418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Trolokaa #189796 Overlord oldalán volt valami tervrajz. Beszéltek 90 km/h ról is hogy annyival fog menni. -
Tessellia #189795 De igen kiveszik majd valamikor biztos. -
Commandier #189794 Nem úgy volt egyébként, hogy a t50-2-t kiveszik a játékból? Várható ez valamikor a közeljövőben? -
Trolokaa #189793 KATT RÁ!
Csak neked! Olvasd el figyelmesen. Megsúgom IS7 T54 T62A mind fullosra van fejlesztve, és amin nincs mit fejleszteni sztem megérdemli hogy maximumon pörgessük. Legyen szép napod!
-
SovereignXY #189792 3 napja vettem vissza FUN-nsak az s-51et... Szóval.. ezt is tezsem. SPG-t vezetkl ami ugyan csak botkorban ülés és nagyok szivatása :P -
Ok legyen igazad a jó kis minuszos fun körökkel. -
SovereignXY #189790 Soha a büdös életben nem teszem. Elég volt anno a t4esekkel szopmi. A berohanok és meghalok tökéletesen meg is felelt. -
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL:D
köszi! -
Koszontem! -
Trolokaa #189787 Sajna te nem értetted meg hogy FUN ból használom prémmel. Légyszives ha olvasol valamit azt értelmezd is. Nem sértésnek szántam. Nagyképűsködésre nem vagyok kíváncsi főleg úgy hogy olyanról oktatnak amit tudok. IS8 nekem csak erre van, kápíse? -
hellokitty92 #189786 Azért elég élvezetes tud lenni, mikor az ember beszáll a bokorba és csak nyomogatja a t-t. Ha az arty jó, akkor meg jön egyből az értettem, töltés, tagelés és repkednek az 1k dammage-k. Az áldozat meg csak forgatja a tornyát értetlenül, hogy mif@sz történik vele...:) Ha meg béna az arty, akkor meg van egy csomó szabadidőm chaten megtrolkodni!xD
Tessellia: Thx, mondjuk kár, hogy ezek kicsit már régiek (nincs fizika, pályavariálások, stb.) de kezdetnek megteszi.:)
-
Veqtor #189785 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-082/ -
Commandier #189784 Kár, hogy nem lesz időm. A 2x személyzetképzés jól jönne. Soha nem lesz fullos a 3. képesség így. 80%, és már 15k xp. Pedig kellene az IS7-hez nagyon... -
Testét bárhol viszi mind2nek. Ha kénytelen vagy toronyra lőni, akkor tényleg gold. -
Trolokaa #189782 Gondolod hogy nem éri meg? T54 elég pattogtatós és T62A is néha. Ha azt nézzük mindegyiknek nagyobb a DPM je IS8 nál. Nem kérdés ki győzne 1V1 be ha mennék IS8 al bármelyik ellen. Mindkét tanknak sima AP val is könnyű falat az IS8. -
demoneye #189781 Nekem ennél nincs köztes állapot.Nincs olyan ,hogy elvagyok a néppel,piff-puff azt kész. 1-2 kill sebzésecske azt vége,vagy win vagy lost.Ennél vagy nagyon űber állat vagy jön egy meteor az égből azt kampec.De mindenesetre amiko felgyorsul a kicsike nincs ki megállítsa...
Gyors a batmobil ,de ha eltalálom és nekimegyek lendületből,nem sok marad belőle... :) -
hellokitty92 #189780 Vegyél rá monster energys matricát. Nem csak növeli a teherbírást, de több lesz tőle a lóerő és a páncél is keményebb lesz --> több lepattanó!
(:
Stock patton... 90 csatányi szopatás alatt hányszor megesküdtem, hogy eladom a picsbe, majd inkább elnyomtam 10k free-t az ágyúra... -ha már megvettem, legénységhúzásra legalább jó lesz, amíg ki nem jön a 2. med ág. -
Wlanseraf #189779 Hátrébb vagyok az ABC-ben:) -
Wlanseraf #189778 Churchill VII/Cromwell ezekkel eleve jól lehet keresni:) -
éppen van króómvellem..;) -
Már volt
-
Wlanseraf #189775 HÉTVÉGI SPECIÁL!
X2 Crew Experience
Your tank crews will learn their skills quicker during the special.
50 % discount on the following vehicles:
Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank (450,000 instead of 900,000 credits)
Cromwell, the tier VI British Medium Tank (450,000 instead of 900,000 credits)
Cheap tanks! Who can say “no” to a discount?
