418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    80. ban kikapcsolható lesz az assault és az encounter.. megjegyezm alig várom, nem is a fizikát meg a többi szart, hanem ezt :D tegnap prokhorovka támadó voltam, 15-2 re nyertünk, ha össz vissza volt 2 db ilyen mióta létezik ez a mód, sokat mondok
  • Wlanseraf
    Ülj le 1-es fiam:)
  • wulwerin
    Észrevettétek, hogy az esetek 90%-ban ugyanaz a néhány pálya ismétlődik. Kb 5-6. Főleg Tier7-től játszok. Tudom, hogy van néhány tier limites, de akkor is. Már kezdem unni ezeket. Főleg a Malinovka és Prohorovak támadó módot, megjegyzem még védő csak 2X voltam. Hova tűnt a többi pálya és a random MM ilyen tekintetben?
  • MatthiasHun
    persze tankoknál meg a lánc felrakáshoz ugorjon ki mindenki és szerelje...... közben ha valamelyik meghal akkor ez van.
  • patchaou
    Az álcahálót ingyen is le tudod venni. És igen 25% álcázást jelent álló helyzetben.
  • patchaou
    Letalpalás értelmes ötlet!
  • bigmano
    Lol!
    De attól még számít ugye ?
    Mármint az álcaháló azt hiszem 25% írt.
    Mondjuk mindegy mert már megvettem csak majd nem tudom levenni mert ahoz arany kell azt meg csak venni lehet:(((
  • foxbat88fx
    nah nekem ez a test3 totál hazab**szt* az FPS-em..... ha így marad akkor bye bye WOT...
  • Wlanseraf
    Hamar megoldanám az arty kérdést.... kell a játékba oké... legyen kicsit realystikusabb? elvenném a TD lővészmodot tőle + le kéne talpalni vele ami mondjuk 5 sec oda vissza....
  • Desmodromic
    Véletlenül találtam erre a replay-re, hogy mekkora mákja volt a kis köcsögnek! Állítólag prém nélküli kör volt.

• stoppos
    Nem volt kedve Ivánnak leprogramozni. :)
  • patchaou
    Jó kérdés. Jelenleg csak az álcafestés látszik a tankokon, de álcázási értéke csak a 0.8.0. verzióban lesz.
  • bigmano
    Az egérke néztem már de én még kispályás vagyok hozzá a tier lll-as vasaimmal, meg én a hetzerrel sunyulós spottolos td noob vagyok az a nagy böszme sz@r nem az én világom....
    Apropó az álcaháló miért nem látszik a tankon?
  • patchaou
    Írd be itt lent a keresőbe :)
  • Droughert
    Mause
  • bigmano
    Bocs de mi az a masu?
  • patchaou
    Értem Én, de minél többet visznek be, annál több lesz. Ha szakaszba visznek 3 artyt, garantáltan elveszik a saját csapatotokban is a tankok kedvét a játéktól. A MM még viccből berak egyet-kettőt a szakasz mellé és ezért a túloldalon is 4-5 arty lesz. Ez aztán a móka. Szvsz. az lenne jó, ha szakaszba egyáltalán nem lehetne vinni, de a max 1-el is kiegyeznék.
  • zsupeti
    2 kolléga azt lő amit akar,én meg 90%ban csak counterezek.
    Olyan csata nincs,h ne lőjek ki legalább 1et.Amúgy legtöbbször átlagban 2 kihal mint a dinók.
    De legjobb a 3 batmobil.Néha kíváncsi lennék,h mit írnak odaát a chaten.

Amúgy akkor kezdtem artyzni én is,mikor meglett a legtöbb 10vasam.Kaptam elég sokat ezidáig az artyktól,és itt az ideje visszafizetni a kamatot.

• Axon
    Néhány napja nagy vidáman indulok kedvenc tigrisemmel vadászni. Éppen csak elkezdődött a pálya még csordában vonulnak a többiek én pedig szépen bebújtam egy nagy szikla mögé, hogy fedezzem a szervezetlen vonulásukat. Még arra sem volt időm, hogy kilessek a szikla mögül, amikor egy nagy robbanás és egyetlen lövésből ki volt lőve a tigrisem. Én voltam az első áldozat és kb. 20 másodperce ment a játék.
  • patchaou
    Tényleg az a megoldás az artyk ellen, hogy hármat is bevisztek a csatába...
  • zsupeti
    Az arty témához meg annyit,h pofon egyszerű rá a megoldás.Hármas platoonba kell nyomulni.
    Valahogy így nézzen ki:
    2arty 1 bat
    3arty
    3 bat
    Nem kell mondanom,h az elsődleges cél az enemy artyk likvidálása.

