418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Nekem is bejön az Is-4M-es új desing,nagyon jól néz ki:)
  • aside
    Szerintem a legjobb német td, a ferdit is imádtam ha akarok egy tuti 3-4 killes kört, akkor ezt veszem elő
  • nagypite
    Malinovka assaultot védőként csak elveszteni lehet, ha támadóban vagy t-50/2-vel felspotolod az összeset és az egész csak egy céllövő gyakorlat. Támadóként 15:0-ra nyerünk általában
  • brasco84
    textúrán kívül kapott vmi újat is? :D fegyója mondjuk jobban tetszik.. de gondolom ugyanolyan papír az eleje.. 7 nek azért keményebb nem? mind1 most megyek párat velük teszten
  • Jacktor
    Hát a JagdPanther II után valóban lassúnak tűnhet, de meg fogod szokni, ahogy én is megszoktam a JagdPanther után a Ferdit.
  • foxbat88fx
    ha nézegetni kell akkor IS-4...
    brutálisan jó (új) textúrát kap...
  • patchaou
    Nekem az a véleményem, hogy ha egyedül játszol, akkor jobb az IS-4, szakaszban pedig IS-7-el lehet remekül falkázni.
  • brasco84
    most így 8.0 után szeretném vmelyik orosz hevimet visszavenni.. ti melyiket választanátok? IS 7 vagy IS 4? nem mintha sokat mennék majd vele, de jól mutat a garázsba, kellett a zsé, aztán eladtam anno :D
  • fityusz
    Nekem is volt JT-m, a jó löveggel már használható, meg a motorokkal még mozgékony is, de az elején az a 250mm páncélzat az valójában jó ha 180.. Na meg szemből is ég, meg motor hit szintén gyakori.
  • Toweliee
    A "néha" a kulcsszó :)) Ez nálam "baromi ritka"-t jelent. Nem érzem ezt a masinát, megszoktam a gyors, agilis td-t.
  • Mivec
    Kipróbáltam pár t8 artyt a tesztszerveren. Azt kell mondjam, nekem nem a bat155 a legdúrvább. Az ob261, na az valami félelmetes. Pontos, gyorsan tölt, jó nagyot üt, és még elég gyorsan is halad.
  • Trucker39
    Pedig nagyon szép megmozdulásokat látok néha vele.
  • Toweliee
    Piszkosul megbántam, hogy megvettem a Jagdtigert. Úgy vártam, mint a csodát de nyomába sem és a Jp vagy Jp II td-nek.
  • Veqtor
    Azt még hozzáteszem, következő patchtől 30k repairt kap a legtöbb t8 arty, mellé 2500/lövésenként csak a t92nek, megfogyatkoznak majd a nem prémes felhasználók, így is "sok" a 20-25k repair arra, hogy szinte bármelyik tier10es 1hitelhet és még a kreditet sem úgy termelik, hogy nagyon plusszos legyen a vége. :)
  • Yoyo
    Na, ehhez kellenek az idegek, én nem tudtam volna ennyit egy helyben állni és várni. Amúgy az előttem szólónak igaza van, lövés után azonnal tovább kell állni egy picit, nekem is van artym és ez alap dolog, ha elmulasztom nem élek tovább két percnél, ha a másik táborban van egy tapasztalt lövész.
  • Veqtor
    T92 tulajként ezt kicsit másképp látom pár száz csata után. Lehet vele egyhitelni bárkit valóban, de ezek csak a legszebb percek, amihez kell szerencse is. Legtöbb kill splash dmgből(0-700 dmg közötti érték, tdk/lightok ellen talán több) származik, mert nem elég pontos ahhoz, hogy mindenkit eltaláljon, pedig akkor még ennyire sem szeretnék. Nem mindenki megy gold ammoval, hogy 13 méteres splash legyen. És az, hogy az artyknak van ideje orrvakarásra meg alt tabolni és netezni amig újratölt kinek a hibája? Normális csatában normális scoutok mellett (akár light akár med) esetleg normálisan counterező másik artyk ellen nemhiszem, hogy sok időd van semmittevésre. Fél pályáról be lehet spotolni a 8as artyk többségét, főleg ha blokkolják őket kezdéskor és nem jutnak el a bokrokig. Elég csak egyszer felvillantani őket és kétlem, hogy van más olyan tank, aminek jobban kéne félni az artyktól,mint nekik.

