418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rainbow15
    T5-ben minek van még az M4 105mm lövegéhez hasonló lövegű tank?
  • virkir
    Akkor neked valami egyedi cuccod van mert érdekes módon nálam minden maradt a régiben.
    de minek adnak ki új verziókat és köztük ezt a fájlt, ha aztán mégsem változtatnak benne semmit?
    Talán ha elolvasnátok a ChangeLog-ját annak amit felraktok nem kérdeznél ilyeneket.
    * new vehicles added
    * color palette revised
    Szépen le van írva.
    Ha a régi beállításaid kellenének akkor nézd meg a 8.1-es mod könyvtárba az xvm konfig fájlod meg van-e és azt használd.
    Ha nincs akkor látogass el ide és csinálj magadnak egy olyat amilyet szeretnél.
    Ha nagyon nem megy akkor írj privátot és ráérő időmbe összedobom neked.
  • Droughert
    köszi
  • Orpheuslow
    http://drongo-lab.ru/archives/43199 ebben minden benne van.
  • toocha
    Hosszú,eredményes életet!
  • Droughert
    Valaki tudja, hogy az melyik mod volt, amelyik a csata végén kiírta a csapattagok sebzését is a kapott xp+hp csík mellé?
  • Attiska
    Az új XVM-ben közvetlenül a hk ikon mellett azok a számok, illetve "E" betű mit jelent?
  • csoszi87
    Akkor ezt meg is beszéltem magammal.
    Köszi!
  • Orpheuslow
    semmien páncélja nincsen.
  • Yoyo
    Csak nem csináltam biztonsági mentést:( 8.1-ben nem volt vele baj gondoltam most is jó lesz:(
  • silverchain
    Eddig az általam bevitt sebzést eltérő színben - sárgával - mutatta az ellenségen a többiek piros sebzés értékével szemben. Most az én sebzésemet is pirosként mutatja, valami addon változtatta meg? (OTM, és Crosshair modot használok). Hogy tudom visszaállítani, hogy sárga színnel mutassa az általam okozott sebzést?
  • csoszi87
    Kérdés: Ér-e annyit a T57, hogy az AMX 50B helyett nekiálljak?
    Azt látom, hogy lassabb, de cserébe kap-e olyan páncélt, ami ezt indokolná?
  • Sunsetjoy
    Ha resmods-ba raktad, akkor a sima res/audio-ban ott vannak a gyári hangok. Ha resmods-ba csak az ágyúhangok vannak, akkor az a baj, mert olyankor a teljes audio mappának ott kell lennie a resmods-ban.

Vagy bizonsági mentéssel berakja az ember a sima res/audio mappába.
  • Maala
    Kösz szépen! :)
  • apadvagyok
    Szevasztok!
    Valaki fel tudná dobni a 'VehicleAppearance.pyc' fájlt? Megakadok a betöltés végén, és nézem ahogy hullanak a csapattársak. :\ A python.log szerint ezzel van valami baj.
    Előre is köszi!
  • Maala
    Mindkettő gyenge a Panther 2 után. Trololol. :D
  • Yoyo
    Sziasztok!

Nagy hibát vétettem, feltettem az új háborús hangokat, de nem mentettem el az eredetit. Most van gun hang, de semmi más:( Valami megoldás? Vagy rakjam újra?
  • Tuvok #189376
    FragCorrelation.swf-t töröld a modok közül .
  • Ytar
    lecseréltem a KV-5-öt ..

első csata ..

75%-os crew ..

asszem' jóban leszünk .. :)

Győzelem!
    Csata: Highway 2012. december 12. 18:23:07
    Jármű: FCM 50 t
    Szerzett tapasztalat: 3 866 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 88 299
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

mozgékony (ELC félpályánál ért csak be), jó átütés, hajlik a csöve lefelé, és így, hogy nem csak gold ammoval puttyogtatnak (mint teszt szerveren), még le is pattintott néhányat.

nem bántam meg a cserét ...
  • Attiska
    Persze, törölhető.
  • opossszum
    Már egy ideje küldöm úgy esténként a WoT-ot, de nem vagyok nagy gamer.
    Egy mod sincs fenn nálam, de kezd idegesíteni egy-két dolog.

