418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Neked akartam írni nem ,de látom azért észrevetted.
    Hi.
    "(és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel). "
    Arra gondoltál már,h a kisfiad is szólt Vladimirnak,h nyomja meg a piros gombot a nevednél,mondván jó lesz neked egyeseket-ketteseket dobni!?:)

Na pont ezért működik nálad,mert elvből elutasítod a konspirációt.
    Ezen a fórumon tudtam meg a napokban,h a prémesek bukóban kerülnek....
    Akkor a mikulásprém kód tulajdonképpen átverés volt,miközben mki eff+winrate-je esett?
  • polluxware
    bocsi a az offiért..

Kérdés!

Su-101-et érdemes kihúzatni? su100m1 tetszik a maga módján..
  • stoppos
    Hamár nekem ment. :)

Nemigen látunk bele, hogy mi történik Szíriában, milyen állapotban van a hadsereg. Igazából azt sem néztem, hogy hol folynak harcok és mi kinek a kezén van. Azon szoktam elgondolkozni, mikor egy-egy szakértő ilyen kijelentéseket tesz, hogy oké, de a nyugatiak mindig két hadsereg összecsapásából próbálják levonni a következtetéseket és a háborúra konkrétan a hadicselekmények összességeként gondolnak, miközben a keleti népek jóval tágabban értelmezik ugyanezt és akár azt is győzelemnek tekintik, ha az ellenfél abbahagyja, vagy el sem kezdi a támadást. Jó kérdés, hogy ebben hogy állnak jelenleg Assadék.

Nade ne offoljam szét a topikot, milyen a teszten az új type? :)
  • polluxware
    szóval ilyenkor nem is csodálkozik az ember azon hogy paramilitáris csókákat avatgatnak rendőri asziszt-al

sok nyomoronc nem is gondol rá odafönt ,hogy majd azok ellen lehet vonulni akiknek a "szervezkedését" olyan kibaszottul készségesen segítik elő.. (merugye a fönököm kapja az ukászt ,hogy ez most előnyös lépés)

ma asszad.. ,holnap majd mi:)

szóval okosodjunk csak addig is;)
  • polluxware
    jóó oké.. tisztasor ez a megállapítás... ez az "agy" hasonlat még találó is

ugyanakkor... szóval amit láttam, az mosolyogtató (enyhe kifejezés), persze azért láttam "odavaló" fazonokat is (mondjuk ezek vagy vénrókák voltak a nem csak iszákos kategoriból, avagy az idegenlégióból jöttek haza..)

amúgy a pesti fejek.... jaj

kábé mint most a rendőrség

anyám ott is mi volt, meg most mi lehet...
    jaj nem is akarok tovább belegondolni:))
  • polluxware
    attól még áll amit mondottam;)
  • stoppos
    Ha anno a Szovjetek kezdik Izraelt támogatni, nem az USA, akkor lehet, hogy a szovjet repülőgépek felsőbbrendűségéről szóló dicshimnuszokat hallgathatnánk naphosszat a neten.
  • Toweliee
    A magyar hadipotenciálról meg annyit, hogy nekünk már rég nem "tömeghadseregnek" kell lennünk, hanem "agynak". A NATO is ezt követeli meg tőlünk. Mennyiség helyett minőség.

polluxware, stopposnak ment a hsz-em, arra is nyomtam a választ. Valószínű a fórummotor másként akarta.
  • polluxware
    én csak annyit mondtam, hogy a puszta számok nem jelentenek túl sokat...
  • Toweliee
    Ne feledd a feljebbvalóktól való félelemfaktort + a fegyelmezetlenség teljes hiányát. Viszont, ez mindkét oldalra igaz. Nem véletlen, hogy a lázadókkal / szabadságharcosokkal való együttműködés a nyugat részéről elsősorban kiképzésre vonatkozna. A német hírforrások szerint 20 napja van hátra Aszad rezsimjének.
  • stoppos
    Valószínűleg a lázadók sem lesznek annyira hülyék, hogy ezzel nekimenjenek bármilyen technikának. Élőerő ellen, megfelelő támogatással még hatékony is lehet. Városi harcba ugye tankot nem nagyon érdemes vinni, pláne nem a T-55-öt.
  • polluxware
    ne haragudj de ez is olyan dolog, mint a magyar hadi potencionál... annó hódmezőn is olyat jót mosolyogtam amikor mutogatták, a cuki kis májköl jeksonos oxigénsátor alatt lapuló BTR-80at ami már ott volt csak védetten a púúúúr rozsda penetrációs hatásaitól védve...

