418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Szemből postaláda. Bár néha érdekeseket pattint. Beforgatva hát igen. Ha nem lövik a vállakat. IS-7 szemből jah forgatva már rosszabb. De kevésbé tapasztalt játékso ellen bejön. Én is akkor néztem meg wotarmory-n az is-7 elemzést mikor az új t10es batmannal 5ből 4szer ledingeltem 70 méterről a beforgatott is-7 alját.
  • atee73
    Hat ebbol biztos vita lessz :-)
    szerintem is-4
  • R3nton
    nehogy eladj egy 10est! :D inkább farmold ki szépen lassan, én egyébként jobban szeretem az is-4est, mert sztem szemből is jó, az oldala a legjobb, és 2500hp-ja van. IS-7et nem lehet forgatni, és pozícióharcnál sztem nem jó.
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Kérdés. Is-4et vagy az is-7et gondoljátok jobbnak? Egyiket el kell adnom hogy vehessek t110e5öt. is-4 mellett szól a gyorsabb gun és sztem jobban eszi a lánca a lőszert. is-7 melet pedig az armor, gyorsabb és a gunja picit lasabb de nagyobbat üt.
  • Maala
    Nem csak amcsival... Is4-el, franciákkal is megy az. :)
  • R3nton
    hát ha nincs arty vagy csak 1 akkor problémásabb, de az északi oldalról amcsi tankkal még mindig lehet lőni szépen a dombot. Ha meg 3+ arty van és értelmesek, akkor a védés baromi nehéz, és nem tudsz hova bújni, mert kiszednek, átmenni nem mehetsz, a töltés mögé belőnek, a dombon kispotolnak, szintén kiszednek, esetleg a falucskában valami ház mögé, de azok elég picik és szét rombolhatók, én utálok védeni azon a mapon!
  • atee73
    http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/wot-statistics#t1:screenshots
  • virkir
    Innen
  • atee73
    mert ha igen akkor megtalaltad az ultimate hack-et a jatekban...
  • atee73
    es 500m -rol eltalalja szerinted az autoaim??

"uristen"
  • Jakuza001
    DE odaceloznak 500 meterrol. :D Uristen. :D
  • foxbat88fx
    wow! honnan tudom leszedni ezt a faszás statos dolgot? :D
  • atee73
    Hmmm az meg fel se merult benned hogy oda celoznak esetleg
  • Axon
    ...hogy mennyire utálom, amikor szépen becélzok valakit , majd megnyomom a tűzgombot és abban a pillanatban elém ugrik egy csapattárs. Aztán akkora büntetést kapok, hogy 2 csata múlva se pótolom vissza.
  • Jakuza001
    Persze,persze. Biztos nem azt jelenti amikor 4szer lovik ki egymas utan az agyut.
    Inkabb ne akard megmagyarazni. Mindenki tudja, hogy autoaimmel legtobbszor az agyut lovik ki, mert oda van kalibralva a loves.
  • Maala
    Látom, nem csak nekem jön ki mindig úgy a lépés, hogy kihagyom a leárazott felszereléseket. :D
  • Amarth99
    Ilyen esetekben természetes, vagy akkor is ha az ellenfél a fél pályánál tart a bázisunk felé, és a foglalással egy-kettő visszafordulásra csábítható, hogy a maradékot a védők leküzdhessék...
    De amikor azt látom, hogy valami prém tankos low effes játékos szépen elsunnyog a nyomomban a bázisig anélkül egy lövést leadott volna, amivel segített volna útközben, majd beáll foglalni.... az kicsit idegesítő.
  • bgabor
    Felesleges írogatni nekik, a piros nevű játékosok ahogy a térképet, úgy a chat-et sem figyelik, így sohasem tudják, mi történik körülöttük. LEgtöbb angolul se beszél. Semmire se jók.

