World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is akartam 😊 de tény ami tény, mind3 TD-ben van potenciál, sztem t8 td-k egész szépen vannak balanszolva😊
Régen ez nem volt kérdés😊 ISU volt a nyerõ:

Izlések és pofonok, ezen nem fogunk összeveszni 😊

hát ferdi/isu-t tekintve nekem jobb a ferdivel az átlag xp-m, igaz ferdivel még csak 120++ csatát toltam le 😄 nekem jobban bejött mint az isu 😊
Ha kicsi eszed van és annyira gépelhetnéked volt, miért nem írtad be neki normális hangnemben hogy rammolja amikor még lehetett "RAM THE IS3". Naponta szembesülök ilyennel, és az emberek sokszor értékelik is az ilyen kommentet.

Azzal segítettél volna neki is meg a csapatnak is.

Elõfordul hogy a kívülálló higgadtabban átlátja a helyzetet mint az aki éppen vadul harcol 😊

2. motor nélkül 1 tetvedék 😄 ajánlatos ha nem akarsz szenvedni...habár ha base körül álldogálsz és várod a húst, nem muszáj, viszont nem árt rá 😄 31k meg nem a világ vége 😄
Kell rá, egész agilis lesz tõle.

Amúgy most hogy sikerült megszereznem a T28-at is, végre meglett mindhárom T8-as TD, és azt kell mondanom, a Ferdi a legrosszabb...

A T28 szembõl szinte átüthetetlen még a Tier9-esek számára, sztem nem nagyon van olyan weak spotja amit ki lehet használni. Többnyire oldalról ölnek meg, szembõl pattog minden - állandóan kiállok hogy "ide lõjetek", élvezem ahogy pattognak a skulók.

Az ISU a BL10 miatt brutál. Plusz mivel nyilvánvalóan papír, az ember úgy áll hozzá, plusz használható klasszikus rejtõzködõ TDként.

A Ferdinek viszont se rendes frontpáncélja nincs (T9ben minden átlövi bárhol, a többiek meg alul viszik át simán), rejtõzködni nem tud.

Hi.Ferdinándra érdemes a 2.motort is rátenni,vagy haladjak a Jtiger felé?Szal sokat dob a 2.motor?

Solten
Master gunner elvileg a mesterlovesz. Bar a sharpshooternek ugyanaz a jelentese.

Saor Alba

darki81
ilyen nincs..
a domb tetõrõl lelövi a T34 az IS3-at 1%-ra, erre nem megy neki hogy felrobbanjon hanem megkerüli, és erre kilövi az IS3.

nem bírtam ki hogy ne írjam be hogy T34 noob 😄
és még beírtam hogy miért nem kamikázézott bele? erre azt írta hogy reportol provokálásért 😄
zsír<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Jaja sejtettem, hogy szinte akármit csinálok lesz medál.
Tuvok
Ezekszerint inkább támadó vagy, mint a többség . Arra alkalmas a Ferdi, a 704-el is "illik" támadni, ahhoz viszont borzasztó papír .
Az ISU-szeretõk ismertetõjelei többnyire, hogy 15 percet is képesek végigülni egy bokorban ha arra van szükség, szeretnek málnát szüretelni, és a kedvenc pályájuk Prokhorovka vagy Malinovka 😄

I.C.ram
bár nem tudom, hogy a sniper az magyarban mesterlövész? Vagy a sharpshootert fordították ennek?
I.C.ram
Ezeket a medálokat mindig megkapod az elsõ csatánál, ha van legalább 3(?) találatod.
40089 credit, 2 medál (elit lövész, mesterlövész). Döntetlen lett.
Érdekes 😊 Elsõ csatám az IS-4-el, a 35. bekapott találat volt a végzetes (én voltam egyedül T9, a többi T8-T7).
I.C.ram
Érdekes, én meg az ISU-t rühellem, de nagyon. Ferdi viszont a kedvenc TDm.
😄
Azért lassan 2 év wot nem múlik el nyomtalanul.. már rég túlvagyok azon hogy olyanok miatt postoljak a fórumon hogy hülye a toptank vagy a csapat (vagy én 😊 )

