418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Reichsführer SS
    Na ilyen jót rég nevettem! Most volt egy olyan csatám amiben egy st-I vel voltam és szembe kerültem egy e-100-al. Amúgy most sem értem hogy lehetett ilyen amatőr a csávó, ilyen magas tierben már nem nagyon találkozok ilyen amatőr hibákkal!
    Na szóval az történt hogy egy szikla túl oldalán szembe állt velem egy e-100 és természetesen beforgattam az st-I-t és kicsi hátra mozgásokkal majd előre mozdulással mindig vissza álltam a szikla védelmében. A hülyegyerek meg csak tolta szemből rám a gépét és persze hogy leszedtem egy perc alatt róla vagy 2000-et, ő meg semmit rólam mert mindig csak a beforgatott oldalamról tudott csak pattanni! Én bevittem kábé 2000-sebzést, ő meg 0-sebzést és nagyon berágott a gyerek és hátra tolatott gondolom azzal a szándékkal hogy tempóból nekem jön majd szemből és szét lő!(ugye a noobok egy idő után így szokták le reagálni ha nem tudnak sebezni mert balfaszok!) Szóval hátra tolatott és lecsúszott a szikla peremről és beszorult két szikla közés és nem tudott kijönni! Ekkor már nagyon mérges lett mert a cseten szidta mindenki hzzátartozóját válogatás nélkül! Nem szoktam ilyen paraszt lenni senkivel de oda jött egy IS és megalázó módon a nagyobb tankok végig nézték ahogy a kis IS apránként szétlövi az e-100-at! Ha még láttatok ideges embert aki irkál a cseten akkor ez az volt! Nem nagy sztori, de így a végére jót nevettünk legalább! Na jó éjt!
  • Antimat
    Este nekem is érdekes volt, volt olyan meccs PzIV 10.5-es ágyúval, hogy 6 lövésből 0 sebzést bírtam bevinni. Igaz, 6-os, 7-es tierű tankokba, de volt amit oldalról, volt amit hátulról nullázott le.
  • Lokker
    Mert a WG-nél túl sok vodkát ittak mikor beállították, hogy egy csatában akár 16 spg is lehet és a T34 ezért kerül sokszor tier10 csatába. ;)
  • Szakesz
    Egy kis toborzás. :)

Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
    Link a csapathoz: HUNS - Underdogs

Követelmények:
    - 1800 körüli efficiency érték. (2,5 fölötti cap/def/spot pont felett az alternatív effit nézzük.)
    - 60% körüli győzelmi arány. (Top tankokkal 70% körüli győzelmi arány, minimum 200 lejátszott csata.)
    - 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
    - 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
    - Lehetőségeidhez mérten maximális aktivitás.
    - Minimális kezdőtőke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítőkre, álcafestésre.)
    - TS3 használata.

Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklődhet ezen a fórumon, vagy akár a hivatalos EU fórumon is.
  • R3nton
    Az miért van, hogy ha t32-vel vagy is-3-al megyek akkor 10-ből 9x top tank vagyok, ha t34-el megyek akkor 10-ből 9x tier10-es csatába dob be???
  • Oddball29
    Jó, hogy 7200 sebzése alig kapok 800 xp-t T110E3-al... Pedig ebben még egy IS-7 one-shot is volt full hp-ról.
  • foxbat88fx
  • Toweliee
    2500 goldba kerül a névváltás.
  • toma77
    jó is lenne, annyiba kerül
  • darkwraith
    Sziasztok!

Lenne egy ismerősömnek egy kérdése.
    Kapott egy accot ajándékba. A weblapon a név átírásnál szerepel ott 2500 gold. Ez azt jelenti, hogy annyiba kerül, vagy kapott 2500 goldot, amit névváltásra használhat fel?
    Egyébként nálam is szerepel gold jelzés ott.

thx a választ.
  • Kronos79
    Nálunk ez jobb volt. Egy BDR-t aprítottunk. Az utolsó lövést én vittem be. Kiírta, hogy kilőve, de 23HP-val még mindig ott volt. A többiek lőtték, de akkor is az enyém lett a kill.
  • Attiska
    Lagg party? Megjelent a szovjet légierő a játékban? Méghogy nincs soviet bias... :D
  • QuentinT
    A laggfest nagyon jóra sikeredett nálam is. Nagyjából öt lépés távolságról lőttem rá háromszor egy álló Shermanra, mire kiderült, hogy nem is ott van... biztos ez is valami feature, mint MWO-ban az ECM
  • vhooper

Annyira nem volt izgi,de na, a TP mennyisége.
  • toma77
    Volt nekem is. A tankok ide-oda teleportáltak. Öröm volt nézni.
    AMX 13 75-tel átrongyoltam közöttük, felderítettem 12 tankot, esélyük nem volt kilőni.
    Utána meg nekiálltam campelni, hát mit ne mondjak elszórakoztak vele egy ideig, mire sikerült végre valamelyiküknek eltalálni.
  • dante3
    Akkor jót tett a szerverkarbantartás!
  • Egerwin
    OMG,lagg party volt előbb, azt hittem az én netem szarakodik, de írták a többiek is, hogy náluk se jó.
  • dante3
    Köszi
  • toma77
    Ha van amerikai nehéz tankod, ezzel tudod húzni még jobban a legénységet.
  • toma77
    Használd nyugodtan.
  • dante3
    Első prém tankom, van valami hátránya így, hogy nem képeztem át az emberkéket? Azt írja, használhatók a képsségek...

