418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #167956 Van két féle:
A régi(xvm-féle cappel-húzós)
Az új,ez,osztott tank-típusonként.Nem tudom mire gerjed inkább,talán dmg? -
Én is szerettem kiskoromba:) Most visszaveszem a kicsiket a tank ászért:) -
Remélem is, hogy nem látom többet, főleg magasabb tierben:) -
Csak a tapasztalatlanok mentek vissza, vesztükre, én begyűjtöttem 5 kill-t és hoztuk a meccset, nem foglalkoztam a barommal, persze bennem volt, hogy visszamegyek, de 8 hp-val nem sok esélyem lett volna:) -
Wlanseraf #167952 ugyan az -
Bmsrt #167951 Miért ez jut az eszembe? 
-
nagypite #167950 A wot-news.com webes efficiency ugyan annyi mint az XVM mod efficiency? (nem használok XVM-et mert jobb ha nem tudom milyen emberek vannak velem egy csapatba) -
Ebből is látszik milyen remek járgány az a loltraki :) -
Bmsrt #167948 Az ilyen valószínűleg nem jut el nagy tierbe,csak marhaságból bergisztrált,most bannolják egy időre,addig ráun,törli a játékot,és elfelejti hogy valaha is létezett ilyen wörd of tanksz.(már ha szerencsénk van persze:) -
mordawn #167947 YouTube-ról aránylag sok tippet tudsz gyűjteni, csak keress rá pl. így: wot t-28 gameplay. -
Nem tudom, ki a nagyobb gyökér. Ő vagy a sok marha, aki nem lőtte ki, és még vissza is ment? -
Tegnap pedótankoztam, MS-1-el mentem a bázisunkon egy loltrakis kivégzett 3 csapattársat, és ott maradt, a többiek tették a dolgukat, mentünk kipuffogtattuk az ellent, a loltrakis meg végig írta, hogy vissza a bázisra, aki visszament azt is kilőtte -5-tel végzett. Ennyire gyökér lesz nagyobb tierbe is? Pff. -
Ket napja csak bohocokat fogok ki a csapatomban. Tegnap 17 killt csinaltam 3 merkozes alatt, egy arva csata nyeres nelkul.
Ma is igy kezdodik. :( Vesztes csata 1158XP/61k kredit es vereseg.
-
Én is szerettem a T-28-t, bár eléggé átlagosak lettek vele az eredményeim.
-
Bmsrt #167942 Na találkoztam a múltkor ide író klánkereső(azóta talált valamit) Ninja112 néven író "gyöngyszemmel",sikerült felhúznia rendesen,az én csapatomba került,volt egy magyar platoon az ELLENSÉGNÉL és végig csetelte velük a meccset,állandóan barát-lista(még én is felkerültem:D),és próbált nekik tippeket adni(na pont ő...),hol vannak kevesen,hol kéne támadniuk,mennyien vannak a bázison(karélia védés).
Nyertünk,de nem épp rajta múlott...
Ha véletlenül olvasnád,az ellenségnek tippet nem adunk,mert a csapatod NYERNI akar,ne szopd el bratyizásból 14 másik meccsét direkt,köszi!!! -
vass17 #167941 Amennyire emlékszem belőle én sem használtam ki a mozgékonyságát, ha lehet ezt mondani, mert nagyon nagy célpont és 1-2 lövésből könnyedén kiszednek. Jó, ha mindig van valami fedezék és hagyd, hogy a heavyk fogják fel a lövéseket. Szerintem a ZIS-4 kötelező vele a Rof miatt, mire ideje lenne reagálni az ellenfélnek, gyakran már nem is él:)
A SU-76-ot pedig elég gyorsan át lehet ugrani, és a 85B egy kisebb csoda, a Hetzerrel nem is tudom, hogy egy lapon lehet-e említeni, szóval megéri. -
Amikor még Én toltam azzal, viszonylag sokszor volt fölül, így nem okozott túl nagy gondot. Nagyokkal szemben sok mindent nem tudsz csak csipegetni. Viszont a szovjet heavy ág annyira jó, hogy ahhoz képest az összes némettel elégedetlen voltam. Egyedül talán az E75 lesz majd nekem való. USA heavy vonal meg T29-ig maga a borzalom, viszont T29 már kárpótol mindenért. -
Ry0K3N #167939 remek -
kingofn00b #167938 Igen, tudom hogy a T28 egy med tank. Csak valamiért nem tudok rájönni, hogy kell használni. Olvastam fórumokat, de nem lettem okosabb. Spottolni túl nagy és kicsit lassú. Lődözni gyenge és pontatlan.
Van tippetek, hogy mit kéne vele csinálni? Egyenlőre igen nem érzem a vasat. -
De az orosz heavy ágon még nincs is heavyd. T-28 amúgy szerintem a legjobb tier4-es tank. SU-85B pedig már gyorsabb lesz. -
Még csak 80%-os legények vannak, a skill még odébb van, töltésgyorsító, meg a nagyobb lassabb gunoknál elengedhetetlen lesz. -
A pontatlan fegyverektől nagyon kikészülök, akkor inkább gyengébb, de pontos, persze kipróbálom a többit is:) -
Nem olyan rossz döntés az az orosz heavy ág. A végén az IS-4,IS-7 párossal. Vagy ha esetleg nem jön be, sokan dícsérik az amerikai heavy ágat. Ott csak t-29-ig merek nyilatkozni (csak addig jutottam) de teszten néztem a T10 tankot és bizony nagyon kellemes vele játszani. -
A 85-ös igen pontosnak tűnik, persze van lepattanó, de a gyors töltés elég jó. -
Bmsrt #167932 Nálam venti,álcaháló,töltésgyorsító van.
