418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HTS s3rg1nh00
    a 30 nap+3500 gold sem rossz üzlet 6068 HUF-ért,kérdés kell-e valakinek a gold.ha nem,akkor a 60 nap prém LTP-vel jobb üzlet ugyanannyiért,bár ha ennyit költenék már inkább húznám a francia med vonalat meg a revot :)
    bár az én véleményem semmit nem számít,mert a mostani prémacc mellett is volt ma 2 mínuszos köröm :D :D

Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.08.23. 22:02:30
  • ROMOTO
    Ha ritkán játszol jobb a prémtank mint a prém előfizu...Revo ennyiért nagyon jó vétel, amcsi szerón ennél most szarabb a felhozatal...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.08.23. 21:55:39
  • Maala
    30napos prém árának duplájáért 30nap+3k goldot kapsz, ami kicsivel jobb üzlet...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.23. 21:41:37
  • TiborTamas
    Az M4A1 Rev. most is 15%-kal le van árazva, így csak 6120 arany. Ennél olcsóbb sosem volt. Kb. 500 Ft-tal drágább így, mint az IS-2...
  • feca1229
    AZ M4Rev-en gindolkoztam nyáron mikor olcsóbb volt, akkor nem vettem, most meg ennyit nem adok erte. Az a helyzet, hogy mostanábban ritkán van időm a játékra, igy nem nagy veszteseg ha kihagyom.
  • HTS s3rg1nh00
    annyi pénzért igazából egyiket sem venném meg.ha van plusz egy ezresed az IS-en felül akkor m4 rev,ha nincs akkor semmi,talán egy 30 napos prém simán 3k-ért (akár 2x).
    a cromwellel ha tud az ember játszani akkor bármivel tud,a revo hasonló kategória.mást a jelenlegi shopból nem is vennék.
  • feca1229
    Standad. Megvehetnem a best buy-t is, de annyit nekem nem ér. Ez pont elfogadhato. Lenne rá zseton, de ez az egész nekem ennyit ér. Gondolom vagyunk igy páran.
  • Maala
    Ha megengedheted magadna, akkor best buy. 3500 gold meg 10 db 200%-os 2 órás cucc (a 100%-os 110 goldba kerül) 10 ojróért se...

Akarm mondani, fúúúj, bálna!
  • ROMOTO
    Nem konteo hanem létező probléma ami sok dologból tevődik össze, a wg sem tiltakozik ha szóba hozzák ezt mint az egyik lezavaróbb tényezőt, az más kérdés hogy nemigen találnak fogást rajta, a jelenség goldammo kreditért bevezetéssel kezdődött, a játék evolúciója az egyre több nagyobb pen, rof, alfával rendelkező járgányok behozásával jár, a játékban relatíve könnyen kitermelhető credit tovább ront a helyzeten, mivel mindenki számára elérhető a goldammo és nagyon eterjedt a használata, a wg persze érdekelt anyagilag ebben, de abban nem hogy 3 perces csaták és shittstorm alakuljon ki emiatt állandóan, a kecske és a káposzta esete...a felelőtlen játékos magatartás szintén a credit javadalmazásra vezethető vissza mivel nincs visszatartó ereje a szar játéknak pl. a drága javítás, fogyóeszköz, stb. vel, így a játékos szarik bele és nem teszi oda a vasat mert ezzel együtt is van miből (credit-goldammo a személyes tartalékok, eventeken nyerhető biszbaszok, prémjárgány-prémelőfizu, stb. miatt) szórakoznia...persze ha a wg megpróbálná mesterségesen rászorítani az agyhalott társaságot az odafigyelésre akkor megcsappanna a játékosszám, ezért marad a kooperatív, társas, nevelő célzatú játékmódok kiötlése és komolyabb oktató módok buzerálása, hátha javít valamit a hozzáálláson...
  • HTS s3rg1nh00
    best buy vagy standard verzió?
  • feca1229
    Valamiért nekem is szimpatikusabb az IS. Csak gondoltam megkerdezlek benneteket.
  • feca1229
    Valamiért nekem is szimpatikusabb az IS. Csak gondoltam megkerdezlek benneteket.
  • Plata
    Japán tigrissel én is mellé lőttem jó párat.
  • ozbom
    Velem ez van napok óta. :-) tigrissel voltam javarészt. Fölé, mellé, alá.
  • Plata
    Thunderbolt szerintem felejtős,Is2 az nem rossz.
  • Rammsch31n
    most velem is ez volt... alapból afk IS-sel kezdünk t7 csatában... megyek a su-122-44-el... lőném a t34-100-at... az összes mellé ment... 4 lövésből kicsinált... meghalok és annyit látok, hogy 1:5 az állás, részemről meg alt+f4...
  • Still_I_Rise
    Akkor a konteo tovább habosításához:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Alló Tigris, full beszűkült célkör, várom az IS-t, hogy előbukkan a saroknál. Jön is, ALÁ lövök a hasának az IS meg menetből, toronyforgás után nyom egy highroll sebzést. Érdekes módon az egész csapat őrjöngött a cseten a valószínűtlen mellélövések és a lepattanók miatt.

