418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hagyimiklos #168476 LOL -
Okoska, nem erzed abban a hozzaszolasban az ironiat ? :P
Az egy ironikus megjegyzes, hogy a vilagvegerol eltalaljak az agyut nem egyszer, nem ketszer, hanem rengetegszer, de az neked biztos celzott loves, mert te genius vagy a nem tudom hagyas effeddel. :D -
atee73 #168474 idezem a sajat hozzaszolasodat ember
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=168386 -
Szakesz #168473 Titkos a játékbeli neved, vagy mi a szösz? :) -
A gyerek nem erti, hagyd. :PPP -
Kibeszélt itt 100m feletti távról ???
Megint félrebeszélsz. A megjegyzés hogy autoaimmel lehet 500m-re is nem azt jelenti, hogy mindig talál. Eszedbe vésheted ezt.
Az álló targeteket simán ellehet vele találni.
De itt a megjegyzés az volt, hogy az autoaim az ágyúra van állítva és rengetegszer kiüti az ágyút.
A távolságot már csak te akarod belemesélni, mert már nem tudsz hogy magyarázkodni. -
atee73 #168470 En ezt nem ertem ... mire jo ez , bereggeltek egy forumra ezert??? hogy nevtelenul szemelyeskedjetek, en azert reggelek mert a tapasztalatokat akarok cserelni es meghalgatom masok velemenyet, ami nem minden esetben szar rogton azert mert elter az enyemtol -
Szpecnyaz #168469 Nem tudom feltűnt e, de az hogy az auto aim hová tud célozi elég tank és szituáció függő (legalábbis a lövedék becsapódása). Pl egy alacsony tanknak problémás gunra célozni egy magasabb tankra, főleg ha hátul van a tornya vagy felépítménye is. Ha oldalról lő akkor meg mindig a közepét célozza be. A terep is befolyással van rá a magasság különbségek miatt. Az ilyen Jagdpanther féle tankoknál céloz a gunra, mivel azoknak pont középen van.
Másrészt eszedbe se jut hogy esetleg sokan direkt arra céloznak? Ha én HE-vel lövök akkor mindig a gun a célpontom. Különösen jól működik ez pl az E100 esetében. -
atee73 #168468 teljesen igazad van ,tehat amikor betalal az autoaim ,ami az estek kevesebb mint 20 % ban kovetkezik be 100m feletti tavon, akkor az esetek 20% ban kiuti a gunt ,ez meg akar igaz is lehet.
Most akkor mirol is beszelunk 20%-nak a 20%-a ,hat akkor ki is matekozhatod mennyire is veszellyes az autoaim es miert nem hasznalja az ember nagyon ritkan -
hagyimiklos #168467 A te nicked Miss Marple?
-
Én meg ezt emelem ki neked.
"So many people use auto-aim and the auto-aim auto-aims at your gun I think. Hope this sentence makes sense."
Mindenki tudja, hogy minden modulnak külön HPja van, de annak kb semmi köze nincs ahhoz, hogy az autoaim az ágyúra pozicionál és az esetek egy ötödében nagyjából kiüti az ágyút.
-
Attiska #168465 Mikor várható az éles 8.0? Több, mint egy hete nem játszottam már, erőt gyűjtök az új fizikára, mert az az érzéem, nem lesz egyszerű dolga az embernek a korai időkben. -
Szakesz #168464 Nicknév még mindig nem játszik nálad? -
En menoztem ? :D Jo tudni. Meg azt is jo tudni, ha a neveden hivnak az mar menozes. :P
Ketto kozott van egy kis differencia. -
atee73 #168462 1ebken asszem befogom a pofamat egy ideig , mivel mostanaban ha megszolalok mindig flame lessz 
ezert is probaltam most nagyon udvariasan
-
atee73 #168461 egyebkent az a reszt kulon kiemeltem neked
"Yeah different tanks have different HP on their modules that can vary tank to tank, though the Russian's seem to all have the problem of having terribly weak ammo racks.
