418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala

Nem hiszem el, hogy ezt lehoztam... Ilyen nincs. :D Beszarás, milyen ostoba ellenfelek vannak! :D
  • bgabor
    Semennyire sem érdemes, túl kicsi célpont. Jobban jársz ha szépen beledurrantasz az oldala hátuljába, ahol a motor van. Szép nagy célpont, biztos átütés, és esély a motortűzre. Elvégre mi a jobb, ha elromlik a lövege, vagy ha felrobban a tankja?
  • Jakuza001
    Látom arcod is van, hogy menőzni próbálsz az effeddel, ami kb semmit nem jelent mivel 16 ezreket lehet csinálni egy csatában.
  • foxbat88fx
  • atee73
    haraxom ... elrontottad a szorakozasomat
  • foxbat88fx
    hallgass a pro-kra xD vagyis rám! :P
  • atee73
    ezt is tudjuk , de az urak leszobanovenyeztek amikor ezt meg emlitettem nekik , gondoltam ha szepen megkerem oket bebizonyitjat az igazukat
  • foxbat88fx
    csak a noobok lőnek auto aim-al xD xD
    felesleges gun-ra lődözni nagy távolságból.... van sok más gyenge pont...
  • atee73
    ok ez termeszetes ,nagy kaliberu gunnal f2f elso loves a toronyba HE-vel, de az urak itt most autoaimrol beszeltek ,azt szeretnem eltanulni azzal hogy lehet tobszaz meterrol pontosan kritikus pontokra loni, mert en allat 2 eve manualisan celozgatok
  • Maala
    Páran azt mondják, hogy nozoommal jobban el lehet találni a távoli célpontokat, mint zoommal. Sztem ez csak babona, mint a túl sok lepattanó, elnyelt lövés egy körben, stbstb...
  • foxbat88fx
    KV-1-est 122essel használom (HE)... face to face ha rámjön vki egyből az ágyút lövöm neki és rengetegszer ki is lövi...(Sasszem vagy melyik írja ki). ez 1-2 lövés előny ami pont elég h leverjem....
  • pointer4
    Mit kell konkrétan meglőni hogy kiszedjem az ágyút ?
    Gondolom ez is random, vagy kiüti vagy nem.
    Szemből be kell lőni a cső tövébe?
    AP-val is megy gondolom, nem csak HE.
    Oldalról úgy tűnik, kb az első harmada(töve) az ágyú modelljének hitbox, úgy sikerült már kioffolnom.
    De egy párbajnál mennyire érdemes erre rámenni? Mennyi eséllyel lehet erre utazni eredményesen ?
  • atee73
    Kulonben is nekem meg csak 8k csatm van 1400-as effel ,vanhova fejlodni, kerdezni meg nem szegyen a jobbaktol ugye....
  • atee73
    Hat ehez asszem nem, tudom mi az autoaim, de azt meg nem tapasztaltam hogy azzal tobb szaz meterre lehet pontosan is loni kis celpontokat (vagy ha szazbol 1x igen azt akkor szerncsenek hivjak) , ok tudjak hogy lehet ,gondoltam ha szepen megkerem oket meg is mutatjak , azt hiszem udvarias voltam
  • Maala
    Részletes leírás nem elég? Trololol.
  • atee73
    Ja meg csak annyit hogy delutan ha vmelyikotok raer gyakorloba eljohetne velem(accom neve ugyanez) ,hogy megmutathassatok nekem 200m felett hogy mukodik ez a magia .
    Nem szegyenlek tanulni ha van mit.....
  • Szakesz
    Doc Hooliday-nak írta szerintem.
  • pointer4
    Mi hogy mi? Én-e ?:)
  • foxbat88fx
    :DDDDD
  • Doc Hooliday
    Ennyi!
  • Szakesz
    Prémium account nélkül gyakorlatilag még a ~120-130K bruttó kredit sem elképzelhetetlen tier 8 prémium tankkal, viszont átlagban szerintem nem nagyon lehet vele 30-40K-nál többet keresni csatánként.
  • brasco84
    így van, természetesen a 100 as prémium fiókkal értendő :) de ha már veszel egy T34 egy, 2500 arany nemsok 1 havi prémért, azalatt szarrá farmolod magad
  • Doc Hooliday
    Amikor még vettem a csörcsillt akkor még nem volt ekkora pénz igényem mert kisebb tierű tankokkal nyomultam és tökéletes volt az igényeimhez! Mostanra kinőttem mert jönnének a nagy vasak és nagyobb lóvé kell hozzájuk ezt te is nagyon jól tudod! ide már kevés a csörcsill!
  • Doc Hooliday
    Köszönöm a válaszodat, erre voltam kíváncsi! Ha ötven körül stabilan megvan körönként az hibátlan!
    T34 megvéve!
  • lexlutor
    ..mondjuk annyi eszed lehett volna mielott megveszed, ha result trackerben megnezed mennyit hoz. amugy a tier8as premium sem fog premium account nelkul 100k-t hozni. az is csak 50-60 lesz.
  • atee73
    Mar az elobb irtam legyoztetek
  • UUUU
    Ne okoskodj már. Autoaim rengetegszer kiüti az ágyút.
  • brasco84
    annyit mint a T8 as prémiumok általában.. egy átlag azért van 50, ha puffogtatsz párat és betalál, egy nagyon jó kör 100 felett
  • pointer4
    "Tankjaim száma: sok | Effi: sok | Türelem: kevés"

