418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
:)
-
Toweliee #168235 ximix, az első képnél (arty célkereszt) két érték van a 100% alatt, 1.1 sec és 1.4 sec. Ezek közül az egyik a lövedék becsapódásának ideje a lövéstől számítva de mi a másik? -
Hmm. igazad van. Átmásoltam egy másik MOD-t is, nem csak a damage panelt. Igaz, az előbbi teszten el sem indult, így nem tűnt fel a dolog.
-
Toweliee #168233 Rosszul fejeztem ki magam de erre gondoltam amit te is írtál. Szóval nem fogok támadást vezetni, maradok a második vonalban :)
Szinte mindig csak rossz van megemlítve, ezért:
A mai nap hőse nálam Shanks0r, T20-al az élete árán akadályozta meg, hogy egy Patton körbehugyozzon. Random csatában, és csak egyszer kellett megnyomnom az F7-et. Ritka, mint a fehér holló az ilyen. -
Ytar #168232 az nem gyári, töröld a res_mods mappádat, s meglátod .. -
Most ezen mit is kell nézzek? Eddig is használtam MOD-okat, ez nem újdonság. Amit a képen mutatni akartam az, hogy ez gyári beépített. A panelt azt persze már magam tettem be alá. -
A panel
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6108260
Az arty célkereszt
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6222639 -
Lehet, hogy emelték a javítási költséget. Most ennyi a teszten. Persze élesben nem tudom mennyi. Nincs ez valahol feljegyezve?
-
kisfish #168228 Sziasztok!
Lehet nagyából tudni, hogy mikor jün az új patch?
Válaszokat előre is köszi! -
Szerintem kortól is függ a dolog. Fiatalabbak "pörgősebb" tankot választanak és idősebbek talán inkább hajlanak a nyugisabb TD és SPG felé. Persze ez csak saját vélemény és tapasztalat.
Micsoda gyári SPG nézetet tettek bele a tesztbe. Most néztem és mintha a múltkor nem láttam volna ilyet. Becsapódási szög számítás repülési idő, ha jól látom, persze töltési idő. A másik szögszámítást azt nem tudom még mi akar lenni. Elég durván néz ki.
-
Támogató inkább a védekezéshez papír az eleje, jól is ég, és nem tudsz annyi sebzést kiosztani a végén, mint amennyi tank feléd igyekszik :)
-
brasco84 #168225 nem növelik a repair költséget? persze ez sokat nem jelent, de hátha -
kingofn00b #168224 Én pl sakkozós típus vagyok. Szeretek számolgatni, előre gondolkozni, de – főleg az egész napos munka után, ahol az agyam fárad le nagyon – nem igazán van kedvem megfeszítetten koncentrálni, és a pillanatok tört része alatt reagálni helyzetekre. Ezért tetszik az arty meg a TD. -
retros #168223 én 8ezer csata után kezdtem el artyzni..
nekem tényleg nyugisabb,mert ha sok tank van már kilőve leesik az fps4-6ra :D
-
bgabor #168222 Emellett szerintem még vérmérséklet kérdése is a dolog. Van akinek egyszerűen nem fekszik a pörgős játékmenet, mert nem bír lépést tartani vele. High tier artyzás közben mondjuk 20 másodpercenként történik egy olyan esemény, ami a játékos figyelmét kívánja, medium tankozásnál meg ha bent vagy a sűrűjében, történik másodpercenként kettő.
Ha mondjuk E8-al/francia lightal egy városi pályán meglepetésszerűen rárontasz két mit sem sejtő heavyre hogy felaprítsd őket, akkor nagyon észnél kell lenned, folyamatosan figyelned, melyik merre néz, merre figyel, merre van fordítva a tankja(mert ugye csak bizonyos részeken tudod sebezni), közben nem megállni, folyamatosan menni, manőverezni, nem elakadni valamiben, figyelni a hátralévő életerőt, és lelépni a szituációból, mielőtt kilőnének, hiszen három lövés bőven elég neked. Közben figyelni hogy hol vannak a saját tankok, esetleg segíteni nekik, folyamatosan figyelni a minimapot, merre vannak az ellenséges tankok, merre lenne érdemes támadni, hol kell besegíteni stb.
Összehasonlíthatatlanul mozgalmasabb és izgalmasabb, mint artyval játszani. Van, aki erre egyszerűen nem képes, mert mindez neki túl gyors, túl összetett. Na nekik van az arty. -
Toweliee #168221 Ki van maxolva a Jagdtiger (nem elit de megvan rá minden). Az lehet a baj, hogy az előzőeknél megszoktam, hogy papírok ezért óvatosabban játszottam velük. Ennél meg bízok a felső részben és támadó td-nek használom. Aztán csak lesek. Még arra sem panaszkodhatok az átlagnál jobban, hogy minden arty engem lő mert nem. A Tiger II és az E-75-nél is az elején nehezen találtam meg a közös hangot, kb 140-150 csata után következett be a fordulópont, onnantól kezdtem el szeretni. Nem adom fel, most megpróbálok stratégiát váltani vele és védekezőnek használni. -
foxbat88fx #168220 nem is a tesztre értettem, hanem az éles gamere.
miért csökkennének az artyk száma? szerint pont hogy növekszik -
brasco84 #168219 teszt az nem mondd semmit, én is kipróbáltam az összeset :P -
Hát ez az :) a Ferdi-n keresztül mentél volna akkor már felkészült lennél az örült sebesség terén + mire kifarmolsz mindent a Ferdi-n rájössz a technológiára.
