418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Mivel nincs meg az a tank és csak ellenfélként találkozok vele, valószínűleg inkább azok az esetek maradnak meg, amikor beforgatják rendesen és az istennek nem bírom átlőni.
  • lammaer
    Azért, mert a történelemben nem kellett IS3, KV4, Jagdtiger, IS7 valamint nukleáris töltetű artik ellen harcolnia. Ha ő a toptank, akkor elég történelemhűen viselkedik (feltéve persze hogy nem seggel támad előrefele a tulaja vagy az oldalát mutatja az ellenségnek).

Amúgy is, ha a WOT történelemhű lenne akkor a városba nem mernél bemenni tankkal, a királytigrised bizonyos csatákban csak 100 métert mehetne az üzemanyaghiány miatt, és néha egy vadászbombázó lőne ki a tankodból.
  • virkir
    A mostani könnyen hozzáférhető prémium lőszeres időkben gyakorlatilag nincs kemény tank. Nem?
    A KT stock tornya meg tényleg papír de a front is lőhető ha nem forgatod be megfelelően.
    A történelmi realitásoknak meg ugye semmi köze a játékhoz, KT-nál leginkább szerencsére.
    Szép is lenne ha félpályánál kifogyna a benzin vagy Erlenberg-en nem tudnánk átmenni a hidakon, esetleg egy kis mocsaras rész után beállna a lánctalp. :D
  • stoppos
    A tigris2 és a papír szavakat is most láttam először leírva egy mondatban... :)
  • Mydgard
    Csao!

Megvettem a Tiger II-t, szep tank, de kicsit papirnak tunik... Nem igazan tukrozi a tortenelmi realitasokat a szereplese, rossz ertelemben.
  • Roger6
    Én nem olvasom amúgy éjjel a topicot, szóval nem tudom miről írtatok. Melóhelyen megnézem, és ennyi.
  • lammaer
    Gondolom leesett hogy tegnap éjjel itt négyen csak trollkodtunk a témában, viszont ügyesen megálltuk hogy még véletlenül se tegyünk ki egyetlen szmájlit sem :)
  • lammaer
    Végülis igazad van :)

Mentségemre szóljon, sosem foglalkoztam billentyűzet kiosztással WOTban, mivel nem volt rá igényem. Egeret úgyis fogom, azon meg a görgő jobban kézreesik mint bármi más :)
  • Roger6
  • bujcsik555
    Látod, ezért van az az 1 győzelmed.
  • Roger6
    KV-1S-el 11 csata 1 győzelem. Odabasz... Szóval hogy is van ez a "prémium felhasználókat direkt szivatja a WG" cucc? Mert én nem vagyok prémium.
  • Nazarov77
    Én WASDt használom mivel minden játékban azt szoktam és ahhoz szoktam hozzá, meg azt szeretem, kényelmesebb a nyilaknál kéz elhelyezés szempontjából nekem.
  • Nazarov77
    Az első lehetőség után már nem is olvastam tovább hogy mik vannak :D
    ezt választottam: Arty parties
  • Torzonborz
    De miért csak 1 választható opció van ? Kapásból 4-et pöttyöznék befele.:D
  • Desmodromic
    Overlord blogján van új szavazás, de 5 perc tipródás után sem tudom általánosságban kijelenteni, hogy mi idegesít a legjobban. Mondjuk tökmindegy szerintem csak trollkodik. :)
  • SovereignXY
    Nekem amúgy nyilak - TERMÉSZETESEN KI AZ AKI NEM AZT HASZNÁLJA OMG (troll OFF :)) - num1 zoom, num0 stop. Kényelmesen elérhető.
  • SovereignXY
    WASD??? WTF?????????!!!!!!!!!

Vki azt hazsnálja???????
  • virkir
    C-re meg kiugrik a legénység aztán guggol?
  • Toby0501
    Space-re nem teheti, a fizika bevezetése óta azzal ugrik.
  • Nazarov77
    Hoppá! :D
    - M60A1 Patton is being considered for implementation

Na de hogy? Ez egy modernebb táposabb M48 Patton, fura lenne ha ez ott virítana mellette másik T10 ként, T11 meg nyilván nem lehet.
  • virkir
    "míg a shifthez vagy le kell mászni a wsad-ről vagy kisujjal nyomni (ami nekem nem megy olyan jól)."

