World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki leírná nekem mit jelent az AFK és a WTF? Tudom nagyon noob kérdés,de már annyiszor láttam és nem tudom!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
WoT: Nishizumi77
wot nick: PsychoTrooper
Jaa, hogy a tények mást mutatnak? Az csak véletlen, és nyilván semmi féle törvényszerûség nincs benne, hogy a grafikon szerint a teljesítményemben bekövetkezõ hanyatlás minden alkalommal hétvégére esik...
Ez a post kurva nagy <#taps>#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Saor Alba
Felraktam ezt az xvmes vagy mi a tökömös cuccot, aminek kellene jeleznie a player statját, de semmit nem csinál. Illetve betöltésnél a játékosok tankjait ki "ikszeli" és utána rendesen mutatja. Mit kúrhattam el?
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
9 kill és tank ász kitüntetés a kis dugóval
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Véleményem szerint már az elsõ képek, információk alapján sejthetõ volt, hogy nem kell sokat várni a frontpáncélzattól azon a szintem amire besorolták. Ha 1965-ig bezárólag négy kategóriára bontjuk a páncélzatot, akkor a KV-4 a második kategóriába esik: homogén hengerelt lemezek hegesztett illesztéssel. Abból is a korábbi verzió, enyhén és semennyire döntött felépítés miatt. Az ilyentõl kiemelkedõ védelmet nem érdemes várni.
Majd ha lesz alkalmam WoT-tal játszani nekiállok én is a KV-4-nek. Kíváncsi vagyok a KV-4-re és az ST-1-re.
A KV-4 elég szenvedõsnek tûnik alap állapotban még a többi stock tier 8 heavyhez képest is. A top motor és a top löveg elsõ pillantásra elég feleslegesnek tûnik. Ez a 107 mm ZiS-24 (nem kis meglepetésemre kiderült, hogy létezett) semmiben nem kiemelkedõ, de muszáj lesz kifejleszteni. Azt a 166k xp-t ami az ST-1-hez kell nagy esztelenség lenne kifarmolni a D-25T-vel, arról nem is beszélve ha elitté akarom tenni. Még az a ~60k is bõven elég lesz ami a ZiS-24-hez és a fejlesztett toronyhoz kell.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szerintetek nem kibaszás az új orosz ágon, hogy beteszik az ST-1 az BL9-et? Nagy nehezen összekaparod maxosra a kv4-et, meg a pénzt az ST1-re, és utána kezdhetsz megint pöcsölni T9be a D25-tel, mert nem voltak képesek odaadni neki a hosszú zist... ez most picit kiborított...
Szerintem gyakorlatilag is annyi nem emlékszem hogy az enyémen átlõtték volna azóta, hogy javítva lett. Bár amikor mostanában nagyritkán játszok akkor nem a KT-val megyek. Ha ellenfélként találkozok velük, akkor meg nem a lövegpajzsot lövöm. Szóval naprakész tapasztalatom nincs.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Látszik,hogy "Visszatért"😄
Ezért keres annyit amennyit.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
The Matrix has you...
If you have this problem when in game ( Red Screen ) then this is what you have to do to solve it
The 3Gb switch is often used to fix memory problems in 32bit windows environments (increases the program memory allocation).
Enable the 3GB switch on Windows Vista and Windows 7 (32-bit)
• Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
• At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072"
• Restart the computer.
No more Red Screen from now on"
Dear "fejlesztõk"!
Legyetek szívesek írni egy jó pöccsöt és megtanulni programozni. Mert a jó pöccs nem csak abból áll, hogy adunk pár tankot, meg 2 plusz pályát. A pöccsök elvileg legjobb tudomásom szerint hibákat javítanak, nem pedig raknak a játékba. Bár ahogy elnézem a mai tömeggyártást nem csodálom. Utána meg lehet adni a tanácsot, hogy mit kell állítgatni a windowsban.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>

War. War never changes...
Tudja hogy pontatlan és eltalálhat,látja hogy a másik már le van amortizálva és csak egy lövés kell,mégis oda durrant hogy övé legyen a kill.Szarik arra hogy téged is kilõhet,aztán egy sorryval elintézi.
Egy esetben bocsájtható meg,ha scouttal rohangálok és belefutok a lövésébe.De általában nem az a helyzet hanem lelkiismeretfurdalás nélkül belédlõ akkor is ha messzirõl virít hogy nyerõ helyzetben vagy egy dogfight alatt....
Egyébként nem érdekel az sem ha bannolnak,az ilyen kis buzikat akkor is kinyírom,bármibe kerül is.
Rohadt bosszantó hogy valami hülyegyerek direkt szopat,aztán még téged büntetnek ha más megoldás híján elküldöd a pokolra.Persze másképp nem nagyon lehet megoldani de azért bosszantó.
Bár az enyémet lõhetik bárhol...