418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• StephenKing
    Szeretném meglepni magam karácsonyra egy prémium tankkal a KV5 és az új francia FCM50-es között vacillálok. Ti melyiket ajánljátok?
  • SovereignXY
    Félre értés ne essék. már a 3.nál nevettem. Mosta fasz jó oldalán voltam. Ettől még példa a "manipulációra".

Ami nem is manipuláció inkább csak sok a játékos fenn este felé a szerver meg nem bírja a sok számolást ezért előfordulnak iylen oylan anomáliáék.
  • SovereignXY
    ... a WG csinálta direkt íg hogy még több pénzt húzzon le a játékosokról. Szar? Használj goldot és menj át rajta free-ből. Vagy vegyél prémet. T54E1. shit a top gunja? - az - hazsnáld a T69et (ahogy a videjó is mondja) persze gold ammoval kell. Kapzsi geci WG de most legalább elég szarokra csinálta őket hogy tuti ne kezdjek beléjük :)
  • SovereignXY
    Egyet értek. Cromwel simán aprít. Ezek az amcsi foshalmok meg...
  • lammaer
    De szar lehetett neked hogy megdöglés helyett csak láncoltak. Rohadt WG, biztos az ISnek kedvezett :)
  • SanDok
    Üres hely a tankban-töltő toborzás-és nem emberek jönnek elő, hanem az 50-75-100 képzés, és utána az, hogy nincs hely!
  • Konci
    Üdv!
    Ha kitörlöm a res mods audio mappa tartalmát az okoz valami zavart?
    kicsi káosz van már ott,néha magyar,néha nem, stat modok is fele oroszul ír fele magyar...valami rend kellene,de nem akarom újrarakni az egészet...
    Van ötlet?
    meló után azzal kezdenék majd.
  • Greenscape
    11db tier 10-es tank randomban. Ritkan latni ilyet.

[IMG][/IMG]
  • Greenscape
    Mar itt is vagyok. Csodalkoztam is, hogy nem valaszolsz.
    Mit kell elkovetni, hogy chat bant kapjon valaki? En is szoktam szidni a csapatot meg foleg a campeloket, de meg csak nem is figyelmeztettek soha, hogy vegyek vissza.
  • popey8
    Greenscape írtam neked privit. Remélem még feljössz ide és elolvasod. Nem tudok írni ingame

Vki légyszi szóljon már Greenscapenek ingame, h jöjjön fel ide
    Kösz
  • Oddball29
    Fura, nekem legelsőre összejött hat kill egy hetes meccsben, úgy hogy hatodik érzékem sincs még, és 80%-osan kezdtek. Azóta is elvagyok vele, csak nem számítok tőle többre, mint egy könnyű tanktól.

Közepes tankhoz meg köze nincsen ilyen mozgékonysággal. Ismét: a Cromwell fordulósebessége a T21-nek közelébe nincsen, és ez jobban számít, ha el akarod kerülni, hogy közelharcban eltaláljanak. Gyorsabbnak meg a Chaffee sem gyors. A T21 hosszabb, az M24 viszont magasabb. Sztem ki van ez balancolva.

Mi van a 3601-el?
  • Commandier
    Ment a plussz, Veqtor. Ennyi.
  • R3nton
    tessék, vk3601. Mentem egy kört most t21el ahol tier5-6 voltak többnyire és 3kill. Igazad van nincs semmi baj a tankkal. De a besorolásával viszont igen komoly!
  • Veqtor
    Az előző "témához":
    Tegyük fel a kérdést másképp: Miért csak a jó játékosok panaszkodnak az artykra?
    A low eff.-is játékost biztos ugyanakkora eséllyel lövi ki az arty, mint bármi más, nekik nincs okuk külön panaszra. A jobbak már tudják, hogyan harcoljanak a többség ellen, ők csak az artytól félnek, tehát előszeretettel szidják őket. A legjobbak meg tudják hol vannak arty-védett helyek és nem panaszkodnak, csak lehozzák neked a kört.
    Aki védi az artykat nem hülyébb, mint az aki támadja. A játék részei, el kell fogadni és alkalmazkodni. Nem ölnek többet a játékban, mint más.

A T21hez meg (bár nekem még nincs): passzív scout. T9-10 körökben pont ez a szép, hogy ott nem kell annyit melózni. Beállsz egy bokorba kukkerral és hagyod a többieket kibontakozni. Te meg befejezed, akit tudsz. Esetleg, ha a helyzet úgy kívánja tökéletes figyelemelterelés, megforgatni a nagy tankokat, hogy a többiek tudják lőni. stb stb.
  • Oddball29
    Normál esetben engem sem érdekel más véleménye, ha van sajátom is vaskosan.

A nonszenszre viszont allergiás vagyok. Talán nem arra az OP-fos anomália Cromwellre kéne hivatkozni, amit úgyis le fognak nerfelni a szokásos két patch-nyi free ride után.

