418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Greenscape
    Ez valami kodolt uzenet lenne? Tobbszori nekifutasra sem vilagos mi tortent.
  • Droughert
    Scoutokhoz én sem értek, nem sokat mentem velük, de előbb összejött egy ilyen kör.
    [IMG][/IMG]
  • SovereignXY
    Nincs belebuzerálás a játékba? Előbb az IS 20 méteeről ! azaz NÉGYSZER lőte le a traclem úgy hogy már meg sem moccantam a Cometen.
  • zsupeti
    Hát ez a cumi Gyuri T21,egy igazi szopás.Még egy bokor is le tud rammolni,nemhogy egy tank.Arannyal ha lövök brutál mínusz még győztes csatánál is.Light tank besorolása miatt állandóan a gorillák közé dob.
    Az effet meg a sárga földig lehúzza.
    Tiszta élvezet vele menni.
  • foxbat88fx
    annyi van már mint a szar!!!!
  • foxbat88fx
    8.1es garázsóra okozza
  • toma77
    nálam hasonlót okozott, van új, cseréld le
  • toma77
    Új Vertical Tech Tree-t különböző felbontásokban én is keresek...
  • Trolokaa
    Arty miatt van, ADD EL!!!!!!!!!!!!!!!!
  • popey8
    Mindkettő van:) A techtree bizgáló már frissítve van 8.2-re, de az óra még a régi. Akkor ez lehet?
  • toma77
    garázs óra van? mert az sanszos...
  • Tessellia
    Tech tree/garázs megbizgáló mod?
  • popey8
    Szerintetek a pirossal bekarikázott ablakféle mi akar lenni? Teszten még nem volt ott. Vmelyik mod okozhatja? Tipp, h melyik?

• Juhasz27
    A legszebb mozzanat az a BL-10-ben,hogy képes lepattanni az AMX13 90 oldaláról 2x egymás után,na meg a t50-2-nek a seggéről.
    Kíváncsi lennék erre milyen parasztvakítást találna ki a kedves WG degenerált bandája!?
  • Tessellia
    Szerintem kapható lesz csak extrém rövid ideig, 1-2napig.
  • Commandier
    Akkor mégsem lesz kapható a type újra. Nem is tudom, hogy örüljek-e, vagy sem :D.
  • Trolokaa
    Basszam tele a száját szarosfasszal az összes artynak
  • Tessellia
    Új gift shop akciók.

• lammaer
    Na igen, a BL10 varázsa egyben a gyengéje is. Mert annál az ágyúnál minden lepattanó egy "rohadj meg WG, ez mégis hogy?" kategóriájú érzés, főleg amikor tankok oldalába meg hátuljába küldi be az ember az atomot.

A 0 sebzés meg egy "dögölj meg SerB" feeling :)
  • lammaer
    Igen, ez az XP osztás része nagyon el van kefélve. A Nyertes oldalon a shared XP és az 50% bónusz miatt azért az tényleg gáz, hogy egy semmittevő többet kap, mint a vesztes oldalon az aki valamelyest odateszi a vasat.

Ezért jutnak el az 500 effes siemkák is belátható időn belül akár az e100-ig is.
  • Epherandes
    Elvileg, ha megvan az emberkéd a barakkban, akkor a tanknál az üres helyre kattintva kiválaszthatod, hogy berakja oda.
  • pointer4
    Ezért kell nyerni :D
  • bujcsik555
    Pluszba még ez a remek xp rate. értem én hogy top tankként csak 3k dmg, de azért hogy másik csapatba a lövés nélkül elhullott többet kapjon...
  • bujcsik555
    Ááááá, nem igaz, ez az IS8 tényleg kiborít, olyan helyzetekbe ami IS3-al simán hozható ezzel rendre szopok.
  • Pales27
    A barakkba csinálj üres helyet, aki feleslegesen van ott azt küldd el, vagy bővítsd a barakkot, ami 300 arany. Esetleg vegyél tier 1 tankot és ültess bele embert a barakkból, így lesz üres helyed a barakkba és nem kell végleg elküldeni sem.
  • Commandier
    Üdv! Nektek elérhető a szerver?
  • virkir
    27 tank van a garázsban amiből egy jó adag lényegében felesleges csak nincs szívem eladni őket, plusz 5 üres hely.
    Emlékeim szerint egyszer vettem 2 garázshelyet valami elborult pillanatomban.
    Szerencsés vagyok-e? :D
  • Nazarov77
    Baromi jó tank a cromwell és meg is fogom tartani! Első köröm 57es ágyúval és majdnem 5k xp jött 3xel.
  • SanDok
    Helló fiúk lányok!
    Meg van az ember akit be kéne ültetnem, nincs is másik HK-ban, a megjegyzés: elküld. ha ráklikk, végleg elküldik. Olyan opciót meg nem találok, hogy valahova beültetni. Ha toborozni akarok, azon a helyen ahol kellene az ember, akkor is azt mondja nincs hely a barakban. Ez mindent a barakon keresztül akar csinálni.
    Vagy én vagyok a béna.
  • vass17
    5500 dmg és 7 kill, mégis vesztettünk. A BL-10 jól működött elég reménytelen helyzetet mentettem meg, egészen addig, ameddig találkoztam az ellenfél utolsó, ISU-jával, mondanom sem kell egyszer mellé lőttem teljesen leszűkült célkereszttel, egyszer pedig pattantam. Érdekes módon engem minden járókelő átlő, nemhogy egy BL-10 megfelelően célozva...
  • lammaer
    T30 nem is TD, az egy heavy tank :)

Hiába változtatták TDre az ikonját, attól ő még az maradt ami volt...
  • Attiska
    A Hetzer nagyot tud alakítani, ha a randomisten is úgy akarja.

• Attiska
    Így 8k csata után rá kellett jönnöm, hogy a PzIII Ausf. A messze nem olyan szar, mint ahogy újonc koromban gondoltam...
  • foxbat88fx
    hehehe neten találtam
  • stoppos
    A videokártya típusát meg tudod mondani? Az lehet segítene. Esetleg a driver verzióját mellé.
  • patchaou
    Én úgy mondanám, hogy aki elég régóta játszik és kihasználta a lehetőségeket annak bőven van garázsa.
  • lexlutor
    ezt en nem mondanam. egy barakkbovites +16 fot jelent, ez also hangon is 3 tankot jelent, vagy 3 tankhelyet.

nem hiszem h sok embernek harom felesleges garazshelye lenne elfekvoben.
  • WaseK
    Nem olyan neki, mint a karácsonyi ledes villamos?
    Csak itt ő kapta meg a ledes tankot...
  • Trucker39
    Nehéz megmondani. Kissé nagyobb méretben nem sikerült volna feltölteni?
  • bujcsik555
    Valami jóféle motorhang modot nem tud valaki? Felraktam azt a lövéshang modot amit valaki linkelt nemrég, és most olyan semmilyennek tünik hozzá az alap motorhang, jó lenne kicsit feljavítani :D