World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Malinovka 2012. március 1. 11:50:31
Jármû: T-28
Szerzett tapasztalat: 177
Szerzett kredit: 4 472
de lehet menni ilyet is ha nem alkalmazkodsz a csapathoz aki kezdõkempel és rárontassz a top tankjukra a hegyen egyedül😄
Csata: Arctic Region 2012. március 1. 11:06:53
Szerzett tapasztalat: 2 310 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 739
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. március 1. 11:15:15
Szerzett tapasztalat: 861
Szerzett kredit: 16 526
tess , nem is voltak hûdejó körök prém nélkül, csak spontán fullos a t28 és a top 7-es tankjaikat is viszi^^
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rakd csak rá a T-28-ra a legjobb löveget, majd meglátod milyen jó cucc is az.
Nem véletlen hogy a Tier4 companykba T-28akat keresnek mindig.
WoT: Nishizumi77
Igaz, én a T-28-at is szerettem, azért nem semmi hogy a TIer4-es tank átlövi a Tigrist 😊
Használd az IS-en a "D 10-T"-t akkor elég jól farmol pénzt is. Az átütése hasonló mint a 122-esnek és így a kevesebb sebzéssel de nagyobb tûzgyorsasággal kb ugyan annyi sebzést bírsz kiosztani fél áron.
Mindig creditzavarba vagyok így amíg értelmes alternatíva addig a 90-es 100-as ágyúval megyek.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Azt lehet mondani, hogy a 105mm-es és attól fölfelé levõ ágyúkhoz való lõszer irdatlan összegekbe kerül. Így minden olyan tank jól hoz pénzt T7-en, aminek a legjobb lövege ezen ûrméret alatt van.
Ugyanis az a hülye helyzet van, hogy még a 100mmes ágyúhoz is a lõszer 250 kredit per darab, 105mmtõl kezdve viszont már minden lõszer 1000+ kredit per darab.
Ennek megfelelõen én nem javaslom az IS-t a 122mmes lövege miatt, ahogy az amcsi T29est sem a 105ös miatt. Én a Tiger P-t javasolnám, mert a legnagyobb lövege is csak 88mm, így nem nagy tétel a lõszervásárlás. Ráadásul hatékonyságban péppé veri a szovjet 122-est és amcsi 105öst.
A sima Tigernek és a Panthernak borzasztó gyenge a páncélzata, a Panther szégyen szemre a játék egyik legrosszabb tankja.
bacon, én a Tiger P-t javaslom.
Emancipate yourself from mental slavement!
VanDaal: az a lényeg, hogy akár te is szûrhetsz. bármilyen gyanús szitu van, bármikor megnézheted magad is. Én is azt gondolom, hogy sajna az egyéb játékokban elterjedt nagyszámú csalás miatt, alap hogy egy ilyen típusú játékban mindenki nyílt sisakkal játsszon.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tier7-ben milyen tankot javasolnátok, ami nem termel veszteségent, normál játéktudás mellett?
Amit ki tudok fejleszteni....
Orosz ágon:IS
Német ágon:
PzKpfv V Panther
VK3002
PzKpfv VI Tiger
PzVI Tiger(P)
A válaszokat köszönöm!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Aki közkincsé akarja tenni a tevékenységét, az most is megteheti, épp elég hasznos replay videó forog közkézen. De mindenkinek vannak kevésbé jól sikerült, elbénázott, elidegeskedett csatái is, amikre nem büszke. És ha én azt nem akarom megosztani senkivel, akkor más se tehesse már meg az én szemszögembõl.
Bízzák ezt a játékosok döntésére, hogy valaki akarja-e vagy sem, hogy mások elleshessék a trükkjeit, vagy derülhessenek a bénázásán. De ne tehesse már meg a csapat legbénább, leghülyébb tagja is, hogy más játékáról készült felvételeket osztogat meg, csak azon a jogon, hogy egyszer a random egy csapatba sorsolta õket <#levele>#levele>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"