Ezért nélkülözhetetlen az XVM, hogy azonnal meg tudd állapítani a másikról, hogy piros nevű értéktelen szobanövény e, mielőtt rábízod magad, hogy mondjuk a hátadat védje, vagy rámenjen az ellenségre mikor az rád ellövi magát. A piros nevűektől semmit se szabad elvárni, a legelemibb taktikai helyzeteket sem ismerik fel. Ezért aztán ülhetnek bármilyen tankban (lásd:Mátyáshun-E75), mégis értéktelenek a csapat számára.
  • VanDaal
    2 napig hanyagoltam a WoT-ot, ez nálam már nagy szó. Még a dupla legénység xp-t is kihagytam, mert egyszerűen nem bírtam idegekkel.
    Ma újra beléptem, és már az első csatában úgy felhúztak, hogy léptem is ki azonnal...
    Erre azért nem sok más játék képes :D
  • patchaou
    Ha maradt 14 HP-m foglalok. Ha a távolság miatt esélyem sincs belelőni az egy két szerencsétlenbe akire ráront 5 tank, akkor is foglalok. Persze engem is bosszant, amikor még ki tudnék lőni egy-két tankot és behúzzák a bázist.
  • atee73
    Hali
    kedvcsinalonak ,itt a t29 statom , moka es kacagas a t32 kifejlesztese :-)

• Amarth99
    Volna mit csiszolni az eff számításon az biztos. A legértelmesebb talán az volna, ha a tank típustól függően számolná a rendszer az effet. Az új 8.0-ás részletes eredménylista alapján lehetne is sztem. Ott pl azt is írja, hogy mennyit sebeztek mások az általad mutatott tankokba ----> a felderítőknek már is megvan az alapvető pontozni való :D. Szóval loggol a rendszer kb mindent

Most próbáld ki azt, hogy berusholsz a bázisra foglalni, kikerülsz minden lövést és addig húzod az időt a bázison, amíg ki nem nyírod az összes visszaérkező védőt :D! Sebzés is lesz meg foglalás is :D!

Foglalás:
    Nem értem miért szeretnek örökké foglalni az emberek, se pénzt se expet nem ad érte, és még unalmas is... pláne amikor átkarolja a csapat az ellenfelet, beszorítja és lazán szétszedhetné őket, erre valami észlény foglalja a bázist...
  • Eagle16
    Jó nagy hülyeség ez az eff. érték is.

Csatánkénti sebzésem emelkedik, az eff. meg megy lefelé mert nem foglalok bázist...legalábbis gondolom azért, mert így félúton nem felejtettem el játszani szerintem.

• badnewz
    szidják itt sokan az orosz ágat, hogy op az usa vonal meg halkan kitermelt pár irdatlanul használható és élvezetes tankot :D m48a1 übereli az összes medet a kategóriában a batchat kivétel talán de teljesen másra kell a kettőt használni. e4 most a legjobb heavy-td a játékban. e5 is biztosan tartja a helyét a must have kategóriában cwken. orosznál két tank van ami tényleg jó cw-re(is7is4), usa vonalon 2 ami szintén(e5e4) németen meg lófasz van ami univerzális cw-re:D nem op az-az orosz ág, csak a német gyenge, nagyobb odafigyelést igényel..
  • aknakukac96
    Lehet, hogy majd azoknak is nekivágok, de egyenlőre elszenvedek a T29-ig:)
  • badnewz
    t29 már megtestesíti mindazt ami jó az amcsi heavy ágon. nem lenne a tigerp op-nak is mondanám így csak halkan jelentem ki. ha rákerül a torony és a top ágyú imádni fogod. a helyedben elkezdeném húzni az amcsi td vonalat is, durva gépek vannak t49 elmegy, hellcat repked körbe jó ágyúval és roffal, t25 is abszolút bejövős a proto szívás t30 odabaszós az e4 meg üt mindent jelenleg a játékban(szerintem) kb.. pattanós, hatalmas dmg és pen forgatható toronnyal...
  • Eagle16
    Jó vicc volt, köszönjük.

