World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan miért erre a tankra vágytam béta óta
Tudnátok HighFlyer15-höz hasonló - szerintem egész jól játszó - harckocsizókat mutatni?
Csak úgy példaként az elsõ oktató videója.
The Matrix has you...
Marad tehát a neolatin, viszont lesznek saját videók.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
The Matrix has you...
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ruinberg 2012. május 12. 13:03:21
Löwe Experience received: 5 082 (x2 for the first victory each day) Credits received 160 857
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun
reggeli gurulás :)
replay
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 12. 12:45:46
Jármû: FCM36 Pak40
Szerzett tapasztalat: 3 134 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 781
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kolobanov Kitüntetés, Top Gun
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. május 12. 12:17:37
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 3 166 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 915
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun
- most belépek wot-ba és azonnal bekapcsolom a felvételt, mert ezt már nem hiszem el:)
Itt mutatja nyilakkal,hogy kinek merre kellene mennie meg arty helyeket és TD helyeket is.
PSN ID:misi2mezei
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nemtudom sikerült-e már megoldani a hibát, ha nem, akkor töröld a gépedrõl a WOT-ot ,és telepítsd ujra.( cirka 3 óra :-( )
Nekem ugyanez a hiba így múlt el.
Ui.:ma írtam be a premium kódot lehet h az a baj?!
Ugyanez van KV-1 nél is, 349 meccset ír, pedig ez a KV-ra vonatkozik.
És ahol nem történt névváltozás, pl IS-4, ott is elbaszódott, azzal is mentem vagy 100 meccset, de patch óta csak 5öt és ez van az adatlapon.
Légyszi aki tud segíteni valami infóval személyes üzenetben küldje el nekem!
Köszönöm
(én is csak lestem hogy hol mentem azzal ennyit :D)
#130545 hát igen, szerencse is kell hozzá meg sok minden hogy jó legyen, de ha jó a csapat... :)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
a második meg IS-7 ammorack
The Matrix has you...
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. május 12. 10:10:10
Jármû: Maus
Szerzett tapasztalat: 1 850 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 433
Csatában elért Achievement: Pusztító, Knispel Kitüntetés I Osztály, Acélfal
Ha szerencsénk van és csak szembõl lõnek akkor garantált a full hp a végére, és az acélfal :)
(Amikor még csak tier 1-es tankom volt a legnagyobb, már akkor tudtam hogy jó oszlopot választok! Maus 4 ever :P :D )
ui.: Gondolom a fórum 90%-nak nem mutatok újat, csak hát ha valaki..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
(Mutatta, vonalakkal, hogy merre kell menjenek a ligt/medium/heavy tankok meg, hogy kb hol szoktak lenni az artyk stb)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Végsõ ár, 30.
Ha ennyiért se viszi el senki, akkor nem, kárba veszik egy nagyon jó account...
Ha érdekel valakit, ott írjon, errefelé már nem jövök többet.
Azért mindenkinek sikeres csatákat kívánok az elkövetkezendõkre, jó élményeket, betartott WG-s ígéreteket, kevés noobot, még kevesebb 0hp-s crit-et. :)
SZiasztok.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
(igaz a játék hemzseg a hasonló parazitáktól így is...)
És ezek köztünk járnak felügyelet nélkül, a szavazatuk annyit ér, mint másé, és amit elõállít, azért valaki fizet... hova süllyedt az emberiség!
3% hit rate..... menjen a ******************** az ilyen :D
vagyis legyen ellenem, csak az a gáz az ilyenek mindig velem vannak :(