World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó reggelt mindenkinek!
Valaki leírná nekem mit jelent az AFK és a WTF? Tudom nagyon noob kérdés,de már annyiszor láttam és nem tudom!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ez mekkora XD XD

WoT: Nishizumi77

Már tegnap sem tudta kétszer egymás után ugyanazt az értéket, meg olyan tankokat dobott a statomba amiket csak messzirõl láttam eddig.

wot nick: PsychoTrooper

Á, nincs hatása a hétvégi zombi áradatnak a többi játékos eredményeire...

Jaa, hogy a tények mást mutatnak? Az csak véletlen, és nyilván semmi féle törvényszerûség nincs benne, hogy a grafikon szerint a teljesítményemben bekövetkezõ hanyatlás minden alkalommal hétvégére esik...

Ja már látom, adatbázis hiba <#buck>
Jó ez a wot-news <#vigyor2> Nem is tudtam hogy ilyen jó vagyok object 704-el és az object 212-vel <#wow3> Csak az a bibi, nekem sohasem volt sem orosz SPG-ém, sem orosz TD-ém <#mf1>semmilyen sem <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
A WG-sek idovel radobbentek hogy a T-50-2 valojaban egy atlagsz@r lomha tank volt, nem a fizikai torvenyeit kirohogo versenyverda. Szoval a szakijaik lazasan elmelyultek a belorusz torikonyvekben, mivel lehetne helyettesiteni. Legutolso opciokent ha mas nem, nerfelik.

Saor Alba

Sziasztok!
Felraktam ezt az xvmes vagy mi a tökömös cuccot, aminek kellene jeleznie a player statját, de semmit nem csinál. Illetve betöltésnél a játékosok tankjait ki "ikszeli" és utána rendesen mutatja. Mit kúrhattam el?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Solten
Ez a talalatot jelzo -436 (HP) ficsor benne van a gyari OTM-ben?

Saor Alba

popey8
Tudtok ajánlani egy olyan oldalt, mint a gamemodels3d.com? Tehát ahol meg tudom nézni a 7.3-as és a 7.4-es új tankok hitboxait? A gamemodels-t fizetõssé tették sajnos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

disorder14
De miért? Ez max. azoknak jó, akik a másik ágon már eljutottak a IS3-ig és megvan nekik a BL9, de a KV4-en ígyis-úgyis tovább kell jutni nekik is, akkor meg miért nem tudták inkább a hosszú zist rátenni, hogy azoknak is jó legyen, akik elölrõl kezdik. Azzal is tisztában vagyok, hogy pl a T32-M103 esetén vagy a VK4502-nél is a 9es tankkal kell az új ágyút farmolni, de nekik legalább valamivel jobb a stock gun... + ott a 8as tankokon nincs jobb ágyú... itt meg ugye van

I.C.ram
Természetesen maxos ramming skillel 😊
I.C.ram
Eszement jó ez az E-50. Nekirongyoltam max sebességel egy AMX 13 90-esnek, és 900-at sebeztem belé 😄 Én meg sérültem 100at kb.
popey8
Megdöntöttem az eddigi kill rekordom. Akkora meccs volt, én legalábbis nagyon élveztem, fõleg a végét. Megszerettem a kis M8-ast, sajnálni fogom eladni. A kis 57 milissel lehet aprítani a jó népet. Nem tettem rá a 75-öst, mert ennek jobb a páncélátütése és a rofja. A kisebb sebzés eddig nekem nem okozott gondot. Szerintetek a 75 milissel még jobb lehetne ez a kis TD? Aki akar egyet mozizni, az megnézheti.

9 kill és tank ász kitüntetés a kis dugóval

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A rózsaszínhez és a narancssárgához is tartozik egy-egy érték. Elvileg ehhez van egy táblázat is, hogy melyik szín milyen vastagságot jelent. Legalábbis én ilyenre emlékszem.

Véleményem szerint már az elsõ képek, információk alapján sejthetõ volt, hogy nem kell sokat várni a frontpáncélzattól azon a szintem amire besorolták. Ha 1965-ig bezárólag négy kategóriára bontjuk a páncélzatot, akkor a KV-4 a második kategóriába esik: homogén hengerelt lemezek hegesztett illesztéssel. Abból is a korábbi verzió, enyhén és semennyire döntött felépítés miatt. Az ilyentõl kiemelkedõ védelmet nem érdemes várni.

