418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
toma77 #189144 utóbbi pár napja nem szeret... -
EmR3 #189143 nálam egész délután rendben volt -
pörsing-en változtatnak valmit?
-
toma77 #189141 A wot-news-os Efficiency calculator csak nálam szarakodik mostanság?
-
EmR3 #189140 hehehe 
ezzel kezdődött
és ez lett a vége
Victory! Map: Karelia 2012. december 11. 20:47:57
Vehicle:: M103
Exp: 1 654 + Credits: 52 204
Achievements: : Dumitru's medal, Sniper -
Fóbia #189139 Köszi Szépen Mindenkinek a gyors választ !! THX -
yossarianHUN #189138 Úgy rémlik, még alfa-teszterek kapták ajándékba. De majd mindjárt megmondja valaki, akinek jobb a memóriája. -
Velem múltkor egy amcsi duplacsövű jött velem szemben , még sosem láttam pedig béta óta játszom, néztem nagyot :D -
toma77 #189136 prémium tank, nem kapni, ritkán látni...
http://wiki.worldoftanks.eu/KV-220
http://wiki.worldoftanks.eu/KV-220_Beta-Test -
Fóbia #189135 Hello Srácok!
Nemrég kezdtem el játszani és a mai napon sikerült belefutnom egy KV-220- ba mondanátok nekem valamit erről a tankról mert nem láttam még hozzá hasonlót. Előre is köszi -
lexlutor #189134 tehat az amx marad a leggyengebb tier10es mint eddig. -
Cyon #189133 Nem is tudtam,hogy buffot kap a brit T10. Legalábbis armor terén,a löveget viszont nerfelik.
-
SovereignXY #189132 EPIC ARTY DOGFIGHTE a végén. :)
http://data.hu/get/5928135/20121211_1816_ussr-S-51_34_redshire.wotreplay -
Tessellia #189131 Patch notes 8.2 végleges. Holnap délelőtt nem lesz elérhető majd a játék az update miatt. -
Tessellia #189130 játékot tévesztettek, hillclimb a Dirtbe van
-
Tessellia #189129 ? A videóba ezeket mondják kb. Mindegyiknek jó látótávja lesz, a T7-es amcsi az szinte amx13-75 kopi, a T8-asnak brutál átütése lesz, saját tierjében a legnagyobb, jó kitéríthetőség, T9-esnek van alacsony átütése, pontossága, de a T8-as ágyúja rátehető, t10-esnek meg jó hull armorja van a tornya kevésbé vastag de mindenfele döntött ezért elég nagy az esély rá, hogy pattintsa a lövedékeket, az oldalsó páncélja vastagabb mint az amx 50b-é és szinte csak lánctalp ami plusz védelmet ad HE lövedékek ellen. Pontosabb az ágyúja mint az amx 50b-nek és gyorsabban is tölt be, valamint gyorsabban céloz. Jó függőleges kitéríthetősége van. M103-hoz hasonló játékmódot igényel. -
Konci #189128 de mai is több volt ezzel a lost mint a win :(
emmeg megint egy "fizikás" kép...erre mit lehet mondani??
-
Konci #189127 mondjuk az egyik win:) -
Konci #189126 Vannak napok mikor mindegy mit csinálsz,nem számít...
t62-vel rendszeresen kapok mostanában ilyeneket mint ezekben a csatában:
-
námmögy a szerver! -
Ennyi. CW-n ez elvárás.
Volt hogy 5 hp-s is-3-al csináltam 5 killt :) Nálam is beidegződés már a low hp-s tankok lövése. -
atee73 #189123 hmm ez nem biztos hogy jo hozzallas ... pl: egy 50 hp-s obj 268 pontosan ugyanakkorat sebez mint egy fullos , tehat ha ramnez kilovom ha tudom, ha csapatban gondolkodsz mindig a legkisseb hp val rendelekzo tankot kell kiloni , mivel utana 1 gunnal kevesebb ami a csapatodat lovi , ez nem ki mit talal az az ove.
mellesleg ha en levagyok hpzva es tudom hogy ki fognak a kovetkezo lovesbol szedni automatikusan a korulottem talalhato legkisebb hp -val rendelkezo ellenseges tankot probalom kiszedni ezzel is probalvan a csapatomat segiteni.