-
foxbat88fx #168217 az artyk száma növekszik, nem hogy csökken xDDD -
foxbat88fx #168216 pedig én IS-4et többet használom..... rohadt IS-7et csak CW-re viszem....
de megbántam már anno h megvettem xDDD -
bgabor #168215 Köszönöm, tényleg nagyon jól néz ki. :D -
brasco84 #168214 na jó most totál elbizonytalanodtam :D 6 millát nem akarok elbaszni.. igazából megvárom éleseben mindenképp a 8.0-t, ha nem csökken az artyk száma, akkor egyiket sem veszem meg az 100% -
brasco84 #168213 igen T9 ben nagyon jó volt, azzal volt a legjobb statom kb, iszonyat kemény volt, 2500 hp ide oda, nekem a is 7es jobban tetszett, bár azzal kevesebbet toltam. -
Veqtor #168212 IS4-et eddig sem a frontpáncél miatt szerettük,csak az nem lőtte át aki nem akarta. A track az ami átlőhetetlen, remélem az új armor változások miatt még jobb lesz, mint volt. :D Persze tény, hogy is7 frontja mindig is jobb volt és jobb is lesz, meg az oldala is durván pattog, szóval akinek az is van annak is4 csak garázsdísz. :) -
Bmsrt #168211 Menni én nem is igazán szoktam vele,csak amolyan garázsdísz,alig van vele csatám amióta felkerült T10-be,T9-be imádtam azt a masinát... -
foxbat88fx #168210 az meg WTF? :D Standard engine-t használok.... fejlesztett nagyon gagyi -
Ezt a bloom vagy hdr-effektet kiszedték végre ? -
Veqtor #168208 Valóban jó minden téren a 261, DE a torony ebben a játékban sokat számít hozzáértő kezekben. Én láttam bat artyt úgy ölni, hogy előrefele ment 65el és hátrafele célzott. Ház mögül is tud tilitolizni, a sebessége megvan hozzá. Obj 261 jópofa, ha tudja az ellenfelet 1hitelni, de batchattel mégis más. Van elég hpd, hogy túlélj egy tier10es heavyt pl is4, maus, t110, és van 4x1200as lőszered amivel ha csak 800akat csipegetsz is, akkor is meg tudod ölni az ellenfelet mire újratölt. Arról nem is beszélve amit már írtam, hogy az 1200as lőszer pont elég arra, hogy oneshotolj egy tier8 artyt, szóval bevillantja a scout az ellenfél bázisán az artykat 1-4, és ha szerencséje van kilövi mindet egy tárból. Szerintem az még egyelőre jobb, mint a 261. A sebességéből adódóan arról nem is beszélve, hogy raksz rá egy sixth senset és amikor felvillan elég elkezdened mozogni, senki sem fog eltalálni. Normális játékos kezében kicounterezhetetlen. 261nek a célzáshoz azért rá kell fordulni az ellenfélre mint egy tdnek. "letrackelik" és körbetáncolják. (tudom a torony sem forog gyorsan, de több, mint a semmi.) -
foxbat88fx #168207 hát azért azt nem hinném h a legkönnyebben átlőhető lesz...
ne felejtsd el a fucking russian magic armor-t sem :D:D
érdekes dolgokat tud művelni az IS-4 páncélja... -
Akkor bocsánat, nem követtem a változtatásokat, a gépágyú csövét lövöm, az mindig bejön :) -
És ezzel együtt ugye a frontpáncélja is kevésbé döntött lesz, az AMX-50B után ezt lesz a legkönnyebb átlőni szemből...
Én tegnap eladtam, amúgy se mentem vele, és nem is buktam rajta mert Tier 9-esként vettem...az Is-7 még mindig keményebb, patch után meg össze se lehet majd hasonlítani a kettőt. -
+1! -
Bmsrt #168203 Ilyesmi:
-
foxbat88fx #168202 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/153206-80-new-is-4-hull/
azóta még egy picit változtattak rajta.... szebbek lettek a textúrák rajta, de köbö így néz ki.... -
Aki úgy érzi hú de könnyű arty-zni, az menjen már cw-n vele, legyen eredményes, és kívánom hogy ne kelljen hallgatnia a többieket, hogy de béna szar artysunk van....
Mert agyhalottak ellen, randomban, baromi könnyű szépnek tűnő eredményeket elérni. -
bgabor #168200 És mi linket kapunk róla? -
kingofn00b #168199 Soha nem vesztettem még Malinovka assaultot. De eza tegnapi ez egy siralomvölgy volt. Lement a sok idióta egyesével meghalni... -
bgabor #168198 "Nekem ne mondja senki hogy ez nehéz."
De, mert a játékosok nagyon különböző képességűek. Van, akinek még az artyzás is nehéz. Eleve csak az játszik artyt, aki nem elég jó bármelyik másik típushoz. Arty játékosok 95%-a semmilyen teljesítményt nem tudna felmutatni egy jó képességeket és profi játékot megkívánó tankban, mint például a medium E8, vagy a francia light tankok.
Ezért tolnak artyt, egyszerűen tőlük csak ennyi tellik. És saját elmondásuk szerint még azt is nehéznek érzik. Csak szánni lehet őket. -
foxbat88fx #168197 IS-7et még mindig hamarabb szétszedik.....
IS-4 több hp, állatabb gun és oldalazó trükkben verhetetlen :D