418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Na végre megjön a tervrajzok beváltása, és elég jók az arányok.
    Végre elsüthetem a 3400 univerzális, meg a kb 1400 nemzeti töredékemet normális cuccokra.
  • popey8
    Én megnéztem tegnap az arty rework videót. Nekem ígéretesnek tűnik, sztem jó lehet ez a koncepció, aztán meglátjuk milyen szinten bassza el a WG. Nem mondom, h megoldja az arty problémakört, de talán vmit csillapít rajta.
  • Plata
    Nem hiszem hogy arty nerf lesz,ez inkább csúnya arty buff,állítólag simán sebeznek dupla annyit mint eddig.
    Azt a kurva mekkora hiszti lesz ha ki jön élesre.
    Eszement lesz,tele lesz minden fórum anyázó meg rinyáló játékosokkal.
  • joe662
    Aszhittedmi?
    Mondjuk el birnám viselni, Fl ben,1,5-2M/kör:-D
  • joe662
    Gondoltam:-D
    Majd ha meglesz az arty, he nerf, és a kedvem is megjön t10ben játszani, akkor majd használom én is.

• ACi000
    Engem is a kredit hozama érdekelt volna, de ha csak egy skin akkor pörgetek még kettőt hátha kijön a halálcsillag.
  • lammaer
    Ez ilyen izlésficamos kokainbáróknak,/araboknak/afrikai haduraknak készült verzió, akik arany desert eagleokkal meg kalasnyikovokkal szeretnek pózolni....
  • popey8
    xDDDD Akkor kapják be.
  • joe662
    Az egy másik gold Type, annak vmi 150v 300k az ára.
    Ez csak sima skin.
  • lammaer
    Itt a teszteredmény róla
  • popey8
    Én úgy tudom, h a gold type abban különbözik a simától a skinen kívül, h nem 50% plusz kreditet termel, hanem 100%-ot.
  • lammaer
    Hát lehet a typeval jobban jártál volna, a T34 a földbe lett nerfelve, elviselhetetlenül lassú, sokszor esélyed sincs odaérni arra a pár helyre ahol ELVBEN (!) tudna hulldownozni....

A lassúság sztem manapság a legnagyobb hátrány a játékban, a szar pennel vagy a szar armorral lehet valamit kezdeni, de ha nincs mobilitás akkor megszoptad.
  • Plata
    Ezt így ebben a formában nem mondanám.
    Is-2 alap lőszerrel megeszi a hülye type tulajt mint a huzat.
    Alap lőszerrel szemből és oldalról belőttem.
    Azért az is-2 még is csak T7.
    De sima Type 59-ből t43-al 3 kill volt a rekordom.
    Az sem T8.
    Meg sokat öltem Slugger-el is,az meg T6.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.10. 16:49:40
  • Maala
    Ugyanazt, mint a sima Type 59, tierlimites (tier 10-es tankkal sosem fog találkozni), 250 kredit bele egy lőszer ugyanannyi alfáért (jobb arányosan, mint a Superpershing), T8-ban elég jól döntött 100mm-es UFP, amit csak a powercreepes op prémek tudnak átlőni, tech trees tankok többségében csak golddal, és -7°-os gun depression. :-D
  • Plata
    Na igen azoknak kötelező vétel.
    No meg ha meglátsz párat a csapatodban akkor tudod hogy padló gázzal előre és irány a következő csata,mert ez úgyis bukta a sok állat miatt.
    T7 tankkal voltam,három ilyen állatkerti menekült volt a csapatban és akkora bukta volt,próbáltam artyt le duplázni,ugyanígy jártam.Próbáltam azt a süket light-et le duplázni mit kaptam?
    Olyan vak Fv csapattársat hogy szerintem ez még azt sem tudta melyik gombbal lehet elindulni.Nem volt nyertes csatám,elég lett a sok állatból és leléptem.
  • Lunki88
    Lakatos Nintendoéknak biztos imponálna.
  • Plata
    Ugyanaz csak homár stílusban.
    Ugye ezért is Type 59G a neve.
    Az a-t és a y-t nem merik oda írni.
    XD
  • ACi000
    Nekem 3-ra pörgette ki a gold Type-t, kérdezném hogy tud-e valami extrát azon kívül hogy baromi giccses?
  • Maala
    Hogyaviharba ne jönne be. :-D A T62a-t is imádtam, ez meg ugyanaz egy kicsit szarabb ágyúval, de még trollabb tanktesttel. Mondjuk a tornya szarabb, 280mm-el már simán átlövik. :-) Mondjuk mostanában annyira nincs kreditem, hogy az első pár játék óta, amit toltam vele, javítatlanul áll a garázsban... :-D Meg majd ha megtanulják, hogy az UFP közelebbi részét kell lőni, akkor jelentősen gyengébb lesz, de ez a fordított sidescrapelést nem érinti. :-)

Végülis 9 tankból dobhatott a kulcsocska... Első 4 tankra kidobta a Chrysler GF-t, Lansen-t, Minimaus-t, T34B-t... Már épp szoktattam magam a gondolathoz, hogy lesz egy Minimausom, miközben farmoltam az 5. kulcsra a kreditet, aztán kidobta a Type 59 G-t. \o/ Csak 9,5 év kellett, hogy meglegyen ez a fos azután, hogy az utolsó alkalommal, amikor venni lehetett, inkább a T34 mellett döntöttem. :-D #imsofakinhepi
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.03.10. 15:31:49
  • Lucifer001
    SU 130 PM . Ezt szeretném még megszerezni . Hogyan tudnák hozzá jutni ? És kb mennyi arany ? Shopban nincs . BM sem adta . BM kulcs sem kell , mert a lista amit kínálna számomra nem nyerő .
  • joe662
    :-D
    Köszi,de közben a Su lett.
    És mi a véleményed a T22-röl? Bejön?
  • Maala
    Ha szeretned kolcson adom az accomat, hogy kiprobalhasd, de csak mert anno te is felajanlottad a t22-t. :D
  • joe662
    A Pziij miat kipörgettem, de azt nem adott marad a sU
  • Maala
    Igen hozzaadjak, de 1 az 1 aranyban. Szoval ha 3 vagy kevesebb legenysegi tagu tankra rakod, jobban jarsz, ha elhasznalod (jelenleg).