Majd ha lesz alkalmam WoT-tal játszani nekiállok én is a KV-4-nek. Kíváncsi vagyok a KV-4-re és az ST-1-re.
A KV-4 elég szenvedõsnek tûnik alap állapotban még a többi stock tier 8 heavyhez képest is. A top motor és a top löveg elsõ pillantásra elég feleslegesnek tûnik. Ez a 107 mm ZiS-24 (nem kis meglepetésemre kiderült, hogy létezett) semmiben nem kiemelkedõ, de muszáj lesz kifejleszteni. Azt a 166k xp-t ami az ST-1-hez kell nagy esztelenség lenne kifarmolni a D-25T-vel, arról nem is beszélve ha elitté akarom tenni. Még az a ~60k is bõven elég lesz ami a ZiS-24-hez és a fejlesztett toronyhoz kell.
Éppen az hogy nem teszik be...?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

az e100-on melyik löveg a jobb?
disorder14
Sziasztok!
Szerintetek nem kibaszás az új orosz ágon, hogy beteszik az ST-1 az BL9-et? Nagy nehezen összekaparod maxosra a kv4-et, meg a pénzt az ST1-re, és utána kezdhetsz megint pöcsölni T9be a D25-tel, mert nem voltak képesek odaadni neki a hosszú zist... ez most picit kiborított...

A lövegpajzs elvileg 185+100 mm.
Szerintem gyakorlatilag is annyi nem emlékszem hogy az enyémen átlõtték volna azóta, hogy javítva lett. Bár amikor mostanában nagyritkán játszok akkor nem a KT-val megyek. Ha ellenfélként találkozok velük, akkor meg nem a lövegpajzsot lövöm. Szóval naprakész tapasztalatom nincs.
Trabant93
Hát amikor megláttam,nyeltem egyet,aztán a meccs végéig elvoltam ezzel az e-75-el 😄 A type-ok ott a háttérben kupeckedtek valamit,nem is figyeltem 😄😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Gottfried
Na hiszen,ha a Spártaiak ilyenek lettek volna......azt sem tudnánk mi az a Sparta.A klánja ki lehet segítve vele. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Szegény lehet most ért partot, vagy éppen most akart kihajózni.

Ugyanarra gondoltunk.

Type 59...Type 59...Type 59...Type 59...Type 59...Type 59...XD
Látszik,hogy "Visszatért"😄

Az az "amcsi heavy tank" egy T8 PRÉMIUM tank!
Ezért keres annyit amennyit.

Trabant93
Keresd a kakukktojást:

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Na ezt ugatom, KT-val eddig 43 k volt a max amit kaptam és azt is prémium napon. Nem tudom miért vannak ennyire felhúzva az amcsi heavy tankok.
Én találkoztam egy 35 csatás sráccal kb 3-4 hete, akinek minden prémium tankja meg volt. Állt a csatában és random nézegetett mindenfelé, néha lõtt egyet a semmire, kicsit odébb ment, szerintem olyan 5-6 éves lehetett, nevére nem emlékszem, kollégámnak mutattam is, hogy nézze már meg ezt a majmot. (amúgy van olyan magyar játékos is, akinek minden létezõ prémium tankja megvan, de játszani egyikkel se tud - nevet nem mondok)

Komoly klán lehet,ha õ a parancsnok helyettes...

az összes aranyból vett tank, ugye?

The Matrix has you...

Nemnormális az ilyen, 20on ezreket költeni erre a játékra. <#banplz><#banplz><#ijedt>
Ez szerintem egy másodlagos account, szóval a srácnak lehet egy másik accountja amin eljutott egy szintig szerintem, bár az érdemein ez mit sem emel, mert elég szerencsétlen a prémium tankokkal. Ha meg csak ez az egy accountja van akkor az nagyon szomorú és ilyenektõl óvjon meg a teremtõ..

"Dear Tankers

If you have this problem when in game ( Red Screen ) then this is what you have to do to solve it

The 3Gb switch is often used to fix memory problems in 32bit windows environments (increases the program memory allocation).

Enable the 3GB switch on Windows Vista and Windows 7 (32-bit)
• Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
• At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072"
• Restart the computer.

