418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #189064 +1, t54 az istencsászár T9ben nálam. Lapos, gyors, nagyon jó frontpáncélja van. Pattonnal én is csak töketlenkedek, nem nekem való az (hukllldownkodni kéne vele, de mióta vannak T10ek is egy csatában, azt a jó tornyot is átütik mint a szart :(.
-
lammaer #189063 Hát, nekem pont fordított élményeim vannak vele - páncélja az van neki rendesen, a lövege viszont semmire nem jó (lassúság, na az megvolt nekem is).
Emlékszem amikor egy másik amx40-el küzdöttem, egyikünk se bírta átütni a másikat. "élmény" volt, soha többet.
Az egyetlen ami kárpótolt az utána jövő revolveresek. Na azokért megérte. -
R3nton #189062 nem benned van a hiba. m26 és m46 is egy vicc gyakorlatilag t-44 és t-54-hez viszonyítva, én utáltam őket. Orosz medek sokkal jobbak! -
stoppos #189061 Haverommal platoonoztunk még valamikor régen és pont úgy döntött, hogy akkor franciák. Beleült az AMX40-be, közölte, hogy ez egy tök jó tank és lőtt egy topgunt. Én meg csak pislogtam, mint kezdő buzi a gőzfürdőben.
A mai napig nem tudom, hogy csinálta. :)
Persze ha az emlékeim nem csalnak. Lehet, hogy AMX38 volt. -
Jajj, ne is mond, most eszembejutott az AMX40. Szenvedtem vele rendesen, teljesen alkalmatlan bármi játékra. Kibaszottlassú, papíron vaskos élesbe mégis minden átlövi. Lövege ami TALÁN a minimális szintet megüti, csak épp azon a tankon nem érsz vele semmit. utolo pár ezer xp-t freebol rátoltam én is, mert már vagdostam az ereim töle. -
bigmano #189059 Az ELC AMX nekem nagyon bejött igazi kis "szemétkedős" tank.
Mondták is chaten olyan vagyok mint a légy vele.....
Csak sajnos papír nagyon szinte one shoot mindig :'( -
Ry0K3N #189058 Stock még? Én freeből belenyomattam a tronyon kívül mindent és egyszerűen hasít.
És ezta helyzet. -
Hobbytroll #189057 Még mindig ez a klasszikus babuin videó
-
stoppos #189056 Azt még nem próbáltam. Tervbe van véve egy "próbáljuk ki az összes low tier fostalicskát" nap. :)
Eddig a legmeghatározóbb két élményem az AMX38 és az AMX40 voltak. Az AMX38-on még átszenvedtem magam, de a 40-nel csak egy kört mentem és inkább átléptem free-ből. :)
-
Wlanseraf #189055 Azért ez a babuin sem semmi:) konkrétan nem nagyon volt tisztában azzal ki kivel van:DDDD
-
bigmano #189054 Mr LEE is az a kategória nálam...... -
Wlanseraf #189053 Mik történtek reggel:D
-
stoppos #189052 Szerintem a Pz38Na-t is könnyű megjegyezni. Pláne, ha már menned kellett vele pár kört. Örök élmény. :) -
bigmano #189051 Az ELC-t nem nehéz megjegyezni ;-) -
Klantarsanmal ugy szoktuk orvosolni az effele problemat hogy o heavyvel en meg egy gyorstuzelo francia SPG-vel counterezek... :) -
Tessellia #189049 Elég ha a nevüket megjegyzed:) -
ezeket egyenlőre fel sem ismerem:D:D
de köszönöm! majd belejövök! -
köszi a válaszokat! -
Wlanseraf #189046 Végül is korrekt egy 30 fős csatában 17 arty:DDD ezek tök hülyék... -
Wlanseraf #189045 Egyébként köszönöm wargaming hogy ti ennyire hülyék vagytok!!!! csak hogy kössék az ebet a karóhoz... mert ez sem a tankosoknak sem az artysoknak nem jó.. de nehogy változtassanak:D sajna nem meddel voltam:)
