418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toma77
    utóbbi pár napja nem szeret...
  • EmR3
    nálam egész délután rendben volt
  • polluxware
    pörsing-en változtatnak valmit?
  • toma77
    A wot-news-os Efficiency calculator csak nálam szarakodik mostanság?

• EmR3
    hehehe

ezzel kezdődött

és ez lett a vége

Victory! Map: Karelia 2012. december 11. 20:47:57
    Vehicle:: M103
    Exp: 1 654 + Credits: 52 204
    Achievements: : Dumitru's medal, Sniper
  • Fóbia
    Köszi Szépen Mindenkinek a gyors választ !! THX
  • yossarianHUN
    Úgy rémlik, még alfa-teszterek kapták ajándékba. De majd mindjárt megmondja valaki, akinek jobb a memóriája.
  • flashpointer
    Velem múltkor egy amcsi duplacsövű jött velem szemben , még sosem láttam pedig béta óta játszom, néztem nagyot :D
  • toma77
    prémium tank, nem kapni, ritkán látni...

http://wiki.worldoftanks.eu/KV-220

http://wiki.worldoftanks.eu/KV-220_Beta-Test
  • Fóbia
    Hello Srácok!

Nemrég kezdtem el játszani és a mai napon sikerült belefutnom egy KV-220- ba mondanátok nekem valamit erről a tankról mert nem láttam még hozzá hasonlót. Előre is köszi
  • lexlutor
    tehat az amx marad a leggyengebb tier10es mint eddig.
  • Cyon
    Nem is tudtam,hogy buffot kap a brit T10. Legalábbis armor terén,a löveget viszont nerfelik.
  • SovereignXY
    EPIC ARTY DOGFIGHTE a végén. :)

http://data.hu/get/5928135/20121211_1816_ussr-S-51_34_redshire.wotreplay
  • Tessellia
    Patch notes 8.2 végleges. Holnap délelőtt nem lesz elérhető majd a játék az update miatt.
  • Tessellia
    játékot tévesztettek, hillclimb a Dirtbe van
  • Tessellia
    ? A videóba ezeket mondják kb. Mindegyiknek jó látótávja lesz, a T7-es amcsi az szinte amx13-75 kopi, a T8-asnak brutál átütése lesz, saját tierjében a legnagyobb, jó kitéríthetőség, T9-esnek van alacsony átütése, pontossága, de a T8-as ágyúja rátehető, t10-esnek meg jó hull armorja van a tornya kevésbé vastag de mindenfele döntött ezért elég nagy az esély rá, hogy pattintsa a lövedékeket, az oldalsó páncélja vastagabb mint az amx 50b-é és szinte csak lánctalp ami plusz védelmet ad HE lövedékek ellen. Pontosabb az ágyúja mint az amx 50b-nek és gyorsabban is tölt be, valamint gyorsabban céloz. Jó függőleges kitéríthetősége van. M103-hoz hasonló játékmódot igényel.
  • Konci
    de mai is több volt ezzel a lost mint a win :(
    emmeg megint egy "fizikás" kép...erre mit lehet mondani??
  • Konci
    mondjuk az egyik win:)
  • Konci
    Vannak napok mikor mindegy mit csinálsz,nem számít...
    t62-vel rendszeresen kapok mostanában ilyeneket mint ezekben a csatában:

• polluxware
    námmögy a szerver!
  • patchaou
    Ennyi. CW-n ez elvárás.
    Volt hogy 5 hp-s is-3-al csináltam 5 killt :) Nálam is beidegződés már a low hp-s tankok lövése.
  • atee73
    hmm ez nem biztos hogy jo hozzallas ... pl: egy 50 hp-s obj 268 pontosan ugyanakkorat sebez mint egy fullos , tehat ha ramnez kilovom ha tudom, ha csapatban gondolkodsz mindig a legkisseb hp val rendelekzo tankot kell kiloni , mivel utana 1 gunnal kevesebb ami a csapatodat lovi , ez nem ki mit talal az az ove.

mellesleg ha en levagyok hpzva es tudom hogy ki fognak a kovetkezo lovesbol szedni automatikusan a korulottem talalhato legkisebb hp -val rendelkezo ellenseges tankot probalom kiszedni ezzel is probalvan a csapatomat segiteni.