150% credits income with the following tanks:
Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank
Cromwell, the tier VI British Medium tank
KV-1S, the Soviet tier VI Heavy tank
M4A3E8 Sherman, the American tier VI Medium tank
VK3001 (H), the German tier VI medium tank
ARL 44, the French tier VI Heavy tank
Win more credits after each battle played with these vehicles!
50% discount on skill reset
Do you want your crew members to learn new qualifications or skills? Whether spending credits or gold, it will cost half the normal price! -
Hétvégi bónuszok: lnik
"X2 Crew Experience
Your tank crews will learn their skills quicker during the special.
50 % discount on the following vehicles:
Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank (450,000 instead of 900,000 credits)
Cromwell, the tier VI British Medium Tank (450,000 instead of 900,000 credits)
Cheap tanks! Who can say “no” to a discount?
150% credits income with the following tanks:
Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank
Cromwell, the tier VI British Medium tank
KV-1S, the Soviet tier VI Heavy tank
M4A3E8 Sherman, the American tier VI Medium tank
VK3001 (H), the German tier VI medium tank
ARL 44, the French tier VI Heavy tank
Win more credits after each battle played with these vehicles!
50% discount on skill reset" -
WaseK #189773 Persze. Ezért szeretek CW-re is menni. Főleg akkor jó ha kilőnek. Mert ugye hátrány, hogy fagy a tank, viszont a padlóról kisöpört gold mennyiséget fel tudom használni magamnak.
-
stoppos #189772 Nekem igen, de nekem minden tank így működik. :) -
Javítás után nő a gold a garázsban nem?
-
próbáld ki a Patton-t stock állapotban.. -
FosTalicskaa #189769 Lecseréled a páncéllemezeket szénszálas kasztnira... Esetleg lángnyelveket is festhetsz rá, aztán mehetsz vagánykodni az orosz tengerpartra. -
én is ezen filódzok most perpill.. SU101 lassan meg lesz , és mivel van 40e free xp, gondoltam inkább a toppp löveget dobom rá plussz enhancás szpringet -
demoneye #189767 Nem tudom kinek mi a véleménya az E50M-ről,de eléggé érdekes vele gurulni.Két eset van: 1.két lövés után bedarálnak,rengeteg minusz. 2. Ellövöm a fél tárat,sebzek 6k-t,mesterlövész meg hasonlók,kill szép számmal,talán farmolni is jó lenne:).Ezek váltakoznak.Másnak is így működik? Nagyon élvezetes egy járgány! -
Melyik az a mod amelyik a battle statistic-on a megmaradt hp helyett a kioszott dmg-t mutatja? -
WaseK #189765 Miután bekaptad a találatot, találsz aranyrögöket a közdőtér padlóján
-
Na azokra épp nem értem mi értelme golddal lőni. -
vagy! kitolod a putri elé, és megvárod amíg a banti piréézek elhordják egy részét a Méh-be
:) -
Trolokaa #189762 Komulatívot onnan ismered fel hogy nagyon pici lyukat üt a tankon. IS8 al T54 vagy T62A t beaimozva viszi minden irányból!
TROLOLOLOLO!
-
Fejleszd ki a lánctalpat és nő a teherbírás. -
track.. vagy veszel rá enhancás szzzzpring-et.. (equipment) -
kezdő kérdés következik:D
hogy tudom a tank súlyát csökkenteni?
fel akarok rakni rá egy löveget, de 470 kg és pirossal írja, hogy túl nehéz.... -
MitsuMishi #189758 Ha a T-54 tornyát szemből átlyuggatja mondjuk egy Löwe, vagy bármely hasonló tank, akkor az ugye azt jelenti hogy golddal lő? Csak mert ilyenkor mindig leadom a szakasznak a forródrótot, hogy csak óvatosan, aztán nem akarok vaklármázni. Vagy hogy lehet még felismerni a goldot? Néha szoktam nagyon apró lyukakat látni a tankon, gondolom az az űrméret alatti. Meg múltkor egy JpzE100 átszaggatta a tornyom szemből, na arról a monstrumról elhiszem hogy átviszi a tornyot, de mikor egy Löwe rajzol szemeket a tornyomra, az gyanús :D -
Trolokaa #189757 Ha érdekel én IS8 at csak arra tartom hogy prém lőszerrel trollkodjak a nagyok közt. Maximum 500 mm es pen és átlagba 1 vagy max 2 körrel pótolom az ellőtt lövedékeket. Javítást meg minden körbe kitermeli a nagy sebzés miatt. SOVIET POWER!!!