vajon hány döbö ami abból mozgásképes?
  • stoppos
    A vasból hiába indulsz ki. A katonák képzettsége nem túl magas, ahogy a legtöbb arab hadseregnél és a moráljuk sem veri az eget. Szökések, átállások, miegymás.
  • lammaer
    Nem mert nem hiszek ebben a furmányságban.... meg nem hiszem hogy Jurij a csavarosantennás telefonjával a WGnél dolgozik, hogy csak ugy telekinetizálja a dobókockáimat :)
  • Cyon
    Ez az új Techtree ami a 9.0-ban jön!
    Ha jól tudom ez a t5 scout.
  • lammaer
    Azért a szíriai hadsereget nem kell félteni....

Ha csak a fele igaz a wikinek....

4700 db harckocsi (2000 db T–55, 1000 db T–62, 1700 db T–72)
    725 db felderítő harcjármű (BRDM–2)
    2600 db páncélozott gyalogsági harcjármű (BMP–1, BMP–2, BMP–3)
    1600 db páncélozott szállító jármű
    2030 db tüzérségi löveg: 1630 db vontatott, 400 db önjáró
    kb. 850 db rakéta – Luna M (Frog–7), OTR–21 Tocska (SS–21), R–17 (Scud–B), R–15M Rubezs (SS–C–3), R–5SZ Pjatyorka (SS–C–1)

Na most, egy BMP1 hazavágja ezt az OP cuccot. De lehet hogy egy sima molotov is :)
  • Destydeme
    Hi.
    "(és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel). "
    Arra gondoltál már,h a kisfiad is szólt Vladimirnak,h nyomja meg a piros gombot a nevednél,mondván jó lesz neked egyeseket-ketteseket dobni!?:)
  • stoppos
    Hát ugyi, szegény embör azzal főz, ami van. Nekik már ez is komoly előrelépés, az eddigiekhez. Szerencséjükre a szíriai hadsereg sem a közelkelet wermachtja. Amiben mindig is nagyon jók voltak a Szírek, az a titkosszolgálati műveletek. Nem egy ellenfelüket megszivatták már némi aknamunkával. :)
  • lexlutor
    nem hiszem h arrafele telne ekkora lcd monitorra :)
  • lammaer
    Na ez az igazi "technical", amivel a harmadik világbeli háborúk televannak :D
  • polluxware
    felrakták a netre... mire fognak először lőni?

kamerák méybí??
  • foxbat88fx
    szép szép.... csak az első RPG után mehet a méhbe
  • stoppos
    Nagyon atom.

Videó is van:
  • lammaer
    Csá. Mindenekelőtt olvasd a FAQt.

Legközelebb ha kérdezel válaszadás előtt egy tesztkérdést felteszünk a FAQból :)
  • attes
    Nem gyenge az S-35 CA-an ez a 105 millis.

• foxbat88fx
    8 kill tier6osok ellen :)
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. december 10. 11:07:26
    Jármű: Matilda
    Szerzett tapasztalat: 3 063 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 14 928
    Csatában elért Achievement: Oskin Kitüntetés, Top Gun, Pusztító

ha az M6-ost nem lopják el akkor Nicol medál :(:(:(
  • patchaou
    Normális random csatákban tanulhatsz a legtöbbet. Ha esetleg találsz tapasztalt játékost akinek van kedve és ideje kis tankokkal szórakozni akkor mellette szakaszban sokat tanulhatsz. Gyakorló csatákban szöttyögés szerintem csak időpocsékolás mivel xp és kredit nem jön, csak a lőszert potyogtatod.
  • kingofn00b
    Ajánlom figyelmetekbe a harmadik képet... :-)
    http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1212/Plays2012129175150/gallery.xml&rovat=fotoriport
  • oneal1
    szóval új játékos vagyok, most fogom kipróbálni, mit érdemes először csinálni, gyakorolni?:)

