418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ne veszekedjetek.
Az alábbi linken megtalálod a fontos MOD-okat.
Link -
Juhasz27 #189473 Talán fogyatékos vagy,hogy nem tudsz vmit megtalálni a neten?
Van erre 1 remek netes közmondás:
Google a barátod!
-
lammaer #189472 Tudod van egy mondás okoska:
Adj az éhezőnek halat, és holnap megint éhezni fog. Tanítsd meg halászni, és nem lesz többé éhes.
Azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert ezekből 3-at ismerek, a többit nem. Ahhoz nekem is gugliznom kellene hogy a többit megnézzem, viszont engem nem érdekel téged pedig megtanítottalak rá hogyan jutsz infóhoz.
Ráadásul macerásabb körbeírni hogy melyik micsoda annál, hogy felmész a goofgli által megtalált fórumhelyekre, ahol fénykébekkel és teljes használati utasítással megtalálod mindet. -
lammaer #189471 Ha heccelsz akkor: :)
Ha komolyan gondolod hogy a googleba 3 szót bedobni a nap bármely szakában jelentős erőfeszítést kíván egy számítógépes játékkal kapcsolatban akkor: no comment. -
balazs006 #189470 A hozzászolásod alapján te vagy itt a fő okoska?Elég lett volna csak a kérdésem elejére válaszolni?
-
Na ez már nekem informatikusul van 
Azt hogy is..? -
Telepítsd a dokan-t win7 kompatibilitási módban. -
Ezt én sem értem, hogy miből gondoltad...
-
Valaki tud xvm-et win 8-ra.A Dokan nem kompatibilis a win 8-al. -
WaseK #189465 Nekem nincs diplomám. De örülök, hogy neked ez a keresősdi ilyen jól megy. Éjszaka tiszta hülyeségeket álmodtam, ha leírom privátba rákeresel nekem? 
Nagyon kíváncsi lennék, hogy miért álmodtam ezeket a dolgokat, de hát nincs papírom
-
WaseK #189464 A szövegelésedből azt vettem ki, hogy akkor te rendelkezel ilyennel :D -
kora reggel ( hajnalban ) ne várj el ilyeneket senkitől ...
-
lammaer #189462 Tényleg informatikus diploma kell a google használatához? Tudod a nevét, tudod hogy mod és tudod hogy a WOThoz kell....
Kedvedért megnéztem, mindegyik első találat a gugliban. -
balazs006 #189461 Jimbo,OTM,MaxZoom,MaxFarplane,Tankicons,XVM Ezek a módok mire jók és honnan tudom leszedni?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Wlanseraf #189460 Többek közt Centuriont/Pattont is húzok most, még nem döntöttem el melyik is a szánalmasabb mindenre alkalmatlan raklapszar...:) -
NFOrokosBajnoka #189459 és amíg kiröhögted az ellenfelet, nem segítettél a saját csapattársadnak, akit megöltek :) -
Greenscape #189457 Masnak is szar a hangja az agyuknak vagy csak nekem szol gyengen a fejhallgatom? -
Mai sztarjeloltem:
Szeretnem "kamikaze failed" badgere jelolni :DD -
Ma reggel szedtem le a Jimbo-t, hogy friss legyen fent, abban nem volt a frag fájl . Lehet napközben frissült ? Tedd vissza a régit, akkor az e megoldás . :) -
Veqtor #189454 Még1x, a jimbo mappájában van hasonló fájl, mint ez az összeakadásból gondolható is volt, de nem tudom pontosan mi lenne rá a megoldás. Szóval marad így :) -
Már rég :) -
lammaer #189452 Hát már ilyen is van az XVMben?
Pofás kis visszaszámláló a capturehoz :) -
Veqtor #189451 Kösz a tippet, de elvagyok vele így is. :) A játék szépen fut ezt leszámítva, megelégszem ezzel. Lehet majd megoldódik magától pár hét múlva, ha mást nem a következő patchben. :D -
Az arty indikátorjait a crosshair_panel_strategic.swf és a crosshair_strategic.swf tartalmazza, a FragCorrelation.swf még csak hasonlót sem .
Arra tippelnék, hogy valamelyik mod valamilyen indokból a FragCorrelation.swf-be rakta bele az indokátorokat, bár túl logikusnak nem tűnik . Próbálj olyan mod-ot keresni, amiben másik fájlban (pl. a két fenti) vannak az indikátorok, vagy olyan FragCorrelation-t, ami nem kúrja el a szöveget .
