World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://kepkezelo.com/images/0cuios1k9gmdff50n01x.jpg

megvan miért erre a tankra vágytam béta óta
Sziasztok.

Tudnátok HighFlyer15-höz hasonló - szerintem egész jól játszó - harckocsizókat mutatni?
Csak úgy példaként az elsõ oktató videója.

http://www.youtube.com/v/w_8c1yN_B0A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

The Matrix has you...

Brutal
Szép meccs volt gratu

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Hali! Segítsetek miota a 0.7.3 verzio van nem tudok a játékba lépni mert a licenc szerzödés és a reg oldal felváltva villog és nem tudok a játékba be lépni!Aki tud megoldást megköszönném!

Közlemény: a Wot Armory-n a jövõben sem lesz magyar változat a cikkekbõl. A WordAds program, amire feliratkozunk csak angol tartalmat engedélyez.

Marad tehát a neolatin, viszont lesznek saját videók.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hahh!!! M12??? Te megerõszakoló :D

szerintem sem igényel sok erõforrást. Ha egy COD:MW3 nem okozott a gépemnek gondot, akkor egy WOT sem fog. Leteszteltem avval, anélkül, nincs látható különbség. a lagg nem ettõl van.

The Matrix has you...

Ezek szerint mûxik a gép? Mi volt a megoldás?

Mi bajod van? Loltraktorral überprofi a gyerek!

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát, az az ellenfél T-46, aki az AFK-val foglalkozott helyetted, meg is érdemli.

Mai napi retardált idióta, imádom mikor miatta veszít a csapat mert hozzánk kell kerülnie ennek a faszkalapnak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Most kezdtem, de már elegem is van ebbõl a kutyaszarból... A first winjeim totálisan el lettek cseszve az ammo rackek miatt, a többi csata amit játszottam meg a totális agyatlan idióták miatt baszott fel. Képzeljétek, hogy találtam egy csapat idiótát, aki azért lép be a WoT-ba, hogy a játékon belül a tankokról vitázzanak a helyett, hogy játszanának, megnyomják háromszor az R betût aztán csetelnek, baszki, aztán csoda, hogy 1-15-re kikapunk? Faszomat ebbe a szarba, egy ideg vagyok, pár csata alatt majd 100 ezer kreditet vesztettem az idióták miatt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pointer4
Victory
Ruinberg 2012. május 12. 13:03:21
Löwe Experience received: 5 082 (x2 for the first victory each day) Credits received 160 857
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun

reggeli gurulás :)
8 kill, epic védekezés :D
replay

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 12. 12:45:46
Jármû: FCM36 Pak40
Szerzett tapasztalat: 3 134 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 781
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kolobanov Kitüntetés, Top Gun

WoT: Nishizumi77

Semmi plusz erõforrást nem igényel

nemtudom, lehet tévhitben élek, de nem akarom a pc-t terhelni vele, vagy az nem igényel különösebb erõforrást?
patchaou
Egyáltalán miért kell azt kikapcsolni?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na ez már hihetetlen, amx-el is megfutottam malinovkán életem csatáját, de a felvétel megint nem volt bekapcsolva :D 7 kill (19-bõl 18 talált)

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. május 12. 12:17:37
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 3 166 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 915
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun

- most belépek wot-ba és azonnal bekapcsolom a felvételt, mert ezt már nem hiszem el:)
sürgõsen javallott bekapcsolni :D
Ez?
Itt mutatja nyilakkal,hogy kinek merre kellene mennie meg arty helyeket és TD helyeket is.

PSN ID:misi2mezei

néhány tankért nem kérnek kevesebbet? mert szerintem a Hummel XP-je alacsonyabb lett.
Csináltam róla gyorsan egy posztot is

el fogom sírni magam! életem legdurvább malinovkás csatáját futottam e-75-el: 6 kill, top gun, mesterlövész, acélfal 20 lövésbõl 15 sebzett, 51k kreditet kaptam prém nélkül! 1db e-100, 2db is-4, valamint isu és 2db patton lett az áldozatom... és nem volt bekapcsolva a felvétel:D ááá
Délután kb 3-tól ráérnék tesztelni majd. Kisebb-nagyobb megszakításokkal fent leszek egész estig.

Érdekes YouTube csatorna

patchaou
piros képernyõ random jön elõ, prémium kódtól függetlenül. A WG nem fizeti meg a programozóit, ezért van. Mûködõ megoldást még nem találtam rá, csak olyat amitõl nem töltöttek be a mapok (igaz így a redscreen sem jött elõ:))

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Helló !
Nemtudom sikerült-e már megoldani a hibát, ha nem, akkor töröld a gépedrõl a WOT-ot ,és telepítsd ujra.( cirka 3 óra :-( )
Nekem ugyanez a hiba így múlt el.
eott
"Dear Tankers If you have this problem when in game ( Red Screen ) then this is what you have to do to solve it The 3Gb switch is often used to fix memory problems in 32bit windows environments (increases the program memory allocation). Enable the 3GB switch on Windows Vista and Windows 7 (32-bit) • Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator. • At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072" • Restart the computer."
Sziasztok! a mai nap folyamán az egyik meccs közben mikor megpróbáltam célozni, (shift billentyûvel) a teljes képernyõm piros színre váltott... Miért van ez? És mi lehet a megoldás? elõre is köszi!

