418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    :D az a 3% is csak ifjú kori botlás volt....

• crossy104
    Jármű: Churchill I
    Szerzett tapasztalat: 3 609 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 61 004
    Csatában elért Achievement: Kamikaze
  • dante3
    Akkor is ezt mondod, mikor egy 6%-ban artyval játszó csapattársad menti meg a segged?
  • fitymagorcs
    Szerintem meg az ilyen kijelentés az ostobaság egyik legbiztosabb mutatója. ;)
  • Cyon
    Éppen azon tűnődőm, karácsonyi akcióra kérek a WG-től egy hét arty mentes időszakot(na jó elég 3 nap is). Gondoljatok bele micsoda időszak lenne.
  • Kronos79
    Leginkább az a bajom, hogy a WG ezt is elcseszte. A 88 átütése elég gyengusz. Szana-széjjel pattog mindenről. Tegnapelőtt azt hiszem említettem, hogy 3 alkalommal pattantam egy SU-100 frontjáról. Aztán egy IS oldaláról is. Tegnap kétszer lőttem rá egy IS oldalára egyszer sem vitte át. Egyébként egy alacsony kartondoboz. Nagyjából ezért.
  • atee73
    ja es tegyuk hozza , hogy tudom prem nelkul jatszik....

most nezd meg a sajatodat ,es ha ezen elgomdolkodtal ... akkor uninstallald a jatekot , ezzel sok tovabbi negativ tapasztalattol kimeled meg magadat es csapat tarsaidat , ha minddez megvan dolj hatra es elvezd a vasarnapot
  • atee73
    LoL ,azert mielott fikazol nezd meg a statjat....
  • Tessellia
    Jaj jaj belenyúltál a darázsfészekbe.:D
  • bgabor
    Fura módon nekem is azzal van a legtöbb killem egy csatában, de tényleg nevetséges szerkezet. A tierjebeli francia TD majnem 100mm-el tud nagyobb átütést nála. De az új MM rendszer tényleg sokat javított rajta, mondjuk az az egész játékon.
  • bgabor
    Nagyjából 5%-alatti csata artyval az elfogadható. Ennél több egy béna játékosról árulkodik, akinek nincs sikerélménye más tankfajtával, és ezért artyzik. A magas arty csata szám a tehetségtelenség egyik legbiztosabb mutatója.
  • Nazarov77
    Régi MMel volt nagy szívás mikor berakta T9es tankok ellen is azt nesze üsd át 132 pennel őket.
    Amúgy anno mikor toltam vele csak akkor volt szívás mikor nagyokhoz rakott, T6-7ben nagyon is jól használható volt.

De sose felejtem el azt a borús vasárnapi napot mikor 5Xes hétvége volt és egész nap képtelen voltam rá hogy megduplázzam, zsinórban legalább 10 kört buktam el, köztük olyanokat is ahol 6-7 killem volt vele.
  • foxbat88fx
    nekem se a jpz4-el volt bajom eddig.... hátul kell vele maradni és szépen szedhető vele az enemy... még nagy tiereket is meglehet vele szedni...
    inkább a kibaszott csapatokkal volt gondom!!! rakás csata után 36% WR -.-" most valahol 50 körül lehetek vele
  • Toweliee
    Azért mert a Jagdpanther nagyságrendekkel jobb.
  • Malarki
    Szegény kicsi Jagdpanzerrel mi volt a bajod? Szerintem egy teljesen korrekt TD, nagyon is jó köreim szoktak lenni vele. Nem azt mondom, hogy megváltja a világot, de arra mire kitalálták tökéletesen használható.
    De úgy általánosságban is sok helyen hallom, hogy milyen ócska vas, meg "csak legyek már túl rajta". De miért?
  • Nazarov77
    Baromi jó a cromwell,megérte megszerezni, tuti megtartom.
    Még stock :P

Győzelem!
    Csata: Karelia 2012. december 9. 9:56:34
    Jármű: Cromwell
    Szerzett tapasztalat: 4 635 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 9; 3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 37 615 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 495)
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
  • foxbat88fx
    hmmm karácsonyra nekem is meglesz :) remélem tényleg ilyen jó vas lesz!
  • Kronos79
    Végre letudtam a JpzIV-et. Viszont az első kör a JP-vel alázás volt. 2554 sebzés, 7 kill, 1036 XP(ennek még a triplája+prém), mindenféle medál és 1st Class. Állat ez a gép.
  • Plata
    Francia artyval nem nehéz,kurva pontosak.
  • SovereignXY
    WTF??? Oo
  • bedy68
    Ebben igazad van, mivel 14 tankon keresztül kell eljutnom A-0-ba
  • Nazarov77

Matilda kinézetét jól eltalálta :D
  • atee73
    eselytelen... ha egymas ellen vagyunk akkor csak akkor kerulok a csoved ele mikor mar a post mortem kepernyon bamulod elkeseredve ahogy a holtesteden elem ki a hajlamaimat
  • Juhasz27
    Úgy látom tipikus vasárnap van,sok pisis 12 éves látszik nincs iskolában.Tele van már most a szerver fogyatékosokkal.
  • bedy68
    Ba...+
    csak egyszer adná meg a sors hogy a csövem elé kerülj, úgy hogy nem vagyunk platunban. mondjuk nekem teljesen mindegy
  • atee73
    kochog
  • bedy68
    Nos ezt 2 oldalról is meglehet közelíteni.
    A csatáim 67%-át tankkal nyomom. Ez sok
    A csatáim 33 %-át artyval nyomm. Ez tul sok!?
  • hawken
    Szépjóreggelt!