bocsi ha hosszu volt ,es nem akartam beledkotni ,de szerintem gondold at
  • LACEJKA
    sziasztok a bónusz kodot hova kell írni hogy legyen prémumom
  • Fefe82
    Most köbö,azt akarja kihozni ,hogy majdnem egyforma,kisebb tierben mozgékonyabb az amcsi a franciánál,de a fra gunja jobb,és magasabb tierben változik ? a gunra ? de 50 B-n azonos a stukker?
  • atee73
    Koszi szepen ez jol jott
  • Tessellia
    Amit a WG kitalál. Van rá esély, hogy bedobják a Type59-et igen. Viszont ha be is teszik karácsony körül, olcsóbb nem lesz szerintem mint amennyiért anno kapható volt. Épp elég bónusz, hogy kapható lesz. T5/T6 prémek lesznek szerintem féláron.
  • Fefe82
    Nem akarok esetlenkedni,de mondjuk az mit jelent??ha elárulnád? mittomén,Type ?
  • Tessellia
  • Tessellia
    pl. majd karácsonykor
  • Fefe82
    Mikor szoktak akciósok lenni a prém tankok?
  • lammaer
    A legfonotosabb az, hogy megtanulj adaptálódni a kialakult helyzethez.
    Az általad említett szitukban pl ha jöt oda az a 3xIS7, értelemszerűen nem fog az ember egy szál T-54ben leállni ellenül verekedni. Ilyenkor taktikát kell váltani (ahogy tetted is) és visszavonulni - ha lehet -, vagy ott maradni de max biztonságosan spottolni (ha vannak artik).

Fontos már odafigyelni rögtön az elején, pl amikor te rutinból megindulsz hillsen a hegyre, de azt látod hogy senki nem jön tőletek arrafelé, sőt még a TDk se állnak be a helyükre hogy támogassanak, azonnal váltani kell, nincs értelme egyedül elfüstölni.

A medek ezért jók, mert gyorsaságuknál fogva tudnak reagálni a kialakult helyzetre. Egy E100-Maus vagy IS4 amerre elindult, arra kell továbbmennie és dózerolnia.

Ezért utálom azokat, akik kimennek egyedül vmerre, meghalnak maguktól majd ostorozzák a csapatot. Vazze, ő nem nézte hogy mi történik körülötte, az hogy egyedül meghalt csak az ő hibája. Főleg ha előtte még jóindulattal pingelgettem is neki hogy "DONT GO THERE ALONE".
  • lammaer
    Azért kicsit figyelj a számokra, az egyik nap 12 csatát mentél, a másik nap meg 24-et. Mindkettő elég kevés ahhoz hogy messzemenő következtetéseket vonj le, százalékos alapon.

És azért ne felejtsük el, minden csatában van rajtad kívül 29 másik ember is, szóval azért nem a te egyéni teljesítményed döntötte el azt a 8 csatát amit tegnapelőtt megnyertél.
  • EmR3
    egyébként
    tegnap előtti statom
    tegnapi statom

win + 31,52%
    avg dmg: -63
    avg kill: -0,27
    avg xp: +85
    A cap def-et már nem is írom
    Szerintem röhejes, semmiben nem voltam jobb mint tegnap.
  • EmR3
    Ha nem megy minek erőlteted?

Egy darabig nagyon jó statom volt vele fejlesztés közben, aztán nekem is ilyen körök jöttek, amikor alig bírtam duplázni.

Most ha valamivel a másodikra nem sikerül a dupláznom megyek mással.
    Nem vagyok a magam ellensége, meg minek hugyozzak széllel szemben.

Egyébként érdekes dolog tűnt fel, ha az xvm szerint magas esélyű csatát nyerek akkor a következő alacsony esélyű lesz. Ha ezt is hozzuk, akkor utána teljesen normális csapattal megáldott csaták fognak következni.
    Vagy ez már a paranoia első jele?
  • bujcsik555
    Na ja, a melyik ágat húzzam kérdést én is szeretem mikor a full kezdő haverok megkérdik T1-ben :D
  • patchaou
    Decemberben mindig érdemes figyelgetni a steamet, nem ritka az ingyen cucc, és olyan akciók szoktak lenni amit nagyon nehéz kihagyni :)
  • EmR3
    Ne is mond, a múltkor feltettem az LB1-et a T44-re és elfelejtkeztem róla.
    Csak akkor vettem észre mikor sorban buktam a köröket a T-54,(torony nagy löveg motor hiányzik még róla) hogy itt nincs valami rendjén, mert alapból a D10T löveggel akartam duplázni.
  • FosTalicskaa
    Durva, az előbb lájkoltam és tényleg aktiválta a steam-en a játékot! Nagyon szép grafikája van és amúgy is bejönnek ezek a posztapokaliptikus játékok. Bár nem értem ez nekik miért jó... na mindegy, kösz hogy ideraktad a linket ;)
  • flashpointer
    vagy a randomisten
  • EmR3
    Már 90k xp körül járok vele.
    Szóval fullos a kicsike.

Tudom, néztem a statodat ingame.