418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #189674 " Remélem ezek a buzik nem piszkáltak bele, mert törlöm a gecibe az egész elcseszett szart a lebutított német vonallal együtt."
Egy pillanatig se fogsz senkinek hiányozni, kifinomult artysta barátom. -
técsé2 #189673 Aha, akkor nem piszkáltak bele ezek szerint. Mert ahogy most nézem mind a két ágyú majdnem hajszálra ugyanazt tudja és tuti nem ilyen elnyésző különbség volt köztük:ugyanaz a sebzés, a pontosságbeli eltérés teljesen elenyésző. -
Tessellia #189672 Még csak közelébe se volt a 0,3x-nek sohase a pontossága. -
yossarianHUN #189671 Asszem az utolsó dolog, amiért fájni fog a fejem ebben a játékban, az az, hogy romlik az artyk pontossága
-
técsé2 #189670 Áruljátok már el mi a szar történt a wespével, mert pár napja semmit nem találok el olyan pontatlan lett az ágyú. Most a pontossága a top ágyúnak 0,48, de úgy rémlik 0,3x volt. Remélem ezek a buzik nem piszkáltak bele, mert törlöm a gecibe az egész elcseszett szart a lebutított német vonallal együtt. -
Tessellia #189669 Igen volt már ilyenbe részem csak más játéknál. Ott nem támogatta a laptop kártyámat a játék:), azért voltak érdekes szétfolyt emberkék és hóesés az amúgy sötét házban. -
Fefe82 #189668 Aham ,köszönöm,mondjuk holnap úgyis az egész gép újra lesz telepítve,remélem megoldás lesz rá. Nem is igen zavaran (persze hogy zavar) csak amikor előjön ez a futurisztikus Cyber hó álca,a szemem folyik ki az lcd monitor vakító megjelenítésétől, szó szerint könnyezek,olyan erős ez a hiba! -
Tessellia #189667 Tehát nem alapból ilyen, hanem előjön egyszer csak.. Érdekes akkor nem hiszem, hogy nálad a probléma. Játékkal lesz valami. Rakd újra és ha tiszta telepítés után is ezt csinálja akkor valami kompatibilitási problem lesz véleményem szerint. Előtte mielőtt újratelepítenéd próbáld ki, hogy kikapcsolod a vsyncet(képernyőfrissítés, ott lesz felbontás állítás mellett), ha meg ki van kapcsolva akkor kapcsold be. Tesztelgessed. Esetleg régi render, új render váltás. -
Fefe82 #189666 Meg ez a hiba a másik tankokra is jellemző,az én szemszögemből tekintve,meg az épületek,de csak akkor ha megközelítem öket,messzebbről olyan a tank is meg az épület is amilyennek kell legyen. -
Fefe82 #189665 Aha,amint előjön mondjuk 1-2 csata után,akkor a garázs is szinte meg a tank is ugyanolyan ,Cyber terepmintás :D -
blackfalcon #189664 Nekem a mai napból lett nagyon elegem a wg ma csupa vesztes csatába nyomott be.Még a 8-as prémmel is bukó volt, 5-ből 5-öt vesztettem.és hiába vártam pár percet akkor is bukó -
Fefe82 #189663 Köszi.Ámbár tettem fel egy másik drivert ,és elég érdekes dolgokat művelt :D olyan volt a képernyőm mint a C64.é :D utánna kerestemn egy másikat ,amivel teljesen rendben volt,de a hiba újfent megmaradt! -
Tessellia #189662 Garázsban is úgy néz ki a tankod ahogy a csatában? -
Tessellia #189661 Ez a patch elvileg pont, hogy a radeon kariknak jó. Patch notesba is benne van, hogy elvileg javították a teljesítményt rajtuk (amit én észre is vettem mert picivel megint több lett az fpsem, illetve nem esik vissza már annyit egyes helyeken mint korábban). A kép amit linkeltél, az elég sok hibát takarhat, lehet driver hiba, vagy a karid kezdi felmondani a szolgálatot vagy csak szimplán a játék hülyült meg. Próbálj más verziójú drivert feltenni. Legvégső esetre meg játék újratelepítés marad. Catalyst Control Centerbe lehet még variálgatni a beállításokat. Esetleg vsync/felbontással szórakozni. -
Fefe82 #189660 Tessalia,te is nézted a dél u .14 óra körüli képet amit feltettem.most nem tudom naygobb formába feltenni nem vagyok otthon,de Stoppos ,kérdeztea video kártya fajtáját.nem tudom segít -e neked, hátha: ASUS HD 3650,nem mai de elég erős ,van vele ha nem szarakodik 50-60 fps-em,ehhez meg elég..de idáig nem csinált ilyet .... köszi a tippeket "ha van" -
hmm 5 csatában egymás után arty nyírt ki. egy csöppet elegem van ezekből a buzievagyemajmokból.
