418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #189634 Ez valami kodolt uzenet lenne? Tobbszori nekifutasra sem vilagos mi tortent. -
Droughert #189633 Scoutokhoz én sem értek, nem sokat mentem velük, de előbb összejött egy ilyen kör.
[IMG][/IMG]
-
SovereignXY #189632 Nincs belebuzerálás a játékba? Előbb az IS 20 méteeről ! azaz NÉGYSZER lőte le a traclem úgy hogy már meg sem moccantam a Cometen. -
zsupeti #189631 Hát ez a cumi Gyuri T21,egy igazi szopás.Még egy bokor is le tud rammolni,nemhogy egy tank.Arannyal ha lövök brutál mínusz még győztes csatánál is.Light tank besorolása miatt állandóan a gorillák közé dob.
Az effet meg a sárga földig lehúzza.
Tiszta élvezet vele menni.
-
foxbat88fx #189630 annyi van már mint a szar!!!! -
foxbat88fx #189629 8.1es garázsóra okozza -
toma77 #189628 nálam hasonlót okozott, van új, cseréld le -
toma77 #189627 Új Vertical Tech Tree-t különböző felbontásokban én is keresek... -
Trolokaa #189626 Arty miatt van, ADD EL!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mindkettő van:) A techtree bizgáló már frissítve van 8.2-re, de az óra még a régi. Akkor ez lehet? -
toma77 #189624 garázs óra van? mert az sanszos... -
Tessellia #189623 Tech tree/garázs megbizgáló mod? -
Szerintetek a pirossal bekarikázott ablakféle mi akar lenni? Teszten még nem volt ott. Vmelyik mod okozhatja? Tipp, h melyik?
-
Juhasz27 #189621 A legszebb mozzanat az a BL-10-ben,hogy képes lepattanni az AMX13 90 oldaláról 2x egymás után,na meg a t50-2-nek a seggéről.
Kíváncsi lennék erre milyen parasztvakítást találna ki a kedves WG degenerált bandája!? -
Tessellia #189620 Szerintem kapható lesz csak extrém rövid ideig, 1-2napig. -
Commandier #189619 Akkor mégsem lesz kapható a type újra. Nem is tudom, hogy örüljek-e, vagy sem :D. -
Trolokaa #189618 Basszam tele a száját szarosfasszal az összes artynak
-
Tessellia #189617 Új gift shop akciók.
-
lammaer #189616 Na igen, a BL10 varázsa egyben a gyengéje is. Mert annál az ágyúnál minden lepattanó egy "rohadj meg WG, ez mégis hogy?" kategóriájú érzés, főleg amikor tankok oldalába meg hátuljába küldi be az ember az atomot.
A 0 sebzés meg egy "dögölj meg SerB" feeling :) -
lammaer #189615 Igen, ez az XP osztás része nagyon el van kefélve. A Nyertes oldalon a shared XP és az 50% bónusz miatt azért az tényleg gáz, hogy egy semmittevő többet kap, mint a vesztes oldalon az aki valamelyest odateszi a vasat.
Ezért jutnak el az 500 effes siemkák is belátható időn belül akár az e100-ig is. -
Elvileg, ha megvan az emberkéd a barakkban, akkor a tanknál az üres helyre kattintva kiválaszthatod, hogy berakja oda.
-
Ezért kell nyerni :D -
Pluszba még ez a remek xp rate. értem én hogy top tankként csak 3k dmg, de azért hogy másik csapatba a lövés nélkül elhullott többet kapjon...
-
Ááááá, nem igaz, ez az IS8 tényleg kiborít, olyan helyzetekbe ami IS3-al simán hozható ezzel rendre szopok. -
A barakkba csinálj üres helyet, aki feleslegesen van ott azt küldd el, vagy bővítsd a barakkot, ami 300 arany. Esetleg vegyél tier 1 tankot és ültess bele embert a barakkból, így lesz üres helyed a barakkba és nem kell végleg elküldeni sem. -
Commandier #189609 Üdv! Nektek elérhető a szerver? -
virkir #189608 27 tank van a garázsban amiből egy jó adag lényegében felesleges csak nincs szívem eladni őket, plusz 5 üres hely.
Emlékeim szerint egyszer vettem 2 garázshelyet valami elborult pillanatomban.
Szerencsés vagyok-e? :D -
Nazarov77 #189607 Baromi jó tank a cromwell és meg is fogom tartani! Első köröm 57es ágyúval és majdnem 5k xp jött 3xel. -
SanDok #189606 Helló fiúk lányok!
Meg van az ember akit be kéne ültetnem, nincs is másik HK-ban, a megjegyzés: elküld. ha ráklikk, végleg elküldik. Olyan opciót meg nem találok, hogy valahova beültetni. Ha toborozni akarok, azon a helyen ahol kellene az ember, akkor is azt mondja nincs hely a barakban. Ez mindent a barakon keresztül akar csinálni.
Vagy én vagyok a béna. -
vass17 #189605 5500 dmg és 7 kill, mégis vesztettünk. A BL-10 jól működött elég reménytelen helyzetet mentettem meg, egészen addig, ameddig találkoztam az ellenfél utolsó, ISU-jával, mondanom sem kell egyszer mellé lőttem teljesen leszűkült célkereszttel, egyszer pedig pattantam. Érdekes módon engem minden járókelő átlő, nemhogy egy BL-10 megfelelően célozva... -
lammaer #189604 T30 nem is TD, az egy heavy tank :)
Hiába változtatták TDre az ikonját, attól ő még az maradt ami volt... -
Attiska #189603 A Hetzer nagyot tud alakítani, ha a randomisten is úgy akarja.
-
Attiska #189602 Így 8k csata után rá kellett jönnöm, hogy a PzIII Ausf. A messze nem olyan szar, mint ahogy újonc koromban gondoltam... -
foxbat88fx #189601 hehehe neten találtam 
-
stoppos #189600 A videokártya típusát meg tudod mondani? Az lehet segítene. Esetleg a driver verzióját mellé. -
Én úgy mondanám, hogy aki elég régóta játszik és kihasználta a lehetőségeket annak bőven van garázsa. -
lexlutor #189598 ezt en nem mondanam. egy barakkbovites +16 fot jelent, ez also hangon is 3 tankot jelent, vagy 3 tankhelyet.
nem hiszem h sok embernek harom felesleges garazshelye lenne elfekvoben. -
WaseK #189597 Nem olyan neki, mint a karácsonyi ledes villamos?
Csak itt ő kapta meg a ledes tankot...
-
Nehéz megmondani. Kissé nagyobb méretben nem sikerült volna feltölteni? -
Valami jóféle motorhang modot nem tud valaki? Felraktam azt a lövéshang modot amit valaki linkelt nemrég, és most olyan semmilyennek tünik hozzá az alap motorhang, jó lenne kicsit feljavítani :D