418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Köszi !!!!!
  • I.C.ram
    küldtem.
  • I.C.ram
    Árrrghhh de utálom ezt a szar T20-at. Minden lövésnél ellövik a pilótát vagy a lövészt. Rengetegszer ellövik az ágyút is, mivel nincs lövegpajzs. Teljesen használhatatlan szar. Páncélja sincs. Az ágyúja tetűlassú...
  • Gottfried
    Új account-hoz nem tud valaki egy élő promo kódot ami adna némi aranyat és valami kis prém tankot?
  • Mivec
    Üdv! Prémium tankkal több tapasztalatot is kap az ember? Vagy csak én vagyok ilyen kemény, hogy 60 meccs után is 550 az átlagom a churchillel?
  • Ytar
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. szeptember 15. 17:58:44
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 2 422
    Szerzett kredit: 141 598
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Maala
    Nem.
  • Gottfried
    Lehet törölni a Wot-ban a felhasználót?
  • arcso83
    Tud valaki valamit arról az 1000 goldos akcióról aki elküldte a 2 videót hogy mikor kapjuk meg vagy csak mese volt az egész?
  • ropi88
    pingtest szerint 40 de a játékban mégis 120 :S
  • Hassel74
    Kezd kiborítani ez a "teszt" szerver. Én nem tesztelek, harmadik napja nem tudok bejutni...
  • ropi88
    hali!

nektek is pingel most a játék? vagy csak nálam baszakodik...
  • Ndre77
    Mi a franc?!?! Lövik, mint állat és nem sebződik, de ő meg szétszed mindenkit autoaimmal?!?!?
  • Maala
    Fogalmam sincs, két okból sem: a) Van prémem. b) Nincs KV-1S-em. Amint meglesz a 3 T7es akciós heavy, veszek egyet, és megmondom. :)
  • zsupeti
    Ha már autoaim,eszembe jutott róla egy bétás video.
    csodálatos mákvirág és az autoaim

bár hozzáteszem,h hatásos volt.
  • Kubukli
    Szoval hozza a KV-1-S a creditet prem nelkul?
  • UUUU
    Mert az nem igaz.

"Auto aim on stationary targets isn't best idea. It aims at gun mantle and that's toughest part of the tank. Try to aim for lower plate - works 90% of the time. Damage - it's just coincidence."
  • Maala
    Miért nem lehet abban megegyezni, hogy a 100 féle tankból van olyan, aminél az auto-aim az ágyúra céloz, és van, aminél nem?
  • hagyimiklos
    Egyszerű. Elmész a tesztszerverre és kipróbálod, nem pedig félrebeszélsz.
  • virkir
    Nyilván csak neked lehet igazad a hatalmas játékbeli tapasztalatoddal, bár eddig egy nick-et nem kaptunk egyikőtöktől sem, hogy legalább az eredményeitekkel alátámasszátok a teóriátokat nekünk meg befognátok a szánkat és leborulnánk tehetségetek előtt.
    Tudod mit.
    Használd akkor egészséggel.
    Azért ezt még olvasgasd át ha van kedved.
  • UUUU
    Pont ezért ne irj csacsiságot.

Ellenőrizd le hova lő az ágyú a tesztszerveren,álljatok egymással szemben aztán majd a lyukakat screenshootold az ágyúpanelenm nert mindegyik lövés annak a közeleben lesz.

Itt csak téped a szádat, illetve koptatod az ujjaidat.

• virkir
    Nono... meztelen fotót kizárólag 40 év alatti, sportos nőnemű játékosoktól fogadnék el. xD
  • virkir
    A magas csataszám nem jelenti azt, hogy nem írhat valaki csacsiságot.
    Fogd már fel, hogy az autoaim a tank középpontjára igyekszik lőni.
    Ha ilyenkor ágyút lő az lehet a pontatlanságból a tank felépítéséből, a terepadottságokból és a sok jóképességű autoaim használótól az sem áll távol, hogy HE-vel lő.
    Pont te cáfoltad a butuska elméletedet azzal, hogy 20%-ban azt lövi ki, mert ha azt célozná akkor jóval nagyobb lenne a találatok száma.
  • Thomasovics
    Drága barátunk az M3 lee-t lefikázta arról kértem az utolsó 5 replayt és köztük volt ez a gyöngyszem :D, viszont mesternek volt elég bátorsága kiposztolni xD
  • Maala
    Azért olyan nagyon nem... 100%-os skill 2%-ot dob összesen, ami a legsérülékenyebb ammo rack eredeti 25%-án dob kevesebb, mint 10%-ot... Igaz, ha van töltő skill (25-ből 12,5 lesz), máris 20% lesz az a dobás. :)
  • UUUU
    Véletlen egybeesés. ^-^
  • lexlutor
    nekem meg azt a 17k meccset a hangyak hordtak ossze..
  • lexlutor
    perszepersze..
  • Ry0K3N
    Ott a teszt szerver felmentem megnézitek hogy autoaimmel és nélküle hányszor lehet ellőni az ágyút. Mivel volt aki linkelt róla már hogy offi fórumon is foglalkoznak vele nyilván van némi valóságalapja.
  • Bmsrt
    A Derp-ereje a Hetzerrel volt!
  • Jakuza001
    Avval ?
    Na ne. Raadasul mar akkor jatszottam ezzel a jatekkal, amikor te meg barbie babaztal.
  • Awakening
    Üdv. emberek !

A HPTS tisztogatási akció után, megújult tagsággal várja azok jelentkezését, akik szeretnék segíteni klánunk fejlődését.

Feltételek:
    - TS használat
    - 2db CW képes tank a garázsban
    - 18. életév betöltése

Jelentkezés a WOT hivatalos oldalán, ill. játékon belül nálam vagy a deputy-knál.

Awakening
  • lexlutor
    .. ohh mester okits minket meg avval a 3k csataddal..
  • marchizor
    Nicket! Facebook adatlapot! Meztelen fotót! Valamit!!!
  • retros
    nah féláron megvettem a kv-2t..
    6. csatára meglett a tankász trollololo :D
    bizsergető érzés egy löwébe 800 felettit verni
  • Master91
  • Jakuza001
    Talalgass meg. Probalkozz esetleg egy masik tezissel es majd ertesits, ha elerkeztel az autoaimhez, addig felesleges veled foglalkozni.

Esetleg olvasgass a temarol es ha majd elerted a 30k csatat majd ertesits.
  • atee73
    oke tema lezarva reszemrol , de csak egy tanacs ezen a forumon minden arra erdemesnek elfogadjak a tanacsat ha nem burkolozik nevtelensegbe( mivel ezaltal ellenorizhetove valik az info)
  • atee73
    bizonyara nem tunt fel hogy a legenysegeken ki lehet fejleszteni bizonyos skepessegeket ,ezek kozul az 1ik noveli (igencsak) a kritikus sebzesek eselyet az arra erzekeny jarmuveken es modulokon, akar ez is lehet nem????
  • Awakening
    Atti, ne süllyedj le erre a szintre...
    Majd rájön a kisemberke, kell még még párezer csata.