszük, hogy CV-n nem sok vizet kavarnak, és nekem kínszenvedés a low tier tdkkel játszani egyszerűen nem éri meg:D Su100 még szarabb gondolom, su152 troll gunos vacak, isun szenvedni kell egy pontatlan bl10es ért, obj704 se egy nagy durranás, azzal még ráadásul 300k xp kéne. 263-ról is kezdek letenni.
Inkább megveszem lor155-50-t s-51-t jobban járok sztem, még m48-t megveszem akkor full a med gyűjtemény is. -
Fölösleges rá felrakni, extra kevés DPM, óriási célzási idő, cserébe jó átütésért ami nem is szükséges egy Tier 6-os tankra...105-össel jobban jársz.