(a háló helyett ha van magas álca skilled talán-talán a célzásgyorsító jó lehet) -
kingofn00b #167931 Először a német TD vonalat húztam, JgPZ IV-nél tartok ott. Csak annyi rosszat hallottam a végéről, hogy elkezdtem az orosz heavy ágat (T-28) de az egy kínszenvedés. -
brasco84 #167930 jóhogy muszáj.. én a kisebbik dpm 122 est használom, abba csak 250 kredit egy lőszer, míg a másikba 1k.. pontatlan fos mind2, de ez legalább gyorsan tölt -
Bmsrt #167929 Arra készülj fel,hogy azzal teljesen más lesz a játék iszonyt lassan céloz,és pontatlan is(tud lenni),de 390-es alfa sebzést kapsz cserébe,azzal már mindenkinek számolni kell akivel találozhatsz. -
Mit érdemes rátenni, venti már van. -
Jó reggelt mindenkinek! Látom éjszaka megint kellemesen telt a fórumon (Admin nem jár mostanság erre?).
A teszt második fázisára magam is kíváncsi vagyok.
Kingofn00b: Óvatosan dicsérni az SPG-t. Itt nem nagyon kedvelik.
Ha mégis tetszik, azért csak fejleszd nyugodtan. Persze másik ágon is fejlessz valamit, hiszen be van igérve az SPG-k nek egy jelentősebb sebzés csökkentés. Gondolom, elébb-utóbb be is következik. -
Orpheuslow #167926 a mai nap folyamán. -
Elég jó a 85milis is, még nincs kihúzva a többi, de akkor megpróbálom a 122-est is:) Nagyon bejön ez a vadász:) -
Bmsrt #167924 Naná!
A 122-es eszi a pénzt,de attól olyan mini object 704 lesz a masinából:) -
Ry0K3N #167923 Mikor indul a második teszt fázis? -
Jó reggelt!
Végigszenvedtem a tegnap esti ámokfutást, pff.
On. SU100-ra érdemes feltenni a 85-nél nagyobb ágyút? -
kingofn00b #167921 Üdv,
Megfogadtam a tanácsokat tegnap, és igyekeztem hatékonyabb lenni.
Futottam 19 kört a grillével, 2 a T-28 és 2 a SU-76-al
Az SU-76 egy fájdalom. Az új motor és felfüggesztéssel, azért már odaér a csatába, de a marder-hetzer-STUG- JgPZ vonal után siralom a pontossága. Azt hiszem, nem fogom erőltetni. Irdatlanul megy vele a játék.
A T-28-al egyszerűen nem tudom, mit kellene kezdenem. Brawlernek gyenge, ráadásul állandóan legalsó tanknak tesz be. Lövésznek – supportnak pontatlan és gyenge az ágyú. Lennék már túl rajta mihamarabb.
Na de a Grille! Ráraktam egy töltésgyorsítót, meg egy célzásszűkítőt, nagyon jó kis cucc, de anélkül is igen korrekt volt. 24 kill 19 csata alatt, plusz bázisvédés, miegymás. Kezdem megtanulni a tipikus felvonulási útvonalakat, a hozzájuk tartozó belővési pontokat. Igen jó kis cucc. Volt egy nagyon jó Sand River csatánk. Egy Tigrissel ketten bevédtük a felső átjárót, kilőve 3 IS-t (Egyet én végeztem ki, kettőt a Tigris) Utánna kilőttem egy kempelő orosz TD-t, aztán szerencsére megláttam az ellenséges üteg lövési csóváját, és blindre kilőttem. Ott álltam a bázisnál, jött foglalni egy piros heavy (akkor más alig volt tank a pályán.) tűzharvba keveredett egy tankunkkal, én ráfordultam, és TD üzemmódban kilőttem.
Szóval az arty egyre jobban bejön. Igazi gondolkodós, kicsit a sakkra hajazó játékstílus. Nem oda kell lőni, ahol van, hanem ahol lesz az ellenség.
PS: Ne etesd, mert visszajön! -
Gathavor #167920 Mi ez az 'eke' amit állandóan irogatott mindenkire ez a személy? A mezőgazdasági célszerszámra gondol? -
zsupeti #167919 Próbáltam őket a tesztszerón,és eléggé bejövős lesz az új TD ág.
Ami külön piros pontot érdemel,az a mozgékonyság és az ágyúk pontossága.
Legalábbis ez lesz a következő patchig. -
rahotep #167918 Most olvastam az előző hsz-t végig:
"Rebalanced all vehicles, introduced in 8.0: PzIV Schmalturm, Object 263, SU-101, SU-100М1, SU-122-54."
Tehát a 8.0-val jön! :-) -
rahotep #167917 Jó reggelt mindenkinek!
Az online tech tree-ben találtam ezt:ПТ-САУ СУ-100М1---A SU-100-ból lehet kifejleszteni állítólag.Valaki tud róla valamit?A 8.0-val jön?