418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    És még Én szítom a tüzet...
  • Oddball29
  • patchaou
    Na inkább lépek a melegfelvonulásról. Sőt ezentúl nem fogok az artykról sem írni semmit. Ha ezen múlik a topic nyugalma Én hallgatok.
  • Maala
    Jah, milyen szörnyű lett volna, ha TDantes aláírása miatt neki sem vágtam volna a Tigrincsnek. :( Ami egy jó tank! :D Trololol.
  • R3nton
    heavy meg td fanboyok vagytok, kell egy kis balance azért, hogy ne garázdálkodjanak kedvükre a td-k, heavyk. Bár az oldalanként 5-6 arty túlzás, én is lekorlátoznám, mondjuk 2-3-ra oldalanként max. Csak ez úgyse fog megtörténni, mivel van is egy olyan medál, hogy 5 artyt kell kiszedni, akkor kapod meg.
  • killbull
    Fokozom a jókedvet egy kicsit én is!

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 17. 12:35:20
    Jármű: S-51
    Szerzett tapasztalat: 1 232
    Szerzett kredit: 40 568

Majdnem top gun lett, annyira sajnálom hogy nem jött össze.
  • Droughert
    Top Gun meglett neki?
  • Oddball29
    Ez valami relic population lehet, a nagy része már kihalt.
  • lexlutor
    ..ez a forumgazda dontese, bar eleg lattam errefele utoljara..
  • MatthiasHun
    +1
  • Master91
    Mi lenne ha ki írnánk fejlécben hogy artikról még csak egy szó se essen mert bannolunk mindent???
  • Bmsrt
    A kép az imént készült...:

Hogy lehet valaki ennyire kretén???
    (És miért az én csapatomba???)
  • MatthiasHun
    és te döntöd el hogy kinek mi jár??? Na ne viccelj....
  • lexlutor
    ..arra szamithat h kitor a minimum fel napos hiszeria. komolyan, mint a 12 eves kislanyok..
  • lexlutor
    .. te figylej megis ki kert meg h megvedj minket az arty statoktol?
  • patchaou
    Nem magánfórum, jöhet bárki az artyjával villogni, csak utána ne rinyáljon, ha megkapja ami jár... :P
  • MatthiasHun
    Igazábol nagyon egyszerű..... Ha nem tetszik a játék nem kell játszani vele. Vegyél tamagocsit az lehet h neked való.Sirni-rini lehet de senkit nem hat meg... :)
    Vedd meg a WG-t és úgy módosítod a játékot ahogy akarod. Ha akarod kiveszed belőle az artykat.
    Attól jobb h mindig itt sirsz?
    Mondjuk olcsóbb mintha pszichiáterhez járnál.... ;) :D
  • patchaou
    Mindezek mellett, mindig szívesen segítek bárkinek, feltéve ha nem azt kérdezi mit csináljon az artyjával. Bár arra is tudnék mit mondani Amikor Én amikor elindítom a játékot, tudom, hogy lesz pár dolog ami nem fog éppen feldobni. Ha beviszek egy nagy lomha dögöt, tudom hogy első számú arty célpont leszek. Ugyanígy aki ezen a fórumon az artyk pártját fogja, tudhatná előre hogy mire számíthat.
  • darkwraith
    Tessék, egy pozitív kritika:

Sógorom imád artyzni, és jó is benne, sokkal jobb, mint én. Elkezdődik a kör, és az első percekben counter artyzik, és jól is nyomja. volt, hogy mind a 4 ellenséges artyt kiszedte, persze azok hülyék voltak, nem mozogtak szerencsére. Utána is a top tankokat zűúzza, így segít a csapatbnak. Na így kellene mindegyiknek. és nem a 10 hp-s tankot kilőni. Tudja, ha sebzi a nagy tankot, az modult is veszít előbb -utóbb, és könnyebben kiszedhető lesz. Illetve a 10 Hp nem hoz kreditet, nem éri meg. Platoonba meg kimondottan élvezetes vele menni, ő arty én med. védem őt, támogat engem. Íg lett tegnap nekem T-44-el 6 kill, neki francia T5artyval 4 kill. Hoztuk a meccset.
    De sajnos az artysták többsége nem így játszik...
  • bobitusz
    Ez valami magánfórum? vagy mért ne jöhetne ide artys akár villogni is?
    egyéni probléma mindenkinek aki gyűlöli őket, eléggé kisajátítják maguknak néhányan a fórumot, a másik meg ez a lenéző hangnem, engem meg ez zavar például.
  • Droughert
    Majd ha mész is velük
  • lexlutor
    ..nem tudom mit huzod magad ezen. mindenki nyugodtan poszolhat, amit akar, hiszen nem utkozik forumszabalyokba. a reakciokra meg nem kell reagalni. ennyi. a hatereket ugysem lehet meggyozni. es telejhsen ertelmetlen erolkodni. aki meg egy ilyen forum velemenye alapjan jatszik valamivel, az meg is erdemli.
  • Veqtor
    Már ki van fejlesztve az E4 (meg a legtöbb tier10 ami érdekelt) egy ideje, most már szabad? :)
  • Veqtor
    Legyél itt, azt csinálsz amit akarsz, csak idegesítő, hogy tényleg feljön valaki erre a fórumra és napról napra azt látja csak, hogy az arty így meg úgy rossz. Semmi pozitív kritika. Már úgy megy játszani, hogy teljesen egyirányúan látja az összes artyt, ahelyett, hogy tapasztalatból nem szeretnék őket, sokan már csak azért sem játszanak valamivel, mert mások lehordják és nem akarnak kitűnni a sorból a saját véleményükkel, pedig lehet nekik pont azzal menne jól.
    Persze a normális emberek ettől függetlenül még játszani fognak vele és teljes mértékben tesznek az "arty-haterek"-re meg a más tankokat ért hasonló jellegű hozzászólásokra. De befolyásoló ereje van mindennek ami itt elhangzik, mégiscsak ez a játék magyar fóruma. Aki okosodni akar a játékkal kapcsolatban itt kaphat egyből választ anélkül, hogy google-zni kéne az infókért. Nem akarok meggyőzni senkit az artyk egyértelmű jótékony hatásáról, de be kéne látni, hogy nem mindig rossz, ha van.
    Debil-szűrő mellé tehetnének be egy arty-szűrőt is, hogy mindenki megnyugodjon, de ez úgysem lesz.
  • Droughert
    Nincs melegfelvonulás ellentábor nélkül
  • patchaou
    FPS játékokban tetszett, hogy lehetett szervert létrehozni és bizonyos dolgokat, amiket a többség utált be lehetett tiltani. Pl, cod-ban gránátvető, akimbo g18 stb...
  • Oddball29
  • patchaou
    Nem azt várom el, hogy egyetértsenek. Csak azt szeretném, ha felfognák sokaknak mi is a problémája az artykkal. Aztán már az Ő döntésük, hogy tovább artyznak e. De ha idejönnek arty eredményekkel villogni, megmagyarázni stb... akkor Én is itt leszek :)
  • lexlutor
    ..nem hittem volna, h szeptemberben ilyen uborkaszezon lehet..
  • Veqtor
    Nézd meg jobban az adatlapomat, az utolsó 2-300 meccset T30al mentem, hogy meglegyen az E4 és hidd el, nem sokszor voltam top tank. Pontosan tudom milyenek a tier10 csaták és azt is, hogy mekkorát tud sebezni egy arty, ettől függetlenül nem ők öltek meg a legtöbbször.
  • darkwraith
    Én pl. nem is veszek T10 tankot jelenleg, pedig ki van feljesztve. Az is-4-et is azért nem adom el, mert sajnálom, meg hátha egyszer megváltozik valami. Pl esetleg lehetne légi támogatást kérni. :d
    Pl német stukák, orosz Il-2, amcsi P47 thunderbolt, angol Hurricane konzervnyitó. A francia MS 406-okat még a földön kiszerűdték, nekik nem lenne. És nem gyűlölöm a franciákat...
    :D
  • Veqtor
    Kb ugyanott vagyunk. Magadtól megtagadod, csak azért mert túl jó és túl könnyű vele játszani, te meg kihívástokat keresel, DE milyen rossz, hogy elrontja a te kihívásaidat azzal, hogy a játék része.
    Te választod magadnak a "nehezebb utat" és másokat szídsz, mert ők a könnyebbet választották, ami igazából nem olyan könnyű, csak más előnyei vannak.