• toma77
    Tuti, hogy van valami! Nálam két nap alatt Type-val, kb 20 csatából 2 győzelem. 2!!!
    A vércukrom az egekben.
    Senki nem magyarázza nekem meg, hogy nincs valami szarul működő manipuláció a rendszerben.
    A megelőző napokban szarrá nyertem magam, most behúzták a zablát.
    Előfordult már más tankkal is bukó szériám, de a type-ra mintha vadásznának. és félreértés ne essék, nem vagyok se kezdő, se hülye.

Most már a prémiumot sem merem feltenni.
  • Trucker39
    Köszönöm a meghívást, de amint látod elég gyenge "tankparancsnok" vagyok. Nem rontanám le senki eredményét.

Más. Dolgoznak a "piroskák" (kikaptunk)

• SovereignXY
    Megoldja a WG. Egy kis 0 sebzés itt. egy lepattó ott. Egy -25% random oda egy mellé megy 10 méterről is ide és kész is.
  • csoszi87
    Ha gondolod, csatlakozz hozzánk.
    Ma mást nem is platoontársat biztos találsz nálunk.
    Is7el jöhetsz CW-re, és még 8as századok is vannak. Habár a cw miatt az utóbbi időben nem túl sok.
    Ám az eredményeim 90%-a nekem is random.
  • Attiska
    Azért milyen fura, a hosszú 75-össel gond nélkül át tudta vinni a KV-t. Most meg elég sok a lepattanó, meg az ilyen 80-100 körüli sérülés.
  • Kronos79
    Ez prémmel van. Prém nélkül 13 és 18 körüli volt a pénz.
  • Attiska
    Valami szerintem is van a játék körül. A napokban E-75, 10 meccsből 10 bukó, iszonyú sok ezüst veszteség. Az XVM szerint a 95%-os meccset is buktuk, ahol nálunk egy csomó zöld volt, míg az ellenfélnél sárga és piros. Az ok, a nálunk jelentkező rengeteg nullás átütő, Szerintem ezzel manipulál a játék valamilyen módon.
  • Kronos79
    Nálam is ez van ne aggódj! Ha még hozzátenném, hogy prémet is vettem előtte... :) Az első pár nap jól indult, aztán a mélység. Tegnap a JPzIV-et nem tudtam leduplázni. Sajnos kevés időm volt és csak 3 csatára futotta, de röhej volt mindegyik.

A 88-as kérdésedre a válasz: az előbb volt két csatám. Egyik győztes, 1600 körüli sebzés 27 lepedő, a másik bukó 1100 körüli sebzés majdnem 20 lepedő. Nem arany lőszerrel. AP-val pattog a KV1-S frontjáról és a SU-100-ról is szokik.
  • Trucker39
    Sajnos még szakaszban sem voltam soha, századról nem is beszélve. Így az eredményeimen is látszik, hogy csak random csapat eredmények. Ha lesz majd rá türelmem, egyszer szeretném kifejleszteni.
  • SovereignXY
    Végre! egyet nyertünk. prémmel -50k :D
  • SovereignXY
    Én is csaka prém miatt erőltetem. amúgy már rég leszarnám az egész gémet. Ezt megelőzően az elmúlt héten max napi fél órát órát játszottam oszt jónapot.
  • csoszi87
    10,5ös, valamint ha vitt bele aranylőszert, akkor simán visz mindent.
    Hányszor anyáztak, amikor elkezdtem aranylőszer+trollgun kombót használni vele.
  • foxbat88fx
    én egész nap szopok hogy a jó büdös kurva anyját az összes gyökér fasznak!
    nem tudok szebben fogalmazni, de ha betesz 14 gyökér mellé akkor elkap az ideg!
  • EmR3
    Nem mindig adja be hetzernél, de M4-el is lőttem hasonlót 105-össel.
  • SovereignXY
    Így hogy elvetéka jó ágyújat nincs is más amit hazsnákhat
  • Attiska
    Ha a rövid 105-ös volt rajta, És a HE-vel szerencsés helyen talált el, akkor simán előfordulhat.
  • SovereignXY
    10,5ös és HE.
  • SovereignXY
    Pedig az ellen is hüyle csapatot kap. Pl: Wide park. Megállok a sínen a segét mutatja nekem 2 ob 704 meg egy patton. Legalább 10szer lőttem rájuk mire felfogták mi van. Pedig vagy 60 méterre voltam a sín közepén világítottam.
  • Greenscape
    Troll gun vagy ammo hit es felrobbantal.