Ui.:ma írtam be a premium kódot lehet h az a baj?!
A statisztika miatt nem a tanknevet tartják meg szint változáskor hanem a helyébe kerülõ szintben egyezõ tankra kerül a statisztika. Az effi értéke például változna ha változik a tank szintje.
Nem ez volt. :(

Patchek óta kicsit összekuszálódtak ezek a dolgok. Nekem M103-ra 439 meccset ír, holott a T34-gyel mentem annyit, M103-mal kb 20at és adtam is el.
Ugyanez van KV-1 nél is, 349 meccset ír, pedig ez a KV-ra vonatkozik.
És ahol nem történt névváltozás, pl IS-4, ott is elbaszódott, azzal is mentem vagy 100 meccset, de patch óta csak 5öt és ez van az adatlapon.

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Úgy néz ki tönkre ment a videokarim, egy ati4850HD 512es. Körülbelül egy hónap múlva lesz rá pénzem 25 rongy kb. Az lenne a kérdésem milyet éri meg venni? Néztem ezt a kártyát 1gb-sba 16ért láttam. De aki benne van a témában közületek biztos tud ajánlani valamit ebben az értékben. Újonnan szeretném venni garisan, vagy megéri esetleg venni használtan is nem tudom valaki mondta, hogy vannak neten ilyen fórumok, ahol lehet ilyen alig használt karikat olcsón venni...

Légyszi aki tud segíteni valami infóval személyes üzenetben küldje el nekem!

Köszönöm
darki81
asszem a T-150 vette át a helyét a listán :D
(én is csak lestem hogy hol mentem azzal ennyit :D)

#130545 hát igen, szerencse is kell hozzá meg sok minden hogy jó legyen, de ha jó a csapat... :)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

10k xp T127-el az elsõ csata
a második meg IS-7 ammorack
hát nemtom...nézegetem a statokat amiket mutogattok, ezután megnéztem a sajátjaimat is és szerintem nem jól jegyzi. Nekem pl 8 meccset mutat KV-3-al, de szerintem annál sokkal többet mentem már vele, még ha azt számoljuk, hogy 7.3-nál esetleg ezt nullázták, akkor is. De most már írogatni fogom Én is, kiderül mivan.

The Matrix has you...

Ehhez képest a haverom nem tud elmondani egy mondatot a Mausáról káromkodás nélkül... :D

darki81
Akinek van Maus tankja vagy csak szeretne majd egyet, annak ajánlom ezt a raplayt!

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. május 12. 10:10:10
Jármû: Maus
Szerzett tapasztalat: 1 850 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 433
Csatában elért Achievement: Pusztító, Knispel Kitüntetés I Osztály, Acélfal

Ha szerencsénk van és csak szembõl lõnek akkor garantált a full hp a végére, és az acélfal :)
(Amikor még csak tier 1-es tankom volt a legnagyobb, már akkor tudtam hogy jó oszlopot választok! Maus 4 ever :P :D )

ui.: Gondolom a fórum 90%-nak nem mutatok újat, csak hát ha valaki..

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ráakadtam egy hasznos térkép/stratégia útmutatóra (azt hiszem pont itt), de elfelejtettem berakni a könyvjelzõkhöz. Esetleg, ha valaki belinkelné, megköszönném.

(Mutatta, vonalakkal, hogy merre kell menjenek a ligt/medium/heavy tankok meg, hogy kb hol szoktak lenni az artyk stb)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

(X)

Végsõ ár, 30.
Ha ennyiért se viszi el senki, akkor nem, kárba veszik egy nagyon jó account...
Ha érdekel valakit, ott írjon, errefelé már nem jövök többet.
Azért mindenkinek sikeres csatákat kívánok az elkövetkezendõkre, jó élményeket, betartott WG-s ígéreteket, kevés noobot, még kevesebb 0hp-s crit-et. :)
SZiasztok.
Trabant93
Valaki tudna abban segíteni,hogy miért szokott néha-néha a kék képernyõ elõjönni játék közben?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

A legendás Wolfyn mester már nem nyomja,nincs mitõl félni!:D
(igaz a játék hemzseg a hasonló parazitáktól így is...)

Ilyen eredményhez mennyire kell primitívnek lenni már?

És ezek köztünk járnak felügyelet nélkül, a szavazatuk annyit ér, mint másé, és amit elõállít, azért valaki fizet... hova süllyedt az emberiség!

na ezt nem kellett volna megmutatnod .....
3% hit rate..... menjen a ******************** az ilyen :D
vagyis legyen ellenem, csak az a gáz az ilyenek mindig velem vannak :(
meg kell nevelni az artystákat:D:D:D:D