    Az meg, hogy kinézel a ház mögül és téged lőnek, hát pech. 14 ember van rajtad kívül, akik ezt ugyanígy élik meg, és hacsak nincs mindenkire 1-1 arty. Lehet azok szívják meg jobban, akik vagy 1. a többiek előtt helyezkednek el, ezáltal az arty számára zavaróbbak 2. a csata kimenetelét befolyásolhatják, mint pl 10es tdk. Rossz lehet félni az artyktól, de nekik is van mitől, nem csak annyiból áll az egész, hogy a kezdőn ülsz a bokorban. Ha bokorban ül, az a baj, ha mozog bespotolják az a baj. :) Map, team, helyzetfüggő minden. Utáld őket, de ne várd el másoktól, hogy egyetértsenek veled. A 700 dmg mellélövést meg mondd az ap-s obj 261-eknek akik 0 dmges tracket lőnek. Mindenkinek lehet jó meg rossz napja. A t92 lő max 700at és neki is megvannak a maga hátrányai.
  • patchaou
    Ja, csóri Masu-t is csak azért viszem be néha, mert jól esik amikor egy két frissebb játékos aki még nem sűrűn látott a csatában Maus-t megdícséri :D Élvezni nem igazán tudom vele a randomot, mert elsődleges célpont. A legtöbb mapon rettegek, hogy full hp-val eljutok e az első fedezékig...
  • Droughert
    Maradjunk annyiban, hogy mostanában nem sokat játszottál t10-ben. "Néha kimondottan hasznos, hogy van 1-2"-na ezzel számmal most is sokan elégedettek lennének, de a jelenlegi helyzet más képet mutat. Átlagban 6-6 oldalankénti arty mennyiséggel bátran számolhatunk. Szerintem porold le azt az IS4-es tankod és menj egy pár kört vele, hogy lásd milyen a helyzet a top tierben. A kb. 200 T10es csatádból 180-at BatChat-el mentél ami nem éppen lassú tank. Szerintem itt néhány fórumozó már alaposan kitapasztalta, hogy milyen szívás tud lenni ha lassú heavy-td tankokkal próbál érvényesülni t10-ben. Meg lehet azt is oldani, csak az élvezeti értéke vetekszik a sajtreszelővel való rejszolás érzésével..
  • patchaou
    Velük nem akarok játszani. Nem akarok felülnézetből a pálya másik végébe lövöldözni, így értettem. Leszarom, hogy van e arty a csapatomban, nem szorulok a segítségére ha az ellenfélnél sincs. Legfeljebb akkor jön jól, amikor az ellen artyja miatt nem tudok harcolni az ellenséges tankokkal, mert amint kidugom a lánctalpam már jön az égi áldás. De jobban élvezem a játékot, ha nincs egyik oldalon sem. Ha nem tudom megoldani a helyzetet hát nem tudom. Szidni pedig akkor szidom őket, amikor ide jönnek fényezni, vagy meg akarják magyarázni, hogy milyen jó is hogy vannak, vagy sajnáltatják magukat amiért csak 700-at sebeznek ha nem találnak el valakit...
  • patchaou
    Ja, Te még új vagy itt :) Hát a Masu az Masu. Szerintem Adjunktus kolléga ezt bővebben is ki tudná fejteni, ha jól emlékszem Ő gyűjtötte előszeretettel a félregépelt tankneveket.
  • Droughert
    Legjobb, pl. azzal lehet gyakorolni a kitérést az arty lövések elől.
  • Veqtor
    Úgy látom te nem érted. Attól ,hogy gyűlölöd őket az egyéni szoc problémád. Neked is lehetne, nem elérhetetlen OP cucc, amit azért utálnak az emberek, mert nekik nem lehet. Nem velük nem akarsz játszani, hanem ellenük, ezt gondolom így akartad mondani. Ha mögötted van 1 arty aki támogat, azért neked a te játékod is jobb lesz gondolom, mindaddig, amig nem KSeli le azt akit meg tudnál ölni egyedül is. Persze KSelni bárki tud, attól még nem az arty a hibás, max aki használja.
    Nem azért írok, hogy szimpatikus legyen bármi is. Jogod van utálni őket. Én is szoktam szídni őket, de nem publikusan és nem állandóan, mintha csak ők tennék tönkre a játékot. Néha kimondottan hasznos, hogy van 1-2. A papír tankoknak pl akiknek mindegy, hogy mi találja el úgyis sérülni fog nemhiszem, hogy nagyobb problémát jelent egy arty, mint más. Sőt sokan kimondottan örülnek nekik, amikor az ellenfélnél már csak olyan tank van, amit senki sem tud sebezni csak az arty. Te is nyerni akarsz, az ellenfél is.
  • darkwraith
    Már a múlkor is kérdezni akartam, milyen tank a Masu?
  • UUUU
    Azért elég irritáló tud az lenni, amikor 10 méterrel mögéd megy az arty lövése és úgy halsz meg.

Viszont van benne némi igazság amit, mond, mert olyan helyekre lönek be az artyk, amik lehetetlenek lennének elvileg a lövés íve miatt.
    Bent állsz olyan szikla mogott ami háromszor-négyszer magasabb mint a tankod azt eltalál, ahelyett, hogy beleakadna az objektumba.