World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ott is játszottam már, nem sokkal a "megjelenés" elõtt, de aztán abbahagytam, ráadásul utána még sztornózták is az egészet, akkor elkezdtem megint,aztán megint abbahagytam :) , most meg folytatom onnan, de az IS most még távolabb került, na meg a németekkel se vagyok sehol sem. Van mit kilõnöm, azt már láttam, nagyon nem is érdekelt, hosszú volt a lista, végig sem olvastam :)

The Matrix has you...

Solten
Gondolom azok a tankok nyilvan nem szamitanak bele amik nincsenek a szeron pl.: KV-220, Type 64...

Mar csak 7 tank hianyzik a boldogsaghoz (ebbol 3db 7.3 peccses "uj"). Az ujabb meg ujabb tankok erkezesevel ez exponalodik... <#alien> Az volt a makos aki a beta ota tolja.

Saor Alba

Ez a PII ilyen, nekem 197 csatára 64%-os wint hozott, pedig tök átlagos játékos vagyok.

Az E-50 talán neked nem lesz akkora szívás, mert az E75-rõl megvan az 1200 pacis motor /nekem laza 150.000XP kellett a fullosig/, de azért készülj fel, hogy kell hozzá türelem az elején, aztán jó lesz, az ágyú miatt különösen. A legkisebb célzókör, amit láttam a játékban.
popey8
Nekem is a MT-re fáj a fogam. Nehéz lesz a patch elõtt megszereznem, ha az ST-1 nem lesz gyakori résztvevõ a csatákban. Ma végre sikerült a GW Typeot is kilõni. Már csak az ST-t van, meg a T28 proto. Sajnos az utóbbi sem túl gyakori, de azért mégis elõfordul. Kíváncsi vagyok, hogy neked mi hiányzik még?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

szivesen.

The Matrix has you...

köszi

Koridor
Na ezt magyarázza meg vki:
Hetzer 0k/60/100%
Nem elirás, valoban 60.

EZEN az oldalon tudod megnézni a Master Tanker fül alatt. a dossier file helye fel van tüntetve, nem nehéz megtalálni, de Total Commander-ben érdemesebb keresgélni, ott be tudod hozni a rejtett könyvtárakat is.

The Matrix has you...

hello. azt hol tudom megnézni hogy milyen tankokat lõttem ki eddig és mik kellenek még?

Eagle16
Fuh, még ennyi haszontalan közepes tankot :D Beálltak a sarokba szétlövetni magukat...

Ilyenen között lehet szépen aratni, grat hozzá :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

darki81
az ütõs kis csapat <#eljen><#beka2><#alien2><#bdead>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TVelvet
900 üzenet, történt valami?
patchaou
-HPC- <#crazya>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Köszi. A Lorraine nem tud már olyan gyorsan lõni mint régen, a teljes tárat még a BatChat se tudja kiüríteni 10mp alatt. A Lorraine 3mp alatt tölt be, tehát 18 mp alatt tud csinálni 1800 sebzést kb. Ez alatt viszont õ is bekaphat bármilyen találatot, szóval ritka hogy ezt megtudja csinálni.

A sniper mód...hát nem tudom, régebben még ennyire se használtam. De látod, a csata meg lett nyerve, nincs probléma :D

A Tiger II érdekes volt, elõször a lower hull-t akartam lõni, de nem ment le annyira az ágyú csöve...így szépen telibe találtam a legerõsebb részét. Aztán a torony oldalát szembõl, de az meg pattant. Nemrég vettem vissza a tankot, nem mentem vele már vagy 3 hónapja, bele kell rázódni. Furcsa a kezelése a T-54 meg a Batchat után.

próbáltam gyenge ponton eltalálni abban a konkrét esetben, de lehet rosszul emlékeztem - csata hevében elõfordul -, azért nem lõttem pont a görgõt, hanem attól hátrébb a 2. görgõ környékén, de mintha pajzs lett volna rajta, max a lánc esett le. olvastam már hasonlóról, de velem ilyen durva még nem fordult elõ, csak lestem.

De ennél cifrábbak is vannak, de olyanok, hogy pofám leszakad. tudom, ez ilyen játék, szerencsére keveset ad ilyet.

The Matrix has you...

Van, ha jól látom most HHR, HUNS és HPTS van fent. Szorri ha valakit kihagytam.

