418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #188504 Csak titeket! :P
Ésamúgy nem. eszem ágában sincs se klánkodni, se stázadozni ded nagyon szakaszolni se. Miért? Ha meghalok meg kell várni a csta végét minden képen. -
Reichsführer SS #188503 Ugyanazt mondtam mint múltkor okostojás!
Látom előbújtál mert itt vannak már a csicskáid is és csapatban van annyi eszetek hogy kitesztek legalább egy fél embert egy kis napi kötekedéshez!
Szar lehet a nagy menő lammaernek hogy nem talál fogást egy egyszerű emberen mint én!
Szép dolog hogy összetartotok itt a huns-ban, ezt értékelem! Viszont vedd már észre magadat hogy görcsösen okoskodsz, és gagyi módon próbálsz lejáratni de nem jön össze sajnos neked nagy lammaer!
-
Kubukli #188502 Éljen a hétvége: sorozatban jönnek a KV-1S tankerek 1-30 okozott sebzéssel.
És a mai retard platoon: 3 type összesen 600+ sebzéssel. Na milyen nemzet fiai? -
Juhasz27 #188501 Akkor kell legyen 1 harmadik is :D
elmélet:
Veszel prémet és nem játszol :D
Így nem tud szopatni a WG sehogy sem :D -
Toweliee #188500 Nem hát.
Más: Valaki letöltötte androidos telefonra a World of Tanks alkalmazást? Használhatónak látjátok? -
Szpecnyaz #188499 Játszottam prémmel és anélkül már 2,5 év alatt és nem vettem észre különbséget. De am semmi logikát nem látok abban hogy miért szopatná a WG azt a réteget aki eltartja őket. Még ha a no prém játékosokat baszogatnák abban lenne logika, de őket se éri semmi retorzió. -
vass17 #188498 A random faktor... hogy kaphatok ki 7/7-szer egymás után olyan géppel, amivel 60%-hoz közelít a winrate? Úgy felb.szta az agyam, hogy majdnem kiütöttem az alt+f4 billentyűket az utsó meccs végén. Persze nekem se ment most, bevallom, de talán nem is nekem kellene a ranglétra aljáról eldönteni a meccseket, amikbe most előszeretettel bedobált..
Ettől függetlenül nem tételezem fel, hogy lenne manipuláció, ugyanúgy, ahogy egy pénzérmével is lehet 10/10 fejet dobni egymás után, ha úgy jön ki... -
Toweliee #188497 Kipróbáltam, semmi különbség nincs. Ezek a teóriák meg egymást ütik:
- a wg szopatja a nem prémes embereket, hogy vegyen prémet
- a wg szopatja a prémes embereket, hogy lassabban fejlődjenek.
Mindenki aki mást mond helikopter. -
lammaer #188496 Tudod mi a lol... hogy annak tapsikolsz amikor vki tökéletesen az ellenkezőjét mondja annak, amit te mondtál. És te még ezt is a saját megerősítésednek tekinted. (mert te arról beszéltél múltkor hogy a PRÉMESEKET szopatja a WG, erre vki beírja hogy szerinte a nemprémeseke, és te már bólogatsz is, hogy de megmondtad te is :) )
Apám, de jó búra alatt érni. -
Szpecnyaz #188495 Nyilván egyszerűbb a skill hiány miatti sikertelenséget a WG-re kenni, mint megpróbálni jobban játszani. -
MitsuMishi #188494 A neved, és viselkedésed is hűen tükrözi a Wittman_12325342, és a sok hasonló "legyőzhetetlentigrispáncélos" generalissimusok észjárását. Köszi a "felvilágositó" gondolatokat, de ezt eddig is mindenki tudta, de ha tényleg azt hiszed hogy a WG főhadiszállásán ott ül valaki a gép előtt, és egész nap csak a winrated baszogatja, akkor csak sajnállak. Amúgy meg ha egy statiszikát se tudod, hogy kell csinálni, akkor segitek: Egy hónapig adott időpontban játszol napi mondjuk napi 20 meccset, aztán 1 hónapot prémmel. ird fel a győzelmeket stb., és akkor meglátjuk az eltérést. Na hajrá, hozzá is kezdhetsz. -
/fav
1 hete unalmamban kipróbáltam, azóta ez a kedvencem. :) -
Szpecnyaz #188492 Egyszerűen alá tudod támasztani. Játszani kell 2x2 hónapot mondjuk, nyilván 2prém és 2 prém nélkülit váltakozva, lehetőleg azonos csataszámmal és tankkal. Aztán ha az jön ki a hogy prémes hónapok alatt megy szopás akkor igazad van. Ameddig nem igazolod valahogy az állításod, befejezheted ezt a badarságot. -
lexlutor #188491 ..hagyjuk mar ezta nagy kioktato, mindentudo szoveget.. -
MitsuMishi #188490 Nomen est omen... -
szepedli #188489 Elszenvedett találatok. -
Reichsführer SS #188488 Amúgy a világvégés "fasságok tényleg baromság!
