418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #188664 probald meg itt playerauctions
de megjegyzem itt mennek a legdragabban az accok ,es legtobbszor a feleert viszik el mivel licit-es( nem pletyka , tobb ismerosom uzletel itt)
u.i: azert ha sikerul ennyiert eladnod tedd kozze ,asszem akkor az enyemet mini garzonra probalom cserelni pesten -
Wlanseraf #188663 :D elmész autót venni és úgy alkudozol hogy a sofőr hogy tud vezetni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nekem általában akkor jönnek az ilyen vereséghullámok, amikor kezdek fáradni és mellé még bosszant is az, hogy mindig kikapunk. Ilyenkor pihentetem kicsit, játszok mással vagy megnézek egy filmet, stb. Aztán érdekes módon ismét jól megy a játék és nem ide jövök sírni, hogy "debalfaszacsapat már megint". -
lammaer #188661 Döntsd el hogy pénzt farmolsz vagy nem :)
Farmtankkal prémmel még 100% lossrate esetén sem leszel minuszos :)
Ha nem írtad volna be hogy tierXre gyűjtesz, hozzád se szóltam volna. -
nbalazs90 #188660 te sem vagy okos ha az eff értéket előrébb veszed mindennél...
sokat mentem scouttal pl.. előrementem meghaltam ennyi.. jött a kredit.. ezért ilyen az eff.. erről ennyit.. szerintem az számít hány top tank van és mik vannak kifejlesztve!
MitusMishi köszi a tippet! -
Wlanseraf #188659 Tehát külön lammaernek:) ha ma abba hagynám akkor 20% lenne a winrate tegnap 10 meccsből 70% volt:DDD de ez ilyen az életben is egyik nap tök ügyes vagy másik nap tök hülye:D -
Wlanseraf #188658 Látom leszűrted a lényeget.. ahogy szoktad.. tudod az a probléma hogy mintha a többi dologhoz nem szóltál volna hozzá:DDDD miylen érdekes:DDDDDDD
Wins / Battles 2 / 10 20%
Avg. / Total Exp. 500 / 9 423
Credits total -4 411 -
foxbat88fx #188657 ennyiért sose adja el... én adok érte 10ft-ot! na?
1380 effi nem ér többet :D na jó nem vagyok szemét! legyen 20ft! -
rudii #188656 Mielott kiraksz ilyet erdemes korulnezni neten milyen arakba dobaljak. Vateran ennel durvabb van 25ezere'rt. (Azutan se kapkodnak)
Az egy dolog, hogy mennyi penzt es jatekorat oltel be. Persze probalkozni lehet grat ha osszejon es lesz olyan hulye valaki, hogy ennyiert megveszi. :D -
atee73 #188655 

-
MitsuMishi #188654 Ha mindenképp ennyiért akarod eladni, akkor külföldi oldalakon próbálkozz, ott jobban el vannak eresztve az emberek, és magasabbak az árak. -
lammaer #188653 Sokadszorra, a credit győzelem független, ha jó vagy defeattal is jön :) -
lammaer #188652 Jaja, mennyit álltunk kempirovkán :) -
nbalazs90 #188651 tudom nem lesz egyszerű :D de fillérekért nem fogom elpazarolni, akkor inkább megmarad.... -
Wlanseraf #188650 Kis hozzá fűzni való, 3 TX tankot szeretnék megvenni így mennyi idő alatt is jön össze?:)) természetesen premmel:DDDDDDDD -
MitsuMishi #188649 :DD
Sok sikert :D -
Wlanseraf #188648 Komoly a cucc!! de semmi bele nyúlás:) de hihetetlen nyertem egyet..
Wins / Battles 2 / 9 22.2%
Avg. / Total Exp. 508 / 8 996
Credits total -9 493
Igen komoly ennek a játéknak a rendszere.. jól átgondolt:DDDD -
nbalazs90 #188647
Eladó, full WOT account!
Account értéke: 150.000 Ft
Ára: 100.000 Ft irányár (rengetek idő és gold volt beleölve kb 120.000 gold)
Eff érték: 1380
7 db üres hely a garázsban.
Francia ágon a med ág kifejelesztve AMX 13-90-ig.
Tankok:
X: E100, T110E5 IS4, IS7, E50M, T62A, JagdE100
IX: AMX 50 Foch (kifejlesztve T95, T30)
VIII: Löwe, Type 59, Tiger II, VK4502A AusF. A, Ferdinand, GWE Type E arty,
VII: VK3002DB
VI: KV1S
V: PzIV, VK2801
IV: T-50
I: Medium Mark 1.
Ajánlom aktív klánoknak, beugró / csere accountnak.
100-an vagytok, mindenki csak egy ezrest beledob, és akkor már nem is olyan drága :)
Érdeklődni,további képekért/információkért lehet az e-mail címemen!
[email protected] -
Kronos79 #188646 Valószínűleg így van. Nekem azért nehezen emészthető, mert a ruszki és az amcsi ágon is meg van a 7-es és ki is vannak maxolva. A T6-os elődjeik pedig szintén jók voltak. Hozzájuk képest annyira nem voltam oda a Jpz4-ért. -
PzPuma #188645 Bizony, azok a régi szép idők. :)
Pl a legtöbb csata nem (max)5 percig tartott mint mostanság...
Most már azon lepődök meg ha az első percekben nem hullik el a csapat vagy az ellenfél java... -
Tessellia #188644 T49-nek nagyon jó a camo értéke. Használd ki. -
Wlanseraf #188643 Öröm és bodogság:DDD már mennyi creditet kerestem ma:DDDDDDDDD -
Malarki #188642 Hát igen, a függőleges kitéríthetőség elég kevés nála.
Orosz TD-kel nem megyek, T49-em van, de nem nagyon érzem eddig, gondolom az M18 is valami ilyesmi, csak jobb. Az a bajom ezekkel a forgótornyos amcsi TD-kel, hogy mindig elhitetik velem hogy medben ülök, és gyakran elragad velük a hév
Elhiszem hogy vannak jobb T6 TD-k, nem is azt mondom, hogy a JPz IV lenne a legjobb, csak azt, hogy szerintem koránt sem akkora hulladék, amilyennek sokan tartják. -
Szakesz #188641 Legalább neked rendesen működik a mod. -
Wlanseraf #188640 Wins / Battles 1 / 6 16.6%
Avg. / Total Exp. 538 / 6 090
Credits total 3 488
Most itt tartok:DDDDDDDDDDD -
TomDantes #188639 Ja, az persze nem semmi hogy 40 ezreket lövök össze prém. acc nélkül..igaz a lőszer meg vagy 50 ezer...de kit érdekel? -

