418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Ha ott vagyok és nincs mit lőni foglalok, mivel nem campelek egy sarokban és általában eljutok a bázisig:)
  • SovereignXY
    Foglalás. Én nem szoktam pl mert a kill + damage többet ér ezért szarok a foglalásra magasról ált.
  • Nazarov77
    Goldal nagyon szépen muzsikál a vk2801, anélkül meg nem a legjobb, mert batár nagy és fordulása se a legjobb, rohangálós scoutolásra alkalmatlan.
  • Wlanseraf
    Valamit el lehet valamit nem:)
    Effet el lehet simán randomban is.
    Damage átlag randomban el lehet simán.
    Win rate randomban lehetetlen! mind átlag mind tankonként... randomban 60% alatt vagy bőven akármennyi az effed..

Az meg hogyha 2.5 fölött van a foglalásod és az sok pl nekem ott van 2.73-onm elég csalóka:) mert nekem a foglalás/védekezés együtt 3.87, Szakesznak a foglalása 2.25 tehát alatta van de együtt meg 4.11:)))) tehát még több is:)
  • haflac
    Ez szerintem teljesen korrekt követelmény.Ők feltételezem,hogy az 1. helyet célozzák meg,nem a majd végzünk "valahol-t",de mindenképpen a top 3.Mivel én egyik feltételnek sem felelek meg,ezért nem is jelentkezek,de mindenképpen sok sikert kívánok nekik.
  • patchaou
    A Mi követelményeink az MSZH-ban szerintem nem túl magasak. Egy-két 10-es tank, vagy két 8-as arty. Persze vannak kivételek és alkudozni is lehet :) Az aktivitás már fontosabb. Senkinek nem szabjuk meg, hogy mikor mennyit játsszon, de azt elvárjuk, hogy ha már játékban van akkor igenis jöjjön CW-re, gyakorlóba. Folyamatosan azon vagyunk, hogy összekovácsoljuk a játékosokat, hogy jól tudjanak csapatban játszani. Ezenkívül figyelünk arra is, hogy fejlődjön a srácok egyéni teljesítménye is a csatákban.
  • vass17
    Persze, tudom, hogy nem minden arany ami fénylik és gyakran az egyszerű HE is át tud ütni:)
    De azért most olyanokról beszéltem, akiket végigkövettem és láttam, hogy a többi csapattársunkba is hasonlóakat tudtak sebezni, konkrétan az a Hetzer kb szétkapta a fél mezőnyt, t6-os csatában, mert senki nem vette komolyan :)
  • Destydeme
    Szerintem ezek az eff ratingek esni fognak a gold ammo miatt.
    Sand Riveren a hull down-os Jagtigerből pikk-pakk kikaptak szemből,holott elvileg 250mm a front...
    Az új tier 10es tankok miatt pedig még nehezebb érvényesülni(pl 10es medek elképesztő mit tudnak művelni),de ez csak az én véleményem.
  • Destydeme
    Hi.Az átlagsebzéssel nincs is nagy gond,az teljesíthető,de ez a nagy eff rating?
    Simán belemehetsz 1 szívó ágba amikor 2 perc alatt vége(15-2) a csatának és te nem a jó oldalon vagy.Aztán szenvedhetsz,h a random szívatása miatt visszahozd a win rate-t stb.Ezt utálom a legjobb a wot-ban!!!
    Imádtam a Panter2-őt,tökös 3 skilles legényekkel használtam,utolsó 10csatámból 8bukó volt,vigasz,h az eff meg ment felfelé(1678 lett a vége).
    Nem vagyok minden tankkal ilyen sikeres,ezért kérdeztem ezt az egész eff dolgot.
  • SovereignXY
    Öööö... vitatom. Az elején talána ztán szépen el lehet éldegélni úgy hogy skillt húzol másért nem is lépsz be hónapokig.
  • lexlutor
    .. ez a szar berakott assaultba, soloba, mikor ki van veve a pipa.. szopjanak le..
  • csoszi87
    Ám csak érdeklődés képen:
    Hogyhogy itt toborzol?
    Azért azt hittem a hunsban vannak annyian olyan jók, hogy néhány ESL csapatot ki lehet állítani.
    Vagy más okból van?
  • stoppos
    Na mi történt? Most meg a prém nélkülieket szopatják? Tegnapelőtt még fordítva volt.
  • stork13
    7 arany (2800) 1 lőszer a derpekbe.
    T4 T5-ben jó a HE de feljebb elkél már a HEAT. Nem gond az ha átüt és sebez 300-400-at. :D
    M4-el 10-ből 8 T6 és ebből 3 T7 csata. Na oda elkél. Viszont premiummal 30k lőszerköltség mellet is ki lehet jönni pluszban. :P

Nincs is szebb mint amikor jön a KV-1S vagy IS nagy mellénnyel majd egy -350-es pofon után eszeveszetten tolat vissza. :)
  • Destydeme
    VK20801 :)
  • Destydeme
    Tehát ennek tartasz:"egy két fanatikus low tierben élősködő gyerekmolesztálón kívül nem hiszem hogy mások gyakran használnának ilyesmit. "

