418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #188304 Igen nem manipulálja a WG a játékot. aktiválom ma a bónusz kódot. Mondom húzoma t-54et. vagy 2 óra alatt bejött 15k tp. Aztán fordulat és hát... oylan 16:00tól mostanáig még 5k. Zsinórban 10 vereség legalább majd egy győzelem és folytatódik a szopás megint... -
técsé2 #188303 Áruljátok már el lehetséges-e az, hogy egy pz4 kb 200 méterről egyetlen lövéssel kilőtte a fullos hetzeremet szemből??? Mert kur..ra furcsállom. -
foxbat88fx #188302 arra gondoltam, hogy!!!!
nemsokára meglesz a szar 88as a jpz4em-re! és lehet hogy felteszem és megnézem, hogy arany lőszerrel mit tud!
jobb mint 75-sel? több exp-t hoz-e? viszi-e a zsét?
hátha valakit érdekel :) -
pett3rson #188301 jó karika egy IS-el :)
-
Greenscape #188300 A heten volt szerencsem haromszor is 10-es csataban kifogni loltraktoros platoont persze a mi oldalunkon. A visszaszamlalaskor mindig figyelmeztettem, hogy ki fogom nyirni egybol ami meg is tortent minden alkalommal viszont egyszer sem kekult be a nevem csak -1 lett a kill. Ez valami uj dolog, hogy buntetlenul lehet kiloni oket vagy csak beletorodtek a sorsukba a 30 mp alatt? -
csoszi87 #188299 Ja és nem egészen 2 hete cw-zünk.
Még normális 10es századot se tudunk összehozni a tankhiány miatt, de mint írtam ezzel a takitkával erről az oldalról döntőig jutottunk.
Persze így hamar kiismerik majd, és biztos van rá ellenszer. Dolgozunk az új taktikákon is, viszont lepróbálni a fenti okok miatt, csak a cw-n tudjuk. Ezért amíg beválik addig csak ezt nyomjuk. -
csoszi87 #188298 Többször lepróbáltuk már. Tegnapelőtt így jutottunk döntőig.
2en férünk 1más mellé. Ekkor még nem tud odaütni az arty.
A 3. kicsit hátrébb áll, ha onnan lát valamit, ő is lő, de ahogy az első td újratáraz helyet cserélünk. Addig ő tartja vissza őket amennyire tudja. De mire az ellenfél odaér hozzánk, addigra biztos tele tárral várjuk őket ismét. + úgy kell feljönniük a dombon, hogy nem látnak ránk. Minimum 2 tank hal el rögtön a kanyarban, újabb 1 mikor jönnek felénk, és ahogy feljönnek ismét 2-3.
Mint említettem kis klán vagyunk, kevés tankkal, kevés taktikával, ezért sokszor használjuk ugyanazt a full def taktikát, így a többiek is ott vannak körülöttünk, tehát ha baj van 1 pillanat alatt odasegítenek. Eddig nagyon jól bevált. -
Ytar #188297 csak én laggolok mint a 'zállat? -
Az eredeti orosz rádió hangokat valaki tudná nekem linkelni? -
Sok sikert a taktikához, remélem bejön az adott map-on. -
csoszi87 #188294 + ha az arty oda akar lőni, akkor úgy kell átállnia, hogy mi is látjuk, tehát mi magunk kilőjük. -
csoszi87 #188293 Igen, ez nem teljesen igaz, amit írtam.
Javítás:
Azon a pályán ahol mi játszunk, ott van 1 arty védett hely, magasabban is vagyunk, tehát lassan jutnak el odáig, illetve elég távolról is látjuk őket.
Tehát ott brutális pusztítást tudunk csinálni.
Más pályára valószínű nem fogunk tudni ennyit vinni majd.
-
Aztán a következő 50mp-ben szétszednek titeket. -
virkir #188291 Valami spec account lehet mert a honlapon is zárolt profilt ad be de a keresésénél mutat 126 kört meg 85k xp-t.
Na ennyiből egy bat nincs meg. -
R3nton #188290 Hát sztem TD-k eléggé korlátozott módon használhatók CW-n. Hiába lőnek nagyon, meglátják őket beállva védekezni, felviszik az artyt, az meg oneshootlja a franciát, szóval annyira nem OP az :P -
csoszi87 #188289 Állítólag meg lehet oldani, hogy ne lássák a statod. -
foxbat88fx #188288 ugyanez volt múlt hétvégén is :)
matildáztam és minden csatában volt 3 matilda 3 A13 és 2 Valentine :D -
csoszi87 #188287 Ezek az eredmények még akkor voltak, amikor bejött ez az ág.
Brutálisan OP-k voltak.
Teszt szerveren kipróbáltam őket 4esig, akkor még nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fognak tetszeni. A 4est azért is ugrottam át.
Amit viszont gyűlöltem bennük, az artyk elleni kiszolgáltatottság. Nem egyszer ütött ki 5ös arty 1 lövésből az AC 48ból.
A 10es cwre nagyon jó lesz, megéri szenvedni.
Mi kis klán vagyunk, ezért csak 2 AMX Foch-t tudunk vinni CWre, de ha lesz még 1, akkor biztosan 3assával fogunk mászkálni. Így is látjuk, amikor az ellenfél támadócsapata megáll, és húzódik vissza, amikor rájön, hogy 2 (+1 másfajta td) védi azt a részt. Mi meg röhögünk, mint a tejbetök.