However in these 2 cases it could also be that people are simply hitting the areas more often. Since the T32 spends most of its time hull down (I hope) people shoot at turret (because the average wot users brain is located in one of their crew members rather then them) thus the gun will break more often. The jagdpanther and other TDs have the gun on the hull and well everyone shoots the hull = broke gun more often then the turreted tanks. " -
atee73 #168460 Hat en vegig olvastam , nagyreszt a JP-rol ir (Virkir emlitette az okatannak miert lovik el), a vegen meg egy typos irja hogy a hummel (ami ugye arty) lovi el a gunjat, feltetelezem az arty nem auto aimal lo.....
-
Legnagyobb alfa t6-ban... Kell ennél több? :) -
atee73 #168458 azt akkor te miert nem csinalsz???
menozesrol annyit hogy elosszor engem neveztek szobanovenynek asszem..... -
Kubukli #168457 Én KV-3-mal tettem ezt mert még megvolt a 100%-os legénység. Mostanában rengeteg KV-1-S-t látok randomban és században is. Ennyire jó? Azért gondolkozom rajta, mert egyrészt féláron van, másrészt +50%-ot hoz egy pár napig. -
Kubukli #168456 Elnézést nem kijelenteni akartam. Szóval érdemes-e? -
Én a KV-2-t vettem vissza trollkodni. Ráadásul így felszabadult egy halom hely a barakkban. -
Szpecnyaz #168454 A F155-öt kipróbáltam teszten is és ott is hasított. Szóval a végállomás miatt bőven megéri kitolni. -
Kubukli #168453 Érdemes a jó öreg KV1-et eladni és helyette KV-1-S-sel nyomni. Most féláron van... -
Ndre77 #168452 Nem rég kezdtem a francia TD ágat, erre most kiderült, h nerfelni fogják.
-
Próbálkozz még kicsit és olvasd el, hogy általánosságban is válaszolnak.
Elvégre a Maus es a Type 59 sem JP sőt, a T34 sem. Vagy a t95 lenne az?
Menjetek tesztszerverre és próbáljátok ki. Autoaim és legalább 20%-ban kiüti az ágyút. Ezerszer kipróbáltuk már. 3 éve is igy működött és most is. -
foxbat88fx #168450 én nem xDDD -
Én se találom >.> -
virkir #168448 Te meg értelmezd már a kérdést feltevő posztját.
A Jagdpanther kapcsán kérdezte aminek ugye a löveg kb a tank középpont szemből.
Naná, hogy el lehet lőni autoaim-al. -
Bár, ahogy most nézem, a tank effit pont nem lehet... De lehet, átsiklottam felette. -
Szpecnyaz #168446 Hát ez a csata lazán megy az "életem nagy csatái" kategóriába. Kb a biztos vereségből hoztam vissza. 7 kill és 9700 demage.
-
Ááá eszembe nem jutott volna azt szét bontani!
Akkor programing mode ON
Köszi!
-
Persze, át lehet írni. Ha tudsz angolul, akkor a full-config-en -ben lévő configban benne van kommentelve, hogy hogy kell. -
'sok'-effesre nem hallgatok, csak a 'nagyok sok'-effesekre :P :D -
XVM -be van olyan confing, ami a tab-nál az adott tank effyijét, és a global win ratet mutatja?
Mert ugye az alap conf az a global effy + global win % -
Okoska olvasgass, mit ir a teszter.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/148416-critical-damage-on-main-gun/
"You can use auto-aim to take out it's gun...."
"So many people use auto-aim and the auto-aim auto-aims at your gun I think. Hope this sentence makes sense." -
Szakesz #168440 Elárulnád, hogy mi a játékbeli nickneved? Igazán kíváncsi lennék rá. -
Ha nem akart volna menozni vele le se irja.
Az ego bejatszott. -
Mondanám, hogy inkább az ammo racket próbáld kilőni, ha már oldalról próbálkozol, de azt megjavíthatja... Bár a löveget is. :) -
bgabor #168437 Nem akarok beleszólni, de ha menőzni akarna az effjével, akkor mire voltak a mondatában a "nekem meg csak", "vanhova fejlodni" és "kerdezni meg nem szegyen" kifejezések? :D