Mert mostanában a Leopardal próbálok érvényesülni,arany lőszerrel.
    Igen,jól mondod 2k 1 aranylőszer.Bár gondolom te pont nem a Leopardra gondoltál.
    Viszont valóban így van,Stug III-al jobban félek a kicsiktől,mint a nagyoktól.
    Ha lesz türelmem,akkor lesz VK20801 is.Az amúgy jól muzsikál,vagy felejtős?Anybody?
    ELC és AMX 12t-hez viszonyítva?
  • SovereignXY
    Értelmes: Van elég CW képes ember, van területük, képesek és meg is védik/foglalnak újat.
  • Szakesz
    Felőlem lovagolhatunk a klános témán, de ne felejtsétek, hogy ESL csapatba toborzok.
  • SovereignXY
    Irígy? Talán kicist de íyg a 20 csata és kb 2-3 győzelem után...
  • Oddball29
    HUNS-ban is van 1200-es.
  • SovereignXY
    Egy "elit" klán aki nem vezs fel midnen féle 300 cstaás tier 3 tankos gyereket azért vannak elvárásai. Nem tudom hogy egy full hupilila klános csapatba evennének e egy mezei randomos 1200 effis 50%os sárga embert.
    Ha meg CW-z, században mindki menne a saját feje után akkor...
  • lammaer
    Hát nemtom... persze csak magamból tudok kiindulni, de low tierben is ha jól rémlik ilyen 2000 credit körül van egy skuló egy tankba... az marhasok, egy két fanatikus low tierben élősködő gyerekmolesztálón kívül nem hiszem hogy mások gyakran használnának ilyesmit.

Főleg hogy T4-T5ben a derp megállja a helyét aranyozás nélkül is - ugyanis a derpeknek a hátránya a pontatlanság meg a lassú újratöltés, ezen az arany nem javít, és ha talál, a sima ammó is pusztít.
  • SovereignXY
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/183256-why-you-the-wargaming-manipulate-the-game/
  • lammaer
    Hülye :D
  • Szpecnyaz
    Mondjuk az 1500+ átlag dmg összeszedése csak randomban megy szerintem.
  • bgabor
    Szerintem nem. 1800 eff random csatákban és platoonozás nélkül túl sok.
  • bgabor
    Ezt persze benézte, de abban igaza van, hogy a kis tierű aranylőszeres derp gunok erősen borítják a játékegyensúlyt, és ezen változtatni kéne. Most betárazol aranylőszert a Hetzer derp gunjába, és voila, 150-es átütés és 350-es sebzés tier4-en. Ez nem egészséges.
  • Destydeme
    Hi. Megvárod a tavaszt?:)
    Amúgy ezeket az értékeket,amit Szakesz kért randomban el lehet érni?
    Mondjuk egyedül?
  • foxbat88fx
    dallasban is esik a hó?
  • lammaer
    Én megvárom amíg magától elolvad :D
  • lammaer
    Hehe, megnézted te hogy milyen "durva" páncélzata van az M18-adnak? :)

A test még szemből is kemény 13mm-es... és tudod mekkora a penje a Hetzer derpjének? :)
  • toma77
    Ó, tudom én azt, csak frusztrálnak a vereségsorozatok.
    A credit végül is jön, arra nem is panaszkodok, bár azért nem mindegy, hogy 1 perc alatt elhullott az egész csapat, én meg kapok a nyakamba egyszerre 3 heavy tankot, és egy arty is kóstolgat.
    Ott azért nehéz sebzést osztani.

A prém marad délutánra, most vár a hólapát.
  • Toweliee
    Ha esetleg nem jön be akkor még próbáld meg a régi fizikával, modokból meg nekem az xvm van fent és a jimbo crosshair, azok nem okoznak semmi gondot.
  • lammaer
    EVE online - na az aztán az igazi munkahely :)
  • bgabor
    Nem sznobizmus, egyszerűen maximális eredményekre törekszenek, és ezt csak ilyen tagokkal tudják elérni, mert a verseny kőkemény, hiszen nagyon durva külföli klánok vannak. Szerintem érthető a részükről.

Aki pedig rühelli a kötöttségeket, meg hogy "munkahelyszerűen" (jó szó volt a részedről) feljárjon mindennap X időpontra, és ugráltassák a CW-ben, az vagy keres egy lájtos klánt, ahol ezt meg lehet csinálni, vagy nem klánozik.

Én is a te álláspontodat osztom egyébként, most a vizsgaidőszaki hajtás kellős közepén egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy az egész napi tanulás után mindennap fél hétkor jelentkezzek CWre vagy gyakorolni.

Be kell látni, hogy a HUNS és a többi profi klán olyanoknak való, akiknek az életének nagyon jelentős részét teszi ki a WOT, és magától értetődő náluk az állandó prémium tank meg a napi többórás játék.
    De nem mindenki ilyen, vagy van olyan élethelyzetben éppen hogy ennyi időt öljön egy játékba, ezen nem kell fennakadni.
  • Killer85
    Köszi...megpróbálom hátha bejön
  • Toweliee
    Én sem értek a gépekhez, de szerintem ez nem konfigurációs probléma. Telepítsd újra a játékot modok nélkül első körben.
  • foxbat88fx
    na fel lehet előre készülni!!!!
    Wot tweaker 8.2
  • Killer85
    Sziasztok!!!
    Segítsetek már légyszíves!
    A régi verziónál futott rendesen de most minden csata után ha bent maradok végig nem válaszol...ha kilépek a játék vége előtt akkor nincs gond.....nem értek a gépekhez ezért kérem a segítségetek......nincs rá valami megoldás?

Gépem:
    Pentium Dua-Core Cpu e5200 2.50ghz,2.0gb ram,Nvidia Geforce 8400 gs...
    win7 64 bit
  • Trolokaa
    Én IS8 al trollkodok most hétvégén full prém lőszeres körökkel. Auto aim TROLOLOLOLOLO