Esetleg keresd meg melyik mod rakja fel a szar FragCorrelation-t, és figyelgesd hátha lesz hozzá fix . -
Veqtor #189449 Biztos, megnéztem megint, ha kitörlöm a fájlt eltűnnek a határok.
gui/flash/FragCorrelation.swf --> ezt töröltem ki, ha esetleg megtalálható máshol is akkor én csináltam rosszul, de a szöveg fixálódott, szóval szerintem nem itt van a gond.
Nem tudom mi lehet az összefüggés spg és a csapatkill között, de egyelőre nem tetszik neki, ha törlöm.
fentlevő modok: jimbo,tweaker,minimap_locastans,statistics pack, maxzoomarty
Végülis nem gond, ha nincs konkrét megoldás, az ellenfél csapat/saját csapat kiírást úgysem szoktam olvasgatni. -
lammaer #189448 artyktól jövő áldásnál nálam már az előző patchben isgyakran hiányzott a becsapódás animációja és hangja.
"Hála istennek" mivel az arty találat mindíg elviszi minimum a láncot, alul mindíg kiirja mi találat el. -
valaki másnak sincsen "becsapódás" hang amikor eltalálják? -
Szpecnyaz #189446 Remélem hogy az én kedvemért már hajlandó vagy elszállingózni innen
.
-
lammaer #189445 /ignore -
Biztos jó fájlt töröltél ? Az említett swf a csapatkilleket mutatja fent középen, semmi köze nem kellene legyen az SPG-khez . -
nyomiarty #189443 Azért érdekesek vagytok ti tankosok!
Ha században vagy cw-n mentek,semmi gondotok az artykkal mert szükségetek van rájuk.A klántársát(legalább is a mi klánunkban) mindenki megbecsüli ha jól artyzik és segíti a csapatát.Randomban meg nem tudjátok elviselni a jó artysokat sem.Ez azért szánalmas egy kicsit....
Ja és kedves Lammaer! Nem megyek innét még a te kedvedért sem. :) -
vass17 #189442 Köszi, holnap végigpróbálom őket.
Hihetetlen, hogy volt amikor még minden maxon volt, aztán ahogy jöttek a patchek valahogy mindig lefele kellett állítani őket, a 8.0 óta inkább medium és most meg bekerült ez a jelenség is (legalábbis nekem), ami azért nem kis hátrány célzáskor. Megtanulhatnának már programozni, hogy ne játékosoknak kelljen mindenféle mod-al trükközni.. -
Veqtor #189441 Oké majd megfontolom, megtörtént, nem kösz.
A kérdés változatlan. -
lammaer #189440 Most nézem XVMben már azt is be lehet állítani hogy mutassa hogy az ipse azzal a tankkal amiben éppen van hány csatát ment.
(lehet hogy régebben megvan ez már, de eddig csak másolgattam az ezeréves beállításaimat, de most körbenéztem). Igen hasznos infó ez :) -
Droughert #189439 El kell adnod az összes arty-t! -
Veqtor #189438 Van esetleg más mód is a hiba orvoslására? Kitöröltem ezt a fájlt (FragCorrelation.swf) és eltüntette artynál a kitéríthetőség jelzőt (2 pöcök, amik mutatják meddig vihetem anélkül, hogy szétesne a célzó). Visszaraktam a fáljt, mert játékmenet szempontjából ezek fontosabbak, mint a kijelző, de ettől még esztétikailag zavaró, hogy torz a szöveg.
Van esetleg más megoldás, vagy várjam hátha fixálják? -
lammaer #189437 Troll, mennyé' innen! -
link
Nekem ez segített, 8.0 óta van ez a probléma nálam is, de ez megoldja.
Vmi olyasmit tapasztalok, hogy sniper módban késik a távoli textúrák kirajzolása és emiatt beszaggat. -
nyomiarty #189435 Ki mondta hogy nem merem megadni ?????
Egyébként itt a fórumon is tudják már páran... :) -
atee73 #189434 jaja , ismerjuk az olyan jatekosokat akik nem merik megadni az ingame nevuket, mindegyiknek nagyon jo a statja, mi akik meg merjuk adni nem is tudunk felnoni hozzajuk, egyebkent felreertettel nem faj hogy sikeres vagy ,orulok hogy megtalaltad azt a jatek format ami a legjobban illik hozzad es a kepessegeidhez ,ebben sikeres vagy ...csak igy tovabb.
jo ejt megyek aludni holnap melo