-
Madi92 #189658 Mi az anyámért ilyen a kép? Játékban még rosszabb!:(
Kivettem minden modot, de akkor is ilyen fos marad!? Help!
Kép -
EmR3 #189657 Ja volt már ilyen akciójuk, de ez még csak tervezet volt.
Azért párat abból sikerült megvennem.
-
SovereignXY #189656 Nem nem nem. Javítás van. Azért nem mentem mert nem akartam. Az egész egy LOL mert 20 méterről csak trackelni tudott pedig nem is mozogtam. Erre mondtam hogy tuti nicnsen bele nyúlva a játékba. Vagy akkora noob volt az IS mint egy ház. -
Tessellia #189655 Biztos bugosak voltak az árak, most balanszolják;). -
nálam meg semmi hang nincs arty/sima tanknál sem és kicsit idegesítő hogy látom a találat indikátor mutatja hogy lőnek és szépen csendben megy le a HP-m:)
de tegnap leszedtem WoT Infóról löveg//becsapódás hangot felraktam és lás csodát nem indult el a játék tőle hát volt sok..... szöveg:) törlés után ment szépen a játék ugyan úgy -
EmR3 #189653 ezt is gyorsan eltüntették, nehogy nyoma maradjon -
Tessellia #189652 Akkor nyomd le az Y-t mikor a célkereszt rajt a társadon. -
Az Y-t ismerem, de ott csak az alap dolgok vannak, támad, sos,... -
Tessellia #189650 lenyomod az Y-t és forgatod az egeret arrafele amelyiket választani akarod -
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy, hogyan vagy mivel írkálják a csapattársak azt, hogy "<jármű típusa>{játékosnév}kövess" vagy "vonulj vissza"... stb. üzeneteket.
Kell hozzá valami mod? Full hülye vagyok ehhez a játékhoz még, bocs, ha fasságot kérdeztem. :P -
Tessellia #189648 Azt hiszem PzV/M10 is volt valamilyen pakkba.. de erre nem veszek mérget. -
Tessellia #189647 tech tree mod Itt van felbontás választás. -
Attiska #189646 Akkor nem érdekes a számomra. Azt hittem, hogy visszahozzák pár napig a PzV/IV-et. -
Ytar #189645 érdekes, én soha nem baszakodom vele.
minek moddolod szarrá a játékot?
elég a J1mB0's Crosshair Mod és a Maxzoomout Mod.
esetleg még XVM. -
Oddball29 #189644 De mi a halál faszának kell egy scoutba prémium lőszer?
Én is vezetem, és még egy darabot nem lőttem el. -
Tessellia #189643 "KV-5 + 1db garázshely" -
Tessellia #189642 KV-5 Bundle: KV-5 1 + garázshely meg valamennyi javítókészlet azt hiszem
Prém Jagdtiger + 1000 arany + ott is valamennyi javítókészlet meg tűzoltókészlet
Újévi bundle kétféle: a másodiknál 7500arany + 7,5milla kredit horribilis áron 64euro volt azt hiszem.
TOG2 csomag, simán csak TOG2. ~14euro -
A tököm tele van már ezzel az egész mod mizériával. Minden pecsnél fél napokat szarakodni, amíg az ember beállítja úgy ahogy neki jó. Ezért aztán volt értelme res_mods mappát csinálni.
Újabb gondom van. Amikor létrehozok egy gyakorló szobát érdekes módon nem mutat semmit. Se a pályát, se a 2 csapatot és semmiféle gombot sem. Előzőleg is volt ilyen, de azt sikerült az angol nyelvre való átállítással kiküszöbölni. Most állíthatom akár héberre is, akkor sem jó. Valami tipp? -
Ytar #189640 Hát bazd .. Javítás skill-ről hallottál-e már? Comet-en már illő lenne 100% körül járnia ..
A hiba benned van. -
törni mádzsár. :D
dekódolva : Cometben csücsült és négyszer egymás után trackelte egy IS. -
Attiska #189638 Mi volt benne? Most már 404 a link. -
SovereignXY #189637 Én állaok Comet. IS 20 méterre tőlem. Rámlő 4szer mind a 4 a trackem. -
Csata végi jelentést is sikerült végre elkúrni. Kicsit elcsúsztak a sorok. Vagy vedd ezt figyelembe, vagy állítsd más nyelvre és minden a helyére kerül. -
zsupeti #189635 Az előbb ketten befoglaltuk a bázist,és a csata végi jelentésnél 0 pontot kaptunk.Ez valami bug?