Győzelem!
Csata: Province 2012. december 9. 11:50:06
Jármű: Marder II
Szerzett tapasztalat: 3 801 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 111
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Felderítő
hát nem gondoltam volna hogy ilyen lesz vele:D -
Szakesz #188637 Muszáj visszahúzniuk a túl jó játékosok, nehogy mindegyik 70%-os győzelmi aránnyal rohangáljon. :) -
TomDantes #188636 Mivel sok kreditem van, és nem érdekel már annyira a játék, Masu-t és az E-100-at megtöltöttem prém lőszerrel, és csak ezekkel megyek. A Masu egészen tűrhető, de az E100...kicsit vicces, hogy HEAT-al egy is3-at nem lőttem át...anyád. Jó igaz aztán átlőtte az IS7-et szemből, ami sima AP-vel nehezen ment volna. De valahogy E100-at szarabbnak érzem, sokkal könnyebben szétkapják mint a Masu-t. Furcsa, régebben a E100-at szerettem jobban. -
vass17 #188635 Nem is szeretem őket ellenfélként: annyira lapos, hogy távolról igencsak nehéz őket eltalálni, ha még el is találod, akkor is pattan néha. Ők pedig olyan gyorsasággal osztogatják a 200+ sebzéseket, hogy nem árt vigyázni, persze ez inkább 6-os szinten igaz.
De ha valaki nemcsak át akarja ugrani, hanem megtartani, akkor ezerszer jobb alternatíva a SU-100, ami magas szinten is tökéletesen használható és még jobb választás a Hellcat, ami más stílus ugyan, de gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki tényleg egy gyors TD-nek használja és nem kezd őrült scoutolásba, amire nem való. A lényeg, hogy sokkal jobbak is vannak Tier 6-ban, persze a JP egy jó cél:) -
atee73 #188634 ne sirjal 
nekem akkor is te vagy a kedvenc artynoob-om -
Kronos79 #188633 Nem mondom, hogy egyszer párszor nem volt hasonló, de az esetek többségében megszívtam. Érdekes, hogy ugyanezzel az ágyúval mentem és még megyek is a JP-vel és azzal furcsamód nem érzem az átütés hiányát. Hiányzik még az ágyú függőleges kitéríthetősége is. Hallufon és Malinovkán nagyon kevés. -
Cyon #188632 Én vennék, legalábbis addig amíg kihúzom az Foch155-t. 
Tegnap valahogy nem volt vészes az arty-k száma(T8-ban). -
Wlanseraf #188631 Ja és így indul a reggel! jelzem tegnap 70% volt a winratém:)
Wins / Battles 1 / 5 20%
Avg. / Total Exp. 588 / 5 799
Credits total 10 423 -
Bocsánat, és megalázkodom 
Tudod mióta vannak CW-ék azóta van top artym, és azóta is szivesen játszom vele. Az első CW-ém még a HTO-ban volt és TD-vel mentem vagy artyval (OB704 ill ob212) Régi szép idők jó csaták voltak.
A WG-nek meg a k.anyját, hogy artykat tesz a játékba.
Arról én nem tehetek, hogy nem tudsz ellenük illetve mellettük játszani.
Megvigasztallak én is szidom őket amikor olykor-olykor kilőnek. -
Malarki #188629 Hát nem tudom, akkor lehet hogy engem kedvel jobban a random istene a többségnél, mert nálam semmivel se pattog többet mint bármelyik másik tank. Szerintem van annyira pontos ágyúja, hogy messzebbről is lehet a gyenge pontokat lőni. Néha én is meglepődöm, hogy miket tudok vele sebezni ezzel a 120-as pennel. Ami még meglepőbb, az az, hogy erről a kartondobozról is képez lepattanni kvázi bármi. Nem egyszer fordult elő, hogy már nyúltam az ESC után, mert biztos voltam a halálban, aztán csak néztem hogy még mindig élek. Pedig nem áldoztam tehenet egyik Istennek se
-
Wlanseraf #188628 Akinek ennél több az szerintem buzi:DDDD -
Trolokaa #188627 Nem lehet kihagyni!
Legyen szép napod, és csak neked csak most! TROLOLOLOLO!

-
Wlanseraf #188626 Legnagyobb bevétele abból lenen hogy lehetne arty mentes premet venni:DDDDDDDDDDDD vennék mint a cukrot:)
Mondjuk havi 3500 lenne:) -
bigmano #188625 Még hogy lassú az IS ...lába se éri a földet :)))