Pl hogy ha spotolnak egy messzebb lévő tankot, látom hogy ott van a jele (tudjátok a szimbólum ami pl. artynál egy négyzet), de az egy helyben áll. A térképen látom hogy mozog valamerre, de nem tudom lőni mert nem tudom követni a mozgását. Mások viszont szarabb tankokkal is lövik mellőlem.
    => gondolom látják.
    Ez hogy van? Pl. Tiger II-n fenn figyel a periszkóp, parancsnoknál a felderítés 100%-os...

Modolásban sosem voltam nagy király, ezért szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen modok vannak amiket mindenképp érdemes feltenni?
    Előre is köszi a segítséget
  • Malarki
    Ha felraktam az új 8.2-es modokat akkor a régebbieket le lehet törölni? Most vettem észre hogy még a 7.3-masok is fent vannak
  • darkwraith
    Megcsináltam az xvm frissítést, de nem mutat semmit. Van valakinek ötlete?

thx
  • SovereignXY
    ÓÓÓ! Az oylan mint annó a franciák mikor a patch után 2-3 órával már láttam az 50B-t csatában. ilyenek ezek a gold prem noobok.
  • Trucker39
    Megint sikerült nagyot alkotni? Most próbáltam egy 8.1 replay file-t lejátszani és nem viszi. Minek kell ezen állandóan variálni?
  • pett3rson
    mondom, hogy visszamásoltam, de vagy nem ebben van vagy a dokan-t kell megint újrarakni, nem vágom, de a lényeg, hogy nem változott vissza sajnos.
  • dante3
    Van aki már ezzel tolja :)
  • bence099
    Sziasztok!

Nincs valakinek egy promóciós kódja , ha lenne meg kaphatnám ?
  • Kronos79
    Ha meghagytad a 8.1-es mappádat, akkor abban van egy gui, majd flash mappa. Ez utóbbiban meg kell lennie a 8.1-ben általad használt xvm.xvmconf fájlnak. Ezt a fájlt másold a 8.2 ugyanezen mappájába és a régi beállításokkal fog futni az xvm!
  • R3nton
    pershing sztem szarabb jóval. Pershinggel van kb 200 csatám 300 kilőtt tank, t-44el van 360 csatám és 600 kilőtt tankom. Gyakorlatilag mindenben jobb a t44, mint a pershing kivéve az ágyú negatív kitéríthetőségét, pershing számomra nem is igazi med, túl lassú ahhoz. De gondolom játékstílus függő. Aki ezt a gerilla játékot kedveli amics medekkel annak az jön be, aki pedig a pörgös igazi medes játékstílust, annak a t-44. Én inkább a második kategóriába tartozom.
  • pett3rson
    nem ez volt a kérdésem, de minek adnak ki új verziókat és köztük ezt a fájlt, ha aztán mégsem változtatnak benne semmit?

egyébként változtattak, mert más színeket mutat, de jó lenne ha maradnánk a témánál és nem ilyen okosságokra vagyok kíváncsi. visszaraktam a régit és akkor sem jó, maradjunk ennyiben, jó?

szóval, mit kell átírni, mert Én nem találtam eddig meg. köszike.
  • Oddball29
    Nálam pont a T-44 tűnik gyengének a Pershing után.
  • toocha
    Valaki tud egy poziciószámot mondani a hit lognak, valamiért legfelülről elrakta majd a képernyő aljára.
  • 505thZajcev[PT]
    Keress a sample configok kozott. Ott van olyan amiben ez van. Mellekesen en is ezt szeretem alt-ra nezni.
  • virkir
    Talán ha a XVM.xvmconf-ot nem írtad volna felül akkor minden maradt volna a régiben.
  • Toweliee
    Big thx, a jimbo volt a probléma!
  • Smish
    Ez a type62 most nagyon fasza kis felderítő tank lett.
    Még semmi extra eredmény de mindig van 2-3 killem vele, nagyon bejön!
    Ez a 10km/h meg a +élet nagyon hiányzott neki eddig.
  • pett3rson
    Sziasztok!

Az új XVM mod (3.2.0) máshogy mutatja az ALT-al előhívható információkat. A korábbi verziónál az efficiency-t láttam, most meg a győzelmi rátát vagy mit, egy százalékos mutatót. Engem a korábbi dolog érdekelne jobban, hogy tudom visszaállítani?
  • virkir
    Valamelyik mod zavar be, keresd meg amiket használsz és a legfrissebbet tedd fel.
  • VanDaal
    Jimbo célkeresztből töröld a debug panel nevű fájlt, és utána elvileg már jó lesz.