-
Wlanseraf #189044 Igen így pontos:) -
Tessellia #189043 +/- 2 tier kivéve néhány T4-T5-ös tankot. Ezek pedig az A-20, T-50, T-50-2, M5, M24, Leopard, VK2801, Pz38na, ELC AMX és felette levők. Ezeket egyenlőre kerüld el. -
Wlanseraf #189042 +/- 2 tier -
bigmano #189041 Igen tier szerint sorol be +-2 általában
de majd mindjárt megmondja egy nálam okosabb ember a témában. -
amúgy mikor rányomok egy csatára, akkor kb hasonló képességű, szintű tankokat pakol be egy szerverre? -
Kicsit mindegyik papír, talán a francia a nagyobb tárral jobb választás, de még ki kell forrnia magát, hátha kap egy kis bufot az amcsi... -
Végre én is bekerültem a klubba
Chatbannoltak 3 napra inzultálás okán. A sok agyhalott noob elszakította a cérnát nálam, mert az E75-öt nem tudtam ötödjére se letriplázni a drága csapattársaim miatt. 5x egymás után haltak meg az első 3 percben és nem bírtam magamban tartani a véleményemet. Viszont kiírta, h ki jelentett fel. Azt garantálom, h ha összetalálkozok vele, lesz egy kis credit vesztesége
Aztán majd bannolnak kitolás miatt is
-
Hát ez a StuG III ezzel a 75 milis L/70 csőhosszúságú löveggel valami eszméletlen jó, majd' 500 méterről sebzett ilyen 140-eket az M4 Jumbon, szerintem azt se tudta, honnan lőtték. Előtte kicsit kevesebbről (kb. 430m) a vk3601 kapott 154-es sebzést tőle, és halál pontos ráadásul. Nagyon tetszik. -
Tessellia #189036 Tank javító/felújító üzem -
R3nton #189035 Az kemény, hogy ebben a mezőnyben nekem lett a legtöbb xp-m, pedig egy db aranylőszert nem lőttem ki:D -
Tenyleg...
My bad, hosszu volt a mai nap... :)
Mas: orom ilyen viragzo szobanovenyekkel lenni egy csataban:
Nem szaroztak, odatettek a vasat, az ellenfel meg jol megszorta oket, 2 percet jatszottak es elpusztultak :)
-
fórumhiba #189033 Sziasztok! Az új amerikai ág jónak ígérkezik. Csak az aki próbálta is a bétában :), köszönöm! Vagy inkább a francia heavy jobb? -
Greenscape #189032 Ez talan feldobja a hangulatod :) -
yossarianHUN #189031 Jah... Oké, késő van:D -
lammaer #189030 Ezt írtam én is.... -
kHares #189029 Hmm, valóban. Arra emlékszem egyszer meglepődtem mire kaptam mert nem öltem 5nél több enemyt de egy sajátot igen. De nem hiszem hogy 4-et írt. oh well, majd hétvégén tesztelem :)
A lényeg nem baj ha 5-öt ír -
yossarianHUN #189028 Úgy érti, ha kilősz 6 ellenséget, úgy akkor is megkapod, ha közben egy (vagy több) csapattársat is letöröltél a térképről. Csata közben egyel kevesebb killt mutat kapásból ugye, de a medál attól még jár érte. Velem is előfordult már:) -
lammaer #189027 Főnök, ha 5-t ír a végén az azt jelenti hogy 6 ellenséges killed volt. Azért kapod a topgunt, a -1 nem számít.
Sztem semmilyen szövetségesért (még kékért sem) nem jár topgun. -
kHares #189026 Igen jár, nekem is legalább 2x volt így, egyszer kilőttem kék bajtársunkat máskor meg beleszaladt a lövedékbe, 5-öt ír a végén a -1 miatt de megadja a topgun-t. -
lammaer #189025 Azért azon csodálkoznék... 5 pontod volt a végére nem? Mert az 6 enemy+1 teamkill...