418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• f24sg
    Bocs, de nekem úgy tűnik, ezzel 8.2-vel sikerült a láthatósági rendszert további abisszális mélységebe taszítani...
  • vass17
    Viszont két nagy problémám is van a patch-el:
    - miért szaggat be minden egyes zoomoláskor? korábban soha nem volt ilyen gondom medium/high grafikán sem, most kipróbáltam teljesen lehúzva is produkálja. Valahogy meg lehet ezt oldani?
    - mi történt a hangokkal, nagyon meglepődtem, hogy az ISU-m mennyire visszafogott lett, már hiányzik is az atomrobbanás.
  • nyomiarty
    Tankkal is sikeres vagyok :)

kb.20K csata,30K kill és 1500 feletti effi.

Nem a kicsiket irtani mentem vissza,csak lassan fejlődök mert nem sokat játszom vele.A célom az összes arty kipróbálása.
    Egyszerűen tapasztalatot akartam szerezni az artykkal és ez sikerül is.Mindkét accal tudom hasznosítani a másikkal szerzett tapasztalatokat.

Ha neked az fáj hogy a tapasztalataimat itt megosztottam az artykkal kapcsolatban,akkor csak sajnálni tudlak. :)
  • vass17
    Kicsit meglepődtem, amikor bekerültünk ebbe a csatába, jellemző az MM-re, hogy a lehető legrosszabb variációt adja szakaszban és elfelejtettük, hogy a T21 ilyet is kaphat. A csapat szerencsére nagyon jó volt, de érdemes nézni, mekkora xp szorzónk van a szintkülönbség miatt, pedig azért nem mi nyertük meg a meccset:))

+bónusz a túloldali szakasz:)

• atee73
    Mint irtad van tankos accod ,feltetelezem lenyomtal vele par ezer csatat ... es utana csinaltal egy artys accot es rutinos jatekoskent visszamentel a kezdoket irtani , mindezt azert hogy egyszer az eletben (szerinted) igazad legyen es azt hihesd hogy vagy valaki , gratulalok ,leborulok a nagysagod elott.

Most akkor a kovetkezo kihivas hogy tankal is probalj ilyen sikeres lenni
    es ha sikerult akkor linkeld be azt is ,addig legalabb nyugi lessz
  • nyomiarty
    Már rég írtam itt de most hogy megint(még mindig ) téma az arty,újra rászántam magam néhány gondolatom megosztására. :) (sokak örömére :D)

Az artysokat én is útálom tankosként a mai napig de mivel oéyan sokan szidták őket(velem együtt) csináltam egy artysta karaktert.
    Az eredményeimet mindenki értékelje ahogy akarja a belinkelt kép alapján.

Ami tény:
    - Artyzni könnyű.
    - nem igaz hogy nagyon lehúzza az effit.(az enyém szinte csak artyval 1200 felett van
    -nem igaz hogy aki artyzik az mind gyenge játékos.
    -nem igaz hogy az artysták nem tudnak tankal játszani(sokat ismerek aki inkább artyzni szeret de tankokkal is jól játszik.
    -az artysták mind nyomik ! :D

ez vagyok én artyval:

• Bugi Misi
    imádom ezeket a frissítéseket....
    persze megint össze veszett valamelyik moddal-.-
    nem számit neki hogy mindent kicseréltem a legfrissebbre(OTM,XVM,Crosshair,Dmg panel,kamera zoom) de csak szopat hogy nem rak be játékba így megint keresgélhetem orvérzésig mi a lófaszal van baja....
    így szeretlek WG!
  • crossy104
    [IMG][/IMG]
  • atee73
    nyomd meg a v-t
  • 3636
    Öröm amikor ilyen aktív játékosokkal vagyok együtt!
  • spitfire69
    Egy példa a hibára ami nálam jelentkezett:
  • bpeti755
    Sziasztok!

