418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Melyik mod a Medieval2-höz? EB2?
  • toma77
    A Panzer General I.-II. volt az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam. Még most is néha előveszem, és az újabb modokból is akad jó.

A Medieval 2. nálam is szarakodott még anno, a Microsoft.NET Framework kavart be, arra elég kényes szokott lenni.
  • foxbat88fx
    jah, Churchill III lesz... a britt meg Churchill I ami félig meddig igaz is... alap toronnyal Churchill I ... a fejlesztettel Churchill III :D
  • toma77
    Már miért szűnne? A neve változik ha jól tudom.
  • davidbog
    Engem még érdekelne pár dolog, csak azok nem mostanában kerülnek be a játékba.
    Mostanában én is inkább elővettem pár régebbi kedvencem. Például a napokban az Open Generállal szórakozok. Panzer General 2 rajongóknak kötelező darab. Meg különbüző modokat töltök le Generalshoz, Mount and Blade Warbandhoz. Piszok jó modokat készítenek. Azt nagyon sajnálom, hogy Medieval 2 az istenért se akar működni a gépemen, pedig valami eszméletlen jó mod készül hozzá.
  • peremezo
    sziasztok.A Churchill megszűnik mint prémium tank?
  • patchaou
    Aki a még nem adta el a mikulásos csokikólákat, az most tegye meg. 20%-al többet kapni érte.
  • Eagle16
    Akkor jó, mert a Tier 10-est úgy se akartam megvenni. Erre a T30-asra rárakom a 155-ös ágyút és akkor garázsdísznek jó lesz. Elég halálos kombó a pontatlan ágyú lassú célzással...

Egyre kevésbé érdekel már ez a játék, se az új amcsi, se az új kínai ág nem izgat. Majd a Leo-1 esetleg, meg most a brit közepes ág és ennyi.

Kár hogy nem fogom eladni az accomat, nem kevés pénzt kapnék érte szerintem. De rossz belegondolni, hogy utána meg valami fakezű fog az én nicknevemmel játszani...
  • davidbog
    Nem csak az ágyúja olyan ócska, az egész gép az.
    A T110E4 szintén. A lövege annak se jobb. Borzasztó sokáig töltik aztán meg képes mellé lőni minimális távolságokról. A legutóbbi csatámban egy T110E5-öt akartam oldalba lőni 60 méterről. Erre eltaláltam egy dobozt ami éppen csak belelógott a célzókör bal alsó részébe. A doboz jól megkapta a 850-es átlagsebzést, a T110E5 meg gondolom jól kiröhögött. Utálni való egy gép. De néha megyek vele, hogy utána tudjam értékelni az olyan harckocsijaimat is amik nem annyira kiválóak mint az E-75, T110E5, JP stb, de azért kategóriákkal jobbak mint a T110E4.
  • Nazarov77
    8.3 is the Chinese tech tree. After that we have the British TDs and SPGs, and the German Leopard and TD lines in the immediate pipeline.

Szóval 8.5ben vagy Leo 1 vagy TDk jönni fognak :P
    Leot jobban várom szerintem, egy gyors med jó ágyúval játszhatónak tűnik akárhogy próbálják majd szívatni. Az új TD ággal csak az a bajom hogy megint kapnánk egy böhöm életképtelen E-100 hulladékot. Ebből az ágból csak a kisebb TDk érdekelnek: marder3,Nashorn,suter emil
  • Wlanseraf
    Mai statom egyenlőre 5 meccs 80% win! -14000 credit:DDDDDDDDDDDDD ja és 1800 meg 2000-es triplázók:D
  • Greenscape
    Nem nagyon szoktam kommentekbe belekotni(foleg nem ilyen hangnemben), de ehhez lenne par hozzafuzni valom.