Ma úgy sikerült egy topgunt összeszedni hogy ki sem mozdultam a kaezdő körből, csak az egeret mozgattam meg a zoomot és a bal gombot használtam. Valamiért a csapat szétszóródott két oldalra, középen meg egyesével jöttek az ellenfelek de egyik sem előre nézett hanem oldalra így nem is látták hogy honnan jön az áldás.
  • atee73
    vazze te alvas helyett is artyzol... ????

franc enne meg az ilyeneket
  • bedy68
    Toby kolléga hsz-e lényegre apintott.
    Inkább ezt fikázzátok
  • Plata
    Hopp rosszra válaszoltam.
  • Plata
    Ja és a zöld bázishoz van közelebb a feljáró.Az arty elől is jól lehet bújni házak közt.Több helyről is lehet löni,alacsonyabb jószággal nehezen tudnak kiszedni mert az egyik házfalnál van egy olyan hely hogy te épp betudod lőni az utat de ők nem nagyon téged.T50-el onnan szoktam szekálni a jónépet.Egyedül akkor van gáz ha valaki felmászik a kolostorba.
  • Plata
    A hátsó úton van egy út oda fel.Nem igazi út de fel lehet kapaszkodni és csúnyán belátni szinte mindenhova.
  • Epherandes
    Na csak megtaláltam:

"Nos, érezd magad megtisztelve, te vagy az első replay amit valaha is megnéztem.

Gondoltam megtrollkodlak, de meg kell kövesselek, semmit nem csináltál szerintem rosszul.

Pláne amikor megláttam hogy a csávó neve valami "leszopoa", innentől kezdve már sejthető volt hogy egy kis hülye kis pöcsről van szó, aki nem bírja elviselni hogy elb*aszta az egészet, nyilvánvaló homokozóban is a másikra szokta kenni ha összedől a homokvára (mert azt se tud rendesen építeni) :)

Sztem teljesen jól játszottál a meccs folyamán, a csávó felizgulva attól hogy a KVjával megőlte az utolsó előtti ellenfelet, rárontott a typera az meg kicsapta belőle. Mivel se te se a másik még nem voltatok a közelébe se, semmit sem tehettetek.

Utána meg tényleg esélytelen volt elpáholni egy 30%os Typeot."

Ha nem teljesen fedi az emlékezetem a valóságot, elnézést. A memóriám néha nagyobb troll, mint pár ember itt.
  • Tessellia
  • Toby0501
    Továbbra sem tudom eldönteni, hogy mi a rosszabb; a buta, aki azt hiszi, nem az és ezért ír hülyeséget, vagy az okos, aki tudja a butáról, hogy hülyeséget beszél és leáll vele vitatkozni. Ki-ki döntse el, hogy vajon melyik csoportba tartozik.
    Unalmas már itt a mindennapi flém és kiábrándító, hogy olyanok vesznek részt benne, akiktől nem várná az ember.
  • Epherandes
    Sajnálatosan már nincs meg a kommented, pedig kimásoltam egy txt fájlba bizonyítékként.
    De én úgy emlékszem valahogy így kezdted a mondatodat.
    (Csak tudnám, hogy hogyan lehet visszakeresni régebbi hozzászólást)
  • lammaer
    Ez igen megható volt, de szeretném azt hinni tényleg igaz ;)

"igazat adott nekem" - SOHA, ez BIZTOS nem történt meg :)
  • endrodiz
    "Most ti úgy érzitek hogy én itt lejárattam magamat? Hát nem gondolnám barátom!"

Pedig de! És még hozzá nem is kicsit.
  • Epherandes
    lammaer ismert troll itt, bár csak a legaljának ront neki ennyire, úgy hiszem. (aki kiharcolja magának az meg is érdemli) + ha semmi érdembelit nem bírsz a fórumba írni, ne tedd! Mindenkinek szívességet teszel.
    Mellesleg az egyetlen aki gyerekes itt, az te vagy, sajnálom.
    (mikor először írtam a fórumra (panaszkodtam), lammaer engem is leszólt, de egy bizonyíték után elismerte, hogy jogosan (igazat adott nekem))
    Te úgy sírsz itt, hogy semmi alapja sincs, így nehéz elfogadni az álláspontodat másoknak.