418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #189594 ez a barakk bővítés akkora faszság hallod :D bővítsed :D veszel egy tier1 vagy tier2es kis tankot és beleülteted az embereket és nem kell még a barakkra is költened :)
pl nekem nincs hely a barakkomban, de ugye pár napja fél áron volt a legénység képzés, és mivel meg akarom venni a churchill VII-t majd féláron így megvettem a legénységet most 10k darabon 20k helyett és beleültettem őket szépen a Mark I-esbe :D majd ha megveszem churchill VII-t akkor meg átlesznek ültetve mint a kaktusz -
Fefe82 #189593 -
Én tartok pár kisebb tankot amiben tárolhatom a legényeket, így nem kell barakkot bővíteni. Garázshelyem meg van dögivel :) -
Fefe82 #189591 http://kepkezelo.com/images/6ojeuu6lci9zb9cnv2xw.jpg
no ezen a címen van...miért vannak ilyen szép színek nálam ? -
Nem kirúgtad ezek szerint, hanem beküldted barakkba. Az elbocsátást asszem megkérdezi, az áthelyezést megcsinálja kérdés nélkül. Ha egy barakkhellyel kevesebb lett, akkor azt foglalta be, próbáld megkeresni valamilyen szűréssel, vagy éles szemekkel... -
SanDok #189589 Helló fiúk lányok!
Véletlenül kirúgtam az egyik töltőmet, mert a helyére akartam egy másikat ültetni. Erre a "barak" elvett egy főt, és nem tudok másikat küldeni a helyére, mert "nincs hely"! Csak aranyért bővíthetek! Mit csináltam rosszul, és mi a megoldás? -
A szövegmező alatti képfeltöltés az lófütty méret és határt enged, azt ne használja senki, az az sg.hu felhasználó limitált képtároló helye.
Ott van fenn kepkezelo.com cím, oda kell feltölteni a képet, majd az ottani asszem harmadik sor szöveget szimplán beilleszteni ide a szövegmezőbe majd Mehet. -
Wlanseraf #189587 De ahogy látom még camperebb foshalom lett.. ezzel a láthatósági nemtudom mivel.... egyszerűen röhejes egy map.. valami házibuzi kedvence ? -
stoppos #189586 Kép kiválasztása, képfeltöltés indítása, aztán lehet válogatni a megjelenő oldalon a linkek közül. Thumbnail fórumba, link fórumba, ezeket pl csak be kell ide másolni és megy. :)
-
Wlanseraf #189585 Elmennek a kurva édes anyjukba 5-ből 3x kibaszott redshire amin kb annyi az átalakítás hogy buckás és egy rakás szar de ezt adja nonstop.... -
Wlanseraf #189584 Már ne haragudj de azt ott fent használni kb 100 eff rating.... -
Fefe82 #189583 legalább mondjátok meg ti ,hogy tesztek fel képet. -
Oddball29 #189582 Legelső kör Top Gun és 1300 nem prémium xp 80%-os T21-el. Jó lesz ez... -
Fefe82 #189581 Az ablak alatti "képfeltöltést"miként tudom elérni?? kiírja ,hogy feltöltve, és utána van 2 lehetőség: megnéz:vágólap:
ez miért nem ,vagy miért vagyok ennyire fogyatékos hozzá ? hogy a pitlába működik, -
stoppos #189580 Töltsd fel a képkezelőbe és akkor ad egy csomó fajta linket. Sokkal szofisztikáltabb. -
lexlutor #189579 nem tudom. ott feltoltod, es ide bemasolod az url linket. azt is kepkent jeleniti meg a forum. -
Fefe82 #189578 hm,én itt az ablakban akartam a képfeltöltést használni..azzal nem lehet? -
lexlutor #189577 ott van a bannerban. felulrol a masodik pont "Ha kepet akarsz feltolteni.. "
miert nem azt hasznalod? -
lexlutor #189576 hehehhehheee.. STILL rare.. az..
"- there is STILL a "rare" bug that sometimes, when a a shell encounters the spaced armor, it counts the penetration distance from it (10 calibers into the tank) and it gets "eaten" (0 damage hit). This bug has medium priority for fixing and it will be fixed in one of the following patches (not with a hotfix)." -
Fefe82 #189575 akarok feltölteni képet,de nem tudom miért nem akarja,lekicsinyítettem 20 kb aláá,de nem jelenik meg !! -
lexlutor #189574 ne haragudj de en nem ertem, mit akarsz kerdezni. -
Ezt a Cromwell-t is szeretni fogom azt hiszem :D Első csata, 75%-os legénység, Crusader ágyújával...
Victory!
Battle: Cliff 2012. december 13. 14:05:35
Vehicle: Cromwell
Experience received: 2 410 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 24 190
Battle Achievements: Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
Ez a brit med. ág nagyon kellemes eddig. -
Fefe82 #189572 Segítsen valaki mi ez ? 8.2-vel jött ez a szép látvány,drivert frissítettem,a gép szerint frissebb verzió mint ami fent volt?? légyszí!! -
lexlutor #189571 hmm:
"- sometimes, the devs forget to put some changes into the patchnotes. Recently, Storm wrote a program that will compare tanks between versions and print out a written report so nothing gets forgotten." -
Tessellia #189570 Na hát mindegy majd legközelebb. -
Szpecnyaz #189569 Azt elsőre kidobta a gugli, szóval pár másodperc volt csak. Na meg mire össze számoltam hogy hány tank használja azt a tarackot... -
Tessellia #189568 Aha én is az utolsóval miután meglett a BT-7.. -
Szpecnyaz #189567 Brrrr, épp hogy elvitték előlem. Sokat szaroztam az uccsó kérdéssel. -
lexlutor #189566 kosz! -
foxbat88fx #189565 battletimer.swf
van valami mód a noobokra esetleg? mert a faszom kivan! 2 óra alatt 1 win!!!!! -
lexlutor #189564 The BT tanks were known by the nickname Betka from the acronym
-
Tessellia #189563 Első betű kivételével az összes jó azt hiszem, de fingom sincs a BT-7 nicknevéről. -
Tessellia #189562 Ja akkor felesleges másolgatni:D -
Tessellia #189561 Mindenesetre ha esetleg én fejteném meg először bemásolom ide a kódot. -
Szpecnyaz #189560 You don’t need to put your answers here, but it’s recommended to write or type them down somewhere so you know the code!
We’ll be checking on our systems for the first person to claim this code and then updating the thread as soon as it’s claimed so that everyone knows when it’s won.
Good luck and may the best code breaker win! -
Szpecnyaz #189559 Ja, igen az első, most néztem meg. -
Fefe82 #189558 Hogy tudok képet feltenni a fórumra?
-
Szpecnyaz #189557 Szerintem nem, mindenki aki megcsinálja, mert még ki se kell posztolni. -
lexlutor #189556 nekem enm vilagos. csak az elso megfejto kapja meg a nyeremenyt? -
Tessellia #189555 nekem pedig egyszer amellé volt szóval van rá esély:D, de ha 7.5 óta ugyanaz van akkor valóban nem, esetedben.