"Aztán ha szegény ember modnjuk 10k random után már unja a sólót és menne vmi rendes klánba akkor meg kiröhögik hogy hol a 623%ios winrated és a 17 kill /csata? "

Te az eletben is ilyen kis csicska vagy mint itt, vagy csak minket tisztelsz meg?
    Lesznobozod akik kiemelkedoek ebben a jatekban es akik hasonlo kepessegu jatekosokkal szakaszoznak, de azert te is szeretnel egy "rendes" klan tagjaival platoonozni. Vannak dolgok az eletben is amiert meg kell dolgozni, mikor mar nem eleg, hogy a dagadt gyereknek azt mondjak a szulai: Te vagy a legszebb, legokosabb. Ha elit tarsasagba akarsz kerulni kemenyen meg kell dolgozni erte. Aztan akinek ez nem megy elkezdi a sardobalast.
    Ha te mint liberalis gondolkodasu jatekos(mindenkinek meg kell adni az eselyt akarmilyen szar is) egy csapatot szeretnel osszeallitani amivel eredmenyeket akarsz elerni kiket vennel magad melle? A mikulas horda tagjait vagy a zold/lila jatekosokat?
    Szinte latom magam elott a toborzast...Mint a Torrenteben mikor egy elitalakulatot allitott ossze a legjobb emberekbol
    Ugyhogy Torrentesen mondva: Huzz el innen mert nem szeretjuk a kis, dagadt buzikat.
  • csoszi87
    Ok!
    Arra értettem, hogy ha megkérdezik melyik magyar klánok a legjobbak, 3at tudnék mondani a cw-teljesítményeik alapján.
    Huns, Mszh, -Hhr-
    Úgy emlékeztem nálatok is volt olyan kitétel, hogy eff, winrate, stb.
    De akkor elnézést, nem akartam valótlant állítani.

ui: ez az én listám, és a global mapon elért eredmények-területek alapján állítottam fel. Tehát nem akarok megbántani vele senkit, ha valamelyik klánt esetleg kihagytam, elfeledkeztem róla.
  • ladista
    Pár hónapnyi kihagyás után legfőképpen az tűnt fel, hogy a csaták valami iszonyatosan lerövidültek. Megnéztem, nálam az utóbbi három napban (kb. 45-50 kör) átlag 5-6 perc jött ki. Start, rushol mindenki és mire kettőt nézek, valamelyik csapat fele már el is esett. Nem szeretek "bezzeg az én időmben"-ezni, de azért régebben megfontoltabbak voltak a csaták emlékeim szerint.
  • Eagle16
    3 hét kihagyás után a második csatám:

Most vagy én felejtettem el célozni, vagy tényleg ilyen ócska a T30-as 120-as ágyúja. Oké hogy 93%-os legénység, de azért már...8 átütésből meg 1k sebzés :DD Látnotok kellett volna, minden lövés csak lánctalpat ért, vagy semmit nem csinált.

• Solten
    Nekem a Chaffee, agyu kiterithetosege, mozgas kozben is pontos agyuja miatt. Ezt is foleg (mini) med-kent kell hasznalni esetleg passziv scoutkent. A VK nekem nem jott be, lassan gyorsulo jo nagy celpont, az agyuja igazan csak gold-al hasznalhato, 90%-ban tizesek koze dobalja be. Camoja meg botranysz@r.
  • lammaer
    Hát ja, viszont a 12t az most nálam előszoba kategóriából elfekvőbe került. Az a +1 tier nem tett jót neki, viszont jó sokáig tart vele amíg kihúzom a francia artyt :)
  • lammaer
    "Képes megölni dolgokat és nem csaka bokorban sunyugni lehet vele."

Na pont ezért scout ő :), vagy mondhatjuk TÖBB mint egy scout :)

Ez kb olyan, minthogy én folyamatosan MED-nek mondom az AMX50-100at. Hiába a heavy ágon van és a jele is az, ő egy tökéletes med. KOnkrétam szerintem ő az ami a lorrie volt mielőtt feltették T9-be.