Persze ingame szeretek vitatkozni (még azon az áron is hogy a nagy chateen történõ észosztás közben szétlõ az ellen) meg változatos módon szapulni az embereket (sajátot és ellent egyaránt), de az értékes forumtrollkodási idõt már nem töltöm ezzel 😊

Tuvok
Összesen 6, azaz HAT kiábrándító Obj. 704-es csata után eladtam a túróba és visszatértem a jól bevált "halálbokorhoz" .. ezért:

Victory!
Battle: Swamp 2012. március 2. 19:19:14
Vehicle: ISU-152
Experience received: 1 470
Credits received: 45 906
Battle Achievements: Top Gun

Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. március 2. 19:40:05
Vehicle: ISU-152
Experience received: 1 723
Credits received: 63 298
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal

Utóbbihoz kellett egy ügyes csapattárs is (ami ritkaság), replay

Látod ezért vagy te 1 meg nemértett zseni.
Mindenben megtalálod a pozitívat<#alien2>

darki81
köszi, szoktam amúgy forgatgatni😊
most egy szétlõtt kocsi roncsa elé álltam be kicsit beforgatva, így elég jó volt mert nem lehetett lõni az alját 😊
csak elég balszerencsésen jött ki a kör végére a dolog, mert sikerült mögém jönnie az is3-nak, és közrezártak az E-100al, a végén meg is dicsértem a gyereket hogy szép volt, de azért magamban elküldtem a .. .😊

hát közel 700 csata után mondhatom h ismerem az is-4-t, el lehet "rejteni" az átlag játékos elõl a postaládát (lényegében csak befordítod a testet és kész az elrejtés) és akk pattog világba😊 viszont tapasztalt játékos egybõl lövi a rá merõlegesen esõ páncélt ezáltal, mert az is elég gyenge 😊
de amúgy csak egyetérteni tudok #107030 hsz azon részével h random, van h GOD mode: on és tényleg hp veszteség nélkül élem túl a t10-s csatákat, de van h akármit csinálok átlõnek mintha csak gumicukor lennék😊 artyk a nagy gondok, meg a néha magát megmakacsoló ruszki ágyú pontatlansága (mondom ezt 87%-s hit ratio-val, de ha egyszerûen álló célpontot nem találok el vele 3x 200-250m-rõl....hát 😄)

demo pályát kaptál elsõre :-)

annyi, hogy forgasd bátraban a testet, akár 40fokban is és a tornyot is mert 220-as pennel kényelmesen lõhetõ szembõl, de ha elfordítod, akkor kb csak arany viszi át :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És akkor hogyan kell vele játszani? Seggel ki? Mert még ma meglesz, ráadásul free xp-bõl szépen ki is lesz fejlesztve minden rajta. Ez a beforgatás annyit jelent, hogy ne frontba nézzek hanem szöget zárjon be? Vagy, hogy tolassak fel valamire, hogy az alja kicsit lefelé nézzen?

Bmsrt, grat a stathoz!
Így van, a legnagyobb probléma vele hogy a póstaládán keresztül a gyenge páncélzat miatt szignifinkánsan nagyobb HP sebzést kap be. Kb mintha seggbelõnék, nincs páncélzat ott hogy felfogja a lövést.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jó bizony!
Azt kedvelem legjobban a 2 aktívan használt(T34 rohad stockként) T9 heavy-m közül!

Nagyon random,van hogy sérthetetlen,és van hogy bármi viszi,de nagyon élvezetes tud lenni,de már eleve a potya T10-ért is megéri.

Én örülök ha kretén KV5 vagy Lõwe jön szembe - ingyenfrag, jó sok HP tehát jó sek credit és XP 😊

Ha meg velünk van, legalább nem halássza el elõlem a killeket, a hullája meg remek fedezék.

Én szeretem, lehet vele csapatni, ha nem lennének artik 😊

Ha esetleg szembetalálkozól vmi erõsebbel, van annyi craft benne hogy túléld az elsõ 2-3 fülest 😊 Amikor pedig odasózol vele, borul minden...