• Rammsch31n
    jó nagy f-szok ezek a wg-nél... az obj268 kevesebb exp lesz a 30.-tól a patch-csel... de a gamescomos küldik csak 28.-áig mennek. :P :D
  • feca1229
    Üdv emberek!
    Szerintetek érdemes megvenni a Thunderbotot, vagy még a az IS-2-en gondolkodom. A Cromwell az már megvan.
  • ROMOTO
    Csak abból szűrtem le hogy szinte alig hullott ki a te csapatodból valaki miközben a másik oldal teljesen elfüstölt, ezek a csaták jellemzően úgy alakulnak hogy az első 3 percben elhullik az egyik oldal pontensebb része, pl. 2-3 heavy meg mondjuk 1 spotter és onnantól lavinaszerűen bezúzódik a többi....
  • Plata
    Nem tudom,de tudod kurvára meglepődtem,az rhm padlógázzal robogott a buckák közt,két bucka közt felbukkant a tornya és fordulás közben kapáslövést adtam le rá,aszittem megijesztem,hát nem pont.
    Egyébként a type 4 mögöttem jött és követett,szinte sosem talált el semmit.
    De nem volt rövid csata,akkor lett vége mikor az ellenség bázisára értem,O-Ho körbe ment a pályán végig a legnagyobb homokbuckákon,padlógázzal,de kb 10-20-al.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.23. 18:10:57
  • ROMOTO
    Ahogy nézem ez is a szokásos turbó győztes-vesztes meccs tipus ahol az egyik oldal percek alatt elhullik mert semmit nem talál el vagy csak lepattanókat és 0 critteket lő, a másik oldal meg mindent áthugyoz kapáslövésekkel. Ez a jelenség a legnagyobb gond...
  • Rammsch31n
    jaja, van még 100-as is asszem... :D
  • Plata
    Használj boostert ha van,50-100%-os boosterem volt,O-Ni 2-3k xp-t is kapott vele vesztes csatára.Azzal csináltam meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.23. 17:58:50
  • Rammsch31n
    hát még ha holnap megcsinálom az 1 nap prémes küldit... meg még rányomom az exp- tartalékot... meg az 5x-özőbe mondjuk összejön max 3 top1 kör... és kész is a maradék 17k :DDD
  • Plata
    Bele hát,a 3x-os hétvége is beleszámított.
    O-Ho-val úgy döntöttem hogy szarok a kempelő csapatra és előre megyek,t10 csatában,2301 spot sebzés,1660 felfogott sérülés,2098 sebzés.
    mikor látták hogy szutyok tehénnel megindulok az ellenség felé kempelő type 4 meg rhm td utánam jött,T10 rhm pzw próbálkozott de folyton lepattant,én meg hála az új függőleges stabilizátornak,úgy pofán csaptam fordulás közben hogy felfordult.
    Vicc hogy udes rólam lepattant type 4-ről nem,troll ágyú kereken 1k sebzést nyomott be neki.
    Bár lehet pont ennyi a hp-ja,ezt nem tudom,csak felbukkant a homokbuckák közt én meg odalőttem.

