418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nbalazs90 #188704 komoly érdeklődővel mindent meg lehet beszélni... ezzel a 120.000 golddal csak azt szerettem volna jelezni és még jobban kihangsúlyozni, hogy ez egy nagy értékű account (legalább is szerintem, mert vannak akiknek ez ingyen sem kellene ;) ) -
lammaer #188703 Hehe, el is képzeltem hogy Szakesznek dollárjelek jelentek meg a szemeiben miközben ezt a hozzászólást írta... :D -
lammaer #188702 Veszem a bőrtangát, azt már jövök is az ostorozásra... én mélygarázst építettem gamestaros kódokból....
Ja, azért nem jár análintruder, mert azt senkitől nem loptam :D -
lammaer #188701 Höhö, ez mostmár az új SGs standard lett? "Platoonban menni nem ér" :D
Tegnap röhécseltünk is szpecnyazzal TSen miközben himmlert osztottuk két csata közt. Férgek voltunk, platoonban mentünk. Volt is 100% winrate, meg medáleső mindkettőnknek. Ha meg elvesztettük, szídtuk egymást hogy hülye babuin, miattad volt :D
Amúgy jó celebnek lenni, tegnap összefutottunk egy másik platoonnal (abban a klánban vannak ahol "az akinek a nevét nem mondjuk ki" toborzótiszt), és rögtön azzal nyitottak hogy "milyen a vesztes oldalon lenni"? Aztán elpáholtuk őket, a kérdező top tanként 0 damageval halt meg :D
(jó, szerencse kérdése is a győzelem, de ezúttal jól jött ki :) ) -
yossarianHUN #188700 +1 -
Tessellia #188699 Ostorozunk mert rólad derült ki. Másról derül ki akkor mást ostorozunk:). -
lammaer #188698 Hát akkor ezek után illene annyiért továbbadni amennyiért azt a 120K aranyat vetted :D
-
nbalazs90 #188697 az szép :) a dicker max-on én is sokat gondolkoztam.. meg ezen az új pz IV-esen.. de a tier 5-ös PZ IV-es 105-öse gold amnoval a legbrutálabb :) -
nbalazs90 #188696 igen! Én is jártam már így egy másik játékkal kapcsolatban, hogy amiatt vásároltam meg az újságot aztán kiderült hogy feleslegesen.. de írtam nekik e-mailt hogy ez meg ez történt és generáltak nekem egy másikat!
Egyébként most úgy ostoroztok itt engem mintha csak én csináltam volna......
De mindegy, lényegében igazatok van, akkoriban nagyon wot őrült voltam :/ tudom nem mentség stb stb.... -
atee73 #188695 megnezheted u.ez a nev
t10 ben kb ugyanott vagyunk ,eff 1 kicsit magasabb ,kicsit tobb tank a garazsba a hazikedvencek miatt
de mivel ahogy itt mondjak igazi prem noob vagyok
premtankok: lowe,type59,super pershing, dicker max ,t-25,matilda, t-14, churchill, + mindenfele apro -
Attiska #188694 Hát, nem tudom, hogy ha Te megvetted volna nem kevés pénzért az újságot, és otthon szembesülsz, hogy valaki már ellőtte azt a kódot, ami benne volt, hogy állna a szád. Ez tényleg no comment kategória. -
Tessellia #188693 "sokan nem a wot miatt vették meg az újságot.. annak meg minek be sem ütötte volna"
.. de ha mégis, az illető nem tudta aktiválni a kódját mert te úgy döntöttél, hogy ingyen és bérmentve lefotózod a kódot és felhasználod.. grat. -
yossarianHUN #188692 No comment. -
nbalazs90 #188691 Megmentettem a kódokat :D sokan nem a wot miatt vették meg az újságot.. annak meg minek be sem ütötte volna?! :D egyébként mondhatni, hogy igazad van. De elég sokan csinálták ezt.. voltak olyan helyek ahol már ki volt mind fosztva... meg én nem vittem el semmit csak lefotóztam a kódot. -
Szakesz #188690 Magyarul összeloptál magadnak egy kevés aranyat? -
Szakesz #188689 Kérsz replayt? :) -
Wlanseraf #188688 Ez ugye egyedül semmi szakasz meg ilyenek.. tudod:DDDD -
nbalazs90 #188687 igen :D meg vidéki kisboltok stb... vagy 25-30 összejött :D -
nbalazs90 #188686 5-6 ezerből ami klános durván vagy 3-3500 gold.. az szinte semmi.. lusta voltam már az utóbbi időben klánozni.. egyébként csatánként 100-at adtak.. és durván 1 évet klánwaroztam mikor hogy.. -
lammaer #188685 Hehe, te is mentél az ocsonyba meg a teszkóba feltépkedni az újságok csomagolását a kódokért? :) -
Szakesz #188684 Szerencsére a WG ma is jó ágra tett.
Wins / Battles 3 / 3 100%
Avg. / Total Exp. 1 296 / 7 183
Credits total 61 177 -
Szakesz #188683 Melyik klán az, ahol ennyi aranyat vágnak hozzá az emberhez? -
nbalazs90 #188682 emlékszel még a pc újságos bónuszkódokra? na onnan volt nagy része ;) a klános meg a netes bónuszkód az össz vissz volt vagy 5-6 ezer. -
Wlanseraf #188681
-
lammaer #188680 Tudod, vannak klánvezérek, meg olyanok is akik zsinórba nyerik az ESLt. Néha neked is összejön egy, miért ne lehetne más sokkal jobb mint te :) -
lammaer #188679 Látod látod, hallgatni kell a bölcsebbre :D -
foxbat88fx #188678 ... -
Wlanseraf #188677 Hadrendbe kellett állítanom a Type-t hogy valami történjen:D
Wins / Battles 3 / 11 27.2%
Avg. / Total Exp. 570 / 13 233
Credits total 13 189 -
Szakesz #188676 Klánosdiból és bónusz kódokból össze lehet szedni több tízezer goldot? Komolyan? :) -
foxbat88fx #188675 az más... de akkor is! előbb leszek anti-alkoholista mint hogy te ezt eladd ennyi pénzért -
Wlanseraf #188674 Lehet hogy rosszul látod,mert lehet úgy is nézni hogy te csóró vagy ő meg nem:DDDDDD -
nbalazs90 #188673 egyes top tank kifejlesztésére nem volt időm és kedvem, valamint a 120.000-ből jó pár tízezer ilyen ingyen szerzett gold volt.. klános, bonus kódos stb. nem azt írtam hogy 120.000 ft-ot tettem bele :) -
Wlanseraf #188672 Ez igaz de most keltem föl mikor elkezdtem játszani:D nem voltam túl fáradt:) és most szerencsére még ideges sem:D leszarom csak berakom a szakértőknek hoigy mit szakértenek... mivel nem low az effem ezzel nem tudnak szerencsére:D marad a "csak" meg hasonló okosságok:D -
Tessellia #188671 Nem mindegy hány centi vastag glett van a festés alatt:D -
Na igen.. Olyankor nerfelve van az egész csapat, ez tény.
-
nbalazs90 #188669 megnézném milyen accod van akkor :) egyébként köszönöm a linket! -
Wlanseraf #188668 Írtam én hogy gyűjtők?:D "szertnék" de nem gyűjtők mert túl sok:) -
foxbat88fx #188667 sztem itt a lényeg a 120k beleölt goldon van... ha valóban ennyit öltél bele akkor te egy született gyökér vagy már bocs b+ -
vagy akkor ha velem jössz egy platunba
-
yossarianHUN #188665 Látszik hogy nem ismered a Foxit