418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #167756 #167754
Hát ahogy látod embere válogatja, hiába pontosabb, nagyobb pen stb...nekem bőven jó 260 pen (az a tízen++ pen nem oszt nem szoroz), nagyobb alfa az én stílusomhoz jobban illik (nem gyorsabb annyira a gun mint pl. JT hosszú 128-sa vs bl-10, ami miatt a másik lövegre szavaznék) ebben az esetben a látvány is számít nekem (kifejezetten rosszul vagyok az m62-től).
Meg ahogy írtam már én imádtam is-4n azt a gun-t, 88%-s találati arányom volt vele....szal td-n az csak még pontosabb és gyorsabb. Ha valamihez hozzászoksz és tudod használni, nehezen mondasz le róla sztem te is:) (ahhoz jóval többet kell nyújtani az újnak...de nem nyújt, így nem is érdekel, azért vagyok csalódott:S) -
virkir #167755 Mert T8 felett gyengék.
A végsebesség csak papíron annyi amennyi, nincs páncélja és az a négy lövés 400-as átlagsebzéssel lófütty T10-be.
Ja és el ne felejtsem az arty-k szeretnek beleverni max sebzést mintha nyitott felépítménye lenne. -
Szpecnyaz #167754 Most nem azért, de az S70nél a másik löveg pontosabb volt, gyorsabb, nagyobbat ütött át. Az a pár 10 demage egyáltalán nem éri meg. -
virkir #167753 Amit Gunslinger is írt elég sok hang bug van, láttunk kavicson felakadó meg lebegő tankokat, nálam nem voltak becsapódás/találat effektek.
Jó párszor bedobta, hogy volt még tank mindkét oldalon és a foglalás se ment végig és mégis lezárta a kört. -
bornofakone #167752 su-122-54-től elveszik az s-70s-t?
(remélem h nem, imádtam azt a gun-t, is-4 miatt imádtam meg mikor még t9 volt....most h t10 a világ pénzért se mennék vele, mert annyira ótvar ahogy kinéz az új gunnal, meg a gun is szar...legalábbis nekem nem jön be)
annyira tetszett h is-7-n kívül mással is használhatom az s-70-st....:(
az a 30-40-el nagyobb DPM is hasznos volt. -
90% felett -
Teszten minden idióta golddal lő. Hogy mekkora az idióták aránya? Akkora mint normál játékban, szóval sokan. Én nem, mert élesben sem lövök golddal legfeljebb területért folyó csatában. Úgy vagyok ezzel, hogy úgy akarom kipróbálni a tankokat, ahogyan használni akarom.
Betonfal - 4-es szellőzést merre láttál a játékban? -
Amarth99 #167749 Aha, légy szíves... Amúgy Odball vagy hozzá hasonló armor szakértő véleménye érdekelne. -
lexlutor #167748 persze. nev szerint megadjam oket? -
Amarth99 #167747 Hello!
Azt tudja valaki, hogy tesztszerveren milyen arányban szokás gold ammot használni? -
tepi1 #167746 A T29-3mas szintű szellőzés kell! Üdv -
Szpecnyaz #167745 Ez jól hangzik, csak a T10 ágyúk lesznek rá veszélyesek, de még azok is csak akkor ha jó pent kapnak a randomtól. -
Oddball29 #167744 180/55 fok, olyan 280 effektív lesz oldalszög nélkül. -
lementem egyet durvulni a kicsik közé :)
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 12. 14:55:36
Jármű: MS-1
Szerzett tapasztalat: 2 224 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 695
Csatában elért Achievement: Top Gun, Megszálló
-
Betonfal83 #167742 Hali!A T29-re jó a 3mas szintű fokozott szellőzés vagy 4es kell rá? Megnézné vk akinek van T29-e vagy nincs 1 oldal ahol megtudnám ezt nézni? -
Szpecnyaz #167741 A Foch-nak kb mennyit fog változni a frontja 8.0-tól? -
Oddball29 #167740 T110E5 8.0 -
Gunslinger #167739 Bebaszna, ha Bisonnal berakna csatába tesztszerveren, nem is próbáltam. :-D Mindenki t9-10-ben mozog, esetleg kevesen t5 környékén a brit csiga kipróbálása végett. -
Szpecnyaz #167738 Nem akkor amikor a bisonnal játszottál? :D -
Gunslinger #167737 Ja, egy grafikai bug eszembe jutott, kb. minden harmadik tracer látszódott. Simán tankkal tűnt fel, nem arty buzulás közben, de megnéztem haverral trainingben artyval is, ugyanaz volt a helyzet, új renderben próbáltuk csak. -
Ez az eltűnés tegnap előfordult miközben teszteltünk. 50m-re előttem lévő T110E3 eltűnt a nyílt terepen, meg az én tankom is eltűnt többször is (T110E5).