Ebben igazad van hogy van sok hülye ember!
-
Reichsführer SS #188487 Jólvan nem fogok itt ezen vitatkozni veled! Nem tudok vele mit kezdeni hogy naív vagy és nem látsz túl az orrodon! Ezt hogy bizonyítod be? Mond már meg! Csináljak neked egy grafikont? Ha megmondod hogy kell megcsinálom!
Azt sem ismered el hogy nerfelik a prémium tankokat? Mi? Ezt gondolom el ismered mert ezt még a hülye is észre vette már mostanra! Te ilyen bebizonyítós, papíron kész tényként megmutatós csőlátású pali vagy? Jössz itt ilyen csillámpónikkal meg a hülyeségeddel! Azért a valóságot ne keverd bele a gyerekek játék világába mert nagyon nem jó példa! Ez egy üzlet bátya!!! A videójáték ipar egy üzlet!!! Tudtad ezt? Itt nem arra megy ki a játék hogy te és én kurva jól érezzük magunkat ingyen és bérmentve és a rengeteg fejlesztő majd szarért húgyért a kedvünkbe akar járni!
Itt arra megy ki a játék hogy a legfondorlatosabb eszközökkel hogyan tudják a játékosok pénzét kiszedni a zsebéből! Ha manipulálják a játékosokat semmit sem tehetünk ellene, mert amikor nyálcsorgatva föltelepítesz egy játékot, el sem olvasod hogy elfogadod azt hogy a fejlesztő cég BÁRMILYEN változtatás jogát fönntartja!
Ez tudod mit jelent? Azt csinálnak a játékukkal és a pénzeddel amit akarnak! Te semmit sem tehetsz ellen mert elfogadtad a feltételeket és csak a fejlesztők jóindulata és kapzsisága szabhat határt az ilyen nerfelgetős, prémium manipulálós dolgoknak! Ők nem köteleztek rá hogy te fizess nekik, önszántadból vettél prémium fiókot és önszántadból fogadtad el a feltételeiket! Innentől kezdve ők irányítanak, ha nem tetszik legföljebb nem játszol a játékukkal! Ez van! Remélem ezzel nem mondtam neked újat mert ha igen, akkor nagyon naív ember vagy!
-
raymondcurto #188486 De miért? Black Prince-nél tartok,de eddig az angol ágból nekem a Churchill I jön be a legjobban.Szerintem a top löveg nagyon odavág. -
"birodalmi csillagrombolókban is nyilván sokan hisznek"
márpedig azok léteznek és kész , punktum !
egy SW fan -
yossarianHUN #188484 Jah meg azért, mert miután ma időtlen idők óta leültem egy körre "farmoljunk kicsit a shörmennel" felkiáltással, szembesültem olyasmikkel, mint a 105 milis derpgun 92-s sebzése egy T40 frontjába, illetve a kellemes kör/győzelem után 11 000-kredites bruttó bevétel. Így inkább hagyom a fenébe az egészet:) -
yossarianHUN #188483 Nézd, a "még sokan mások is így gondolják" még mindig nem minősül értékelhető érvnek semmilyen témában, mivel a csillámpónikban a birodalmi csillagrombolókban is nyilván sokan hisznek. A teóriákat alá kell támasztani valamivel, méghozzá tényekkel, és amíg ezek hiányoznak, nem minősülnek semmi többnek légből kapott f*szságnál. A számtalan, a múltban megjósolt világvégét is valószínűleg ugyanolyan tüzesen hirdették egyes elhivatott próféták, mint te ezt az elméletet, ettől függetlenül mégis itt vagyunk. -
Tessellia #188482 Valóban nem árt pihentetni néha. Így a vizsgaidőszak pont optimális erre:). -
Oddball29 #188481 Már én is, jó lesz nekem a Valentine. -
yossarianHUN #188480 Játszhatónak játszható, csak az vele a gond, hogy mocskosul sokat kell farmolnod, hogy egy-kettő T7 tanknál többet vehess. Ha pedig rosszul gazdálkodtál a múltban, mint jómagam (tudniillik össze-vissza ugráltam az ágak között, mindig valami újat kipróbálva) egyszercsak ott állsz T7 tank nélkül, a tudattal, hogy idegőrlő farmkörök százai árán tudsz csak feljebb kapaszkodni a szamárlétrán. Ezért pihentetem én is a játékot:) -
Tessellia #188479 Én úgy gondolom, hogy T7 is simán játszható prém nélkül. T8-ról már nem tudok nyilatkozni lévén nincs egy T8-as tankom sem. T5-nél nem tudom mit értesz tisztességes farm alatt, én pl. ma mentem egy csomó 20-25k-t hozó(tiszta haszon) kört M7-el, többet nem is lehet elvárni szerintem nyereségként. -
Reichsführer SS #188478 Oké! Elfogadtam az álláspontodat!