Mindent visz :D
  • Doc Hooliday
    Figyu...nekem nem jön be! Most meg akarsz győzni hogy mégis tetszik nekem? Kevés pénzt hoz! 54%-os vagyok vele, de mégsem jön be! Több pénz kéne és unom a pukkongatást vele!

Maala: A T34-el mennyiket hoz nagyátlagban körönként???
  • atee73
    Namarmost a beta alatt amirol te beszelsz, a Tigris II-nek volt ebaszva a hitboxa es ezaltal minden loves atlotte az agyunal (mivel ezaltal ott nem volt pancelja), azota nem nagyon szembesult senki ezzel a problemaval, az autoaim celzasi kepessegeirol pedig kerdezzetek a mestert (matyashun), amerika tankoknal lovik soxor el a gunt mivel sok elelmesebb jatekos a tornyot he-vel lovi ha a test takarva van,
    Egyebkent meg foladom a vitat mivel szobanoveny vagyok es azaltal nem tudom atlatni a problematokat
  • hagyimiklos
    Ne légy szobanövény. Miért ne találná el onnan ?
    Ugyan úgy el lehet találni az ellenfelet autoaimmel messziről is.

Valamint még valami, béta alatt volt ez a beallítás, hogy a main gunt lője az autoaim, aztán átállitották a középpontra, majd ismét vissza.

Rengetegszer találják el a main gunt, ha autoaimeznek. Ebben bizony igaza van.
  • atee73
    Nem tudom mi a bajod vele
    Lowe-t meguntam , a type-ot is ,de ez hatalmas buli, 30-40k netto nyereseg..

"kis csicska csörcsill" stat

• Maala
    T34, 13k kredit csak azért, hogy belépsz, és ~8k kredit minden betalált lövésért... Javítás 8k alatt, töltény 1k/db...
  • Doc Hooliday
    Sziasztok skacok! Jó hétvégét mindenkinek!!!

Ajánljatok már egy tuti prém tankot amivel dől a lóvé mert a f@szom kivan ezzel a kis csicska csörcsillel, és a 75-öt sebző megymag köpködőjével! Kár volt megvenni! Legjobb körökben is max 30.000ezret szedek vele össze! Ez nagyon kevés! Tier 5-6-os tankok megvételéhez még valahogy össze is lehet vele keresgetni egy kis aprópénzt, de tier 8-fölötti tankokhoz nagyon kevés...lejár a személyim mire megveszek mondjuk egy M103-ast!
  • SovereignXY
    teszten mentem velük hát... az tuti, hogy is-4 máskép nézz ki picit. statja azt hiszem maradt. Érzésre hát... nem tudom. nekem ott is az is-7 tűnik erősebbnek. pattogósabbnak.
  • Skyline0021

élvezetes volt:)
  • foxbat88fx
    köszi! ;)
  • Maala
    Sztem is farm, ha van garázsslotod. Mindkettő jó, csak máskor. :)
  • Desmodromic
    Szerintem mindenképpen várd meg a 8.0-át, aztán próbáld ki mindkettőt. Ahogy olvasgattam durvább lesz az IS-7 páncélja, a négyesé meg kevésbé döntött, ha minden igaz.