Nem az Obj 263 bugos, hanem a szerverekkel van valami. -
Na meg az arty célkeresztje is eljátszotta ezt. Töltés közben nem látszott, csak mikor betöltött. Mondjuk ez biztos amiatt volt, h a Jimbo mod nem teljesen kompatibilis ezzel a verzióval. Ja és vmelyik mod (sztem a damage panel), megint fagyaszatja a játékot.
Fene, h nincs szerkesztés gomb. -
Egyes hangeffektek nekem is egyszerűen megszűntek néhány csata közben. -
Gunslinger #167733 Végsebességét masszív lejtő és indításnak egy méretes seggberúgás után éri el. Ahhoz képest mennyire papír kurva szar mozgékonysággal van megáldva, 8.0-ban picit buffolják. -
Szpecnyaz #167732 Na, ez így máris jobban tetszik. Meg ez a modul hasonlítgatós cucc is jópofának tűnik. -
Csak pár csatát tudtam menni a top tierekkel, szal még akarom egy kicsit őket próbálgatni, meg persze az új TD ág részvevőit is. Akkor nem törlöm le. Kösz az infót.
Am észrevettem még vmit teszten, nem tudom nálatok jelentkezett-e. Mikor benyomom a shiftet és átvált "ágyú nézetre", hirtelen 1-2 mp-re beszaggat. Bízok benne, h a véglegesben nem fog előferdülni, mert elég zavaró. Remélem, h ez csak annak köszönhető (úgy mint az eltűnő Obj 263), h a szerverek nem nagy kapacitásúak.
Az IS-4 megússza a csúnya mantlet nerfet. Ez az:)
"Removed auto selection of next x2 tank in post game stats window" - helyes:) -
Gunslinger #167730 Agreed. Nem csak hogy felesleges még vacak is, és kötelező kifejleszteni az Obj. 263-hoz, agyfasz. -
Fefe82 #167729 Mindenki beszél mindenféle tankról...de a francia nehézről senki ??? miért olyan xarr...? nekem most lesz meg az m4 45 .öm...de láttam demot amx50b -ről szerintem semmilyen tank nem ér fel hozzááá...annyi hogy nem annyira kemény a páncél...de a többi eszméletlen..a töltési meg a végsebességéről nem is beszélve!!!!!! -
Gunslinger #167728 Pedig voltak jócskán, főleg a hangok terén. Nálam Himmelsdorfon egyáltalán nem voltak hallhatók lövéshangok, de csak ott és nem is minden nap, érdekes volt. Becsapódás és futómű hangok meg minden pályán bugosak voltak nekem, hol voltak, hol nem. A fizika teszt óta viszont jócskán kevesebb volt a grafikai bug, úgy hogy fejlődnek bugtalanítás terén. -
Én nagyon szeretem. Remek köröket megyek vele. -
Lényegesebb változtatások kicsit normálisabb fordításban:
"-New TDs will be mostly nerfed. Some guns will be removed
-Will revert IS-4 gun matlet nerf and PZ3 chassis armor nerf
-Bloom effect will remain. Game artists will go through all maps and remove where it is excessive.
-In 8.1 or 8.2 it will be possible to disable bloom.
-Fixed some places with weird FPS drops
-Anti-aliasing with with the new render will remain FXAA. TXAA will be done, but later.
-In tank tree it will be possible to compare modules from different nations
-Collision damage model will be reworked
-Unsinkable T-28 will sink
-Removed auto selection of next x2 tank in post game stats window
-Lots and lots of bug fixes.... "
popey8: lesz még második teszt patch is, szóval ha még tesztelni akarsz akkor ne töröld le. -
bgabor #167725 Hát az attól függ, szeretnél e még részt venni a Teszt2-ben is. Ugyebár most sem egykörös lesz a teszt. -
bgabor #167724 Hát én ahogy általában, most se értek egy szót se a Google Ferdítős változatból. Fasza kis szoftver ez a google fordító, csak kár hogy nem működik.
Kár hogy nem tud itt valaki oroszul. :D -
Szerintetek a teszt szerver kliensét akkor le lehet törölni vagy szükség lehet még rá? -
Nem, lesz még teszt 2 is. -
Én semmilyen különleges buggal nem találkoztam. -
virkir #167720 Akkor ezek szerint lesz még teszt2 is vagy simán kiadják a változtatásokkal véglegesre.
Mert ha igen akkor megint kapunk egy szép félkész valamit amilyen bugok voltak a teszten. -
Szpecnyaz #167719 Remélem az 54-122 top ágyúját kiveszi, mert teljesen felesleges a jelenlegi formájában. -
"- Parameters of the new Fri will generally nerfed. Some guns will be removed."
Ez lenne a szovjet TD nerf. Néhány ágyút teljesen el is vesznek tőlük. -
Szpecnyaz #167717 Remélem, mert ilyen formában kiadni a 263at egy kicsit túlzás.