De mivel perpill 6 fos op-ra konyvezett legenysegek 2 fos tankokba szetosztogatasaval jarsz a legjobban az atkonvertalaskor, eleg nehez megmondani, mi a legjobb. Meg lehet, hogy ez meg valtozni fog.

Igen, maraton tank volt, szoval anno ingyen meg lehetett szerezni. Most meg 5k goldot ker erte WG.
    Keszegek. /sarcasm
  • popey8
    Megszűnik igen, de átalakul vörös könyvvé (nem Mao vörös könyvére gondolok :DDDDD). Azaz, ha neked van x darabod belőle, akkor annyit hozzáad az univerzális könyvek (azt hiszem így hívják) számához.

#416521 19 :D Könnyebb azt kiszámolni, h mennyi van meg :D 3 LOL Én eddig csak prém napra költöttem, meg pár prém tankra a farmhoz, meg amit úgy láttam, h fun lehet pl. E-25.

Akkor nem sok esély van arra, h bekerül prém shopba, max FT előtt :( Visszanéztem és tavaly áprilisban volt bent. Meg asszem mintha azt olvastam volna, h maraton tank volt eredetileg, szal 3x lehetett megszerezni, mióta a játékban van, ez a 4.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.03.10. 13:03:40
  • popey8
    "Atvette az iranyitast a peter dinklage klon." xDDDDDDDDD
  • Maala
    Jatekba bekerulese ota 1x volt a shopban, 1x meg BM-ben, es ennyi. Mennyi tank nincs meg (van benne a listaban, amit a gnom kirak)?
  • Maala
    A 850k xps konyv (amik 1 db legenysegi tagra adnak csak xp-t) megszunnek, a tobbi marad, szoval ezeket erdemes lesz felhasznalni... majd ha mar vegleges lesz a content erkezesi datuma.

#416512 nem kaphatod ugyanazt, se olyan ami a garazsban vagy a recovery tankok kozott van. Sima/black, sima/gold, sima/gf kulon verzionak szamitanak.

#416518 vegulis 5k gold es 5m kreditert valaszthatsz egy T8 premet... annyira nem rossz deal imo.

En elore felek, hogy hazaereskor a 7 hianyzo tankbol a su76i-t es a type 59 g-t nem fogja bedobni az 5-be.
  • popey8
    Mekkora rohadt szarházi ez a WG, eszem megáll, h ezeknek mindig van lejjebb. Megint a szerencsejáték :( Viszont... benne van a listában az EBR, amire már 1 éve pályázom :D Kérdés, h vajon mikor lesz eladó a prémshopban, ki tudja.

Meg a Halálcsillag is a listában van, kapják be. Mennyi esély lehet ezt a 2-t kipörgetni? Lootboxokból van goldom, meg kreditem is sok, de azért nem akarok úgy járni, mint a wotinfós kolléga :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.03.10. 12:53:04
  • Lunki88
    Akkor én legyek hálás hogy ezek voltak az opciók?
  • HerrWolf
  • suba53
    Egy markáns vélemény a wotinfon. Én is ettől tartok.

"Thx WG...bár megérdemlem, megint nyitott szájjal rohantam be a f@szerdőbe. 5k goldért 2es és 3as tankok közül válogathattam. Bravo. "
  • Desmodromic
    Köszi!
  • suba53
    Nem igazán tiszta még az új legénységi rendszer. De minél magasabban képzett legénységet konvertál át, annál képzettebb lesz az újban is a parancsnok. Aztán hogy a legénységi könyv rendszer hogy folytatódik, az kérdéses. Ha majd a teszt szerón lehet látni az új rendszer működését, akkor lesz idő dönteni, hogy még a régiben beletolni a könyveket, vagy átvinni az újba, és ott felhasználni.
  • Desmodromic
    Az nem rossz, csak lövésem sincs, hogy mi lesz az legénységi rendszerrel. Érdemes most venni könyveket? A nem felhasznált personal mission-os legénységet tartsam a barakkban vagy érdemes kiképezni?
  • Plata
    Nem ám,pörgetsz egyet kapsz pár tankot,abból lehet választani.
    Az előbb mondták cseten hogy szar.
    Négyszer lehet választani,mindig többe kerül.Csak lehet hogy ugyanazt a szart kapod.
  • suba53
    Legénységi könyvek?
  • suba53
    Csak vigyázz, azért ez nem ilyen egyszerű. Nem választhatsz tetszés szerint a 22 lehetséges járműből.
  • Plata
    Ezek a tankok nem is igazán érdekelnek,EBR max jó lenne Frontline-ra de az nincs még félévig.
    Többi nem jön be,vagy meg van.
  • Desmodromic
    Ezek szerint véget ért nekem a bm. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy mihez kezdek 34M kredittel...
    Na nem baj amíg kitalálom, addig farmolok a kurva drágán vett progimmal.