Győzelem
    Map: Sand River

O-Ho

1 724 51 822

Csatában elért kitüntetések Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Javítás: -4 106
    Lőszer: -6 600
    Fogyócikk: -1 500
    Összesen: 39 616 WN8: 3 401.99 (98)
    Végén mikor Obj td a bázison látta hogy jövünk el kezdett menekülni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.23. 17:51:25
  • TiborTamas
    Bele.
  • Rammsch31n
    ez a holnaptól 5xöző beleszámít a top1-es exp-es küldikhez szerintetek? :D
  • Rammsch31n
    ó, ha egy kicsit várok olcsóbban veszem meg az STRV-t... viszont azóta kifarmoltam már vele vagy 3-4 milliót. :DDD
  • Plata
    Ilyen E75-el egy átlagos duplázó.

Győzelem
    Map: Serene Coast

E 75

1 318 (x2 minden nap az első csatáért) 13 215
    Rahedli med volt,öszvissz két ellenséges tankot láttam,amire még lőni sem tudtam.
    Bezzeg ha bukta van akkor meg tudok sebezni.
    Vesztes csatában majd háromszor ennyit kerestem.
    Még van 2 nap prémem promós kódból.
  • Plata
    E75 elejét nem tudta átütni,prém lőszerrel 390-es lepattanókat lőtt.Udes meg ha jól láttam he-vel lőtt volna.
    Csak udes-ről fingom sem volt honnan lő,a su meg első lövés után világított.
    Ciki hogy Su-ról 3 lövésből 1 pattant,az ágyúnál találtam el,critical hit sebzés nuku.
    Jah E75-ön még mindig stock ágyú van,mert nem sok kedvem van elővenni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.23. 15:55:38
  • ROMOTO
    Amikor behozták még egész jó volt, azóta sűlyesztőbe került a többi hozzá hasonló MM függő vagy tierkorlátos prém közé, kb. az egyre gyarapodó "gyüjtői" kategóriát képviseli...bár nagyon érik az összes szarprém vagy tierkorlátos buffja normál tieresre vagy a cseréjük, most a napokban is volt róla szó egy Pankov interjúban, elvileg jövő év február-áprilisig főként balanszolgatással telik az idő a wg-nél...
  • Plata
    Főleg T9 csatában szoktam látni.
  • ROMOTO
    Nagyjából ugyanannyira mint a másik tier 7 prém ami MM függő, mivel az MM manapság ritkán rak prémeket a topba ezért a 175 pen gyakran nem elég, emiatt creditet sem fog termelni mert etetni kell golddal...
  • diegho™
    Ez az ISU122S mennyire használható gép? DPM van bőven azt látom. Nem nekem kell, barátom kapná ajándékba.
  • szaboz80
    Már 2 napja csak ilyen van... Az "uninstall"-on gondolkodok :(
  • Angelus1991ster
    6:27-től 7:40-ig tartó jelenetet nagyon jól megcsinálták.
    Vajon mi kellhetet a machinima videóhoz?
  • TiborTamas
    Az X-Aktáknál meghaltam :D
  • Sherman0070
    Klasszikus
  • plutoka
    T10-be csak szakasszal megyek be vagy küldetésért. Inkább maradok T7-ben LT-vel bohóckodni, semmi idegeskedés az MM, RNG vagy csapat miatt. Ha top tier, akkor laza sebzős kör, ha +2 ellen, akkor spot és okos játék. Ha 5+ db LT-van ellenségnél akkor meg gyors játék :)
    Tegnap 3-4 kör alatt halálra röhögtem magam. Pl amikor szegény T95-t 1800 HP-ról szedtem ki magam a T7 LT-vel. Utána muszály voltam ráírni, hogy bocsi.