Khm... a billentyűzet kiosztás szabadon módosítható ha így 2,5 év alatt még nem lenne meg.
    Próbáld pl a space-re tenni, hüvelyk ujjal elég kényelmes püfölni a wasd mellett. A stop and fire-t meg szerintem úgy sem használod.
    Sokkal egyszerűbb ha pl max zoom-ról kell sniper nézetbe váltani.
  • lammaer
    Nem hiszem hogy a megszokáson kívül lenne más oka a görgőzésnek. Illetve max annyi, hogy ugye a görgő jobban kézre esik, míg a shifthez vagy le kell mászni a wsad-ről vagy kisujjal nyomni (ami nekem nem megy olyan jól).

Szóval én is görgőzöm, 1x-2x tudatosan próbáltam shifttel váltani, de nem sikerült átszokni rá. Olyan szignifikáns különbséget nem hiszem hogy jelentene sebességben (azért ez is csak egy mozdulat, nem kell 2x-3x görgetni), meg hát azért ez mégsem Quake jellegű villámjáték :)
  • Solten
    Reggeli trollkodas aemikszel :)

Victory!
    Battle: Highway 07 December 2012 03:46:15
    Vehicle: AMX 13 90
    Experience received: 3,396 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 40,336
    Battle Achievements: Top Gun, Sniper

Centurionos csoka mit hisztizett a vege fele, priceless... :D
  • pett3rson
    amúgy nem egy bizonyos tankról volt szó, hanem a premiumról, de nem beszélek össze-vissza. minden úgy jó ahogy a WG csinálja... ez mind a WG-nek :)
  • Veqtor
    Kérdés: Van értelme görgővel zoomolgatni?
    Nézem ezt a Quickfingers gyereket és mást sem csinál csak görgőzik, csomó időt veszítve ezzel, amit egy shift lenyomással megspórolhatna.
    Van olyan helyzet, amikor sokkal jobb görgőzni, vagy csak megszokás nála és nincs sok köze a játékhoz?
  • Solten
    Dehogy, csak keson esett le a poen.
  • lammaer
    Basszus, téged induláskor a vízbe spawnolt a játék? Ez mekkora arcátlan csalás már. Férgek!
  • lammaer
    Ejj de le vagy maradva a topikfigyeléssel :D
  • patchaou
    Ördögi kör.
  • Szpecnyaz
    Ja, a szemét vodkaivó komcsik! Nem elég hogy a kedvenc német tankjaimat szétnerfelték (R.I.P E75), most már direktbe szívatnak is a prém acc miatt :(.
  • Solten
    vahhahhaaa
  • marchizor
    amúgy skilltől függően nehezít játék a mapon is.

ahogy a képen is látható, szpecnyaz még a 2 hónappal ezelőtti T110E5-ös statjához viszonyított mapra emlékezve hajtott rá rutinból a hídra, csak sajnos a nagy "siemkázások" közepette nem vette észre, hogy míg ugyan a statja jobb lett e5-el, a híd szűkebb.
  • lammaer
    Ez nagyon durva!
    Le is törlöm a játékor, szemét ruszkik. Kell valakinek az accountom? Megnézheti ingame, van rajta jópár 10es tank, még egy prém T34es is farmolásra.
  • marchizor
    2 hónapja még időben betöltöttem volna arra a mausra :/
  • Szpecnyaz
    Itt van példának ez az eredményed, 2 hónapja még ha akartál se tudtál volna ilyet menni vele :(.
  • marchizor
    jaja, nekem már 40 sec alatt tölt ez a szar bat, 2 hónappal ezelőtt még 37 volt... el is fogom adni, CW-n is használhatatlan vagyok, mivel a statra battel nálam gyengébb társam 4-5 seccel hamarabb betölt, sőt majdhogynem kitáraz mire én elkezdek lőni, arról nem is beszélve, hogy rendre 300 alatt sebzek vele. én többet nem is fizetek erre a játékra
  • Szpecnyaz
    Nem, valaki már egy fél éve észrevette hogy működik ez a rendszer. Amiről te beszélsz, az a prém lőszerek sunyi nerfje lesz.
  • lammaer
    Az nem csak a 8.2-ben lesz hogy felhasználói fiók szinten nerfelik a tankokat? Tehát ha mondjuk vki jól megy a batchattel, akkor nála a rendszer automatkusan gyengíti a tankot, akik meg gyengébbek azoknál ugyanannak a tanknak jobb lesz a rofja, penje meg hasonlók?
  • Szpecnyaz
    Bizony! Tankra lebontva nézik a WG botjai hogy mivel megy jól és pár jó kör után automatikusan nerfelik az adott tankot :(.
  • patchaou
    Nehogy elhidd :)