Cs3: ha nincs SPG vagy max. 1 van akkor menj át...mire az az 1 SPG kiszed egy tankot eltelik 5 perc a 10-ből. Ótvar szar az egész, én kb. 10-ből 1-szer nyerek ott támadóként és 10-ből 9-szer nyerek védőként.

Jakuza001: attól hogy ellövik az ágyúdat az még nem jelenti azt hogy auto-aim-el lőttek rád...tudod, a célkörön belül akármerre mehet a lövedék.

• Ry0K3N
    A két fürdőkádat valahogy túl kell élned hogy eljuss a T29-ig és onnan lesz igazán ütős az ág.
    Játékstílusra meg használd ki a gun depression-t minden esetben még a fürdőkádakkal is.
  • aknakukac96
    Helyesírási hibákért bocsi, mobilról írtam.
  • aknakukac96
    Egy-két tanácsot szeretnék kérni amcsi heavy ághoz.még elég kezdő vagy, legalábbis 3000 cstával nem gondolom, hogy többet tudnék egy átlag játékosnál...eddig szovjet ágat toltam szinte kizárólag(t7 td, t9 heavy, t6 med, t4 arty).honna lesz élvezhető, alapvető játékmenetbeli tudnivaók, ilyenekre gondoltam.köszi előre is a tippeket;-)
  • Jakuza001
    Igazan kivehetnek az autoaimet a jatekbol, mert mar nagyon kezdem unni, hogy a sok noob gyömbér, allandoan az agyumat lovi.
  • marchizor
    Persze TD-vel támadni nehéz, a lényeg h az artykon túl sok dolog múlik, míg meddel ott kell kempelned a 10 percből 6-7-et a töltés oldalában... boring!
  • marchizor
    Nálam elég kiegyenlített a dolog.
    Utolsó 10 csatám a mapon:
    Védőként: 4win 1defeat
    Támadóként: 4win 1defeat
    Tehát összesen támadó- és védőoldalon is 5-5 győzelem ill. vereség. Én sem szeretem azt a mapot btw., bár engem csak az idegesít, hogy camper tankkal(arty,td) ott könnyebb érvényesülni.
  • patchaou
    Én meg azt vettem észre, hogy a támadás megy nehezebben. Ha védésnél az idióták nem akarnak mindenáron lövöldözni és nem mennek föl a töltésre szétlövetni magukat, akkor be van védve.
    Támadásnál meg arra nehéz rávenni a zöldségeskertet, hogy megnyomják az egyik oldalt.
  • Master91
    Lehet hogy bot volt.
  • R3nton
    tényleg undorító mikor prohrovkán kell védekezni, egyszerűen esély nincs megévdeni
  • R3nton
    Sztem kb 95% egyik arty fel másik le és keresztbe lehet lőni a töltés mögé, gyakorlatilag a védő csapatnak esélye sincs ha 2 normális arty player van bent a csatában :)
  • popey8
    Na emberek ilyet tuti nem láttatok még a WoT-ban. Az előbb találkoztam a legfogyatékosabb játékossal. Egy IS-7 elkezdi foglalni a bázisunkat. Erre ez az IS-3-mas szobanövény mit csinál? Elkezdi először a városban keresni az IS-7-est, de ami a legjobb, h elindul az ellen bázisához. A sarkon megállt és úgy csinált, mintha az IS-7 ott lenne. Próbálta spotolni. Mondta vmelyik csapattársam, h nem jó bázisnál jár és a zöld felé menjen, de ez szerintem színvak volt, mert csak az ellen bázisánál próbálta "elkapni" az IS-7-et. Nem tudom miért lepődök meg ezen (vérvörös volt a neve), de ez azért már egy low eff playertől is túlzás.
  • Droughert
    Egy jó kör KV-1S-el.
  • vass17
    Nekem is csak véletlenül jött össze az IS-3-al, amikor még nem volt pénzem mindig teljesen feltölteni a tárat:D