Akkor már inkább kezdjen egy új cucc kicsit lejjebb, mert ha nincs alapvetően elcseszve, akkor jobb játékra ösztönöz.
  • R3nton
    kezdj csak el személyeskedni nyugodttan, nem igazán érdekel...
  • 505thZajcev[PT]
    Kapcsold at standard grafikaba ott gyorsabb lesz.
  • Antimat
    Szerintetek mi lehet a baj: 3 magos proci, 4gb ddr3 ram, 2db hd4830 vga crossfire-ban, és mégis csak 20-25 fps-sel megy a játék fajlesztett grafikán, medium beállításon. Az előzőekben egy db ugyanilyen vga-val is ment kb. ennyit...
  • Oddball29
    Hát én is látok valamit, ami itt szar, de az nem a T21.
  • hellokitty92
    Semmiben, csak panaszkodok, hogy megint sikerült valamivel végigjárnom a wg szopótúráját!:D:D Holnap meg már most látom, hogy aratni fogok vele...
  • zsupeti
    Akkor ér valamit,ha a haverral ketten toljátok a T21et.Ha van rá mód spottolni vagy az artykat buzerálni szinkronban.Bár ha ketten mentek szinte csakis 9-10tierbe dobál.
    Néha ezt a T21et bele tudnám dobni a napba.
    Ami még szopacs,h nagyon kevés creditet ad.
  • R3nton
    sztem ne próbáld megmagyarázni, hogy jobb, mint a cromwell, mert a cromwell ebből a fosból matricát csinál, mindenegyes találkozás során:D a cromwell OP és király cucc. Ez meg egy szar, mednek kellett volna feltűntetni és normális MM-t adni neki, akkor nem lenne gond vele...
  • Oddball29
    És ez mitől más a többi scoutnál? Azokkal is rá vagy utalva, hogy legyen a többieknek esze kihasználni az infót/támogatást amit nyújtasz csata közben. Chaffee is ugyanúgy szop.
  • hellokitty92
    Akkor szerencsés vagy! Nálam 26 csatából 1/3-ban t9-be rakott és 4x t10-be.

Összességében nem rossz, jó kis sunnyogós/szemétkedős járgány. Nekem tetszik. Csak az első 5 csata után úgy elkezdett szopatni a játék vele, mind csapattársak, mind random tekintetében, hogy valami hihetetlen.:D Természetesen rajtam mindent bemákoltak, én meg semmit se...
  • vass17
    Tegnap minket egyből bedobott egy kemény, 10-es csatába, méghozzá a T21 mm-je miatt, nyilván nem a hellcat-é miatt.
  • vass17
    Együttérzek, én éppen az AMX40-el szeretnék elég xp-t összeszedni az ELC-hez, enyhén szólva sem kellemes. Nem is értem, ha már ilyen lassú, legyen legalább egy jó gun, mondjuk egy kicsit több átütése, de akár célozhatna gyorsabban is, vagy lehetne pontosabb is. Tudom is én, de egy előnye azért lehetne...A páncél meg már semmit sem ér, az előbb oneshootolt egy Hetzer, de még a Marder II is könnyedén szétszed..
  • Oddball29
    A Cromwell éppen hogy nem tud jól fordulni, T21 csomót köt rá. Nekem még csak 84%-osak, de már nem bírt elhagyni terepen egy Hellcat. Szóval éppen nem lassú.

Ami tudja azt kell, bozótspottol, ellen scoutjaira vadászik, TD-ket és sérült tankokat zaklat, ha rés van, betámad az SPG-kre. Megvan hozzá mindene.

De ha valami nem OP csontig a startnál, máris indul a hiszti.
  • Ry0K3N
    Valamit kompenzálni akarnak?
  • R3nton
    gyorsabb nála 65-el könnyebb beszívatni a tankokat, mint 55-el, ez a batchatnek is az előnye hiába fordul papíron jobban a t-62 batchatet nehezebb elkapni jóval. Sztem meg egy szar és mindig t10 közé rak vele. A másik gyászhuszár tank a black prince. Csupa "fasza" tanknál járok:D:D Tiszta élvezet a játék. Az egyetlen amivel most szeretek játszani a lor155-51.
  • atee73
    sztem ha eddig kimaradtal ebbol ne szalj be most ebbe a vitaba.....

nekem csak egy megjegyzesem lenne ehez , miert van az hogy mindig az 1200 eff alatti jatekosok kezdik el vermesen vedeni az artykat?????

u.i: felre ne ertsd ezzel nem teged akarlak bantani, mivel igazandibol a tiedet nem is ismerem
  • Oddball29
    Nekem különösebb gondom nincs vele, 9-est is csak egyszer láttam az első tízegynéhány csata alatt.

Egyébként meg mit szívtál, hogy az a monstrum Cromwell mozgékonyabbnak tűnik? Pláne, hogy semmit nem talál el menetből. Páncél meg mióta számít lightnál?
  • R3nton
    ez a t21 betegesen szar :) De nem is értem, hogy gondolják ezt. Ott van pl a cromwell. Jobb páncél, gyorsabb, mozgékonyabb, jobb ágyúja van normál MM-je, és akkor berakják ezt a t20 másolatot, papír páncéllal lightnak tier10esek közé, ezek tiszta hülyék :D
  • Solten

Victory! Map: Redshire 13 December 2012 22:26:16
    Vehicle:: T-28
    Exp: 3,266 (x2) + Credits: 29,067
    Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

lol

• Commandier
    Nagyon ritkán artyzok. De adná Isten hogy ha egyszer pont object212-vel leszek az itteni szardobáló artystázó csökkent képességüző társaság tagjai kerüljenek a célkeresztembe. Nem vagyok túl jó artyval, de akkor kurvára nem fogom elhibázni. És nem azért mert bárkivel bajom lenne. Csak azért mert már kurvára unom ezt az állandó arty-fikázást.
  • Madi92
    Ne csesszél fel, be lehet?:O
  • EmR3
    Én néha a monitort is be szoktam.
  • Madi92
    Nagyon ratyi, meg ha csatában ráviszem tankokra az egeret, akkor ilyen szellem képek jelennek meg! :\ Kép
  • Madi92
    Rájöttem ha a "Fényeket" bekapcsolom, akkor nagyon bugos lesz a játék grafikája, másnál is van ilyen?
  • Eagle16
    A csökkent képességűeknek is kell valami...
  • Tessellia
    A lényeg a továbbfejlesztett ágyúján az, hogy képes AP-t is kilőni.