-Sir Charles: BS az nem tekinthető normális artynak. Azokon a mapokon amikre beteszi egy Marder2vel is átlősz félpályáig , BSel sem lősz messzebbre, sőt többet sem sebzel a legtöbb tankra. Max. a lövés szöge jobb, de ezt ellensúlyozza a rof. Mint nagy artyknál is.
    pl. 1 jgpe100al ~ 1000-1100at sebzel tisztán ha eltalálsz valakit, ~ 20 sec töltéssel. t92vel 40 sec töltésidővel lövöldözhetsz 700-2.1k tartományban, tanktípustól és találat/splashtől függően. És nem csak a tankoknál van track (ap-s artyk pl. obj 261) meg 0 dmg. T92vel is sokszor van, hogy mellélövök, felvillan, hogy talált és semmi. Meglátásom szerint csak a lassú/nagy tankoknak indokolt a panaszkodás artyk ellen, a többiek saját hibájukból halnak. Mozogni kell nem sírni, hogy sok az arty. Persze lehetőleg nem egy irányba állandó sebességgel, hogy ki lehessen számítani a becsapódás helyét.
    Mindenkinek javaslom, hogy akármennyire utálja őket, kezdjen egyet, hogy legalább azt tudja hova lehet belőni velük, és hol lehet normális fedezéket találni előlük (persze ez is változó, hogy melyik artys hova szeret állni,de a legtöbb mapon állandó helyek vannak és csak batchat arty tud eljutni távolabbi normális spotokra).
    Amúgy a durva T92, csak hogy tudjátok: 40 sec reload time, ~15 sec aiming time, ha kiesik az ágyú forgatási tartományából akkor újra.. általában mire becélzol bármit az obj. 261 meg a francia arty már lelőtte low hpra(vagy teljesen és célozhatsz újra mást), amire nemigazán van kedved ellőni egy 2500 kredites lőszert, amivel nagyobbat is sebezhetnél, de a KS-er artysok még megteszik, hiszen a kill a lényeg (persze NEM, az a lényeg, hogy a nagy tankokat csipegesd/megöld, amiket mások nehezen sebeznek, néha elég low hpra, onnan talán már megoldják a többiek is. Confederate is jó achivement ,de a tudat, hogy te mindenkibe lőttél, akibe kellett és ezért nyertek,felbecsülhetetlen.)
    Kicsit hosszú lett, de remélem a normálisabbak látják mi a lényeg, normális artys hozhatja a kört, de alapvetően csak support, a többieken múlik mennyi ideje van kihasználni a gépét.
    Aki artyt szeretne esetleg mindezek után:
    -orosz: pontos, gyorsan tölt, gyorsan céloz, gyorsan mozog (javasolt)
    -francia:pontos, lassan tölt/4et lő/keveset sebez nagyokra, de egy tárból megold szinte bármit, counterezni a legjobb, túl gyorsan mozog..,tornyos, a célzó folyamatosan szétesik,nerfeknél gondolom ezt lehet macerálni, egyelőre gyorsan újracéloz..(javasolt, következő nerfekig)
    -német: mindenben átlagos, átment a nagyot sebző amcsi és a többi között
    -amcsi: úgyérzem már leírtam a legtöbb lényeget. talán még, hogy normális a sebessége és világít a sötétben. Nagyobb kihívás vele ölni ,mint a többivel, én azért szeretem.
    Remélem nem írtam el semmit, túl hosszú lett, hogy visszaolvassam
  • agrarmacso
    Hát azt kell, hogy mondjam engem meggyőzött a videó!
    Úgy érzem szép jövő áll előtted az önjáró lövegek terén, szinte neked lett kitalálva!
  • Mivec
    Meg gondoltam kiteszem polgárpukkasztásnak, hogy egy rohadék arty hogy "rontja" el a játék élvezhetőségét szegény ellenfélnek.
  • Mivec
    Nem is a tudásommal akarok hencegni:). Azzal nem sokat lehet:). Csak viccesnak tartom az utolsó 3 idiótát:).
  • Trucker39
    Megnézve a video-t, inkább csak szerencsés lövéseknek tűnnek, "érdemeid" csökkentése nélkül. A két ellen SPG-je, mintha nem is ismerné a "counterezés" fogalmát. Ha jól láttam lövés után szinte egyszer sem mozdultál arrébb kicsit. Mostanság ilyet csak 500 eff körüli ellen arty-val lehet eljátszani. Egy átlagos SPG a második lövésednél kiszed. Egy "zöld" meg már az első után. A végén a két idiótának eszébe nem jutott hogy bekerítsen, vagy együtt menjenek. hiszen egymás után nem tudod őket kilőni. A többi ellenfél is szépen ballagott a vágóhídra. Ha egyet kilőttél, sebaj állt a másik szinte ugyanoda. Ellenséges felderítő sem nagyon zaklatott. Ettől függetlenül a video jól sikerült.
  • Mivec
    Ha már egyszer volt, és valaki látta, akkor elnézést :D.
  • Mivec
    Ezt csak neked küldöm:), hogy utálj:). http://www.youtube.com/watch?v=QyKmV3SLzs0
  • Trucker39
    A héten volt már arty cseszegetés, keress másik témát.

Amúgy jó reggelt mindenkinek.
  • Jacktor
    A nagy tornyot viszont mielőbb rakd majd rá. Egyrészt messzebb látsz, másrészt gyorsabban töltesz majd vele.