vagy hogy megy ez?:)
  • blackfalcon
    Sziasztok
    Éppen olvasgatom miket változtatnak a 8.2 ben és ha jól olvastam akkor megváltoztatnak benne pár tank paramétereit.Az IS-nek csökkentik a torony páncélozottságát 100-ról 90-re.A KV-1S-nek szintén csökkentik a torony páncélját ugyanennyivel.A type 59-esen is vannak változások a torony oldalát megerősítették 104mm-ről 130mm-re, viszont a hátulját levették 65-ről 60-ra
    emelték a célzási időt 3secre az újratöltési időt is emelték 8secről 9secre.Ahogy olvasom a Löwét megint átméretezik még nagyobb lesz 21cm-rel növelték az egészet + az ágyúját 10cm-rel.Szép mi vajon milyenek lesznek ezzekkel a változtatásokkal a tankok?
  • stoppos
    Én azt tartom elképesztőnek, hogy szerinte ez így rendben van és még dicsekszik is vele.
  • bgabor
    " De elég sokan csinálták ezt.. voltak olyan helyek ahol már ki volt mind fosztva... "

"Egyébként most úgy ostoroztok itt engem mintha csak én csináltam volna....."

Persze, attól hogy más is csinálta, a te tettedre rögtön jár a felmentés, mi? (De Ovónéniii, a peti is csinálta!, micsoda óvodás viselkedés)
    Pénzt lopni nincs kedved? Azt is sokan csinálják.

Érdekes amúgy, tudtommal itt a fórumon senki se csinált ilyet. Én sem.
    Persze, sokan használtunk fel ingyen, a neten keresztül a Wargamingtől igényelhető bónuszkódokat, visszaélve vele hogy egy email címre csak egy kódot akart küldeni a wargaming, de ellopni másét, amiért ő pénzt fizetett, ez egy hihetetlenül hitvány dolog.

• patchaou
    Egyszer valaki linkelt egy videót, amiben tankokkal versenyeztek. Úgy tűnt mintha a mapon fel lenne festve az útvonal. Tud erről a modról valaki valamit?
  • Wlanseraf
    Vasárnap:
    Wins / Battles 6 / 16 37.5%
    Avg. / Total Exp. 662 / 24 131
    Credits total 50 044

Hétfő:
    Wins / Battles 14 / 15 93.3%
    Avg. / Total Exp. 1078 / 38095
    Credits total 269 062

Megnézzük holnap:)
  • R3nton
    Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2012. december 10. 10:15:37
    Jármű: Churchill VII
    Szerzett tapasztalat: 1 909
    Szerzett kredit: 47 514
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

hehe:D pont az utsó körömre lett meg vele a tankász:D
  • stoppos
    Már hogyne lenne. Mindent ezek manipulálnak. A Djatlov incidens óta tudjuk. :)
  • lammaer
    "És igenis, 1-2 jó szakasz eldöntheti a meccset. "

Ez soha nem is volt vita kérdése. De ugye a szakasz az nem titkos WG manipuláció :)
  • lammaer
    Mindíg a gyerek sír a végén....

Ha én nyerek, akkor azért, ha ő nyer akkor azért mert eltiltom a gépemtől 1 hétre :)
  • foxbat88fx
    aki nem tudná, mit kell csinálni a letöltött cuccal :)
    1.kiveszed a két pipát allulról különben vmi orosz levelező szart feltesz neked
    2.a középső menüpontra katt majd megadod hogy hova csomagolja ki
  • darkwraith
    Ó, én is szoktam a gyerekeimmel azzal játszani, de én átkereszteltem "Ki sír a végén?"-nek. Amúgy meg egyetértek veled, hosszú távon kell a számokat nézni, mert neke is vannak ritka szar napok, de valahogy mégis szép lassal javul a statom.
    És igenis, 1-2 jó szakasz eldöntheti a meccset.