418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    Ne veszekedjetek.

Az alábbi linken megtalálod a fontos MOD-okat.

Link
  • Juhasz27
    Talán fogyatékos vagy,hogy nem tudsz vmit megtalálni a neten?
    Van erre 1 remek netes közmondás:

Google a barátod!
  • lammaer
    Tudod van egy mondás okoska:

Adj az éhezőnek halat, és holnap megint éhezni fog. Tanítsd meg halászni, és nem lesz többé éhes.

Azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert ezekből 3-at ismerek, a többit nem. Ahhoz nekem is gugliznom kellene hogy a többit megnézzem, viszont engem nem érdekel téged pedig megtanítottalak rá hogyan jutsz infóhoz.

Ráadásul macerásabb körbeírni hogy melyik micsoda annál, hogy felmész a goofgli által megtalált fórumhelyekre, ahol fénykébekkel és teljes használati utasítással megtalálod mindet.
  • lammaer
    Ha heccelsz akkor: :)

Ha komolyan gondolod hogy a googleba 3 szót bedobni a nap bármely szakában jelentős erőfeszítést kíván egy számítógépes játékkal kapcsolatban akkor: no comment.
  • balazs006
    A hozzászolásod alapján te vagy itt a fő okoska?Elég lett volna csak a kérdésem elejére válaszolni?
  • toocha
    Na ez már nekem informatikusul van
    Azt hogy is..?
  • patchaou
    Telepítsd a dokan-t win7 kompatibilitási módban.
  • Roger6
    Ezt én sem értem, hogy miből gondoltad...
  • toocha
    Valaki tud xvm-et win 8-ra.A Dokan nem kompatibilis a win 8-al.
  • WaseK
    Nekem nincs diplomám. De örülök, hogy neked ez a keresősdi ilyen jól megy. Éjszaka tiszta hülyeségeket álmodtam, ha leírom privátba rákeresel nekem?
    Nagyon kíváncsi lennék, hogy miért álmodtam ezeket a dolgokat, de hát nincs papírom
  • WaseK
    A szövegelésedből azt vettem ki, hogy akkor te rendelkezel ilyennel :D
  • Torzonborz
    kora reggel ( hajnalban ) ne várj el ilyeneket senkitől ...
  • lammaer
    Tényleg informatikus diploma kell a google használatához? Tudod a nevét, tudod hogy mod és tudod hogy a WOThoz kell....

Kedvedért megnéztem, mindegyik első találat a gugliban.
  • balazs006
    Jimbo,OTM,MaxZoom,MaxFarplane,Tankicons,XVM Ezek a módok mire jók és honnan tudom leszedni?Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Wlanseraf
    Többek közt Centuriont/Pattont is húzok most, még nem döntöttem el melyik is a szánalmasabb mindenre alkalmatlan raklapszar...:)
  • NFOrokosBajnoka
    és amíg kiröhögted az ellenfelet, nem segítettél a saját csapattársadnak, akit megöltek :)
  • Greenscape
    Masnak is szar a hangja az agyuknak vagy csak nekem szol gyengen a fejhallgatom?
  • 505thZajcev[PT]
    Mai sztarjeloltem:

Szeretnem "kamikaze failed" badgere jelolni :DD
  • Tuvok #189455
    Ma reggel szedtem le a Jimbo-t, hogy friss legyen fent, abban nem volt a frag fájl . Lehet napközben frissült ? Tedd vissza a régit, akkor az e megoldás . :)
  • Veqtor
    Még1x, a jimbo mappájában van hasonló fájl, mint ez az összeakadásból gondolható is volt, de nem tudom pontosan mi lenne rá a megoldás. Szóval marad így :)
  • Tuvok #189453
    Már rég :)
  • lammaer
    Hát már ilyen is van az XVMben?

Pofás kis visszaszámláló a capturehoz :)
  • Veqtor
    Kösz a tippet, de elvagyok vele így is. :) A játék szépen fut ezt leszámítva, megelégszem ezzel. Lehet majd megoldódik magától pár hét múlva, ha mást nem a következő patchben. :D
  • Tuvok #189450
    Az arty indikátorjait a crosshair_panel_strategic.swf és a crosshair_strategic.swf tartalmazza, a FragCorrelation.swf még csak hasonlót sem .
    Arra tippelnék, hogy valamelyik mod valamilyen indokból a FragCorrelation.swf-be rakta bele az indokátorokat, bár túl logikusnak nem tűnik . Próbálj olyan mod-ot keresni, amiben másik fájlban (pl. a két fenti) vannak az indikátorok, vagy olyan FragCorrelation-t, ami nem kúrja el a szöveget .