No more Red Screen from now on"

Dear "fejlesztõk"!
Legyetek szívesek írni egy jó pöccsöt és megtanulni programozni. Mert a jó pöccs nem csak abból áll, hogy adunk pár tankot, meg 2 plusz pályát. A pöccsök elvileg legjobb tudomásom szerint hibákat javítanak, nem pedig raknak a játékba. Bár ahogy elnézem a mai tömeggyártást nem csodálom. Utána meg lehet adni a tanácsot, hogy mit kell állítgatni a windowsban.
ÁÁÁHHHH!!!XD
<#banplz><#banplz><#banplz>

Remélem privát cseten szóltál neki, hogy a Löwe még kéne a garázsba 😄

az vigasztaljon hogy õ csak segíteni akart...hogy gyõzzön a csapat
napi miértengemverasors playa':

War. War never changes...

Én is artyzok néha, de én csak akkor lövök ilyen szituban, ha a mi tankunk áll vesztésre, már ha éppen HE van betöltve, ha AP, akkor lövök rendesen rá.

Gottfried
Tõlem ne kérjen bocsánatot,ne lõjön oda !
Tudja hogy pontatlan és eltalálhat,látja hogy a másik már le van amortizálva és csak egy lövés kell,mégis oda durrant hogy övé legyen a kill.Szarik arra hogy téged is kilõhet,aztán egy sorryval elintézi.
Egy esetben bocsájtható meg,ha scouttal rohangálok és belefutok a lövésébe.De általában nem az a helyzet hanem lelkiismeretfurdalás nélkül belédlõ akkor is ha messzirõl virít hogy nyerõ helyzetben vagy egy dogfight alatt....

Én tegnap himmelsdorfon IS-8-ban egy IS-7 ellen küzdöttem, már csak 200hp-ja volt várom, hogy tudjak lõni, látom pörög is lefelé, 3-2-1 bumm meghaltam. Na mondom ez mi? Kilõtt az artynk, befordult mögém az utcába és szépen hátbarakott. Mikor kérdezem tõle, hogy ennek mi értelme volt, akkor én voltam a hülye, hogy nem mentem el onnan! Platoonban volt 2 másikkal. Meccs után ránéztem a statjukra. Hármuknak nem volt annyi eff-je, mint nekem egyedül. Na mondom így már nem csoda, hogy ilyeneket csinál szegény...

én megköszöntem neki a csodálatos teljesítményét visszaírt, hogy shut up majd elküldtem a halál faszára 😊
Trabant93
Nekem is volt hasonló,m4-el küzdök egy amx ellen,az csak ott forgolódik,agyba-fõbe daráljuk egymást.Erre lõ az artynk,és telibevág(egy csöppet mellément).De ami a legérdekesebb,azonnal bocsánatot is kért 😊Én írtam neki,hogy semmi gond pajtás,nyomjad tovább 😄

2 is4-el küzdök mákom,h egyiknek 600 hp-ja marad mire rám mernek rontani és kilövöm, másikkal küzdök arcfight pattog de 200 hp-m maradt mire vesztett pozícióba került, már csak 1 hit kell bele lepattan rólam 2 mp még betöltök már röhögök a markomban és kilõ az artynk 😄
Gottfried
á,nem ér annyit az egész hogy foglalkozzak vele.Itt kimorgom magam,aztán megy tovább a háború.😊

..screenshot es kuld el a supportnak..
Gottfried
Nekem csak kék lett a nevem a garázsban kb. 10 csatára.Már elmúlt... 😊
Egyébként nem érdekel az sem ha bannolnak,az ilyen kis buzikat akkor is kinyírom,bármibe kerül is.
Rohadt bosszantó hogy valami hülyegyerek direkt szopat,aztán még téged büntetnek ha más megoldás híján elküldöd a pokolra.Persze másképp nem nagyon lehet megoldani de azért bosszantó.

köszi😊 a lövegpajzs miért van rózsaszínnel ez elvileg átlóhetetlen vagy mi?😄 nekem is van egy de csak szenvedés vele a játék bízom benne hogy késõbb jobb lesz elõtte a 3ast egészen megszerettem a végére de itt nagyvadak közt elveszem :S
Elvileg:

Bár az enyémet lõhetik bárhol...

a kv-4nek hol van a gyenge pontja(i) ill nincs róla ilyen 3d-s modell hol mennyi a páncélja?