Úgyhogy az olyan kérdésekre hogy "melyik a legjobb T8 med?" én kapásból az 50-100at mondom :)
  • lammaer
    Hát, jelenleg jobban kedvelem a VK28-at a chaffeenál, pedig annó amikor a chaffee kijött nagyon odavoltam érte. Nincs benne semmi extra, mondanám hogy átlagos mindenben, mig a másik két scoutnak van valami speckója (t50-2 agilitás, vk28 tűzerő).
  • Destydeme
    Hi.Mi bajod a német medekkel?A panter szemét vérszívó volt a szívószállal+4sec a töltés ide+pontos.A Panter2-t most fejeztem be 1-2hete.Azzal a tankkal már simán köröztem cápaként az ellen tankjai körül,hiába csak a tigris ágyúja van neki.
    Az E-50-re eddig mindenki azt írta,h nagyon ott van:)
  • SovereignXY
    13 90 sztem nem igazi scout. szerencsére. Képes megölni dolgokat és nem csaka bokorban sunyugni lehet vele. Imádtam is azt a tankot.
  • stoppos
    Az alapján, amit leírtál, lehet rá kellene néznem erre a VK28-ra. :)
  • Destydeme
    Hi again.Lehet ránézek a T-50es ágra.:)
    A 1390 is megvan-a Lorraine mellett-,néha megyek vele 1 kört.Az a tank valóban Isten csapása:)
    Anno még téged faggattalak a franciákról:)Emlékszem az AMX 12t-t
    "előszobának"hívtad a francia light ágon!(még az ElC megjelenése előtt.)
  • Met
    Melyik a jobb, a VK28 vagy a Chaffe.
    A VK-nak jobb a páncélja de gyengébb a lövege.
    A német medeket utáltam (DB, Panther, PantherII) az amerikai medeket szerettem (T20, Pershing, Patton)
  • SovereignXY
    Mert az. Merem állítania legszarabb t9 med. E50 jó páncél, gyors és pontps. félem. T-54 dettó. lori.. ha van benne teli tár aucs. De a Puttony... bah
  • lammaer
    Nekem van VK28-am, és valóban scoutolni nem nagyon lehet vele, pl amig a legénységnek nincs camo skillje legalább 50%on, addig rejtőzni teljesen esélytelen. Szóval kb úgy lehet használni mint mondjuk a shermant, tehát klasszikus medként, mert agilitása, HPje és fegyverzete kb arra predesztinálja.

Ha ténylegesen scoutra vágysz az a T50-2 vagy a francia lightok. A legjobb scout szerintem jelenleg a 1390.
  • Unreal1942

Soha rosszabbat :)
  • Destydeme
    Akkor mégiscsak meg kéne szereznem a VK2801-et.:)
    Az a baj,h már a Leopárd is"furcsa"nekem.Sebessége még van is,de fordulni menetből egyszerűen nem tud.Ahogy írod a VK 801 dettó.
  • Destydeme
    Hi.Azon az ágon félig kész a BatChat is,csak nics kedvem papír Lórraine-el menni tier 9esként..
  • Wlanseraf
    Kérdés ez a Patton ez mi? egyelőre egy raklap szarnak tűnik számomra..
  • SovereignXY
    ha még van repair doboz is...
  • Tessellia
    Nyilván mindegyik visz magával repair kitet és/vagy 100% repair skill + toolbox
  • SovereignXY
    kicsi így gondolom gyorsabban javítják.
  • Nazarov77
    Viszont ha egyszer sikerül az arty közé kerülni akkor aztán nagy pusztítást lehet végezni vele. Legtöbb arty 1-2 lövés :D
  • Nazarov77
    Hát én elsősorban arra használom hogy mikor megy a csetepaté besunnyogok az ellenség oldalába hátuljába és jól meglövöm őket. Röviden gerilláskodok vele.
  • Wlanseraf
    Ezt mondom én is:)
  • Fyndath
    Miért van az, hogy ha a T50et trackbe lövöm, kb fél másodperc alatt megjavul a track? De ma már a hatodik eset, nagyon bosszantó...
  • dante3
    Abból még artyt is tudsz húzni
  • SovereignXY
    Én ha egy odlal kilőve megyek a másik felé vagy próbálom azt levadászni ami van. Foglalni akkor ha nicns más mód a győzelemre avgy csak egyszerűen túl messze az ellen hogy oda érjek mielőtt a többiek elfoglalják a bázsit
  • Destydeme
    Hi.Akkor mire van?Mert én ELC szerepkörben akarnék vele szaladgálni,csak nem feltétlen 10sec-es töltés idővel.
    Marad a T-50 és a T-50-2,vagy az sem jó erre?

Nálam az ELC just for fun-ként kezdte(sőt anno mikor bejött 3csata után eladtam,mondván tré)azóta van vele 190 csatám.
    Olyan kéne,mint régen volt az AMX 12t,kicsi is a tierje is(+az ugye 6ot lőtt:)