418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Most pont megláttam fészen, egyből rohantam is fel az oldalukra :D.
  • foxbat88fx
    tuti nem, ugyanolyan használok már 7.5 peccs óta... mármint ugyanazokat a fájlokat....
  • Tessellia
    Köszi, már vagy 3x maradtam le erről ezidáig.
  • Tessellia
    célkereszt mod pl.
  • lexlutor
    nem tudom, de ha megtalalod szoljal!
  • Toby0501
    Debugpanel vagy battletimer, nem tudom, a kettő közül pontosan melyik.
  • Szpecnyaz
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/185321-codebreaker-quiz/
    Itt az alkalom a bónusz kódozásra, ne maradjatok le róla.
  • foxbat88fx
    garázsóra csinálná???? azt tettem fel legutóbb LOL
  • foxbat88fx
    srácok melyik kib*** mód csinálja ezt a csíkot allulra? fel se tettem ilyet! LOL
    milyen fájlt kell törölnöm hogy eltűnjön?
  • Eagle16
    Ó dehogynem próbáltam...155-ös ágyút kifejlesztettem rajta aztán kukáztam azt is.
  • Ry0K3N
    Ha belehúzok nekem sem lesz lassan csak most pihi van jövő évig minimum.
  • lexlutor
    akkor t95ot meg nem probaltad :) az utolso 40k xphez ugy szamolom, napi duplaval meg egy honap :)
  • Orpheuslow
    nekem tier 7nél nincs kissebb,az is type 62:)
  • Ry0K3N
    Hát semmit nem vesztesz vele ha megint kipróbálod. Nem tudom mikor játszottál utoljára de most csak max 2 tierrel nagyobbal kerülhetsz össze kivéve a scoutokat. Stockként még mindig szar a tank de most legalább lehet valamit kezdeni is attól függ milyen kegyes hozzád a machmaker és mennyi idióta lesz a csapatodban :D
    SG-s csoportról nem tudok nézz fel valamelyik hun csatira ott találsz akivel tudsz platonozni de dobhatsz nekem is egy PM-et ha online vagyok de elősre szólok tier 4 alatt nincs tankom :D
  • Eagle16
    Nem volt rossz ez a Crusader, 100%-ban random csata eredménye, platoon nélkül. annyi hibája van, hogy oldalról sokszor kap ammo rack találatot...amúgy tökéletes kis tank.

Viszont ez a T30 továbbra is egy katasztrófa...el kéne adnom a fenébe tényleg, nem is tudom minek vettem TD-t egyáltalán.
  • stoppos
    Az egy jó kis tank. Platoonozáskor mindig elővettük kikapcsolódásképp. :)

Mondjuk ennyit nem mentem vele. Az A13-at szeretem még, csak ne lenne olyan ronda. :)
  • kingofn00b
    nem gáz...kockaság! :-)))
  • foxbat88fx
    egyik klántársamnak 4078 csatája van vele.... szóval annyira nem :)
  • lexlutor
    ha mar tier2, az gaz ha bt2ben mar csak 1% kell a harmadik skillhez a legenysegnek? :)))
  • lexlutor
    latod! mindig lehet lejebb csuszni :)
  • foxbat88fx
    ennyire alá adtad a szintet? és még nekem mondják hogy miért tier2-őzök?!?!
  • Veqtor
    Maxzoom modokban be lehet állítani valahol, hogy halál után ne váltson légköri nézetbe? Esetleg lehet valahogy nagyobb távot megtenni 1 görgetéssel?
  • lexlutor
    Average tier: -105.88