Szép munka!
Ez a PantherII mozgékonyabb mint a száraz adatok alapján hittem volna. ÉS hát a 88-as L/71 nagyon jó löveg, mint ahogy az a replayból is kiderül. (El nem tudom képzelni, mire lehet képes akkor a Lorriane játékszabályokat teljesen felrúgó, 232mm-es átütésû revolvertáras lövege. Szembõl taccsra teszi a Löwét, TigerII-õt 10 másodpercnél rövidebb idõ alatt?)

Azt viszont szeretném megkérdezni, miért nem használod a Sniper módot jobban? Legalább hat olyan lövést számoltam, ahol ha sniper módban céloztál volna, tutira sebezted volna az ellent. TigerII-õt sokkal hamarabb ki lehetett volna lõni sniper módban, a lower hullra irányzott lövésekkel. Ez volt az egyetlen fura dolog számomra, egy 1700 fölötti efficiency értékkel rendelkezõ játékosnál ez szerintem egy picit meglepõ. <#smile>

22 bekapott találat,1X sebzett Ferdi talán(oldalba),meg He-vel kezdtek a Medek kínjukba lõdözni rám,és talán 1x splasshelt az arty.
És mégis elég sok Hp-m megmaradt,a böllért a random nem adta meg(1x villanós találat S-51-re,1x minimál dmg M6-ra(szegény gondolom élvezte a T10-csatát...)
Replay akit érdekel az Is-7...

Már én is jártam úgy, ahogy te, hogy még nem is lõttem,de nekem adta a killt.
az csak kimaxolva lesz jó, a batat nem számítva azt mondják, hogy az a legjobb random battle med.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Az ilyen sok sebzéses körök általában azok, mikor a csapat *art se csinál...mikor mindenki tudja a dolgát akkor azért nem kell kilõnöm a lõszerkészletem háromnegyedét.

Még úgy 90k xp az E-50, ha az is ilyen jó lesz, akkor megérte visszavenni a P2-t.

a legtöbb tanknál (szvsz az összesnél) ha meglövöd az elsõ görgõt akkor sebzõdik és leesik a lánc, természetesen legjobban azok a tankok szivathatóak akiknél középen, vagy hátul van a torony :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

En azt vettem eszre mintha mar a loves elott eldolne, hogy talal vagy nem. Ezt akkor gondoltam mikor vagy 5-600 meterrol ralottem a PZIV-gyel egy tankra es a gomb lenyomasaval egy idoben kilottem az ellenseget. A lovedek meg oda sem erhetett annyi ido alatt es nem mas lotte ki hanem en mert nekem adta a killt. Raadasul ketten voltunk az artyval aki epp forgott szoval o nem lehetett.
Eltunt lovedekek nekem is szoktak lenni, de foleg az orosz heavykkel(IS, KV-3)

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

na látom, már megint zsenikkel voltál lent délen, annyira drukkoltak, hogy lõni sem volt idejük

VanDaal-nak meg nekem is volt a multkor egy-egy 10 killes vereseg. Nehez megemeszteni, de neha van ilyen sajnos. Tegnap viszont volt egy 10 killes gyozelmem a PzIV-gyel. Az viszont jol esett <#pias>

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Az minden tankra jellemzõ vagy csak az oroszokra vagy csak az IS-re, hogy ha láncom lövön (kb. elsõ harmadánál) akkor ott el is hal a lövés és semmi egyéb nem történik csak leesik a lánctalp?

tegnap volt pár érdekes szitu, többek között ez is, hogy akárhogy lõttem nem tudtam sebezni. Egyszerûen eltûntek a lövések vagy lepattantak. nem konkrétan IS-rõl, tökmindegy mi volt, a legkissebb szar is túlélte 1-2-10 HP-val én meg megdeglettem.

The Matrix has you...

Koridor
Én se keresem az ilyen helyzetet de van amikor nincs más megoldás.

Ez nem ma történt, de még most sem hiszem el. Most néztem újra. Vereség
Csata: Lakeville 2012. május 14. 20:55:10
Jármû: T-28 Szerzett tapasztalat: 805 Szerzett
kredit: 17 802
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
9 kilõtt ellen, és vereség!!!
Ilyen esetben én is ott szoktam lõni. Ha kigyullad akkor jó eséllyel vége. De ha lehet kerülöm az ilyen helyzeteket.
Kezdem unni a Bat-chatot...választhatok,döntetlen vagy vereség...rohadt izgi,most is El halluf két Is-7 középen támad(sejthetõ hogy minimális sikerrel)...most komolyan ezek után mi a faszt kezdjek???
Oké spottolok lentrõl középre ott vannak a Td-ink(Jt T95 meg 1 Kt,2T8+1T7 arty)az ellenel szembe,majd megszórják õket...SEMMI,semmit nem találnak el...akkor minek erõlködjek???
Object 704 szépen lefordul,lejön a leejtõn kicsit hogy lõhessen,kellõs középen megadja a kegyelemdöfést,és visszamászik full Hp-n,hát szánalmas...

