418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PiciPanzer #189514 Ebből 500M replay. Nem amiatt ekkora? -
virkir #189513 Nekem 9.
Nézd meg a replay könyvtárat nálam csak az majd 1 giga. -
PiciPanzer #189512 Nekem 9.3 G. -
Sziasztok!
Nektek is 15 giga a telepített játék? Update könyvtárat kitöröltem azzal együtt 20 volt:) -
Juhasz27 #189510 Oroszt tanultam én is rendszerváltásig,de ahogy rendszerváltás megtörtént és mivel sváb faluban lakok,ezért németre álltunk át.Mondanom sem kell hogy egyik nyelvet sem tudtam megtanulni -
kingofn00b #189509 10 print "hülye"
20 goto 10 -
Nem csak fiatalok járnak ide, úgy látom. -
Videoton, a többi nálam is egyezik. -
kingofn00b #189506 Igen, ezt én is tapasztaltam. Tegnap nem egy tank jelent meg a semmiből a nyílt puszta közepén, de úgy, hogy elötte már 2-3 lövést belém eresztett. -
Nekem Enterprise 128 volt. A többi felszerelés egyezik. -
lammaer #189504 Jön az magától... reggel ha késik a vonat, 7:30 körül van egy kis időm fegyelmezni :) -
lammaer #189503 Pedig olyan fiatalos volt a hangod :)
No, akkor mégse tért vissza, egyelőre :) -
lammaer #189502 Hát ja, manapság már tényleg nagyon könnyű megoldani a nyelvi nehézségeket.
Amikor én még fiatal voltam :), az általánosban oroszt tanítottak, ezért a c-64 és a junoszty monitor mellett ott volt mindíg egy kis angol-magyar kéziszótár és egy 10 szavas mondatnak egyesével kellett kilapozgatni a főbb szavait. Cserébe szakközépben angol órán egyből tudtam hogy a kis kerek pajzs az a buckler :) -
lexlutor #189501 koszonom! -
virkir #189500 Első blikkre a csaták száma ezerre kerekítve.
De azt neked kéne tudni mit is telepítettél illetve állítottál be. -
virkir #189499 pedig ott vannak szépen
-
Attiska #189498 A bekarikázott számok mit jelentenek az új XVM-ben?
-
Így 37 évesen sztem kihagyom...
-
lexlutor #189496 ezt hol talaltad meg? a xvm configfileban? online felueleten nem talaltam meg. -
Hobbytroll #189495 A Főtrollt többet ne hívjátok hogy ha baj van -
lammaer #189494 Kilőheted de én csak akkor szoktam foglalkozni kékkel, ha veszélyezteti a csapatot (mondjuk sorozat TK viselkedése van, pl rötön a kezdőkörben írtani kezdi a csapatot).
Simán be lehet kékülni véletlenül is, szóval ha vki kéken kezd, akkor csak figyelni szoktam. Ha nem csinál semmi rosszat, minek lőjem ki: pénz, xp nem jár érte, a lőszer pénzbe kerül és ráadásul a saját csapatomat gyengítem vele. -
lexlutor #189493 ugyanezen a palyan a c7ben, a hid melletti toronyhaz tetejen is van egy ilyen. en is par hete vettem eszre :) -
lammaer #189492 Inkább tanulnál, jobb lenne neked is meg mindenki másnak is. Az önállóság nagyon jó dolog, ha majd melózni fogsz ott például nagyon jól lehet előrehaladni ha látják rajtad hogy kezdeményezőképes, agilis, afféle mr wolf féle problémamegoldó ember vagy :)
No, elhasználtam a mai oktatási keretet, szóval részemről ennyi. :) -
Volt már olyan hogy kilőttem a kéket, de lowtierben azt sem tudták mitől lett kék, csak a nevem mellett volt egy -1 ezért kilőttek... -
Nazarov77 #189490 Nem kapsz büntetést elvileg ha a bekékült playert lövöd ki. -
Van néhány homár, aki induláskor elkezdi a saját csapattársat lőni, és ugye ő lesz kék pötty.
Ha a csapattársak ezért kilövik az is büntetőpont nekik? -
balazs006 #189488 Imádom mikor ráharapnak az iyen kérdésekre!!!!Hahahaha!!! -
Látod? Mire leírtam meglett a válasz is :D Tényleg sok esetben gyorsabb a gugli mint feltenni egy kérdést és várni a válaszra. -
Juhasz27 #189486 Én sem beszélek 1 idegennyelvet sem még is megszoktam találni amit akarok.Néha sokáig keresgetem de legtöbbször hamar meg van sé én is a google translatet használom.Nem a legjobb de még mindig jobb mint ha nem lenne semmi -
lammaer #189485 Szoktam villogni mindenfelé hogy embereket keresek.. bár 10es medplatoon az nekem elég határeset, fullos tankokat nem szoktam nagyon tologatni. De végülis a 9-es meddel is elférek egy 10es mellett :D -
Nazarov77 #189484 Heh most vettem észre ezt a kis WoWP reklámot:
Jobb felső sarok
-
balazs006 #189483 Köszi ám!
-
lammaer #189482
Visszatért a fiatalságba vetett hitem :)
Előtted még nagy jövő áll, és sztem mindenképpen célozd meg az informatikus pályát ;) -
Wlanseraf #189481 Mekkora jóság ez a goldammmo creditért... randomban a fasszopó SU-8 arty goldal lövöldöz na bassza szájba az ilyen az anyját... de főként a Wragamingnek nevezett csürhe... -
WaseK #189480 Igyekszem tanulni tőled. Sok mindent találni a google-ban is 
Mikor tolunk este T10 med platoont végre? A többieket hiába nyúzom érte :) -
balazs006 #189479 Nethuszárok! -
Jobbklikk a fájlra, ott lesz alul a tulajdonságok. Ezután második fülön a kompatibilitás. Kis kockába egy pipát és beállítani win 7-re, majd alul a "program futtatása rendszergazdaként" elé még egy pipa. Aztán alkalmaz gomb.
-
Juhasz27 #189477 Ezzel az a baj,hogy így soha nem lesz önálló. -
lammaer #189476 Látom te se aludtad ki magad :)
Azért fogyatékosnak nem kell bélyegezni senkit, pusztán lusta a szentem. Vagy nem tud angolul, ami egyébként enyhítő körülmény lenne (mert hát senki sem születik úgy), bár ebben az esetben meg megtanítanám a google translatet neki. Jó cucc az is, feleségem 0 németnyelvismeret mellett biznicel a német ebayen meg levelezik az eladókkal/vevőkkel :) -
Háhá! Megoldottam! Segített a gugli!