Játék közben se játékos lista,se térkép...Hiába állítgatok bármit.
    Valaki tapasztalt ilyet az új patch telepítése óta?
    Előre is köszi a segítséget!
  • Attiska
    Valaki használ Asus Xonar D1 hangkártyát a játékkal? Ha igen, kérem, keressen meg priviben, lenne pár kérdésem.
  • Orpheuslow
    akinek van type 62 je az vegye elő,mert rengeteget javítottak rajta,így kifejezetten élvezetes tank lett belőle.
  • apadvagyok
    Kivettem mindent, lehet akkor keverte meg az egészet amikor az új motorhangos módot raktam át a megszokott rutinnal (ezt a fájlt is cserélve).. Arra nem gondoltam, hogy a 8.2-ről kéne mentést csinálni. :D

Közben megoldódott a probléma. Azért köszi! :)
  • spitfire69
    Nekem is ez volt, mert betettemt a res_mods\0.8.2 könyvtárba a régi célkeresztet amit innen szedtem:
    http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/5-crosshair-mod-j1mb0
    De már javították az oldalon is, leszedtem, kicseréltem és megy frankón.
    Próbáld ki, hátha megoldja.
  • Orpheuslow
    nem az a gond,néhány 0.8.1 es mód nem kompatibilis 0.8.2 vel,szedd ki a modokat és tölts le belőlük 0.8.2 es változatokat.
  • Plata
  • apadvagyok
    Valaki esetleg?
  • pett3rson
    sosem voltam kibékülve az XVM-el, minden patch elbaszta eddig nálam. most a 3.1.2 végre normálisan működött megint, de sikerült ezt is elkúrni. Amit adtál link azt már ismertem, de nem használtam eddig, jó volt az alap beállítás, Én sirmax2 nevű emberke összeállítását használom.

No, végül sikerült megtalálni amit akartam, köszi a tippet, elmentettem a linket, legközelebb már nem lesz gondom vele :)
  • Orpheuslow
    nem tapasztaltam ilyesmit.
  • Orpheuslow
    http://mirtankov.net/hangars/9465-novogodnyii-angar-world-of-tanks.html
  • spitfire69
    Sziasztok!
    Nekünk is hasonló hibák jelentek meg:
    - megsemmisített ellenségek száma érdekesen alakul, pl. 28db vagy amikor kilövök kettőt akkor nulla.
    - nagyon alacsony xpket kapok (100-200 körül)
    - a kilőtt ellenségeket NEM jelzi.
    - baráti tüzet ír, pedig nem is volt...
    stb.
    Asszem valami nem oké ezzel a 8.2-vel. Más is tapasztal még ilyeneket?

• charlie0930
    Sziasztok bocsi de nem tudná valaki felrakni a karácsonyos prém hangárt.Előre is köszi.
  • Rainbow15
    Miért mindig csak védekező csapatba rak be?
    Mind a 3 opció be van X-elve a beállításokban (Normál, Ütközet, Támadás)
  • csoszi87
    Köszi, azt megoldottam. gondoltam, hogy ez lesz a probléma.
  • Sunsetjoy
    A historical modban a töltéshangok IS qrvajók :) Főként az óriási űrméreteseknél (arty vagy nagyobb heavyk).
  • Orpheuslow
    szerintem nagyon hangulatos,mintha valódi csata közepedte lenne az ember,a saját ágyú hangját nemis figyeltem még annyira
  • Rainbow15
    Ezt a módot én is használtam, jók a hangok, de 1 probéma miatt töröltem: a saját ágyú hangja olyan halk, mint a háttérben a többi tank ágyúja, és elnyomják egymást. A kettő hangerejét külön nem lehet állítani.
  • Orpheuslow
    a hangok azért tünnek el mert ha a res modba teszed az audio mappát csak azt fogja használni,át kell másolni a fájlokat a res/audio mappába.
  • szepedli
    Ez meg mi ??? Megsemmesitett ellenségek, 54 ?????
  • csoszi87
    1000 hála! Most vettem észre, a hangok is eltűntek, úgyhogy az is jól jön.
  • Orpheuslow
    a resmods/0.8.2/text mappát töröld ki,az változtatja orosszá a szöveget.

ezt még tudom ajánlani. http://historicalrealism.blogspot.hu/2012_12_01_archive.html
    valóság és történelemhű ágyúhangok.
  • apadvagyok
    Régi nevén M36 Slugger, amerikai t6-os TD.
  • csoszi87
    Köszi!
    Annyit kérdezhetnék, hogy ha ezt letöltöttem, felraktam, hogy tudom visszaállítani az orosz nyelvet magyarra, vagy angolra? Launcherben magyar van beállítva.
  • Malarki
    Ez a Jackson mi a fityfene? Már láttam vagy ötször, de nem találom a tech treeben.
  • Rainbow15
    Így már ok, csak nem láttam
  • yossarianHUN
    A 10,5 cm-es KwK 42 L/28-at nézd.
  • Rainbow15
    Annak is negyed akkora a sebzése ahogy néztem.
  • yossarianHUN
    PzIV.