nah ez a nem semmi :)
  • foxbat88fx
    még hogy jó a sok foglalási pont :D
    tegnapi napom:
    Name Total Per battle
    Victory ratio: 62.5%
    Battles: 40
    Efficiency: 200.95 XD
    Average tier: 24.05 megaXD
    Experience: 18142 453.55
    Capture points: 160 4
    Defense points: 0 0
    Damage: 30636 766
    Kills: 51 1.28
    Spotted: 63 1.58
  • kingofn00b
    Egy főtankok szoktam húzni, amikor lehet, azzal megyek csatába. Aztán ha azt kilövik azonnal irány a másodlagos tankba. Ha esetleg az is meghal, és az eldősleges még nincs kint csatából, akkor a harmadlagos tankba (ami nekem egy prémi jagdt 8.8, hogy termeljen egy kis ezüstöt)
    Így maximalizálod a játékidőt.
  • lexlutor
    hosszabb tavon szerintem a tobb tank valtozatosabb. nem unsz bele annyira. es legalabb tobb stilusba is belekostolsz.

eloszor szerintem koncentralj egy agra, ahol elered a tier5ot. avval mar lehet farmolni is. onnantol erdemes szerintem elkalandozni.
  • stoppos
    Minimum kettőt, mert ugyi ha kilőnek gyakran nem érdemes megnézni a meccset és lehet menni a másikkal.
  • stoppos
    Talán annyi segítség van, hogy vannak tankok, amik jobb esélyel lesznek használhatóak és vannak a végletesen fostalicskák, mint az AMX40. :)
  • oneal1
    Koszonom a tippeket!

Igazabol gondolkodtam a heavy tankokon, de ez a mozgekonyabb dolog jobban bejon! Mediumom is van 1 amit fejlesztek.

Tobb tankot visztek am egyszerre vagy csak 1re erdemesebb koncentralni?
  • bujcsik555
    Srácok, jimbo crosshairbol hogy a rákba kell eltüntetni azt a rohadt angle indicatort? Eddig régi verziót használtam, abban nem volt, most frissítettem, de egyszerűen felkúr, nem tudok tőle játszani hogy az a szar kék vonal mozog a monitor közepén. Persze a mod readme-be semmi nincs rola...
  • Fabio Capello
    Megéri visszazuttyanni ebbe a játékba, vagy a régi jó időkhöz híven a nagy t8-as tank kilőne engem, merthogy úgyis szart sem érek?

Másik kérdés - van esetleg SG-s csoport, ahova be lehet társulni, és megtűrnek maguk között egy casual tankost? :)
  • lexlutor
    kezdokent nem egy konnyu agat valasztottal magadnak.

a heavy tankok megbocsatobbak.
  • WaseK
    Sunsetjoy adott pár tanácsot.

De igazából ezt neked kell tudnod. Ha olvastad a fórumot az elmúlt pár napban is volt olyan, hogy adott tankról ment "vita" mert valakinek nagyon bejött, valaki meg örült, hogy megszabadult tőle.

Teljes mértékben egyénfüggő, hogy mi a stílusa, mi az amit szeret játszani.
  • Attiska
    Egy az egyben ugyanez a felszerelés.
  • Sunsetjoy
    2(vagy 3) totál más ág, elég fura a kérdés... tőled függ.

Az M5 felé az új amcsi autotöltős light/med/heavy ág lesz, t82 felé pedig a 2 fajta TD ág nyílik meg az amcsiknál.
    Ha mozgékony de gyenge páncélozottság kell akkor M5 felé, ha a TD-k tetszenek a kvázi sunnyogós távolról durrogtatósok, akkor meg a T82 felé.
  • oneal1
    m3as stewart ból melyik felé érdemes fejleszteni? m5 vagy t82?
  • Yoyo
    Köszi, megnézem:)
  • virkir
    Nekem így néz ki. Ami nálad sokkal nagyobb abba kell keresgélni.

• Sunsetjoy
    Tegnap T-21 papírtankkal nyomtam egy talán 3 jegyű sebzést egy IS-7be, ahogy ferdén állt felém nézve a domboldalon, én meg a domb alján. Jó volt.

Persze ahogy lerammolt a gec*be, az már nem :D
  • Yoyo
    Nincs bekapcsolva a replay, ezek szerint valami nem stimmel, neki kell állni takarítani:)