Sajnos a frontja tényleg nem olyan jó mint az E75-é, közelrõl ügyesen át lehet lõni sok helyen, nem is nehezen. Cserébe az oldala erõsebb, a lánctalp rengeteg sebzést elnyel (van a FAQban replay is errõl).

Szóval oldalról szinte nehezebb kivlgezni mint szembõl.

Én szerettem vele játszani. Erõs ágyú, jó páncél. Mondjuk nem árt egy kicsit beforgatni hogy pattanjanak a "postaládáról" is.
darki81
raplay
nem szakítottam nagyot, asszem 2 kill volt..
de tetszett hogy nem tudtak sebezni 😄

#107024 és igen, csak az arty tudott belém sebezni egyet, kb 1000hp minusz 😄
(eddig is utáltam õket, na most mi lesz majd... 😄)

Jó tank az IS-4? Tudom, hogy egyszer majd valamikor T10 lesz belõle, de játszani milyen vele? Nagyon kevéssel találkozom, inkább a német T9 hevay-t látom. De amikor összetalálkozok vele nem tûnik egetrengetõen jónak. Bár, ahogy látom a páncélzata erõsebb a legtöbb helyen, mint az IS-7-é, s ugyanazt a löveget lehet rá kifejleszteni.
Gratula!
Bár,ha eddig utáltad az artykat,ezután tuti gyûlölni fogod õket!😄

Vettem egy VI Tiger-t. 5 kör és a fontosabb fejlesztések fent vannak. De jó hogy a német jármûveken is kompatibilis egy pár dolog. Motorja a Panther 2-bõl átraktam a legnagyobbikat a 870 lóerõset. Aztán ugyanonnan jött a jó kis 88-as L/71 csak a tornyot kelett lecserélnem de az meg meglett free XP-bõl. Nem is olyan lassú mint gondoltam, ettõl tartottam kicsit. KV sebessége talán ahogy megy de a gyorsulása mintha jobb lenne. Jó lesz ez.

Amilyen OP meg kell hogy bírkózz vele 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fasza arty csemege. Másra nem jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

az elsõ csata replaye az igazi :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ha jó helyen lövöd, akkor mind be megy, de a lánctalp az tényleg mágikus :-)

darki81
IGEN IGEN ÉS IGEN!!!
végre meg van a kisegér 😛

Be kaphatja az MM alap AMX 13 75-öt be rakni ilyen csatába.
Valami isteni csoda megsegített minket:

Ebbõl a szituból gyõztesen kerültünk ki,és mégpedig úgy,hogy kinyírtunk mindenkit😄
A T34,én,és a Bat-chat túl is éltük 2,3,4 killel

bardocz
Beszarás, PzIII oldala mindent elnyel, IS-4 ehhez képest kutyafasza.
darki81
ja, amit láttam azt a ferdinánd csinálta 😊

Eagle16
Sebezhetõ szembõl is, de ahhoz is kell egy Tier 9-es ágyú legalább.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

darki81
hát, az is több mint a semmi 😊
viszont nem tudom hogy a tetején a kupola sebezhetõ e szembõl, oldalról igen.

Gottfried
A dolog szépsége még hogy ez volt a 100.top gunom. :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. március 2. 17:51:19
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 980
Szerzett kredit: 24 219
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov Kitüntetés

Ez a Kolobanov is elég ritka madár. :-)
6 ellen maradtam egyedül,szerencsére a mocsár jól védhetõ oldalán. :-)
8 kill lett a vége

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

I.C.ram
Életem egyik legjobb csatája volt:

Victory!
Battle: Malinovka 2012. március 2. 17:42:38
Vehicle: IS-3
Experience received: 6 384 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 60 193
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Defender

Egy Typepal maradtunk ketten 5 másik tank ellen. Neki volt 100 hpja, nekem 1000. Õ scoutolt, én meg egyesével leszedegettem a foglaló ellenséget 😊
Eagle16
Hááát, pont az elõbb találkoztam vele össze, Löwe átlag 234mm-t üt át és 4-bõl csak kétszer sikerült sebeznem közvetlenül a csõ alatt....szóval ott se 20mm páncél van az biztos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
Az OverTargetMarker 7.1-hez valaki betudja linkelni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Dolrex, sztem ez is tetszeni fog