Viszont azt vedd figyelembe hogy ezt nem én találtam ki, én csak ugyonúgy észre vettem mint más, és hangot adtam az észre vételemnek! És te is tudod nagyon jól hogy nagyon sokan vannak ezen az állásponton. A játékosok nagy része nem figyel ilyenekre mert csak darálja le a sok meccset hogy meglegyen az is-7 meg a batchat meg mittomén micsoda!
-
lexlutor #188477 en mar el is adtam. -
yossarianHUN #188476 Sóhaj... Ne keverjük a szezont a fazonnal, senki nem dicsérte a WG-t, csupán azt a (ezek szerint baromi nehezen felfogható) gondolatot fejtettük ki, miszerint nem fogják direkt szopatni a fizető játékosközönségüket, mert azzal maguk alatt vágnák a fát. Tényleg ilyen nehéz ezt megérteni, hogy napokkal később is ezen kell hörögni? Engem is masszívan szopat a játék, pedig kábé fél éve nincs prémem, akkor is csak valami ajándék-akció keretében volt. Az viszont tény, hogy a kreditszorzókat folyamatosan tekergetik, szép lassan de biztosan ellehetetlenítve a non-prém játékosoknak a T6 feletti játékot. Ez van, várható volt, hogy előbb-utóbb el fog menni ebbe az irányba a dolog. Én már csak funolgatni járok fel, kreditem nincs ágak húzására, prém nélkül nem is lesz, így hogy már T5 tankkal is képtelenség tisztességesen farmolni, de van ilyen. A random ezzel szemben egyaránt szopat/segít mindenkit, legyen az prémes/nem prémes, fiú/lány. -
davidbog #188475 OFF:
Dominion of the Sword. Még mindig nem készült el, talán valami alfa vagy béta állapotban lehet.
Toma77:
Nekem mással van probléma. A patch-ek szarakodnak, valami hang fájlokat nem találanak. Majd rákérdezek pár fórumon.
Jó játékok a PGII, de vannak olyan dolgok a harcrendszerében, amiket nagyon utálok. Ezeken sajnos a modok se tudtak javítani. Az új Panzer Corpsban pont ezeken változtattak, de ahhoz még kevés jó mod van.
-
Oddball29 #188474 Leesett, miért van dupla kredit erre a Churchill I-re... Mert egyébként nem játszana vele a kutya sem.
TELJES WoT pályafutásom alatt EKKORA FOSHALMAZT MÉG NEM LÁTTAM. És ezt úgy, hogy a top löveggel kezdtem. -
Ki látott már ilyet? :D
-
Reichsführer SS #188472 Ne mondj már ilyet hogy ezek az aranygyerekek ott a WG-nél szopatnák a játékosokat!
Egyáltalán hogy feltételezhetsz ilyet???
Én pár napja fellőttem itt hogy én is észre vettem hogy még a prémiumos embereket is manipulálják és majdnem leszedték itt a fejemet, meg egyenesen hülyének néztek!
Hiszen a WG-nem csinál ilyet hogy megszopatná a játékosait, nem igaz? A sunyi nerfelések is csak azért vannak hogy nekünk jó legyen, és a drágán megvásárolt prémium tankok szarrá nerfelése sem rossz indulatból van részükről hanem ez is a javunkat szolgálja nem tudtad???
Azért van hogy mindig vegyél újat és ne und meg! Meg amúgy is jobb ha erre költöd a pénzedet nem pedig holmi kajára meg az ilyen szarokra amitől el is hízhatsz ha nem figyelsz! Szóval a WG egy isten akik csak a játékosok érdekeit védik, és soha nem néznének minket hülyének! (Ja...és egyáltalán nem a pénz vezérli a kapzsi cselekedeteiket, hanem hogy nekünk jó legyen!)
Érted már??
-
Szakesz #188471 Nagy vonalakban az a lényege a dolognak, hogy már így is van a klánnak 3 ESL csapata, és mindegyik más-más kvalitást igényel. Továbbá rengeteg olyan pokolian jó magyar játékos van, aki nem lép be klánba, nem a HUNS-ba lépett be, nem lép be magyar klánba stb. -
lexlutor #188470 ..az a baj, ha a tornasor aljan vagytok, nem sokat tudtok majd csinalni, a sok top hasznalhatatlan majom miatt.. -
Reichsführer SS #188469 Na én pontosan ezért fogok egyre többször szakaszban menni!