Esetleg keresd meg melyik mod rakja fel a szar FragCorrelation-t, és figyelgesd hátha lesz hozzá fix .
  • Veqtor
    Biztos, megnéztem megint, ha kitörlöm a fájlt eltűnnek a határok.
    gui/flash/FragCorrelation.swf --> ezt töröltem ki, ha esetleg megtalálható máshol is akkor én csináltam rosszul, de a szöveg fixálódott, szóval szerintem nem itt van a gond.
    Nem tudom mi lehet az összefüggés spg és a csapatkill között, de egyelőre nem tetszik neki, ha törlöm.
    fentlevő modok: jimbo,tweaker,minimap_locastans,statistics pack, maxzoomarty
    Végülis nem gond, ha nincs konkrét megoldás, az ellenfél csapat/saját csapat kiírást úgysem szoktam olvasgatni.
  • lammaer
    artyktól jövő áldásnál nálam már az előző patchben isgyakran hiányzott a becsapódás animációja és hangja.

"Hála istennek" mivel az arty találat mindíg elviszi minimum a láncot, alul mindíg kiirja mi találat el.
  • Bugi Misi
    valaki másnak sincsen "becsapódás" hang amikor eltalálják?
  • Szpecnyaz
    Remélem hogy az én kedvemért már hajlandó vagy elszállingózni innen.
  • lammaer
    /ignore
  • Tuvok #189444
    Biztos jó fájlt töröltél ? Az említett swf a csapatkilleket mutatja fent középen, semmi köze nem kellene legyen az SPG-khez .
  • nyomiarty
    Azért érdekesek vagytok ti tankosok!

Ha században vagy cw-n mentek,semmi gondotok az artykkal mert szükségetek van rájuk.A klántársát(legalább is a mi klánunkban) mindenki megbecsüli ha jól artyzik és segíti a csapatát.Randomban meg nem tudjátok elviselni a jó artysokat sem.Ez azért szánalmas egy kicsit....

Ja és kedves Lammaer! Nem megyek innét még a te kedvedért sem. :)
  • vass17
    Köszi, holnap végigpróbálom őket.

Hihetetlen, hogy volt amikor még minden maxon volt, aztán ahogy jöttek a patchek valahogy mindig lefele kellett állítani őket, a 8.0 óta inkább medium és most meg bekerült ez a jelenség is (legalábbis nekem), ami azért nem kis hátrány célzáskor. Megtanulhatnának már programozni, hogy ne játékosoknak kelljen mindenféle mod-al trükközni..
  • Veqtor
    Oké majd megfontolom, megtörtént, nem kösz.
    A kérdés változatlan.
  • lammaer
    Most nézem XVMben már azt is be lehet állítani hogy mutassa hogy az ipse azzal a tankkal amiben éppen van hány csatát ment.

(lehet hogy régebben megvan ez már, de eddig csak másolgattam az ezeréves beállításaimat, de most körbenéztem). Igen hasznos infó ez :)
  • Droughert
    El kell adnod az összes arty-t!
  • Veqtor
    Van esetleg más mód is a hiba orvoslására? Kitöröltem ezt a fájlt (FragCorrelation.swf) és eltüntette artynál a kitéríthetőség jelzőt (2 pöcök, amik mutatják meddig vihetem anélkül, hogy szétesne a célzó). Visszaraktam a fáljt, mert játékmenet szempontjából ezek fontosabbak, mint a kijelző, de ettől még esztétikailag zavaró, hogy torz a szöveg.
    Van esetleg más megoldás, vagy várjam hátha fixálják?
  • lammaer
    Troll, mennyé' innen!
  • Pales27
    link
    Nekem ez segített, 8.0 óta van ez a probléma nálam is, de ez megoldja.
    Vmi olyasmit tapasztalok, hogy sniper módban késik a távoli textúrák kirajzolása és emiatt beszaggat.
  • nyomiarty
    Ki mondta hogy nem merem megadni ?????

Egyébként itt a fórumon is tudják már páran... :)
  • atee73
    jaja , ismerjuk az olyan jatekosokat akik nem merik megadni az ingame nevuket, mindegyiknek nagyon jo a statja, mi akik meg merjuk adni nem is tudunk felnoni hozzajuk, egyebkent felreertettel nem faj hogy sikeres vagy ,orulok hogy megtalaltad azt a jatek format ami a legjobban illik hozzad es a kepessegeidhez ,ebben sikeres vagy ...csak igy tovabb.

jo ejt megyek aludni holnap melo