Gondolj bele: jönnek az IS7esek, és ahogy az első kidugja az orrát kap 3x kb 800at, majd 5 mp múlva a második 2x 800at, ismét 5 mp múlva 3x800.
-
Veqtor #188286 Érdekes lesz, ha mindenki azzal megy majd. :D -
foxbat88fx #188285 hétvégén churchill I napot tartok :) -
Veqtor #188284 Kirakták a hétvégi specialt:
http://worldoftanks.eu/news/5085-special-britain-front/ -
Konci #188283 Sziasztok! Valaki látott már ilyet,mint ez?? nem jelzett statot az xvm,meg akartam sasolni kíváncsiságból és ezt írja :
-
Oddball29 #188282 Kinn a hétvégi speci -
Sajnos nekem messze nem ilyen jók az eredményeim.
3-s: 45%
4-s: 49%
5-s: 43%
6-s: 48%
7-s: 62% -
csoszi87 #188280 Nekem nagyon tetszettek.
3assal 75% wr
4est kihagytam
5ös 66% wr
6os 57%
7es 57%
8as 53%
9esel mint írtam voltak problémáim. Peccs után sikerült a 60%omat letornázni 49re, ekkor úgy gondoltam, inkább eladom, amíg meg nem gyűlölöm. -
virkir #188279 Nem kéne ma már beleszólnom semmibe:D
Ezt is összekevertem, tényleg pontosan 4,11T a tartalék tehát csupaszon éppen felmenne.
De ahogy írod akkor már az égvilágon semmit nem lehet rárakni pedig egy rammer/venti nem árt a közel 20 másodperces töltési időt segíteni. -
Kotomicuki #188278 Nálam 4 tonna tartalékot ír ki, de így meg semmit sem lehet rápakolni -> futóműerősítő kiegészítő nélkül nem megoldás ez, vele meg mégúgy sem: vmi mindig hiányozna róla. :( -
Most vért izzadós a fejlődés.
-
virkir #188276 Érdekes mert az adatai szerint az alap láncba csak 3 tonna tartalék van a BL-10 meg kerek 4 tonnával nehezebb a ML-20S-nél. -
virkir #188275 Upsz... csak az online techtree-ben néztem ott ezek szerint hibás. -
csoszi87 #188274 Én az AC46-tól támadóan játszottam a francia td-kel. Mentem első sorba, és ment is a 9es foch-ig borzalmasan lehetett pattogtatni az elejét. Akkor kaptam a nyakamba a nerfet, meg addigra szerintem elég sokan rájöttek, hogy hogy lehet átlőni. Nekem utána annyira gyengének tűnt, hogy majdnem megutáltam nem tudtam egyszerűen megszokni, hogy második sorból kell puffogatnom.
A 10est, meg eleinte nem is szerettem, sokkal pontatlanabb, nagy célzási idő + a 46 mp reload se nagyon jött be. Most, hogy cw-zünk, viszont ezt érzem amikor jön felém az ellenfél.
-
Tessék: Link -
Skyline0021 #188272 jééé, nekem is kell ilyen :D ezt hogy csináltad? -
MitsuMishi #188271 "Until 12th December you will be able to enjoy the following bonus code:"
Jah, én ennél a résznél leragadtam... fasza. Hát akkor elnézést mindenkitől... -
SovereignXY #188270 LOL. :)
Fos-t póbáltam tezsten egézsen oké. Csak oda el is kell jutni. Na meg ezeka nem tornyos TD-k nekem nem nagyon fekszenek. Nem az én stílusom kempleni meg várni. -
csoszi87 #188269 Van ennél nyugisabb tankom, és torony se kell hozzá.
Amx Foch 155.
Cw-re mindig visszük, és elég kellemes 3900 minimum sebzésekkel befejezni a játékokat.
Múltkor rohadt jót nevettünk. Felvonult előttünk 2 E100, 2 Maus, meg 1 IS4.
3an védtük azt az oldalt 2 AMX, meg 1 Object TD. Nem értek el a fedezékig.
Később támadó csapatból mondja valaki, hogy: Látta, hogy az ellenfél megállt, és nem mert ránk jönni. Miért?
Válasz: Képzeld el magad, hogy meztelenül kell elsétálnod 1 gépfegyverrel felszerelt kivégzőosztag előtt, hogy pofán vághasd őket. Te mit csinálnál?
-
Tetszik ez a téliesített garázs Mod.
-
Tessellia #188267 Na meghülyült a szerver látom. -
stoppos #188266 Nyugodtan. Pont ezért csináltam. :)
Kicsit olyan érzésem volt, hogy kifogytak az erre fogékonyak a konteókból és már nem tudnak mit kitalálni. -
Nekem volt ilyen Belkinem, együtt vettem egy Logitech Wave billentyűzettel.
A billentyűzet 3 éve minimum megvan (piszok mód megérte), a Speedpad meg nem volt igazán kihasználva multis FPS-eknél.
Az a speedpad nagyon pókujjas játékokhoz való szerintem, ahol van rahedli parancs, billkombó (pl. WoW, SC, meg ilyenek). Vagy nekem nem állt rá a kezem, hogy "rámkényszerített" egy kéztartást és ujj-használatot.
Úgyhogy eladtam egy WoW-kockának, örült neki nagyon.