Megyünk és daráljuk le az összes lúzert! Ketten már sokkal jobb az egész, hárman meg meg is lehet fordítani akár egy csata kimenetelét is simán!
Múltkor hárman 9-tankot füstöltünk le!
-
davidbog #188468 Ha meg már kevésbé kiváló harckocsik, akkor Conqueror. Nagyon szeszélyes csatákat lehet vele menni. Az egyik legnagyobb probléma a páncélzat hiánya. Emiatt beforgatni nem érdemes, de a kitolatós dolgot is óvatosan kell alkalmazni, mert ekkor az oldala könnyen átlőhető. A torony páncélzata is egy nagy nulla. Szemből 180 mm-ig véd. Egy hull downban lévő FV215b tornyát négyből háromszor átütöttem 300 méterről a 120 mm L1A1-el. A torony alsó része könnyedén átüthető, 167 mm-es AP mindig átütötte 25 méterről.
A másik a modulsérülés. Lőszer tároló és sofőr elképesztő mennyiségben. A töltőnél aktív lett a safe stowage skill, de jelentős változást nem vettem észre. Ezt lehet le is fogom cserélni intuition-re.
Az egyik dolog amiben viszont jó az a mozgékonyság. Az utolsó 950 LE-s motor nem sokat javított a menetteljesítményein, emelkedőnek felfelé jobban megy. Körülbelül olyan mozgékony mint egy M103, T110E5, de a Conqueror tolatni is jól tud. Gyorsulása jó, kanyarodás közben nem veszít sokat a sebességéből és az egyenetlenségeken is jól megy át.
A másik amiben kiváló az a tűzerő/löveg. A 120 mm L1A1 a legjobb nehéz harckocsi löveg, még az amerikai 120 mm M58-nál is jobb, a többi nehéz hk löveg pedig meg se közelíti. Az amerikai löveghez képest kicsit pontosabb és gyorsabban céloz, valamivel könnyebb (igazából ennek nincs jelentősége), a 9-es gépek estén is jobb a tűzgyorsasága, de 10-eseknél hatalmas a kölünbség (még a 8.2-es nerffel együtt is). Átütés és sebzés ugyanaz.
De ami miatt jelentősen jobb a L1A1 azok a lőszerek. A premium lőszer APDS nem pedig HEAT. A függőleges páncélzat esetén hátrányban van a 400-450 mm átütésű HEAT-al szemben, de döntött páncélzat és oldalszögek esetén sokkal hatékonyabb. Ami még ezen is túltesz az a HESH lőszer. Ennél nem HE hanem HESH van. Ez a WoT-ban ugyanúgy működik, mint a HE. Annyi különbséggel, hogy ennek nem 60-65 hanem 120 mm-es átlag átütése van. A minimuma is 90 ami nagyobb mint más 120-130 mm-es lövegnél a maximum. Könnyű harckocsik, francia közepes harckocsik és SPG-k ellen nagyon jó. De kiválóan lehet alkalmazni olyan harckocsik ellen amik az oldalukat és a farukat mutatják. Ütöttem már át IS, IS-3, Tiger, T32, T30, Caernarvon, T-54, E-75 oldalát/farát. Sőt egyszer egy stock tornyos ST-I kupoláját átütötte. Nagyon vicces 515-ös átlagsebzéssel oldalba lövöldözni nagyobb gépeket. A legutóbbi csatámban egy T32-t és egy Caernarvont bontottam le, akik le akartak rohanni két Cometet.
Nagy távolságból nem érdemes használni, mert nem biztos, hogy ott találja el ahol át is üti a célpontot. Arra is figyelni kell, hogy a páncéllemezre lehetőleg merőlegesen csapódjon be a lövedék vagy minél közelebb ahhoz, mert ennek a lőszertípusnak sincs lövedék kompenzációja. Ha nagyon hegyes szögben éri páncélt, akkor annak nagyon megnő az effektív védelme és már a viszonylag vékony páncélt se üti át. Akkor pedig csak annyit ér mint egy szaros HE. Lehetőleg ne találja el a lánctalpat se, mert az benyeli/elműködtetheti. Vicces dolog ez a 120 mm-es HESH lőszer. Meg is van az ára, mert 1200 credit egy darab, míg a francia, amerikai 120 mm-es HE csak 900. De nagyon megéri. Lehet le is cserélem a safe stowage skillt intuition-re. -
lexlutor #188467 ..mar az is udito meglepetes ha tier7es csataban legalabb par sarga jatekos van a csapatomban... -
Wlanseraf #188466 Tényleg tragikomédia hogy egy TD-vel mit kell már csinálnom hogy nyerjünk:)
-
peremezo #188465 igen,de a teszten már nem prémium tankként jelent meg...