Koridor
Akkor hova érdemes löni amikor egymás mellett, lánc a láncon állunk és belog (vagy tul ér) a csövég a másik tankba?
Én a motortérbe szoktam.

Eagle16
Állat ez a Párduc II :D

link

nem prémiumos, Type rammolós :D

Elvileg ez esetben a közelebbi könnyebben átüthetõ. Mivel, ha a távolabbi részére lõsz a homlokpáncélnak, teknõ front lemeznek, akkor pár fokkal hegyesebb szögben éri a lövedék és a számolásnál a szögfüggvények miatt nagyobb értéket kapunk. De ez a pár fok szinte lényegtelen.

Ha lehet akkor lõdd a közelebbit, de észrevehetõ változásra ne számíts. Nem ezen fog múlni, hanem a +/-25%-os random faktoron.
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 18. 18:30:43
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 514 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 123 319
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Azért nem szar ez a löwe
Ok, köszi mind a kettõtöknek a választ. Akkor lesz nagyobb löveg.

popey8
Egy noob kérdés. Sose voltam jó matekból:)
Ha be van forgatva az ellenfél tankja, akkor a frontpáncél melyik részének lesz nagyobb az effektív vastagsága? Tehát igazából az érdekelne, h hol tudom könnyebben átütni. A hozzám közelebb esõ "saroknál" levõ részt vagy a tõlem távolabb esõ frontpáncél részt. Én úgy gondolom, h a hozzám közelebb esõ részt könnyebb átütni, mert a beforgatásból adódóan a szög miatt csökken az effektív védelem, míg a másik oldalnak nõ, vagy nem így van?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A sebzése ugyan az,400Dmg,de jobb a Pen,Rof(hangyányi),Accuracy,Aim-time,miatt BÕVEN megéri az a löveg!

Eagle16
Én kifejleszteném, nagyon jó löveg. És nem mindegy hogy 242-es átütés vagy 269...nagyon nem mindegy. A kisebbik 120-assal sokat fogsz pattogni, az M58 meg szembõl is átvisz akármit.

Köszi a gyors válaszokat. Akkor még egy kérdés. Érdemes kihúzni a nagy ágyút, ha a T110 a cél(mert nagyobb sebzés, több XP)? Vagy az a 60k XP(+25k a torony) harmada/fele a 110 felé vezetõ útnak?

Nálam torony,lánc,top löveg(a 120.ast a kisebbet én ajándékba kaptam a T34-miatt,de már az 1. 120-as is jó),motor volt a sorrend(a T110 még várat magára:).
Mivel gondolom most nem a kis 120-assal adják,ezért 1. 120-as löveg,torony,lánc 2. 120-as löveg,motor(vagy inkább rádió,azt nem tudom hogy,mint van)...T110
És itt az eredménye eddig...jó kis tank
(talán 2x-3x vittem platoonba)

Eagle16
Nem fontos free xp-t áldozni rá, ha megvan az elsõ 120-as ágyú akkor teljesen jó alapon is.

De amúgy: ágyú --> torony --> ágyú --> lánctalp --> motor

Akinek már van M103-as tankja és netalán nem készen ült bele az mit javasol fejlesztési sorrendnek?
45k free XP-m van rá, mit fejlesszek ki rajta abból és utána milyen sorrendet ajánlotok?

Én passzolom, nálam nem mûködik, szétfagyasztja a gépet, vagy kékhalál.

LeWyTy
Pedig az az...Akkor meg hogy kell bekapcsolni rajta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

XVM.

LeWyTy
Pár napja kérdeztem már de más addonra kaptam választ...
Ennek ami ezeket az adatokat írja mi a neve?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Koridor
Modjuk másik zoom mod volt fent, kiprobálom ezt.

Koridor
Artyban nekem se müködött a zoom mod, pedig direkt azért raktam fel.

Ne csessz! Ez legális? Gyakorlatilag csak a counter miatt arty-zom, ez jól jönne.
HHR
Azok a régi szép (HTO)idõk ...