bocsi ha hosszu volt ,es nem akartam beledkotni ,de szerintem gondold at -
sziasztok a bónusz kodot hova kell írni hogy legyen prémumom -
Fefe82 #189121 Most köbö,azt akarja kihozni ,hogy majdnem egyforma,kisebb tierben mozgékonyabb az amcsi a franciánál,de a fra gunja jobb,és magasabb tierben változik ? a gunra ? de 50 B-n azonos a stukker? -
atee73 #189120 Koszi szepen ez jol jott 
-
Tessellia #189119 Amit a WG kitalál. Van rá esély, hogy bedobják a Type59-et igen. Viszont ha be is teszik karácsony körül, olcsóbb nem lesz szerintem mint amennyiért anno kapható volt. Épp elég bónusz, hogy kapható lesz. T5/T6 prémek lesznek szerintem féláron. -
Fefe82 #189118 Nem akarok esetlenkedni,de mondjuk az mit jelent??ha elárulnád? mittomén,Type ? -
Tessellia #189117 -
Tessellia #189116 pl. majd karácsonykor -
Fefe82 #189115 Mikor szoktak akciósok lenni a prém tankok? -
lammaer #189114 A legfonotosabb az, hogy megtanulj adaptálódni a kialakult helyzethez.
Az általad említett szitukban pl ha jöt oda az a 3xIS7, értelemszerűen nem fog az ember egy szál T-54ben leállni ellenül verekedni. Ilyenkor taktikát kell váltani (ahogy tetted is) és visszavonulni - ha lehet -, vagy ott maradni de max biztonságosan spottolni (ha vannak artik).
Fontos már odafigyelni rögtön az elején, pl amikor te rutinból megindulsz hillsen a hegyre, de azt látod hogy senki nem jön tőletek arrafelé, sőt még a TDk se állnak be a helyükre hogy támogassanak, azonnal váltani kell, nincs értelme egyedül elfüstölni.
A medek ezért jók, mert gyorsaságuknál fogva tudnak reagálni a kialakult helyzetre. Egy E100-Maus vagy IS4 amerre elindult, arra kell továbbmennie és dózerolnia.
Ezért utálom azokat, akik kimennek egyedül vmerre, meghalnak maguktól majd ostorozzák a csapatot. Vazze, ő nem nézte hogy mi történik körülötte, az hogy egyedül meghalt csak az ő hibája. Főleg ha előtte még jóindulattal pingelgettem is neki hogy "DONT GO THERE ALONE".
-
lammaer #189113 Azért kicsit figyelj a számokra, az egyik nap 12 csatát mentél, a másik nap meg 24-et. Mindkettő elég kevés ahhoz hogy messzemenő következtetéseket vonj le, százalékos alapon.
És azért ne felejtsük el, minden csatában van rajtad kívül 29 másik ember is, szóval azért nem a te egyéni teljesítményed döntötte el azt a 8 csatát amit tegnapelőtt megnyertél. -
EmR3 #189112 egyébként
tegnap előtti statom
tegnapi statom
win + 31,52%
avg dmg: -63
avg kill: -0,27
avg xp: +85
A cap def-et már nem is írom
Szerintem röhejes, semmiben nem voltam jobb mint tegnap.
-
EmR3 #189111 Ha nem megy minek erőlteted?
Egy darabig nagyon jó statom volt vele fejlesztés közben, aztán nekem is ilyen körök jöttek, amikor alig bírtam duplázni.
Most ha valamivel a másodikra nem sikerül a dupláznom megyek mással.
Nem vagyok a magam ellensége, meg minek hugyozzak széllel szemben.
Egyébként érdekes dolog tűnt fel, ha az xvm szerint magas esélyű csatát nyerek akkor a következő alacsony esélyű lesz. Ha ezt is hozzuk, akkor utána teljesen normális csapattal megáldott csaták fognak következni.
Vagy ez már a paranoia első jele?
-
Na ja, a melyik ágat húzzam kérdést én is szeretem mikor a full kezdő haverok megkérdik T1-ben :D -
Decemberben mindig érdemes figyelgetni a steamet, nem ritka az ingyen cucc, és olyan akciók szoktak lenni amit nagyon nehéz kihagyni :) -
EmR3 #189108 Ne is mond, a múltkor feltettem az LB1-et a T44-re és elfelejtkeztem róla.
Csak akkor vettem észre mikor sorban buktam a köröket a T-54,(torony nagy löveg motor hiányzik még róla) hogy itt nincs valami rendjén, mert alapból a D10T löveggel akartam duplázni.
-
FosTalicskaa #189107 Durva, az előbb lájkoltam és tényleg aktiválta a steam-en a játékot! Nagyon szép grafikája van és amúgy is bejönnek ezek a posztapokaliptikus játékok. Bár nem értem ez nekik miért jó... na mindegy, kösz hogy ideraktad a linket ;) -
vagy a randomisten -
EmR3 #189105 Már 90k xp körül járok vele.
Szóval fullos a kicsike.
Tudom, néztem a statodat ingame.