• Droughert
    Ennél szebbet tudok, pont tegnap történt. T30-ban ülök egy szikla mögött, csipegettem az éppen arra járókat. Előttem, fedezéken kívül egy T110-et molesztáltak az artyk, de még egyben volt. Jött egy IS7, céloztam, már tüzelni akartam amikor koppant a fejemen egy s51-es lövedéke. Nem one shotolt, csak kigyújtott... Még láttam kiírva, hogy -64hp, de már nem volt mit eloltani :)
  • stoppos
    Tegnap a T-54-gyel bóklásztam seaporton, az ellenfélnél egy masu jött felém. Már sajnáltam a végén szegényt, olyan ütemben kapta a pofonokat az artyktól.
  • patchaou
    Nem is az egyhitelésekkel van gond, az nagyon ritka. De ezt nem ragozom tovább. Legyen az artystáké az utolsó szó.
    Én is emlékszem egyre ami cw-n történt. Csata elején Mineson IS-7-el kellett a szigetre mennem a sziklákhoz. Pár méterrel jöttem ki a vízből amikor középről egy Batchat bespottolt. Még kb 5 métert haladtam és egy T92 el is intézett. Ez szerintem a legrövidebb csata rekordom.
  • ilsalon
    Tegnap is abbahagyta egy Masu játékos a WOT-ot. A képlet a következő volt és én követtem el ellene:

Obj 261+AP+Luck=Masu-3000hp

Ilyet még nekem sosem sikerült és tier tizemből sem emlékszem, hogy egylövéseztek volna, kivéve a batchatből. Nem győztem bocsánatot kérni.
  • Droughert
    Az is vonzza az artykat mint szar a legyet
  • patchaou
    Fejleszd ki a Masut. Nagy eséllyel változni fog a véleményed :)
  • bigmano
    Én szeretem az artykat vonza a bt-7-est mint szar a legyet.
    Adok is nekik a hetzerrel:)))
  • patchaou
    Ne kezdjük már el megint.
  • lexlutor
    ..ma is.. de kurva unalmas..
  • GaBenc
    Ez igaz. Nem is vitatta senki. Én a max 3-3 arty híve vagyok, de van értelme a játékban. Nem kell kitiltani.
  • Jakuza001
    Azert nem lenne rossz, ha minimalizalnak a csatankenti artyk szamat, mert azert nem valami jo dolog harcolni olyankor, amikor 6-6 arty van oldalankent, foleg egy Sand River palyan.

Foleg amiota ugy szallnak a lovedekeik, mint valami muhold taviranyitasu nyomkoveto raketak, szinte fuggoleges becsapodasi szoggel. :D
  • GaBenc
    Igazad van. Téma lezárva.
    Mint írtam, nincs értelme.
  • Droughert
    Kár felhozni a megint, tegnap ki lett vesézve, ma már amúgy sem az arty az aktuális téma a naptár szerint. A másik meg nem kell értetlenkedni, nem az a legnagyobb baj, hogy kilő az arty, hanem csupán annyi, hogy a játékélmény a béka picsája alatt van az olyan meccseken ahol sok arty van a pályán. Ennyi és nem több. Lehet alkalmazkodni, csak sokaknak az nem ad akkora játékélményt, hogy fedezék mögött lapítva mutatja a célpontot és várja amíg az arty élvezkedik rajta. Esetleg kérdezz meg 1-2 mause-e100-t95-jagdpz-e100 tulajdonost, hogy mekkora élmény manapság a random csatába menni ezekkel a vasakkal.
  • Ndre77
    Tartok tőle, h nem ők nyerik meg. (pedig én is szavaztam)
  • GaBenc
    Egyébként a jó ok az abban merül ki, hogy "ki lőtt". de ne kezdjünk bele mert nincs értelme.
    Én is csendben maradok ha artyval megyek egy jó kört. Általános felfogás, hogy az artykat gyűlölni kell, ez van ezt kell szeretni.
    Majd ha lesz kedvem csinálok egy arty fórumot.
  • 3636
    Köszi srácok.
  • csaba90
    h most megnyerik ezt a szavazós dolgot hogy a WOT a legjobb MMO akkor a 9-es tankok 8-as tankok árán lesz... de még úgy írják hogy top tankok.. na persze... X-esekkel mi van az már nem is tank? -.-
  • GaBenc
    Hát akkor üdv a csapatban (mint kezdő).
    Na jó ez csak vérszívás. Ha már nem dolgozol akkor legyen jó a vérnyomásod.
  • R3nton
    ja tényleg meg most nem rég voltak akcióba a tier9es gépek, mielőtt bejöttek a tier10 medek és td-k, de azok se féláron voltak azt hiszem