  • kingofn00b
    Azt hittem tegnap este, befonom a szemöldököm. Le akartam duplázni a grillét. 4 mecsből 0 win. Volt olyan, amit 12-8 ból buktunk. A meccsek nettó idejének 70%-át a scoutok elől való rohangászással töltöttem. Volt olyan hogy valami AMX szutyok átrusholt a nagy tankok között, kilőtte a HUmmelünket, és ott forgolódott. Az ellenséges arty persze ezt kihasználta, és máris -3 ban voltunk. Én meg mint a részeg finn ralliversenyzők rodeóztam fel-alá, hogy túléljem. Éppenhogycsak sikerült...

KÉPESEK VOLTUNK A MALINOVKA ASSAULTOT VÉDŐKÉNT ELBUKNI!!!!!!!! Mert a reatardáltaknak egyesével ki kellugrálnia a templom mögül rohamozni!!!! De könyörgom,ha egy JgdPZ IV-es 2 tankot kilő ugyanott, akkor a harmadik mi a náthás f@szért meg ki ugyanoda? Hátha őt nem találja el, vagy mi a tököm?!
  • agrarmacso
    Tegnap este teszten kipróbáltam a T92 című szörnyet. A legelső lövésemmel 120 hp híján oneshot lett egy object 263...10 másodperc szájtátás után már csak a poén kedvéért túrtam az orrom kicsit, majd egy újabb csuklómozdulat + kattintás kombóval 957 sérülést adtam egy T62A-nak, persze mozgás közben, természetesen trackeltem is szegényt úgy jó 25-30 km/h-nál. Ezen már felkacagtam és vidáman odagurultam a legközelebbi sziklához és a 3. lövésemmel szétgyűrtem saját magam. Köszönöm de ez nekem nem kell. Túl egyszerű és túl unalmas...

• Solten
    Nehez? Lol. Amugy menj majd harmassal is, 80%-ban agyhalottak a csapattarsaid (scoutokat ugy atengedik hogy ihaj) az 5/6-os tankokba meg sebzel majd atlag 30 hp-t :D Gyorsan lovo/zoomolo BS-el gyerekjatek jatszani.
  • Sir Charles
    Egy kis arty fikázás:
    Szokták mondani, hogy az artyval is milyen nehéz a játék blabla.
    Tegnap vettem egy RenaultBS artyt.
    2 meccset nyomtam vele: összesen 7 kill, tank ász kitüntetés, mitudomén még mi
    és nem csináltam semmit, csak ültem egy bokorban és nyomtam a gombot.
    Ja a második meccsen még le TD-ztem egy szerencsétlen Mardert is, mindezt 75% legénységgel.
    Nekem ne mondja senki hogy ez nehéz.
  • Ry0K3N
    Rámegy, anno én végig az alap toronnyal használtam a gépet mert a füleit előszeretettel lövöldözték halomra ahol is szépen kapta be a sebzéseket.
  • Oddball29
    A széle az 200 felett van alsó hangon+ valszeg balról és lentről lőtted. Szar volt a szög.
  • Oddball29
    Az már le van cserélve egy ideje.
  • pointer4
    Onnan még BL10-el vagy a T110E4 csövével is pattantam már. Armory szerint 170mm, de jó az effektív 260nak is :D
    Ami mindig tuti, ha a gépágyú csövét lövöm mellette balra 1 célkeresztnyivel :D
  • Pales27
    Nekem kb minden 4. pattan onnan IS-7el és nem is a széléről.
  • Toby0501
    Ma 4-szer léptem be, egyszer sem kellett nyomogatni az entert, kijavították a várakozási sort és működik, ahogy kell neki. 1 perc várakozás után lépett be. Most megint próbáltam, szinte azonnal beengedett.
  • Desmodromic
    Ok, végül is csak kölcsönadom a terhelésnövelőre a creditet most, hogy féláron van. M3-al a lehető legkevesebbet kívánok szopni.
  • foxbat88fx
    fú én nagyon rég vettem meg.... egyik legjobban élvezhető amcsi hvy a gameben.... de arra már nem emlékszem hogy hogyan fejlesztettem :D
    wotdb.info szerint is rámegy stock toronyra
  • Szpecnyaz
    Hát ha a tech tree szerint igen akkor szerintem elég egyértelmű.
  • Desmodromic
    Holnap meglesz a T29. Azon gondolkozom, hogy terhelés növelővel legelőször a nagy csúzlit teszem fel. Ugye felmegy az alap toronyra is? Tech tree szerint igen, de láttam én már falon pókot, inkább rákérdezek mielőtt kidobok egy valag pénzt az ablakon.
  • Szpecnyaz
    Nem szórakozok én vele már, majd megnézem éjfél után.
  • vass17
    Engem első próbálkozásra beengedett egy fél órája, próbáld meg esetleg most is.